🚩 عارف در پاسخ به تسنیم: فکر میکنیم مردم ایران اصلاحطلب هستند/اصلاحطلبان راهبرد اصلاحطلبانه داشته باشند
رئیس فراکسیون امید مجلس:
🔹 ما فکر میکنیم مردم ایران اصلاحطلب هستند و در این دوره از انتخابات مجلس نیز به اصلاحطلبان رأی خواهند داد.
🔹به عنوان یک خدمتگذار کوچک مردم در مجلس امیدوارم مردم علیرغم مشکلات و مسائل در انتخابات شرکت کنند.
🔹 به اعتقاد ما عملکرد فراکسیون امید و مجلس دهم قابل دفاع است و انشاءالله در آینده نزدیک نیز از سوی ما جزئیات عملکرد فراکسیون امید را منتشر میکنیم.
https://tn.ai/2205343
🆔 @tahllilesiasi
رهبر انقلاب: مجلسی میخواهیم که با وضع قوانین لازم، کشور را از توطئهها مصونیّت ببخشد
آیتالله خامنهای، در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
🔹 انتخابات خنثیکنندهی بسیاری از نیّتهای شومی است که آمریکاییها در ذهن دارند، و صهیونیستها در دل دارند علیه کشور.
🔹 این انتخابات بدلفنّ مکر و کید دشمنان ایران است؛ یک نمونهای است از همان حضور بههنگامی که عرض کردیم خدا به آن برکت میدهد.
🔹 اینجا هم حضور در پای صندوق انتخابات، به توفیق الهی مایهی برکت خواهد بود. اگر خوب انجام بدهیم کارمان را، ممکن است تأثیرِ تحوّلآفرین داشته باشد.
🔹 ما مکرّر عرض کردیم ایران باید قوی بشود؛ اگر قوی بشود، دشمن مأیوس میشود، توطئههای دشمن در نطفه خفه میشود و به نتیجه نمیرسد. یکی از مصادیق قویشدن همین است که یک مجلس قوی داشته باشیم؛ مجلسی که در مقابل توطئههای دشمن، با وضع قوانین لازم، با هدایت دولتها به سمت مطلوب، بتواند کشور را مصونیّت ببخشد؛ یک مجلس قوی این جوری است.
🔸هرچه حضور مردم در پای صندوقها بیشتر باشد، مجلس قویتر است. البتّه این یک رُکنش است. (۹۸/۱۱/۲۹)
🆔 @tahllilesiasi
✅ خواندن این متن را از دست ندهید !
محمد عبدالهی
🔰روحانی در روزهای گذشته روحانی با تکرار ماجرای دیوارکشی برای بار چندم به دوقطبی سازی انتخاباتی روی آورد تا بلکه ازین طریق آراء سوخته جریان غربگرا را احیا کند.
🔰 به راستی چرا آقای روحانی اصرار بر ساختن دوقطبی های پر ابهام دارد؟
برای پاسخ به این چرایی دو مقدمه لازم است :
1️⃣واژه سازي و یا همان جنگ کلیدواژه ها، شیوه نوینی از ابعاد مبارزه نرم و نبرد رسانه ای است.
در این روش جریان ها یا شخصیت های سیاسی با «بمباران واژه ها»، درصدد تاثیرگذاری بر افکار عمومی و شکل دادن یک "دنیای فکری" متفاوت برای بخشی از توده های مردم هستند. یکی از مهمترین تکنیک های این راهبرد رسانه ای، تکنیک «دوقطبی سازی»است که به انگیزه ها و دلایل مختلفی دنبال می شود.
2️⃣قطب بندی هایی که بیان می شود، اغلب ساختگی و القایی هستند، بر اساس واقعیتهای جامعه شکل نگرفته اند و گاه حتی وجود خارجی ندارند. دوقطبی هایی چون:
قطب بندی و تقسیم جامعه و فعالان سیاسی به تندرو / میانه رو (طبیعتا میانه روی تعریف روشنی در شرع و جمهوری اسلامی دارد وچه بسا بر اساس تعریف این جریان ها حضرت امام را باید سرلیست فهرست افراطی ها بدانیم !)
تقسیم جامعه به اعتدالیون / افراطیون (و یا حتی تکفیری ها / عقلا! ) / تقسیم جامعه به موافقان و مخالفان تحریم (طبیعتا کسی موافق تحریم نیست)/ تقسیم جامعه به طرفداران جنگ با دنیا و طرفداران تعامل با دنیا (طبیعتا جنگ با دنیا طالبی ندارد) / تقسیم جامعه به طرفداران رابطه با امریکا و مخالفان آن!
🔰 اما هدف از دوقطبی سازی چیست و این تکنیک روانی چه فایده هایی دارد؟
1️⃣اول آن که ، برساختن دوقطبی های عامدانه، سبب می شود تا قطبی که طرف مدعی در آن قرار می گیرد، نسبت به رقیب، برتر باشد. این دوقطبی های کاذب با لحاظ نوعی «مهندسی هوشمندانه »به گونه ای طراحی می شوند که پیشاپیش کفه خودشان سنگین تر باشد.
به عنوان نمونه، واژه هایی همچون افراط گرایان، بی شناسنامه ها، جاهل ها، احساساتی ها و... که دولت و اصلاح طلبان برای منتقدان خود برساخته، همگی به این صورت طراحی شده اند که قطب دولت، رویایی و مطلوب و مطبوع و قطب مخالف، غیرمطلوب و دهشتناک و نامطبوع تصویر شود.
2️⃣گروه های سیاسی می توانند «ضعف اجتماعی و خلاء کارکردی » خود را پشت دوقطبی سازی ها و تقابل سازی ها پنهان کنند. تکنیک ایجاد «حواس پرتی جمعی » در این مرحله به کار گرفته می شود .
3️⃣ مدافعان و طراحان دو قطبی سازی، بیش از آنکه برنامه ای برای اداره کشور داشته باشند، بر رویکرد نفی و نقد قطب مقابل تأکید دارند و بنابراین، دولت ها با این سیاست، علاوه بر فرار از پاسخگویی به مطالبات اجتماعی واقعی، جبهه رقیب را به عنوان عامل ناکارآمدی، عنصر سنگانداز و اخلالگر معرفی می کنند تا از خود رفع اتهام کنند.
4️⃣آنها در سایه غیریت سازی، می توانند در یک زمان واحد ، هم نقش حاکم و هم نقش اپوزیسیون را در نظام بازی کنند و عملا قصور و تقصیرهای خود را بر دوش مخالفان خود بیندازند. این موضوع، زمانی خطرناک تر می شود که دولتها در مقاطع تعیین کننده ای مثل انتخابات، گرایش های رادیکال تر و انتقادی تری از خود بروز داده و به ضد خود بدل می شوند. دقیقا از همین روست که اغلب دولت ها در سال های پایانی مسئولیت خود، ناگهان تغییر رویه داده و از آرمان ها و وعده های اولیه خود فاصله می گیرند. موضوعی که گاه تحت عنوان "عملگرایی" و حتی "عاقل شدن" تعبیر می شود، حال آنکه چیزی جز نوعی جرزنی سیاسی و فرار از مسئولیت و پاسخگویی، نیست. آنها در حقیقت، با فرافکنی و بر هم زدن قواعد بازی، تلاش می کنند مطالبات عمومی از خود را به سایر ارکان حاکمیت منتقل کنند تا خود را در منظر افکار عمومی، تطهیر نمایند.
5️⃣در فضاي دوقطبي مردم نمي توانند به راحتي تصميمات سیاسی درستی بگيرند، ضمن آنکه گنجاندن مشرب های مختلف فکری و سیاسی در دو قالب تنگ و نارسای سیاسی، آنها را دلزده و از حضور درعرصه سياسي كشور دور مي كند.
⭕️طبق نظر سنجی اخیر دانشگاه تهران، 40 درصد از افرادی که اعلام کردند رای نمی دهند، گفته اند در صورتی که در انتخابات شرکت کنند، به اصلاح طلبان رای خواهند داد. روحانی و اصلاح طلبان دقیقا با هدف احیای این آراء است که به دوقطبی سازی روی آورده اند.
منبع ؛ محمد_عبدالهی
🆔 @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پشت پرده نتایج عجیب نظرسنجی های تلگرامی
🆔 @tahllilesiasi
مهناز افشار خوزستان را به سعودیها فروخت!
مهناز افشار گردنبندی رو استفاده میکنه که خوزستان از نقشه ایران حذف شده اونم تو برنامهای که پولش رو سعودیها میدن و مدعی مالکیت خوزستان هستن!
بعد از انتشار این عکس مهناز افشار گفت این هدیه را از بهنود گرفته است
🆔 @tahllilesiasi
🔴طی ساعات منتهی به روز جمعه، خاتمی با انتشار ویدیویی از یکی از لیستهای انتخاباتی اصلاحات در تهران حمایت خواهد کرد.
🔻لیست مورد حمایت احتمالا فهرست حزب کارگزاران سازندگی خواهد بود.
🔻این لیست همان لیست اجماعی میان روحانی و خاتمی است.
🆔 @tahllilesiasi
#توئیت_گردی
نظرسنجی آشنا از چهار فهرست کدام یک به بهارستان راه می یابد!!!!!!!!
🆔 @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 محسن هاشمی: ۳۲ سال کشور در دست اصلاح طلبها بوده است!
خداروشکر که خودتون هم قبول دارید ۳۲سال تورم ، افت ارزش پول ملی ، واردات بی رویه، خودروسازی و... کار شما بوده
حالا بکشید کنار بذارید ۴سال آینده را انقلابیها به دست بگیرن تا توان داخلی رو به شما یاد بدن!
🆔 @tahllilesiasi
اللهم ایاک نعبد و ایاک نستعین
همراهان عزیزم سلام
طی همه این مدتی که با یکدیگر سخن گفتهایم، به خاطر ندارم بدون استدلال و استناد و منطق، حرفی زده و انتظار پذیرش آن از طرف شما را داشته باشم. همواره سعی کردهام آنچه را میدانم و مبنای گفتار و نوشتارم هست نیز، از شما پنهان نکنم.
امروز نیز روا نیست بدون اینکه با هم سخن بگوییم، بدون ارائه استدلالی، از یک لیست انتخاباتی حمایت کنم و ایین حق شما بر گردن حقیر است. پس از انتخابات، مبسوط درباره نسبت خود با شورای ائتلاف سخن خواهم گفت، اما برای امروز، نکاتی معروض میدارم.
اولین نکته حقیر این است که در عصر جدید که عمده بچههای حزبالهی در محیطهای مجازی فعالیت سیاسی میکنند، نمیتوان بدون در نظر گرفتن آنها، در پشت درهای بسته و زیرزمین نشست و کنش سیاسی و انتخاباتی کرد. این بچهها درباره افراد مختلف، نفیا و اثباتا حرف دارند. فلسفه راه دادن موقت و محدود حقیر به شورای انتخاب، یک نگاه بسیار ضعیف و کاملا ناقص به این واقعیت بوده است که الان وقت این بحث و مباحث مرتبط نیست و بماند برای سوم اسفند.
اما درباره آنچه دوم اسفند باید انجام دهیم، واقعیت این است که ما با یک دوگانه شکست و پیروزی مواجهیم و راه سومی نیست. جریان لیبرال یک سازمان رای قابل توجه در این شهر دارد که هر آن ممکن است با یک تَکرار آن را فعال کند و تجربه سال نود و چهار تَکرار شود. یعنی سی بر هیچ شکست بخوریم. هرگز تصور نکنیم که میتوان مثلا پانزده نفر از جریان خود را در مقابل پانزده لیبرال وارد مجلس کرد. الگوی انتخاباتی تهران با توجه به ائتلاف رقیب، تبدیل به شکست یا پیروزی شده است.
در چنین شرایطی راه صواب، وحدت نیرهای انقلابی بر سر یک فهرست واحد بود و شاید تا آخرین روز تبلیغات این گزینه برای ما فعال باشد. اگر وحدت اتفاق میافتاد، یا بیفتد، کار برای طرف مقابل بسیار سخت میشود. اما اگر وحدت نشود، ما نیز هر کدام لیستی را مقابل خود بگذاریم و به تشخیص خود ترمیمش کنیم، فهرست هیچ کداممان شانس ورود به مجلس را نخواهد داشت.
امروز از میان فهرستها، فهرست ایران سربلند در صدر گرایش رای دهندگان به جبهه ما قرار دارد. ممکن است ما کسانی را از این فهرست قبول نداشته باشیم، اما من معتقدم باید به آنها هم رای دهیم! چرا؟ دلیلش این است که اگر دارویی را به خاطر اندک تلخیاش نخوریم، کل فایده آن را از دست میدهیم. دقت کنیم که با انتخابات مجلس مواجهیم نه ریاست جمهوری. مجلس دویست و نود نماینده دارد.
به عبارت دیگر، حتی اگر مجلس کلا سی نماینده داشت، آن آن پنج نفری که به خاطر بیست و پنج نفر دیگر به آنها رای میدهیم، همچنانکه مقبول ما نیستند، حتما مقبول آن بیست و پنج نفر داخل لیست هم که قبولشان داریم، نخواهند بود.
در مجلس دویست و نود نفره که اکثریت با بچههای انقلاب باشد، پنج نفری که به خاطر بیست و پنج نفر، تاکتیکی تحملشان کردهایم، هیچ به حساب نمیآیند. لذا این سخن که چون فلانی در لیست است پس من به کل لیست رای نمیدهم، یا کج فهمی است، یا از نیات سوء ناشی میشود.
اگر آقایان وحدت نکردند، با صدای رسا به من و شما می گویند هیچ کدام مادر واقعی بچه در آن مثل معروف نیستند و برایشان نجات ایران مهم نیست. حل این مسئله حیاتی نیز در این فرصت ممکن نیست. اما اگر اینها مادر آن بچه نیستند، در آن سو خطر تصاحب بچه توسط یک قاتل وجود دارد. فهم حقیر این است که امروز باید برای جلوگیری از رسیدن مجلس به یک جریان ضد پیشرفت ایران اسلامی، به فهرست ایران سربلند رای دهیم، اما پس از انتخابات دور هم بنشینیم و برای آینده انقلاب، طرحی نو دراندازیم. با اینهمه، کمتر از آن هستم که فهم خود را برتر از فهم شما بدانم. باز به تشخیص خود عمل کنید. نظراتتان را میخوانم و تا آنجا که وقت اجازه دهد، پاسخگوی شما خواهم بود.
برادر کوچک شما
سید یاسر جبرائیلی
@tahllilesiasi
📣جبهه اصلاحات لحظه به لحظه روند وحدت جبهه انقلاب را رصد میکند و برای آن برنامه دارد...
گفتند خاتمی هرگز از لیستی حمایت نمیکند... اما پراکندگی جبهه انقلاب آنها را امیدوار کرده تا بار دیگر لشکر شکستخورده خود را با تمام توان متحد کنند.
متاسفانه تجربه ثابت کرده آنها مصلحتهای حزبی را بهتر میفهمند...
آماده تکرر « تکرار » باشیم
رسانه های اصلاح طلب خبر امروز صبح در خصوص انتشار فیلم خاتمی و سید حسن خمینی در لحظات اخر را تایید کردند
آنها نوشتند اگر اصولگرایان ائتلاف کنند خاتمی فیلمش را منتشر نخواهد کرد چون برآورد این است که بازنده خواهند بود!
@tahllilesiasi