eitaa logo
تحول
22 دنبال‌کننده
194 عکس
21 ویدیو
7 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
خودسازی(دریای دنیا) لقمان علیه السلام به پسرش: پسرم، دنیا دریای عمیقی است؛ کِشتىی آن، ایمان و بادبانش توکل و سکان آن کشتی، صبر و پاروهایش روزه و نماز و زکات است.الاختصاص/ص336 همانطور که بدون امکانات و تجهیزات نمی توان به دریا رفت، بدون آماده کردن امکانات و تجهیزات در دریای دنیا غرق خواهیم شد و به مقصد معین نخواهیم رسید.
هشدار آیت الله جوادی:اگر علما منبر را ترك كنند، اینجا هم مثل پاكستان كار دست ذاكرین می‌افتد اگر خدای نكرده هدایت و خرافات‌روبی و زدودن عوام‌زدگی نباشد، ممكن است خدای ناكرده بر سر اسلام بیاید آنچه را كه «امویّ»ها آوردند...متأسفانه بعضی از حسینیه‌ها را مداح ها دارند اداره می‌كنند نه علما. وقتی كسی كه اهل استدلال باشد منبر را رها كند، عزاداری با همین خوابها اداره می‌شود..البته با مداح هم در نیفتید و اینها را توجیه كنید منبع: سایت عصر ایران/ ۱۷ آذر ۱۳۸۹ https://www.google.com/amp/s/www.asriran.com/fa/amp/news/148428
آموزش قرآن حوزه.pdf
23.39M
حلیـــة صحة القراءة @habibi_tajvid
این سه فایل از آثار استاد حبیبی از اساتید مبرز تجوید کشور هستند. این هفته آمدند حوزه ما و در خدمت ایشون بودیم و از دروس ایشان استفاده کردیم. این فایل‌ها رو گفتند برای دوستان بفرستید استفاده کنند. مطالبشون بسیار کاربردیه و از پرداختن به حواشی غیر مفید خودداری کردند.
تحول
@habibi_tajvid
این کتاب اختصاصا فقط اذکار نماز و قرائت رو آموزش می دهد. یعنی فقط تجوید قرائت نماز. بقیه قواعد تجویدی تو این کتاب نیست. این کتاب اهمیت ویژه‌ای داره چون مقدمه صحت قرائت هست. یعنی هر کدوم از ما باید هر چند وقت یک بار نگاهی به این کتاب کنیم که اگر قرائتمون مشکلی پیدا کرده درست کنیم.
تحول
حلیـــة صحة القراءة @habibi_tajvid
این کتاب قواعد کامل تجوید است.
وقتی درخت از همونجایی که می‌شکنه، می‌تونه دوباره رشد کنه. پس شما هم می‌تونید در هر شرایطی رشد کنید.
💢جایگاه تحقیق در حوزه و دانشگاه💢 🔰آیت‌الله‌ سیّد محمدحسین طهرانی (رحمه‌الله): «محقّقین بزرگ و ارزشمندی که هرکدام افتخار عالم اسلام بوده و جهان تشیع را به نور علم خود در زمان اخیر روشن کرده‌اند همچون شیخ جواد بلاغی نجفی و...، همگی تربیت شده این حوزه‌ها بوده‌اند که در فنّ خود، و بوده‌اند.علّامه طباطبایی، محقّقی عظیم و صاحب نظر بود..و در مقابل آراء سابقین خودش، تحقیق می‌نمود و نظر می‌داد. در برابر حکمت متعالیه ملّاصدرا با آنکه بسیار به نظر اهمیت بر آن می‌نگریست، مع ذلک نظر می‌داد و بعضی آراء او را ردّ می‌نمود. ✖️...اما استادان دانشگاه فقط به کتاب‌های خارجیان پرداختند و ترجمه را درس شاگردان نمودند. ⁉️آیا شما دیده‌اید یک استاد، تحقیقی کند و اکتشافی به‌عمل آرد؟ 🔻...سخن، فقط به طور تکرار مداوم، از "بازگو کردن اختراعات و اکتشافات خارجیان" است. نمی‌خواهم بگویم در ایرانی این نبوغ و تحقیق نیست؛ بلکه بیشتر است می‌خواهم بگویم: استعمار بیدار، نخواسته است، در دانشگاه، محقّق تربیت شود. فلهذا طرز برداشت و تعلیم و تعلم و تربیت شدن اساتید، در دانشگاه‌های خارج، بطوری بوده که محقق و صاحب‌نظر مستقل تربیت نمی‌کند؛ بنابراین به همان دروس سطحی و حفظی از روی ترجمه کتب خارجی اکتفا شده است. ⚠️ استعمار برای در هم شکستن علم و تحقیق، دانشگاه‌ها را در برابر مدارس علمیه گشود. هم مدارس علمیه را بست و هم در دانشکده‌ها، محصلین را به فرمول‌خوانی و جزوه‌نویسی، از استادانی کم‌سواد، با هدف اخذ گواهینامه مشغول کرد تا ریشه تحقیق را براندازد.» 💢کارگروه علمی إحیاء🔻 @SWG_EHYA110