eitaa logo
تهذیب مدرسه علمیه امام مهدی (عج) و مؤسسه امام‌ صادق (ع)
196 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
3.3هزار ویدیو
233 فایل
سلام: جهت هرگونه انتقاد، پیشنهاد و یا سوال به آیدی حقیر پیام بفرستید. @ahmad_ho
مشاهده در ایتا
دانلود
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 چرا آموزش‌های دینی در مدرسه و دانشگاه باعث دین‌گریزی می‌شود؟ 🔻دو اشکال اساسی ما در شیوۀ آموزش دین 🔻روش صحیح آموزش دین چیست؟ .
📅 امروز جمعه ☀️ 24 شهریور ماه 1402 شمسی 🌙 29 صفر 1445 قمری ❄️ 15 سپتامبر 2023 میلادی ☀️ ➕ رحلت فيلسوف كبير و عالم نامدار شيعه، حكيم "جهانگيرخان قشقايي" (1289 ش) ➕ درگذشت استاد "حبيب اللَّه نجومي" ستاره ‏شناس معاصر و ناشر سالنماي ايران (1366 ش) ➕ درگذشت دكتر "عبدالحسين زرين كوب" استاد بنام ادبيات پارسي (1378 ش) 🌙 ➕ پايان دوره‏ ي حكومت پانصد ساله‏ خلافت عباسی (656 ق) ➕ شهادت آيت‏ اللَّه ميرزا "علي غروی تبريزی" توسط مزدوران بعث (1419 ق) ❄️ ➕ استفاده از بالن براي نخستين بار در مطالعات هواشناسي در فرانسه (1804م) ➕ امضاي منشور سازمان كشورهاي صادر كننده نفت موسوم به اوپك (1960م)
◾️رحلت فقيه عارف "جهانگير خان قشقايي" (1328ق) ✍ ميرزا جهانگير خان قشقايى (۱۲۴۳-۱۳۲۸ق)، حکیم‌، فیلسوف، فقیه و عارف شیعه در اواسط قرن سيزدهم هجري، در یکی از ایلات دهاقان اصفهان دیده به جهان گشود. پدرش‌، محمدخان‌ قشقایی‌، مردی‌ عالم‌ و صاحب‌ کمال و از خان های‌ دره‌ شور، از ایل‌ قشقایی‌ و ‌مادرش‌ نیز از خان‌زادگان‌ سمیرم‌ اصفهان‌ و از ساکنان‌ دهاقان‌ بود. ✅ او در سن چهل سالگی بر اثر تغییر احوال باطنی، به فراگيري علوم اسلامي همت گماشت و به عالمي وارسته و توانا تبديل شد. ✅ از آن پس، عمر خود را به تدريس علوم ديني صرف كرد و بسياري از بزرگان، همچون حاج آقا رحیم ارباب، علامه سید حسین طباطبایی، سید حسن مدرس، شیخ حسنعلی اصفهانی نخودکی و میرزا حسین نائینی در حلقه ي درس او بهره ها بردند. ✅ ميرزا جهانگيرخان قشقايي با اين كه دروس حوزوي را تدريس مي كرد ولي به لباس محلي و سنتي خود مقيد بود و همواره از آن استفاده مي كرد. سرانجام آن فقیه عارف در 85 سالگي دار فاني را وداع گفت و در تخت فولاد اصفهان رخ در نقاب خاک کشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مثل کوه استوار 🔺️قسمت صد و بیستم از سلسله جلسات حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) با موضوع « » ▪️«و مخالفة هواهم و شیطان الذی یجری فی عروقهم»؛ این یک تعبیر استعاری است، ما در ادبیات عامیانه خودمان می گوییم شیطان رفته در رگ و پوستش، یعنی آن چنان مخفیانه در باطن آدم نفوذ می کند که گویا در رگ آدم حضور دارد و با خونش در تمام وجودش جریان پیدا می کند. ▪️برای مقابله با این شیطان و خواسته های شیطان، هر روز هفتاد بار جان می دهند، این یکی از ویژگی های اهل آخرت است.
🔷 سیره سیاسی رضوی 🔸امام معصوم به عنوان یک پیشگام و الگوی دارای عصمت در همه زمینه‌ها و در هر زمان و مکان الگویی برای تمام بشریت هست.در این یادداشت به گوشه‌ای از زندگی‌ سیاسی عالم آل محمد(ص)می پردازیم. 1⃣ استقلال سیاسی امام رضا عليه السلام با وجود این که به شدت تحت نظارت مأمون بودند،و با توجه به این که خلیفه عباسی چاره ای جز تحميل ولایتعهدی به ایشان نمی دید، آن حضرت در پاسخ به اين خواسته مأمون، بدون توجه به فشارها و برخی فضای های کاذب سیاسی، نسبت به پذیرش اجباری ولایتعهدی، شرایطی برای مأمون قرار دادند و خود مستقلاً تصمیم گرفتند. 2⃣عدم همکاری با حاکمان جور حضرت رضا(ع) دستگاه مأمون را ظالم می دانستند، لذا از همکاری و کمک به گسترش و تحکیم قدرت نامشروع مأمون دوری نموده، و علی رغم تهدید های پیاپی مأمون این گونه تهدیدات تاثیری بر این موضع قاطع آن حضرت نداشت. 3⃣حفظ عزت، کرامت و آزادگی  پس از این که امام رضا(ع) با تهدیدات و فشارهای فراوانی از سوی مأمون مواجه گردیدند، برای مأمون در پذیرش این موضوع شرایطی تعیین نمودند، به این معنا که در دستگاه سیاسی حاکم، آن حضرت کسی را عزل و نصب نكنند و عملاً كارى را انجام ندهند و سنّت و شيوه اى را تغيير نداده و تنها به حکومت مشاوره بدهند و درمسیر اثبات حق ولایت خويش با حفظ آزادگی چنین فرمودند: مأمون چيزى به من نداده است و آن چه را به من پيشنهاد مى كند حق من است. 4⃣ عدم إغواپذیری در مسائل سیاسی مأمون که شخصی فریبکار بود، همواره در برابر امام رضا(ع) چنین می‌گفت: «مى خواهم خود را از خلافت عزل كنم و آن را به تو بسپارم و با تو بيعت نمايم».اما آنچه مأمون شعار می‌داد فقط جنبه تبلیغاتی و فریبکاری داشت و حضرت رضا(ع) به دور از این فضای کاذب و اغواگری ها، به وظیفه خود عمل نمودند. 5⃣ تبیین و روشنگری آنچه امام رضا(ع) تا لحظه شهادت بدان همت گماشتند، روشنگری در باب مسائل سیاسی و خلافت بود به شکلی که تهدید مناظره بین ادیانی را به فرصتی طلایی برای تبیین اندیشه های اسلام ناب تبدیل نمودند.  6⃣صراحت بیان امام رضا(ع) حقایق را به صراحت و بدون در نظر گرفتن برخی فضاها و مصالح کاذب سیاسی بیان می فرمودند، ایشان در بیانی خطاب به مأمون چنین می فرمایند: «اگر خلافت را خدا براى تو قرار داد، روا نيست لباسى را كه خدا در قامت تو راست كرد، بيرون كنى و به ديگران بدهى و اگر از تو نيست، چگونه آن را به من مى سپارى؟ »در واقع این سخن حضرت نیز گویای این حقیقت است که مأمون حق خلافت را نداشته و آن را از اهل بیت(ع) غصب نموده است. 7⃣ مقاومت در برابر خواسته های نامشروع و عدم سازشکاری با دشمن امام عليه السلام با خواسته نامشروع مٱمون به شدت مخالفت نموده و از پذیرش آن دوری نمودند تا این که مأمون از اهرم تهدید به قتل حضرت(ع) بهره جُست و ایشان را به پذیرش ولایتعهدی مجبور نمود، به عبارت دیگر امام رضا(ع) در مسائل سیاسی با مأمون اقدام به سازش و بیعت نفرمودند. 8⃣ رعایت اخلاق سیاسی امام رضا(ع) در تمام بیانات و واکنش های سیاسی خویش در قبال مأمون، به اصول اخلاق سیاسی پایبند بوده و از آن تخلف نفرمودند، به دليل این که هیچ گاه جهت دست یابی به اهداف خویش، به روش های ناصحیح و فریبنده متوسل نشده و یا این که به مأمون و دستگاه او اهانتی نکردند و اين مهم خود درس بزرگی است برای کسانی که می خواهند در اين راه اخلاق سياسی را مد نظر قرار دهند. 🖌
🌹طرح| رهبرمعظم انقلاب: خادمی امام رضا(علیه السلام) افتخار من است.
19.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 سرگرمی یا جنگ 🔻اکنون جهان وارد دوره جدیدی از جنگ ها شده است که پایه آنان بر رایانه و موبایل است. حجم عظیمی از بازی های رایانه ای و موبایلی به کمک سازمان های جاسوسی و نیروهای نظامی آمده اند تا در جنگ‌سالاری نوین به پیروزی بدون نبرد دست یابند. بیش از ۲۰ میلیون پسر و دختر ایرانی مشغول بازی‌های رایانه‌ای هستند و سالانه ۱۴.۶ میلیارد ساعت از وقت خود را صرف بازی‌های رایانه‌ای و تلفن همراه می‌کنند.
🎓دورهٔ تخصصی تبلیغ دانش آموزی در قالب ۱۳ جلسه آفلاین به‌صورت کاملاً 📌 چه کنم مخاطب حرفم را بشنود؟ 📌چه کنم مخاطب حرفم را بپسندد؟ 📌 چه کنم مخاطب حرفم را بپذیرد؟ 📌 و کلی سرفصل‌ جذاب دیگر... 🎙با بیان: حجت الاسلام مجید دهبان ➕جلسه اول https://eitaa.com/sot_enghelabi/3418 ➕جلسه دوم https://eitaa.com/sot_enghelabi/3419 ➕جلسه سوم https://eitaa.com/sot_enghelabi/3420 ➕جلسه چهارم https://eitaa.com/sot_enghelabi/3438 ➕جلسه پنجم https://eitaa.com/sot_enghelabi/3462 ➕جلسه ششم https://eitaa.com/sot_enghelabi/3477 ➕جلسه هفتم https://eitaa.com/sot_enghelabi/3488 ➕جلسه هشتم https://eitaa.com/sot_enghelabi/3497 ➕جلسه نهم https://eitaa.com/sot_enghelabi/3513 ➕جلسه دهم https://eitaa.com/sot_enghelabi/3616 ➕جلسه یازدهم https://eitaa.com/sot_enghelabi/3617 ➕جلسه دوازدهم https://eitaa.com/sot_enghelabi/3618 ➕جلسه سیزدهم https://eitaa.com/sot_enghelabi/3619