eitaa logo
تهذیب مدرسه علمیه امام مهدی (عج) و مؤسسه امام‌ صادق (ع)
196 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
3.3هزار ویدیو
233 فایل
سلام: جهت هرگونه انتقاد، پیشنهاد و یا سوال به آیدی حقیر پیام بفرستید. @ahmad_ho
مشاهده در ایتا
دانلود
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 🔸 تمجید حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی از همسر مرحومه و مکرمه شان در کل زندگی یک بار نگفت من کمبودی دارم هیچ وقت چیزی را یک دستی بدست من نداد همیشه با احترام ... •┈┈••✾••┈┈• @tarbiatemanavi
📅 امروز چهارشنبه ☀️ 22 شهریور ماه 1402 شمسی 🌙 27 صفر 1445 قمری ❄️ 13 سپتامبر 2023 میلادی ☀️ ➕ شهادت فقيه امامي آيت ‏اللَّه "حاج ميرزا ابراهيم خويي" (1286ش) ➕ پيوستن ايران به اعلاميه ملل متحد (1322 ش) 🌙 ➕ مأموريت "اسامة بن ‏زيد" از سوی پيامبر براي تجهيز سپاه جهت نبرد با روميان (11 ق) ➕ رحلت فقيه اصولی "ابوالمعالي كلباسی اصفهانی" (1315 ق) ❄️ ➕ اختراع آسانسور در امريكا (1780م) ➕ فرود اولين سفينه مه‏ نورد شوروي به نام لونيك 2 در سطح كره ماه (1959م) ➕ امضاي توافقنامه سازش ميان ساف - تل ‏آويو (1993م)
🌹شهادت فقيه امامي آيت ‏اللَّه "حاج ميرزا ابراهيم خويي" (1286ش) ✍️ آيت‏ اللَّه حاج ميرزا ابراهيم بن حسين خويي معروف به علامه خويي در حدود سال 1210ش (1247ق) در شهر خوي به دنيا آمد. وي پس از طي مقدمات و سطوح، راهي حوزه علميه نجف اشرف شد و در محضر عالماني همچون شيخ مرتضي انصاري و سيدحسين كوه كمره‏اي، به مدارج والايي در علم دست يافت. ✅ او داراي جود و بخشش و علوّ طبع و مناعت نفس و انفاق في سبيل‏اللَّه بود و ثروت قابل توجهي كه از پدرش به او رسيده بود در راه خدا انفاق كرد. از اين عالم رباني آثار متعددي بر جاي مانده كه حاشيه بر رسائل شيخ انصاري، شرح نهج‏البلاغه موسوم به الدُّرَّةُ النّجفيه و شرح چهل حديث از آن جمله است. ✅ علامه خويي در زمان خود، به عنوان مجتهد بزرگ شهر، مورد احترام فوق‏العاده مردم بود و افراد در مسائل گوناگون به ايشان رجوع مي‏كردند. او سرانجام در بيست و دوم شهريور 1286ش برابر با ششم شعبان 1325ق در جريان مربوط به حوادث مشروطه در هفتاد و شش سالگي در خوي به شهادت رسيد و در نجف اشرف به خاك سپرده شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ 🎥 روزتان را با یس و زیارت آل یاسین شروع کنید! 🌻حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی: 🍃🌸 مکرر دیده ام جوانان برای عقد، ازدواج یا برای شنیدن نصیحت خدمت آیت الله وحید خراسانی میرسند، این مرجع عالیقدر به همه یک جمله را میفرمایند که روزتان را با یاسین و آل یاسین شروع کنید، یک سوره ی یاسین بخوانید، یک زیارت آل یاسین بخوانید، هدیه کنید به محضر امام زمان(عج).
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 چرا آموزش‌های دینی در مدرسه و دانشگاه باعث دین‌گریزی می‌شود؟ 🔻دو اشکال اساسی ما در شیوۀ آموزش دین 🔻روش صحیح آموزش دین چیست؟ .
📅 امروز جمعه ☀️ 24 شهریور ماه 1402 شمسی 🌙 29 صفر 1445 قمری ❄️ 15 سپتامبر 2023 میلادی ☀️ ➕ رحلت فيلسوف كبير و عالم نامدار شيعه، حكيم "جهانگيرخان قشقايي" (1289 ش) ➕ درگذشت استاد "حبيب اللَّه نجومي" ستاره ‏شناس معاصر و ناشر سالنماي ايران (1366 ش) ➕ درگذشت دكتر "عبدالحسين زرين كوب" استاد بنام ادبيات پارسي (1378 ش) 🌙 ➕ پايان دوره‏ ي حكومت پانصد ساله‏ خلافت عباسی (656 ق) ➕ شهادت آيت‏ اللَّه ميرزا "علي غروی تبريزی" توسط مزدوران بعث (1419 ق) ❄️ ➕ استفاده از بالن براي نخستين بار در مطالعات هواشناسي در فرانسه (1804م) ➕ امضاي منشور سازمان كشورهاي صادر كننده نفت موسوم به اوپك (1960م)
◾️رحلت فقيه عارف "جهانگير خان قشقايي" (1328ق) ✍ ميرزا جهانگير خان قشقايى (۱۲۴۳-۱۳۲۸ق)، حکیم‌، فیلسوف، فقیه و عارف شیعه در اواسط قرن سيزدهم هجري، در یکی از ایلات دهاقان اصفهان دیده به جهان گشود. پدرش‌، محمدخان‌ قشقایی‌، مردی‌ عالم‌ و صاحب‌ کمال و از خان های‌ دره‌ شور، از ایل‌ قشقایی‌ و ‌مادرش‌ نیز از خان‌زادگان‌ سمیرم‌ اصفهان‌ و از ساکنان‌ دهاقان‌ بود. ✅ او در سن چهل سالگی بر اثر تغییر احوال باطنی، به فراگيري علوم اسلامي همت گماشت و به عالمي وارسته و توانا تبديل شد. ✅ از آن پس، عمر خود را به تدريس علوم ديني صرف كرد و بسياري از بزرگان، همچون حاج آقا رحیم ارباب، علامه سید حسین طباطبایی، سید حسن مدرس، شیخ حسنعلی اصفهانی نخودکی و میرزا حسین نائینی در حلقه ي درس او بهره ها بردند. ✅ ميرزا جهانگيرخان قشقايي با اين كه دروس حوزوي را تدريس مي كرد ولي به لباس محلي و سنتي خود مقيد بود و همواره از آن استفاده مي كرد. سرانجام آن فقیه عارف در 85 سالگي دار فاني را وداع گفت و در تخت فولاد اصفهان رخ در نقاب خاک کشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مثل کوه استوار 🔺️قسمت صد و بیستم از سلسله جلسات حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) با موضوع « » ▪️«و مخالفة هواهم و شیطان الذی یجری فی عروقهم»؛ این یک تعبیر استعاری است، ما در ادبیات عامیانه خودمان می گوییم شیطان رفته در رگ و پوستش، یعنی آن چنان مخفیانه در باطن آدم نفوذ می کند که گویا در رگ آدم حضور دارد و با خونش در تمام وجودش جریان پیدا می کند. ▪️برای مقابله با این شیطان و خواسته های شیطان، هر روز هفتاد بار جان می دهند، این یکی از ویژگی های اهل آخرت است.