✍آیتالله بهجت(ره):
ما برای اوقات خواب خود افسوس میخوریم که چرا برای نماز شب بیدار نمیشویم، در صورتی که اوقات بیداری را به غفلت میگذرانیم! زیرا اگر در بیداری به توجه و بندگی مشغول بودیم، توفیق بیداری شب را نیز برای تهجد و خواندن نافله شب و تلاوت قرآن پیدا میکردیم.
📚 بهجت الدعا، ص٣٨۵
👈 کمی تا بهجت🌷
4_5884117981637641235.mp3
1.9M
🔸ترتیل صفحه 78 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_6044072317611411201.mp3
854K
🔸ترتیل صفحه ۷۸ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : بیات
🛑 فایل بدون ترجمه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
┗━━━♥️═🍃━━━┛
نکته تفسیری صفحه ۷۸:
وصیت و ارث:
اسلام، دینی است كه برای تمام امور زندگی انسان برنامهریزی كرده است. این برنامه ی كامل، از پیش از ولادت انسان آغاز میشود و تا پس از وفات او ادامه می یابد. یكی از دستورهای مهم اسلام، مربوط به اموالیست كه انسان پس از مرگش به جای میگذارد. به طور كلّی، دو قانون در این مورد وجود دارد:
الفـ وصیت: هر كس میتواند پیش از مرگ خود، در مورد یك سوم اموالش وصیت كند؛ یعنی سفارش كند كه آن را پس از مرگش در راه معینی كه مورد نظر اوست، خرج كنند؛ مثلاً به فقرا بدهند؛ یا با آن، مدرسه، مسجد یا درمانگاه بسازند؛ یا آن را به شخص خاصی از بستگان یا دیگران بدهند. البته وصیت باید عادلانه و دور از هر گونه ظلم و جور باشد. یعنی شخص وصیتكننده در بیش از یك سوم داراییاش وصیت نكند و وصیت او از روی هوا و هوس و دوستیها و دشمنیهای غیرخدایی نباشد. حتی در بعضی موارد كه وارثان نیازمندند، دستور داده شده كه در كمتر از یك سوم دارایی وصیت شود تا بیشتر آن به بازماندگان برسد. این موضوع آنقدر اهمیت دارد كه در حدیثی میخوانیم: «یكی از مسلمانان مدینه از دنیا رفت و فرزندان كوچكی از خود بر جای گذاشت؛ با اینهمه، پیش از مرگ، تمام اموالش را در راه خدا صرف كرده بود. هنگامی كه پیامبر اکرم صلوات الله علیه از این موضوع آگاه شد، فرمود: اگر من پیشتر آگاه شده بودم، اجازه نمیدادم او را در قبرستان مسلمانان دفن كنید؛ زیرا بچههای كوچك خود را رها كرده تا گدایی كنند!»
ب- ارث: پس از مرگ هر مسلمان، مبلغ مورد وصیت و بدهیهای او را از داراییاش كم میکنند، و باقیمانده ی اموالی كه بر جای گذاشته، طبق قانون خدا تقسیم میشود و به بازماندگان به ارث میرسد. خداوند در این آیه و آیه ی بعد، بخش مهمّی از قانون ارث را توضیح داده است. قانون ارث، بسیار مفصّل است؛ ولی در اینجا فقط به یك نكته اشاره میكنیم، و آن، علّت دو برابر بودن ارث مرد نسبت به زن است. بسیاری از افراد ناآگاه از این مطلب نتیجه گرفتهاند كه اسلام در قانون ارث، از مردها حمایت كرده است؛ در حالی كه اگر نگوییم كه اسلام در این مورد از زنها طرفداری كرده، بی شک باید به تساوی حقوق زن و مرد قائل شویم؛ زیرا طبق قانون شرع، خرج و مخارج زندگی زن، به عهده ی شوهر یا سرپرست اوست. همچنین زنها در ابتدای ازدواج، مبلغی به نام مهریه دریافت میكنند. از این رو معمولاً ارثیه و مهریه ی زن، نوعی پسانداز او محسوب میشود؛ در حالی كه مردها وظیفه دارند خرجی زن و افراد تحت تكفّل خود را بدهند. بدین ترتیب، در بسیاری از مواقع، بیشتر ارثیهای كه به آنان میرسد، خرج زن و فرزندشان میشود؛ نه خودشان.
1 - اين متن از تفسير نمونه، ج1، ص618 و ج3، ص290 اقتباس شده است.
┗━━━♥️═🍃━━━┛
❁❁
#یا_علے_بن_الحسین_ع❤️
❣️اے نور چشم حضرٺ آقاے ڪربلا
🌺بعد از حسین دلبر دیوانگان تویے
❣️این افتخار ماسٺ ڪه فامیل تان شدیم
🌺پس شاهزادهے همہ ایرانیان تویے
#پسر_شهر_بانوے_ایران❤️
#میلاد_امام_سجاد(ع)🎉🌺
#مبارڪ_باد🎉🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفکر در نظام عالم
ساعتی در روز [خصوصا وقت سحر] مشغول تفکر بشین. تفکر در نظام عالم. این باعث میشه تا ذهن شما از پراکندگی در بیاد.
☘️☘️☘️☘️
🕋 @takhasosi_namaz
🍁نمازشب مسافــر
امام حسن عسکری علیه السلام :
فضیلت #نمازشب مسافر در اول شب ، مثل فضیلت نماز آخر شب غیر مسافر است .
📚بحارالانوار ، ج ۸۴ ، ص ۲۱۱ ، ح ۲۵
☘️☘️☘️☘️
🕋 @takhasosi_namaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرالمومنین علی علیه السلام
كسى كه یک هفتم از شب را به نماز گذراند، در روزى كه از قبر خارج مى شود با صورتى نورانى مثل ماه شب چهارده خواهد بود و با افراد ايمن از عذاب، از پل صراط خواهد گذشت.
📚منهاج البراعة في شرح نهج البلاغة
☘️☘️☘️☘️
🕋 @takhasosi_namaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹حضرت امام سجاد (علیه السلام):
اگر می خواهید توفیق و سعادت پیدا کنید، بر خود لازم گردانید همیشه بر محمد و آل محمد (صلی الله علیه واله) #صلوات بفرستید.
📚 صلوات حلال مشکلات ص۴۷
🎊💞🎊💞🎊💞
🎊بر حضرت سجاد و صفایش صلوات
💞او روح دعاست بر دعایش صلوات
🎊از پردهٔ غیب جلوه گر شد رخ او
💞بفرست برای رو نمایَش صلوات
☘️☘️☘️☘️
🕋 @takhasosi_namaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹حضرت امام سجاد (علیه السلام):
اگر می خواهید توفیق و سعادت پیدا کنید، بر خود لازم گردانید همیشه بر محمد و آل محمد (صلی الله علیه واله) #صلوات بفرستید.
📚 صلوات حلال مشکلات ص۴۷
🎊💞🎊💞🎊💞
🎊بر حضرت سجاد و صفایش صلوات
💞او روح دعاست بر دعایش صلوات
🎊از پردهٔ غیب جلوه گر شد رخ او
💞بفرست برای رو نمایَش صلوات
☘️☘️☘️☘️
🕋 @takhasosi_namaz
* #شعبان #امام_سجاد
🔻یک پیام و یک هدیه از ناحیه حضرت سجاد علیه السلام همین دعای « اللهم صل علی محمد و آل محمد ، شجره النبوه » است که در ماه شعبان وارد شده است . این مال امام زین العابدین (ع) است .
این را حضرت قبل از ظهر ، عند الزوال می خواندند .
🔸اگر بتواند انسان این دعا را از ابتدای ماه شعبان ملتزم بشود ، قبل از زوال دو رکعت نماز در مسجد - یا غیر مسجد - بخواند و بعد این دعا را بخواند خیلی خوب است .
🔹یک روایت دیگر هست از امام باقر ( ع ) که به مناسبت برخورد کردم و تعجب کردم که آقا امام باقر ( ع ) فرمودند پدر من وقت استجابت دعا را قبل از ظهر ، عند الزوال می دانستند .
البته مردم غالبا این دعا را بعد از نماز می خوانند چون می خواهند ترک نشده باشد و مردم هم که قبل از ظهر یک جا جمع نمی شوند .
🔸این دعا هدیه ای است که حضرت دادند اگر به شرائطش عمل بشود آن وقت این دعا خودش یک مرکز استجابتی میشود .
این دعا خودش از اسرار است . خواندن این دعا یک نظمی لازم دارد . معمولا این دعا را برای حوائج در ماه شعبان ، از اول ماه شعبان تا آخر ماه خوانده می شود . فقط قبل از ظهر و قبل از زوال چند تا شرط دیگر هم دارد من جمله اینکه در منزل همه مجموعهای مشغول باشند همه این دعا را بخوانند...
☘️☘️☘️☘️
🕋 @takhasosi_namaz
4_5884495492083090758.mp3
1.54M
🔸ترتیل صفحه 79 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجاز
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
┗━━━♥️═🍃━━━┛
79.mp3
763.9K
🔸ترتیل صفحه ۷۹ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : حجاز
نکته تفسیری صفحه ۷۹:
جاودانگی:
فرض كنید كه شخصی عمداً خود را از پشتبام خانهاش به زمین پرت كند و به شدت مجروح شود، و در اثر آن، نخاع او قطع شده، تا آخر عمر از نعمت راه رفتن محروم شود. آیا او میتواند اعتراض كند كه «من فقط یك لحظه خودم را پرت كردم. حالا باید یك عمر راه نروم؟ و این عادلانه نیست.»؟ باز فرض كنید كه شخصی در یك لحظه، انسان بیگناهی را به قتل میرساند و به سبب این خلاف، به حبس ابد محكوم میشود. آیا او میتواند اعتراض كند كه «من فقط یك لحظه خلاف كردم. آیا به ازای آن باید هفتاد ـ هشتاد سال در زندان بمانم؟»؟ بی شک هیچ انسان عاقلی، اعتراض این افراد را نمیپذیرد. خدای بزرگ در كتاب خویش فرموده است كه بهشتیان همیشه در نعمت میمانند و برخی از دوزخیان نیز تا ابد در عذاب خواهند ماند. نعمت جاودان بهشت را به راحتی می توان پذیرفت؛ زیرا لطف و رحمت خدا بیپایان است. برخی امّا ممكن است سؤال كنند كه چگونه بعضی افراد در ازای كفر و گناه در عمر كوتاه شصت ـ هفتاد ساله ی خود باید برای همیشه در عذاب بمانند؟ آیا این عذاب با عدالت خدا سازگار است؟ پاسخ این سؤال، با مثالهای پیشین روشن میشود. كسی كه در همه ی عمرش، با اینكه حق را میشناخته و از دستورهای خدا آگاه بوده، از سر لجاجت و تكبّر او را نافرمانی كرده است، هرگز لیاقت ورود به بهشت را نخواهد یافت. حقیقت این است كه كسانی در دوزخ جاودانهاند كه اگر برای همیشه در دنیا میماندند، تا ابد به گناه و نافرمانی خدا مشغول بودند. پیشوای نخست ما امام علی علیه السلام در دعای کمیل به خدا عرض میكند: «من یقین دارم كه اگر دستور تو در مورد عذاب كردن منكرانت و جاودانه بودن دشمنانت در دوزخ نبود، تمام آتش دوزخ را [پس از مدتی] سرد و آرام میكردی و هیچكس از بندگانت در آن، جایگاه [همیشگی] نداشت.» آیا میتوان تصوّر كرد كه قاتل امام حسین علیه السلام روزی به بهشت برود؟؛ یا كسی كه سر امام را نزد یزید آورد و اعتراف كرد كه سر پسر بهترین مادر و پدر دنیا را برای او آورده است؟ این سخن چنان زشت و آلوده بود كه یزید دستور داد خود او را بكشند. آیا جاودانه بودن یزید بن معاویه در آتش دوزخ، خلاف عدالت خداست؟ یا كسی كه در حال مستی با چوب بر لبهای امام حسین علیه السلام میزد و اشعار كفرآمیز میخواند، و در آن حال، پیرمردی به او گفت كه از این اهانت دست بردار؛ زیرا من بارها به چشم خود دیده ام كه پیامبر اکرم صلوات الله علیه بر این لبها بوسه می زند؟! آری، عذاب جاودان برای چنین افرادی آماده شده است كه به هیچوجه لیاقت بهشتی شدن را ندارند. به هر حال،«خلود» و جاودانگی، یكی از بهترین نعمتها برای بهشتیان، و یكی از سخت ترین عذابها برای دوزخیانی است كه همیشه در آن خواهند ماند.
1 - اقتباس از تفسير نمونه ، ج9، ص 240
2 - فرازي از دعاي كميل
3- بحارالانوار، ج45، ص186
4 - اقتباس از روايتي از امام باقر(ع)، بحارالانوار، ج8، ص34
┗━━━♥️═🍃━━━┛
#مولاجانم
🍂هجران بس است ای پسر فاطمه...،بیا
شاید که مرگ جسم مرا سهم گور کرد
🍂بین من و تو پردهی عصیان حجاب شد
ما را گناهکاریِمان از تو دور کرد...
#امام_زمان
#ایستگاه_نیایش
#معرفی_کتاب
🔺در یکی از گفت و شنودهای نوجوانها می شنیدم که خیلی تمایل داشتن به دعوت دوستانشون به سمت نماز و اقامه و برپایی هر چه بهتر و باشکوه تر نماز
⁉️شما چقدر با این موضوع دست و پنجه نرم کردید و درگیر بودید؟ اگر این موضوع یکی از دغدغه های شماست حتما کتابی رو که امروز میخوام خدمتتون معرفی کنم مطالعه کنید و از اون بهره بگیرید
📌کتاب امروز ما دعوت دانش آموزان به نماز ، اصول و شیوه ها و موانع این راه است.
🔸این کتاب رو «محمدعلی جابری» نوشته و در کتابش با عنواوینی همچون نمازشناسی ، درس های نماز ، شیوه های دعوت به نماز و مطالبی در رابطه با دعوت کودکان و نوجوان ها به نماز کتابش رو به نگارش درآورده
🔹در بخشی از کتاب اومده «با نشاط بودن یکی از ارکان و ویژگی های نماز و عبادتِ از دیگر معیار های نماز مطلوب نشاط در آن است. قرآن کریم در جایگاه نکوهش منافقین از کسالت آنان در نماز سخن گفته و می فرماید: هنگامی که به نماز می ایستند با کسالت به نماز ایستاده اند در مقابل رسول خدا صلی الله علیه و آله همیشه منتظر بودن وقت نماز فرا رسد و می فرمود: بلال ما را راحت کن. هر چه نماز بانشاط تر باشد اثر آن بهتر و بیشتر خواهد بود به فرموده امام خمینی (ره): چنانچه اطبا را عقیده آن است که اگر غذا را از روی سرور و بهجت می کنند زودتر هضم می شود همین طور طب روحانی اقتضا می کند که انسان غذاهای روحانی را از روی بهجت و اشتیاق تناول کند و از کسالت و تکلیف احتراز کند آتار آن در قلب زودتر واقع شود و باطن قلب با آن زودتر تصفیه شود».
☘این کتاب منبع غنی از دریافت های خوب ، روحانی و ملکوتی از نماز و راه های دعوت دانش آموزان به نماز رو پیش روی شما باز میکنه
🦋هر کتاب دریچه ای است رو به تعالی و روشنایی ان شاءالله که مسیر زندگیتون همیشه روشن و منور به دانایی و حکمت باشه.
ادامه دارد...
🦋 @takhasosi_namaz