📖قرآن مجيد، نماز اول وقت را يكى از صفات مۆمنان مى داند و مى فرمايد:
👌مۆمنان كسانى هستند كه نمازهايشان را حفظ مى كنند. حفظ نماز به اين است كه نماز گزاران آن را از اول وقت به تأخير نيندازند.
📚بخشي از كتاب سجاده عشق اثر نعمت الله صالحي حاجي آبادي
#نماز_اول_وقت
🕋ا🌸🌸
@takhasosi_namaz
هدایت شده از کانال تخصصی نماز
﹏﹏﹏﹏•|🔗🌻|•﹏﹏﹏﹏
#نماز_شب
🤲🏻خدا رحمت کنه مرحوم حاج #اسماعیل_دولابی رو ، آدم عجیبی بودند !
🔆( راست هم میگه واقعا!! فقط کافیه دو سه شب پاشی و مزه نماز شب رو تجربه کنی !! خدا کنه جوانای ما تو عمرشون یه بار هم شده مزه نماز شب رو مزه مزه کنند!! )
🍃این مزه کردن تا آخر عمر با روحت بازی میکنه !
این چه رازیه؟!
♥️گفتنی نیست ! تا خودت تجربه اش نکنی نمیفهمی !!
باید عملاً خودت مزه اش رو تجربه کنی …
🖇 (« یک نماز شبی که تو دل شب، تو محیط تقریبا خلوت، برای خدا ، تو باشی و خدا و چقدم عالی میشه که تو اون خلوت و تنهایی، تو باشی و اشک و آه و ناله »)
🙃! عجیب مسحورت میکنه ! حیفه که بمیریم و این لذتها رو تجربه نکنیم.
@takhasosi_namaz
4_5987822896167257455.mp3
997.4K
🔸ترتیل صفحه ۳۰۸ با صدای استاد حامدولی زاده
🔸مقام : حجازکار
🛑 فایل بدون ترجمه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
4_5987822896167257456.mp3
2M
🔸ترتیل صفحه 308 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجازکار
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۰۸🌷
شیطان را پرستش مکن:
می دانیم که حضرت ابراهیم، عموی مشرک و بت پرستی به نام «آزر» داشته، و قرآن چند بار به صحبت های آن حضرت با عمویش اشاره کرده است. در آیه ی 42 می خوانیم که حضرت ابراهیم عمویش را از بت پرستی باز داشت و به او فرمود: «چرا چیزی را می پرستی که نه می شنود و نه می بیند و به تو هیچ سودی نمی رساند؟». در آیه ی 44 نیز می خوانیم که آن حضرت به عمویش می فرماید: «شیطان را مپرست؛ زیرا شیطان از فرمان خدا سرپیچی کرده است.» شاید کسی با شنیدن این آیات بپرسد: مگر عموی حضرت ابراهیم، شیطان پرست بوده که از پرستش شیطان نهی شده است؟ اگر چنین است، پس چرا در آیه ی 42 از بت پرستی نهی شده است؟ در پاسخ این سؤال باید به این نکته توجّه کنیم که معنای عبادت در آیه ی 42 با عبادت در آیه ی 44 متفاوت است.
در آیه ی نخست، عبادت به معنای «پرستش و نیایش» است؛ یعنی عموی ابراهیم و بت پرستان دیگر، بت ها را خدایانی می دانستند که در کنار خدای بزرگ، امور جهان را سامان می بخشند و در کارهایشان مستقل هستند و به خدا نیازی ندارند. از این رو آن ها را می پرستیدند و با آنها راز و نیاز می کردند و از آن ها می خواستند که به زندگی شان لطف و عنایت کنند. عبادت در آیه ی 44 امّا به معنای «اطاعت و پیروی» است؛ بدین معنا که هر چند بت پرستان در ظاهر در برابر بت ها فروتنی می کنند، در حقیقت، بردگی کسی را می کنند که از دستورهای او پیروی می کنند و سخنش را می پذیرند. به همین علّت، مشرکان که در زندگی خود از دستورهای شیطان پیروی می کنند، در واقع بردگان او هستند. این مطلب، نکته ی بسیار مهمّی است که قرآن کریم بارها به آن اشاره کرده است. در آیه ی 60 سوره ی یس می خوانیم که خداوند در روز قیامت به افراد گنهکار میفرماید: «مگر به شما سفارش نکردم که شیطان را نپرستید؟»؛ در حالی که ما می دانیم بسیاری از گنهکاران، شیطان پرست نیستند، و حتّی شاید در ظاهر خداپرست هم باشند. آری، این هشداری به تمام انسان هاست تا به دقّت توجّه کنند که برنامه ی زندگی شان را از چه کسی می گیرند، و آیا در زندگی شان فرمان خدا حاکم است یا فرمان شیطان. در روایت مهمّی از پیامبر گرامی اسلام می خوانیم: «کسی که به سخن سخنگویی گوش کند [و از آن پیروی کند]، در حقیقت او را پرستیده است. پس اگر آن سخن گو از سوی خدا سخن بگوید، شخص پیرو، خدا را پرستیده، و اگر از سوی ابلیس سخن بگوید، ابلیس را بردگی کرده است.»
4_5992494794088121821.mp3
1.09M
🔸ترتیل صفحه ۳۰۹ با صدای استاد حامدولی زاده
🔸مقام : حجاز
🛑 فایل بدون ترجمه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔
4_5992494794088121822.mp3
2.23M
🔸ترتیل صفحه 309 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجاز
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇