🔴 جایگاه کسانی که در مقابل اذیّت و آزار دوران غیبت صبور هستند
🌕 امام حسين عليه السلام فرمودند:
حضرت مهدى عجل الله فرجه، داراى غيبتى است كه گروهى در آن مرحله مرتد مىشوند و گروهى ثابت قدم مىمانند و اظهار خشنودى مىكنند. افراد مرتد به آنها مى گويند: «اين وعده كى خواهد بود اگر شما راستگو هستيد؟» ولى كسى كه در زمان غيبت در مقابل اذيّت و آزار و تكذيب آنها صبور باشد، مجاهدى است كه با شمشير در كنار رسول خدا صلی الله عليه و آله جهاد كرده است
قَالَ اَلْحُسَيْنُ بْنُ عَلِيِّ بْنِ أبِي طَالِبٍ عَلَيْهِ السَّلاَمُ لَهُ غَيْبَةٌ يَرْتَدُّ فِيهَا أَقْوَامٌ وَ يَثْبُتُ فِيهَا عَلَى اَلدِّينِ آخَرُونَ فَيُؤْذَوْنَ وَ يُقَالُ لَهُمْ مَتىٰ هٰذَا اَلْوَعْدُ إِنْ كُنْتُمْ صٰادِقِينَ أَمَا إِنَّ اَلصَّابِرَ فِي غَيْبَتِهِ عَلَى اَلْأَذَى وَ اَلتَّكْذِيبِ بِمَنْزِلَةِ اَلْمُجَاهِدِ بِالسَّيْفِ بَيْنَ يَدَيْ رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ
📗کمال الدين، ج۱، ص۳۱۷
📗کفايةالأثر، ج۱، ص۲۳۱
📗مقتضب الأثر، ج۱، ص۲۳
📗بحار الأنوار، ج۵۱، ص۱۳۳
📗منتخب الأنوار، ج۱، ص۷۸
📗إثبات الهداة، ج۲، ص۵۱
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥 توصیههای مهم استاد #رائفی_پور برای زائران اربعین حسینی (علیالخصوص خانمها)
🗓 ۹ شهریور ۱۴۰۱
#اهل_بیت
🍃
🦋🍃 @takhooda✨
✨إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ إِذَا ذُكِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ
✨وَإِذَا تُلِيَتْ عَلَيْهِمْ آيَاتُهُ زَادَتْهُمْ إِيمَانًا
✨وَعَلَى رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ ﴿۲﴾
✨مؤمنان همان كسانى اند كه چون خدا ياد شود
✨دلهايشان بترسد و چون آيات او بر آنان خوانده شود
✨بر ايمانشان بيفزايد و بر پروردگار خود توكل مى كنند (۲)
✨الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ ﴿۳﴾
✨همانان كه نماز را به پا مى دارند و از آنچه به ايشان
✨روزى داده ايم انفاق مى كنند (۳)
✨أُولَئِكَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقًّا لَهُمْ دَرَجَاتٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ
✨وَمَغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ ﴿۴﴾
✨آنان هستند كه حقا مؤمنند براى آنان نزد پروردگارشان
✨درجات و آمرزش و روزى نيكو خواهد بود (۴)
📚سوره مبارکه الأنفال
✍آیات ۲ تا ۴
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨
🔴 ارزش چشمان زائر امام حسین
🌕 امام صادق علیهالسلام فرمودند:
ارزش چشمان زائری که به مرقد مطهّر سیدالشهدا صلوات الله علیه میافتد به قدری است که تمام اشیاء به جهت خیر آرزو میکنند نگاه زائر به آن ها بیفتد!
عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ وَ مَا مِنْ شَيْءٍ إِلاَّ وَ هُوَ يَغْبِطُ زَائِرَهُ وَ يَتَمَسَّحُ بِهِ وَ يَرْجُو فِي اَلنَّظَرِ إِلَيْهِ اَلْخَيْرَ لِنَظَرِهِ إِلَى قَبْرِهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ.
📘کامل الزيارات، ج ۱، ص۳۲۴
📘مستدرک الوسائل، ج ۱۰، ص۲۵۱
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨
هدایت شده از آرامش دلم تنها خداست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پروردگارا 🤲 آنچه طاقت تحمل آن را
نداريم بر ما قرار مده
و آثار گناه را از ما بشوى
و ما را ببخش و در رحمت خودت
قرار ده تو مولا و سرپرست مايى
🌹 أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 🌹
یاد خدا آرامبخش دلهاست(رعد/٢٨)
🎋🎋🦋🎋🎋🎋
✨ @Lootfakhooda ✨
السلام علیک یا اباعبدالله
🔴🔵چند توصیه بسیار مهم به بانوانی که در ایام اربعین به کربلا مشرف می شوند:**🔻🔻
◀️ از آرایش کردن، هرچند کمرنگ و برداشتن ابروها به ویژه مقابل زنان عراقی جداً اجتناب کنید. آنها در این مدت به معنای واقعی کلمه خود را عزادار حضرت اباعبدالله می دانند🏴 و از این حرکات بیزارند. خیلی زشت است که میزبان عراقی نسبت به چنین کارهایی به زائر ایرانی تذکر دهد یا اعتراض کند.
❗لاک زدن به ناخن ها در این سفر معنوی امری بسیار ناپسند تلقی می شود. حتی اگر عذر شرعی دارید از این کار پرهیز کنید. این کار ذهنیت بدی از زنان شیعه ایرانی در ذهن شیعیان سایر کشورها می گذارد. مراقب اثری که در ذهن آنها از ایرانی ها می گذارید باشید.😰
🚫 از پوشیدن مانتوهای رنگی و کوتاه جدا اجتناب کنید.
❎ پوشیدن شال و روسری نازک و کوتاه اکیدا ممنوع. ❌مراقب باشید موهایتان به هیچ وجه پیدا نباشد و زیر گلو را با گیره بپوشانید.
🔵 فقط لباس مشکی بپوشید. پوشیدن رنگ های شاد یا جیغ مثل نارنجی یا سبز فسفری اصلا شایسته این سفر نیست!!! 😰😱
⚫ از پوشیدن تاب و شلوارک، لباس یقه باز و آستین حلقه ای و تاب در خانه ها و موکب ها جدا خودداری کنید. چنین لباس هایی در این ایام مغایر فرهنگ آنهاست. (در موکب های ایرانی نیز اینگونه نگردید.) به خصوص به بانوان و دختران جوان گوشزد کنید.
🔴 هرگز بدون جوراب در مسیر پیاده روی و شهرهای زیارتی تردد نکنید.❌
🔹هرگز جوراب ساق کوتاه یا ساپورت نپوشید. پیدا بودن ساق امری بسیار زشت و البته حرام است.
🟠 دختر بچه های بالای ۷ سال تاب و شلوارک، آستین کوتاه یا لباس آستین کوتاه، لباس تنگ و چسبان و دامن بدون جوراب شلواری نپوشند. به ویژه دخترانی که جثه های درشت دارند.
🟦 اگر فرزند کوچک دارید و آن را پوشک می کنید مراقب باشید پس از تعویض فرزندتان پوشک را همانجا رها نکنید. 😡
⬅️ از ایستادن طولانی مدت جلوی موکب هایی که توسط آقایان اداره می شود پرهیز کنید. 😢
◾از شوخی کردن و خندیدن با خدام مرد موکب ها جداً پرهیز کنید.❌
➕درصورت رضایت صاحبخانه در شستن ظرفها، پهن کردن و جمع کردن سفره به او کمک کنید.
🎁 اگر می توانید هدایای کوچکی به صاحبخانه تقدیم کنید. لبخند از روی سپاسگزاری در همه حال و تشکر هنگام خروج از خانه یا موکب و دعای خیر برای شان را فراموش نکنید.
‼️مراقب صحبت هایی که می کنید باشید.عراقی ها کمابیش به زبان فارسی مسلط هستند.
🔸 شوخی کردن و خندیدن با صدای بلند در این ایام شایسته نیست. 🏴 موقع استراحت دیگران از شوخی و خنده و صحبت کردن با صدای بلند خودداری کنید. به خصوص زمانیکه زوار غیر ایرانی در آن محل حضور دارند.
🟤 خیلی زشت است ایرانی ها با هم بر سر گرفتن جای خواب، رفتن به سرویس بهداشتی یا حمام و... در مقابل زوار سایر کشورها بحث کنند.
➖اختلافات خانوادگی و دعوای عروس و خواهر شوهر و ... را در آنجا کنار بگذارید!
✅ زنان شیعه دیگر کشورها بسیار متین و مطابق شأن این سفر به کشور عراق می آیند. شایسته است ایرانی ها که در نظر بسیاری از شیعیان الگو هستند بیش از دیگران مراقب حجاب، رفتار و گفتار باشند.
هموطن گرامی! هر یک ایرانی نماینده هشتاد میلیون ایرانی دیگر است. لطفاً نماینده های شایسته ای از طرف کشور عزیزمان ایران باشید.
#اربعین
#نشردهید
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨
📚لقمه حرام مانع استجابت دعا میشود/ اختلاس عامل بخشی از بیکاریهای جامعه است
✍ظلم، حقالناس، قطع صله رحم و لقمه حرام از دلایل اصلی عدم استجابت دعاست و باید بندگان برای اینکه بتوانند با خداوند حرف بزنند از اینگونه موضوعات دوری جویند.
آیه ۱۸۴ سوره بقره پیام بسیار مهمی دارد مبنی بر اینکه بندگان باید همواره با خداوند حرف بزنند و اتصال معنوی با درگاه الهی داشته باشند. عدهای از انسانها فکر میکنند باید همواره گرفتار باشند تا دعا کنند درحالیکه اینطور نیست بلکه خداوند دوست دارد بندگان با وی حرف بزنند و خدا را بخوانند به همین خاطر دعا باید همواره باشد چراکه عامل آرامش و اتصال به منبع لایزال الهی و در حقیقت نوعی عبادت و انرژیبخش و باعث رشد انسان میشود.
اجابت دعا آن نیست که حتماً باید آنچه بنده میخواهد اتفاق بیافتد بلکه اجابت میتواند در قالب چند صورت باشد؛ گاهی آنچه بنده میخواهد میشود، گاهی خداوند بهتر از آن چیزی که بنده خواسته عطا میکند و گاهی خداوند در آخرت اجر مضاعفی به بنده میدهد و در دنیا اجابت نمیکند. دعای عدهای از بندگان هیچگاه به اجابت نمیرسد و مورد قبول درگاه الی نیست و اصلاً دعای این بندگان هیچگاه شنیده نخواهد شد و دلایلی وجود دارد که باعث چنین مسئلهای میشود.
رفیعی در تبیین دلایل عدم استماع دعای عدهای از بندگان در درگاه الهی گفت: کسی که والدین خود را نفرین کند و کسی که قرضی داده و سند نگرفته و حال دعا میکند، کسی که در خانه بنشیند و طلب روزی نماید، کسی که با همسرش اختلاف دارد و با دعا میخواهد حلوفصل کند، کسی که ثروت داشته و بر اثر اسراف به فقر دچار شده و کسی که برای قطع رحم دعا میکند، هیچگاه مسموع درگاه الهی نخواهد بود.
عضو هیأت علمی جامعهالمصطفی خاطرنشان کرد: عدهای همواره از مشکلات اقتصادی ناراضی هستند و به دنبال کار نمیروند گر چه دلایل مشکلات اقتصادی امروزه مختلف است و بخشی به خاطر تحریمها و کاهش فروش نفت و بخشی به خاطر کرونا که تمام دنیا را با معضل مواجه کرده و بخشی به خاطر ضعف مدیران و بخشی دیگری به خاطر اختلاسها است اما بعضی از بیکاریها در حقیقت بیعاری است.
وی افزود: ظلم، حقالناس، قطع صله رحم و لقمه حرام از دلایل اصلی عدم استجابت دعاست و باید بندگان برای اینکه بتوانند با خداوند حرف بزنند از اینگونه موضوعات دوری جویند.
📚از بیانات استاد رفیعی
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨
📚خسارت بزرگ
مردی تصمیم داشت به سفر تجارت برود خدمت امام صادق(علیه السّلام) که رسید درخواست استخاره ای کرد، استخاره بد آمد، آن مرد نادیده گرفت و به سفر رفت اتفاقاً به او خوش گذشت و سود فراوانی هم برد امام از آن استخاره در تعجب بود پس از مسافرت خدمت امام رسید و عرض کرد:
یابن رسول الله ! یادتان هست چندی قبل به خدمت شمارسیدم، برایم استخاره کردید و بد آمد، استخاره ام برای سفر تجارت بود به سفر رفتم و سود فراوانی کردم و به من خوش گذشت.
امام صادق(علیه السّلام) تبسمی کرد و به او فرمود: (در سفری که رفتی یادت هست در فلان منزل خسته بودی نماز مغرب و عشایت را خواندی شام خوردی و خوابیدی و زمانی بیدارشدی که آفتاب طلوع کرد و نماز صبح تو قضا شده بود؟
عرض کرد آری . حضرت فرمود: اگر خداوند دنیا و آنچه را که در دنیاست به تو داده بود جبران آن خسارت (قضا شدن نماز صبح) نمی شد. ۱
قال امیر المومنین علیه السلام:
لَا یَخْرُجِ الرَّجُلُ فِی سَفَرٍ یَخَافُ مِنْهُ عَلَى دِینِهِ وَ صَلَاتِهِ
انسان نباید به سفری برود که ترس آن دارد به دین یا نمازش لطمه وارد شود.۲
📚۱-جهاد با نفس، جلد ۱ صفحه ۶۶
📚۲-وسائل الشیعه جلد ۱۱ صفحه ۳۴۴
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨