طلب العلم فریضة🌟
محصول همهی سفارشها به قوّهی قضائیّه یک کلمه است، مردم به قوّهی قضائیّه اعتماد کنند؛ همه احساس کن
به آمریکا متوسّل شد؛ یعنی دید از عهدهی جمهوری اسلامی برنمیآید.
#رهبری
ضربهی متقابل ما به آمریکا ضربهی خیلی حسّاسی بود؛ حالا انشاءالله مقداری میگذرد، چند ماه یا چند سال [بعد]، سانسورها برطرف میشود، بعد معلوم میشود ایران چه کار کرده. آن مرکزی که مورد تهاجم ایران قرار گرفت، مرکز فوقالعاده حسّاس آمریکا در این منطقه بود.
ضربه، ضربهی بزرگی بود،
البتّه از این بزرگتر هم میتوان ضربه به آمریکا و به دیگران وارد کرد؛ انشاءالله
#رهبری
در تلویزیون، اظهارات افراد مختلف را مشاهده کردید دیگر، که با ظاهرهای گوناگون، چهرههای گوناگون، لباسهای گوناگون که هیچ به نظر هم نمیآید اینها حاضر باشند اینجور فداکارانه حرف بزنند؛ البتّه حرف با عمل فاصله دارد امّا خود نفْس حرف زدن، آن انگیزهای که موجب میشود انسان حرف بزند، وجود دارد؛ این خیلی مهم است. کسی باور نمیکرد و شد و اتّفاق افتاد. این افراد، همه با جهتگیریهای سیاسی گوناگون، با جهتگیریهای سیاسیِ گاهی متقابل، با وزن مذهبی کاملاً متفاوت، در کنار هم ایستادند و این وحدت بزرگ را، این اتّحاد عظیم ملّی را به وجود آوردند.
#رهبری
طلب العلم فریضة🌟
در تلویزیون، اظهارات افراد مختلف را مشاهده کردید دیگر، که با ظاهرهای گوناگون، چهرههای گوناگون، لباس
حرف من این است که این را حفظ کنید؛ همه این را نگه دارند؛ روزنامهنگار یک جور، قاضی یک جور، مسئول دولتی یک جور، روحانی یک جور، امام جمعه یک جور. هر کسی یک وظیفهای دارد در قبال این حالت؛ این را نگه دارند. این با اختلاف سلیقهی سیاسی منافات ندارد، با اختلاف وزن مذهبی منافات ندارد. این، در کنار هم ایستادنِ برای دفاع از یک حقیقت است؛ دفاع از کشور است، دفاع از نظام است، دفاع از ایران عزیز است.
#رهبری
طلب العلم فریضة🌟
حرف من این است که این را حفظ کنید؛ همه این را نگه دارند؛ روزنامهنگار یک جور، قاضی یک جور، مسئول دول
یک کارهایی لازم است، یک کارهای مضر است. «تبیین» لازم است؛ رفع مغالطههایی که گاهی انجام میگیرد لازم است؛ امّا ایرادهای غیر لازم را به میان کشیدن و دربارهاش بحث کردن و بر روی مسائل کوچک جنجال کردن، مضر است؛ اینها با هم فرق دارد. همان ابطال مغالطهای هم که عرض کردیم، آن را هم با انواع مختلفی میشود انجام داد؛ با آن بهترین شکلش باید آن را انجام بدهند که مشکلی برای کشور به وجود نیاید.
وفاداری به نظام در زبان، در اظهار، چیز لازم و مفیدی است؛ هم لازم است، هم مفید است. یا همه، سیاستهای کلّی نظام را در همین زمینهی مورد بحث تأیید کنند و حمایت کنند و مورد قبول قرار بدهند، این لازم است امّا اینکه یک اختلافنظرهایی که وجود دارد بین افراد، اینها را غلیظ کنند که این مال فلان جناح است، این مال فلان جناح است، این حرفش اینجوری است، نه، این مضر است
#رهبری
دستگاههای مسئول که امروز بحمدالله مشغول کار هستند، چه دستگاههای مسئول در عرصهی نظامی، چه دستگاههای مسئول در عرصهی دیپلماسی ــ هر دو ــ که به شکل درست و با جهتگیری درست، هر دو لازم است، بایستی با قوّت کار خودشان را انجام بدهند، منتها جهتگیریها را توجّه کنند. بخصوص در عرصهی دیپلماسی جهتگیری خیلی مهم است؛ ...
ممکن است کسی در یک قضیّهی مربوط به نظامی یا دیپلماسی یا غیره به یک مسئولی اعتراض داشته باشد، ما نمیگوییم اعتراض را نگویند؛ چرا، منتها اوّلاً لحنی که برای بیان اعتراض و بیان انتقاد انتخاب میشود لحن قابل قبولی باشد؛ ثانیاً بعد از تحقیق باشد، بعد از اطّلاعیابی باشد. گاهی اوقات در روزنامهها و بعضی جاهای دیگر، یک چیزهایی را من میبینم، بعضی یک حرفهایی میزنند، اعتراضهایی میکنند که ناشی از بیاطّلاعی است، نمیدانند چه کار انجام گرفته یا چه کار باید انجام میگرفته و نشده و مثلاً [باید] انجام بگیرد؛ ناشی از بیاطّلاعی است. اطلاع درست به دست بیاورند و با لحن مناسب نظراتشان را ابراز کنند.
#رهبری
همه و همه بدانند لَیَنصُرَنَّ اللهُ مَن یَنصُرُه،خدای متعال نصرت را برای ملّت ایران در ذیل نظام اسلامی و زیر چتر قرآن و اسلام تضمین کرده که ملّت ایران حتماً پیروز خواهد شد.
#رهبری
الصّادق (علیه السلام)- عَنِ ابْنِسَیَّارٍ عَنْ أَبِیعَبْدِاللَّه (علیه السلام) عَنْ أَبِیعَبْدِاللَّهِ (علیه السلام) فِی قَوْلِهِ تَعَالَی یا أَیُّهَا النَّبِیُّ لِمَ تُحَرِّمُ ما أَحَلَّ اللهُ لَکَ ... قَالَ اطَّلَعَتْ عَائِشَهًُْ وَ حَفْصَهًُْ عَلَی النَّبِیِّ (صلی الله علیه و آله) وَ هُوَ مَعَ مَارِیَهًَْ فَقَالَ النَّبِیُّ (صلی الله علیه و آله) وَ اللَّهِ مَا أَقْرَبُهَا فَأَمَرَهُ اللَّهُ أَنْ یُکَفِّرَ عَنْ یَمِینِهِ.
امام صادق (علیه السلام)- ابنسیّار از امام صادق (علیه السلام) نقل کرده است که دربارهی سخن خداوند متعال: یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ لِمَ تُحَرِّمُ مَا أَحَلَّ اللهُ لَکَ تَبْتَغِی مَرْضَاتَ أَزْوَاجِکَ فرمود: عایشه و حفصه از وجود پیامبر (صلی الله علیه و آله) نزد ماریه باخبر شدند، پس پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرمود: «به خدا سوگند! دیگر به وی نزدیک نخواهم شد، و خداوند امر کرد که کفّارهی سوگند قسم خود را بدهد».
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۶، ص۳۸۴ بحارالأنوار، ج۲۲، ص۲۳۹/ القمی، ج۲، ص۳۷۵/ البرهان
#حدیث
الباقر (علیه السلام)- کَانَ رَسُولُ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله) قَدْ خَلَا بِمَارِیَهًَْ الْقِبْطِیَّهًِْ قَبْلَ أَنْ تَلِدَ إِبْرَاهِیمَ (علیه السلام) فَاطَّلَعَتْ عَلَیْهِ عَائِشَهًُْ فَأَمَرَهَا أَنْ تَکْتُمَ ذَلِکَ وَ حَرَّمَهَا عَلَی نَفْسِهِ فَحَدَّثَتْ بِذَلِکَ عَائِشَهًُْ حَفْصَهًَْ فَأَنْزَلَ اللَّهُ یا أَیُّهَا النَّبِیُّ لِمَ تُحَرِّمُ ما أَحَلَّ اللهُ لَکَ إِلَی قَوْلِهِ وَ أَبْکاراً.
امام باقر (علیه السلام)- پیامبر (صلی الله علیه و آله) قبل از ولادت فرزندش ابراهیم با [کنیز خود] ماریه قبطیّه خلوت کرده بود که عایشه از آن آگاه شد. پیامبر (صلی الله علیه و آله) به او دستور داد که آن را مخفی کند [و بهکسی خبر ندهد] و ماریّه قبطیّه را بر خود حرام کرد. سپس عائشه آن را به حفصه خبر داد و خداوند [این آیات را] نازل فرمود: یا أَیُّهَا النَّبِیُّ لِمَ تُحَرِّمُ ما أَحَلَّ اللهُ لَکَ تَبْتَغِی مَرْضاتَ أَزْواجِکَ وَ اللهُ غَفُورٌ رَحِیمٌ.
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۶، ص۳۸۰ مستدرک الوسایل، ج۱۶، ص۷۴/ دعایم الإسلام، ج۲، ص۹۸ و دعایم الإسلام، ج۲، ص۲۶۷؛ «بتفاوت»
#حدیث
معصومان علیهم السلام در دقّت و بررسی حدیث تأکید بسیار کرده و از سویی، ما را از ردّ عجولانه ی حدیث باز داشته اند. در روایاتی، دروغ شمردن حدیثی که دروغ بودنش معلوم نیست، به شدت بازداشته شده است. در روایتی از امام محمد باقر علیه السلام یا امام صادق علیه السلام رسیده است:
لا تُکَذِّبُوا بِحَدیثٍ آتاکُمْ اَحَدٌ فَإنَّکُم لا تَدرُونَ لَعَلَّهُ مِنَ الحَقِّ فَتُکَذِّبُوا الله فَوقَ عَرشِه(8)؛ اگر فردی حدیثی را برای شما بازگفت، آن را دروغ مشمارید؛ زیرا شما نمی دانید، چه بسا آن راست باشد و شما با تکذیب آن، خداوند را بر فراز عرش او تکذیب کرده اید.
از پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله رسیده است:
مَنْ رَدَّ حَدِیثاً بَلَغَهُ عَنِّی فَأَنّا مُخاصِمُهُ یَومَ القِیامَةِ. فَإِذا بَلَغَکُم عَنّی حَدِیثٌ لَمْ تَعرِفُوا فَقُولُوا الله أَعلَم(9)؛ هر کس حدیثی از من به او برسد و آن را انکار کند، در روز رستاخیز من شاکی او خواهم بود. پس هرگاه حدیثی از من به شما رسید که مقصود آن را نفهمیدید، بگویید: خدا بهتر می داند.
حضرت امیر علیه السلام در نامه ای به حارث همدانی می نویسد:
لا تُحَدِّثِ النّاسَ بِکُلِّ ما سَمِعتَ بِهِ فَکَفَی بِذَلِکَ کَذِباً و لا تَرُدَّ عَلَی النّاسِ کُلِّ ما حَدَّثُوکَ بِهِ فَکَفَی بِذَلِکَ جَهلا(10)؛ هر چه را شنیدی برای مردم بازگو نکن که همین، دروغگویی را کفایت است و هر چه مردم برایت روایت کنند، رد نکن که همین نشانه ی نادانی است.
از سفیان بن سمط نقل است که گفت: به امام صادق علیه السلام گفتم: فدایت شوم! فردی از سوی شما نزد ما می آید و خبر مهمی را برایمان باز می گوید آن سان که سینه ی ما از آن تنگ می گردد تا اینکه او را تکذیب می نماییم. حضرت علیه السلام فرمود: آیا او از جانب من برای شما حدیث نقل می کند؟ گفتم: آری! فرمود: او می گوید: شب روز است و روز شب؟ گفتم: خیر! حضرت علیه السلام فرمود: پس (اگر چنین است که انکار امر بدیهی عقلانی نیست) آن حدیث را به سوی ما باز گردان(و تکذیب مکن)؛ زیرا اگر آن را تکذیب کنی ما را تکذیب کرده ای(11).
از علی بن سوید سائی نقل است که حضرت موسی بن جعفر علیه السلام در نامه ای به او نوشت:
وَ لا تَقُلْ لِما بَلَغَکَ عَنّا أوْ نُسِبَ إلَینا هَذا باطِلٌ و إنْ کُنتَ تَعرِفُ خِلافَهُ فَإنَّکَ لا تَدْری لِمَ قُلنا و عَلَی ایِّ وَجهٍ وَصِفَة؛(12)؛ درباره ی آنچه(حدیث و سخنی که) از ما به تو رسیده یا به ما نسبت داده شده است، نگو: این باطل و نادرست است؛ هرچند خلاف و غیر آن را بشناسی؛ زیرا تو نمی دانی ما برای چه(آن را) گفته ایم به چه دلیل و خصوصیتی بوده است.
حضرت علی علیه السلام می فرماید:
إذا سَمِعتُم مِنْ حَدیثِنا ما لا تَعْرِفُونَ فَرُدُّوهُ إلینا وَقِفوا عِندَهُ و سَلِّمُوا حَتَّی یَتَبَیَّنَ لَکُمُ الحَقُّ و لا تکُونُوا مَذایِیعَ عَجْلَی إلینا یَرجعُ الغالِی وَبِنا یَلحَقُ المُقَصِّر(13)؛ هرگاه از حدیث ما چیزی که معنایش را نمی فهمید، شنیدید آن را به خود ما بازگردانید و در برابر آن درنگ کنید و تسلیم شوید تا حق بر شما آشکار گردد. از فاش کنندگان راز و عجول مباشید. باید که تندروان و غالیان به سوی ما باز گردند و کوته ورزان بازمانده که در حق ما کوتاهی کرده اند، به ما ملحق شوند.
امام باقر علیه السلام فرمود:
ما وَرَدَ عَلَیکُمْ مِنْ حَدِیثِ آل مُحَمَّدٍ- صلواتُ الله علیهِمْ- فلانَتْ لَهُ قُلُوبُکمْ و عَرَفْتُمُوهُ فاقْبَلُوهُ و ما اشْمَأَزَّت قُلُوبُکُم و أَنْکَرْتُمُوهُ فَرُدُّوهُ اِلَی الله وَ إِلَی الرّسولِ و إلی العالِمِ مِنْ آل محمدٍ علیهم السلام(14)؛ هر حدیثی که از آل محمد علیهم السلام به شما رسید و در برابر آن آرامش دل یافتید و آن را آشنا دیدید، بپذیرید؛ و هر حدیثی را که دلتان از آن رمید و ناآشنایش یافتید، آن را به خدا و پیغمبر صلی الله علیه و آله و عالم آل محمد علیهم السلام رد کنید.
چه نیکو گفته اند:
و کَم من عائبٍ قولاً صحیحاً... و آفَتُه مِنَ الفَهمِ السقیم(15)
و حافظ نیز نیکو گفته است:
چو بشنوی سخن اهل دل مگو که خطاست
سخن شناس نه یی، جان من خطا این جاست
#مهلًا_یا_ابان
#حدیث
[الأمالی] للصدوق أَبِی عَنِ الْكُمَیْدَانِیِّ عَنِ ابْنِ عِیسَی عَنِ ابْنِ أَبِی نَجْرَانَ عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الْكُوفِیِّ عَنْ عُبَیْدٍ السَّمِینِ عَنِ ابْنِ طَرِیفٍ عَنْ أَصْبَغَ بْنِ نُبَاتَةَ قَالَ:
⭕️ بَیْنَا أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ علیه السلام یَخْطُبُ النَّاسَ وَ هُوَ یَقُولُ سَلُونِی قَبْلَ أَنْ تَفْقِدُونِی ✅ فَوَ اللَّهِ لَا تَسْأَلُونِّی عَنْ شَیْ ءٍ مَضَی وَ لَا عَنْ شَیْ ءٍ یَكُونُ إِلَّا نَبَّأْتُكُمْ بِهِ
فَقَامَ إِلَیْهِ رجل فَقَالَ یَا أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ أَخْبِرْنِی كَمْ فِی رَأْسِی وَ لِحْیَتِی مِنْ شَعْرَةٍ
فَقَالَ لَهُ أَمَا وَ اللَّهِ لَقَدْ سَأَلْتَنِی عَنْ مَسْأَلَةٍ حَدَّثَنِی خَلِیلِی رَسُولُ اللَّهِ صلی اللّٰه علیه وآله أَنَّكَ سَتَسْأَلُنِی عَنْهَا وَ مَا فِی رَأْسِكَ وَ لِحْیَتِكَ مِنْ شَعْرَةٍ إِلَّا وَ فِی أَصْلِهَا شَیْطَانٌ جَالِسٌ
👌وَ إِنَّ فِی بَیْتِكَ لَسَخْلًا یَقْتُلُ الْحُسَیْنَ ابْنِی وَ ... [۱] .
⭕️ اصبغ بن نباته میگويد:در هنگامی كه امير مومنان عليه السّلام برای مردم خطبه میخواند،میفرمود: ای مردم!از من سؤال كنيد پيش از آنكه مرا در ميان خود نيابيد.
✅ سوگند به خدا از چيزی پرسش نكنيد؛از گذشته و از آينده آن،مگر آنكه شما را به درستی از آن باخبر كنم.
در اين ميان ظاهرا سنان بن انس بلند شد و گفت:ای علی!به من بگو كه چند رشته مو در سر و محاسن من وجود دارد؟
علی فرمود:به خدا سوگند همان چيزی را از من سؤال كردی كه دوستم پيامبر خدا صلّی اللّه عليه و آله از آن مرا آگاه كرده بود.ای سعد!در سروصورت تو مويی نيست؛مگر اينكه در بن آن شيطانی نهفته است و
👌در آشيانه تو گوسالهای است كه فرزندم حسين عليه السّلام را به قتل میرساند [آن بچه در آن ايام چهار دست و پا راه میرفت]...
🔰امالی شیخ صدوق
#حدیث
هدایت شده از اسناد لانه جاسوسی
💥بیشترین جریمهای که در عمرم دادم❗️
🔹سالهای طولانیای که دانشجوی علوم سیاسی بودم، چندبار به اسناد لانه جاسوسی مراجعه کردم اما هر بار با انبوهی از اسناد درهم و برهم مواجه شدم که با آن چاپ قدیمی شان، عَقبم زدند😇
⚡️علی رغم تاکیدات رهبر انقلاب بر مطالعه این اسناد، اغلب محتواها را غیر مفید می یافتم! مانند سند مفصلی درباره منافع آمریکا در سیبری! یا اسنادی درباره شوروی❗️
♻️اما باز هم رفتم کتابخانه💪 و یکی از جلدهای مهم اسناد را امانت گرفتم. شاید بخاطر جذابیت بالای آن!! کلا کتاب را گم کردم🙁 مسئول کتابخانه چندبار تماس گرفت و نهایتا پس از چندماه، بیشترین جریمه در تمام عمرم را به کتابخانه پرداخت کردم😄
💡شنیدید میگن جوینده یابنده است❓ بله. سالها طول کشید تا با عنایت الهی، به فکر انتشار اسناد در قالب سایت و دسته بندی آنها برسیم. الان دیگر نیازی به امانت گرفتن کتاب و پرداخت جریمه نیست✔️
👈ما تمام اسناد لانه جاسوسی را در سایت مخصوصی بارگذاری کردیم آنهم بصورت دسته بندی شده و ذیل چهار موضوع کلی و هشتاد موضوع جزئی.😍
🆔https://usdoc.ir/
🔎دیگر نیاز نیست که کل اسناد را بگردید چون امکان #جستجو در اسناد وجود دارد. نمایش تقویمیِ اسناد از دیگر اقدامات خلاقانه در سایت است که اسناد را بر اساس 365 روز سال، نمایش میدهد🌻
⏳«اسناد منتخب»، «یادداشتها»، «اساتید»، «سوژههای رسانهای و پژوهشی»، «فیلم و مستندمرتبط»، و«اسناد وزارت خارجه #آمریکا در دوره تسخیرلانه» از دیگر بخشهای مفید و کاربردی سایت هستند.💐
❤️این شما و این سایت تخصصی اسناد لانه جاسوسی👇👇
🆔https://usdoc.ir/
🆔https://usdoc.ir/