فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک مسلمان ماشین خود را به خاطر توهین ماکرون به پیامبر اسلام آتش کشید زیرا این خودرو ساخت فرانسه بود.
سه دقیقه در قیامت 51.mp3
35.99M
#شرح_کتاب_سه_دقیقه_در_قیامت
قسمت 1⃣5⃣
"تجربه نزدیک به مرگ جانباز مدافع حرم"
* نسبت نظام دنیا و نظام آخرت
* آشنایی اجمالی با مباحث فلسفه صدرایی
* عالم ماده، اثرگذاری و اثرپذیری
* عالم آخرت، عالم بروز آثار است
* دایره گسترده اثرگذاری و اثرپذیری
* ملکوت زیبایی
* اثر نگاه به نامحرم در زندگی انسان
* مواظبتهای قوه خیال
* اثر کلمه "دوستت دارم"
* از نفس خود چه میسازیم؟
* اثر گذاری زن در جامعه
* روایت خاص حضرت عبدالعظیم از گریه های پیامبر بر برزخ زنانه
(این روایت را لطفاً با توضیحات مطرح شده در این فایل گوش کنید)
* پیشنهاد به نویسندگان: نگارش رمان در مورد زندگی برزخی
#استاد_امینی_خواه
@audio_ketab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
I L❤️VE MOHAMMAD
صلی الله علی محمد (ص)
صلی الله علی النبی (ص)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩🚩🚩🚩🚩
🍂🍃"اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ"
📿زیارت عاشورا باصدای علی فانی
🤲 اللّٰهُمَّـ ؏َجِّلْ لِوَلیِّڪَ الْفَرَج 🤲
🕋کانون قرآن وعترت مدرسه علمیه
حضرت خدیجه (سلام اللّه علیها)
🌱🌷{°طلبه عصر ظهور°}🌷🌱
@talabeasrezohoor1
۱۱۹.wav
17.1M
ترجمه
📣🖥📱💽 برنامه امروز کانال رسانه وتبلیغ ا
24 آبان و نامگذاری روز کتاب و کتاب خوانی
از سال 1372 ، 24 آبان به عنوان روز کتاب و کتابخوانی تعیین شد. این روز، یکی از روزهای هفته کتاب نیز هست. نخستین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در روزهای چهارم تا دهم دی ماه سال 1372 با پیام رهبر جمهوری اسلامی برگزار شد. در این هفته در مدارس، مساجد، دانشگاهها، و استانهای کشور نمایشگاهها و جشنهای کتاب و سخنرانی در موضوع چاپ و نشرِ کتاب برگزار میشود. علت نام گذاری این روز در تقویم به خاطر ارزش والای کتابخوانی و رشد فرهنگ کتابخوانی در جامعه است .
📚📚📚
🌻کتابخوانی یک واجب دینی است 🌻
_امروز کتابخوانی و علم آموزی نه تنها
یک وظیفه ملی ، که یک واجب دینی
است.از همه بیشتر، جوانان و نوجوانان،
باید احساس وظیفه کنند...
_رهبر انقلاب ❤️
🌻🌻🌻
🕋 کانون قرآن وعترت مدرسه علمیه حضرت خدیجه سلام الله علیها
🌱🌷{°طلبه عصر ظهور°}🌷🌱
@talabeasrezohoor1
معرفی علامه طباطبایی
علامه محمد حسين طباطبايى
زندگى و سرگذشت
علامه، سيد محمد حسين طباطبايى، فرزند سيد محمد قاضى طباطبايى، در روز 29 ذىحجه سال 1321 ق، برابر با اسفند سال 1282 ش، در شهر تبريز، در خاندانى كه به علم و فضل و پارسايى شهره بودند، ديده به جهان گشود. نسب وى، از طرف پدر، به حضرت امام حسن مجتبى(ع) و از طرف مادر، به حضرت امام حسين( ع) مىرسد. در پنج سالگى، مادر را و در نه سالگى، پدر را از دست داد و وصى پدرش، مرد و زنى را به پرستارى از او و تنها برادرش، سيد محمد حسن گمارد. نه ساله بود كه در كنار برادر، به آموختن قرآن و كتب مقدماتى، مانند« گلستان»،« بوستان»،« نصاب الصبيان»،« اخلاق ناصرى»،« انوار سهيلى»،« تاريخ عجم»،« منشآت امير نظام» و« ارشاد الحساب»، در نزد اديبى لايق، به نام شيخ محمد على سرائى پرداخت و همه اينها را در مدت شش سال( از سال 1290 ش، تا سال 1296 ش،) فراگرفت؛ علاوه بر اينها، زير نظر استاد، ميرزا علينقى خطاط، به يادگيرى فنون خوشنويسى همت نهاد.
اساتيد
علامه، در طول دوران تحصيل، از محضر عالمان و بزرگان بسيارى بهره گرفت كه از آن جمله، مىتوان به آيات عظام حكيم عارف سيد على قاضى طباطبايى، حكيم سيد حسين بادكوبهاى، سيد ابو القاسم خوانسارى، شيخ محمد حسين غروى( كمپانى)، آية الله نائينى، سيد ابو الحسن اصفهانى، سيد محمد حجت كوهكمرى، آية الله حاج ميرزا على ايروانى( مؤلف حاشيه بر مكاسب و كفايه) و آقا ميرزا على اصغر ملكى اشاره كرد.
شاگردان
افراد بسيارى، جرعهنوش چشمه جوشان و خوشهچين خرمن انبوه معارف عقلى و نقلى علامه بزرگوار بودهاند كه اسامى برخى از مشهورترين آنها عبارت است از: آيات عظام و حجج اسلام، شهيد مرتضى مطهرى؛ شهيد بهشتى؛ شهيد قدوسى؛ دكتر محمد جواد باهنر؛ علامه حسن حسنزاده آملى؛ جعفر سبحانى؛ جوادى عاملى؛ حسينى تهرانى؛ سيد على خامنهاى( رهبر معظم انقلاب)؛ امام موسى صدر؛ عبد الكريم اردبيلى؛ محمدى گيلانى؛ مصباح يزدى؛ حسينعلى منتطرى؛ مهدى روحانى؛ تجليل تبريزى؛ نورى همدانى و مكارم شيرازى.
ابعاد علمى علامه طباطبائى
عظمت علمى علامه، داراى ابعاد مختلف شناخته شده و گاه ناشناخته، حتى در مجامع علمى است و پى بردن به جنبههاى مختلف شخصيتى اين انديشمند كمنظير، بهگونه مفصل، كارى است بس دشوار و نيازمند به مئونه بسيار و از عهده اين نوشتار خارج است؛ ازاينرو، به اختصار نكاتى را در باره پارهاى از علوم و ابعاد شخصيتى ايشان خاطرنشان مىكنيم:
الف) تفسير
با وجود جامعيت علامه در علوم مختلف، بىشك نام ايشان بيشتر با تفسير« الميزان» شناخته شده است. خود ايشان، در باره علت رويكرد به تفسير، چينين فرمودهاند:« هنگامى كه به قم آمدم، مطالعهاى در برنامه درسى حوزه كردم و آن را با نيازهاى جامعه اسلامى سنجيدم و كمبودهايى در آن يافتم و وظيفه خود را تلاش براى رفع آنها دانستم. مهمترين كمبودهايى كه در برنامه حوزه وجود داشت، در زمينه تفسير و بحثهاى عقلى بود و ازاينرو، درس تفسير و فلسفه را آغاز كردم ...».
فعاليت تفسيرى استاد، به تدريس منحصر نشد و خلق اثر عظيمى به نام« الميزان فى تفسير القرآن»، انقلابى بزرگ در اين علم پديد آورد. علامه، با خلق اين اثر ماندگار، روش و سيره معصومين( ع) را در تفسير قرآن كه همان تفسير آيات با استفاده از ديگر آيات است، احيا كرد. از ديگر مزاياى« الميزان»، تفكيك مباحث، با عنوانهايى مانند« بحث روايى»،« بحث فلسفى»،« بحث اجتماعى» و .... مىباشد؛ اين شيوه، براى پرهيز از آميخته شدن نظرات و برداشتهاى شخصى با تفسير قرآن، در پيش گرفته شده است. نقد و بررسى محققانه روايات تفسيرى، تشخيص سره از ناسره و شناسايى اسرائيليات، از ديگر امتيازات اين كتاب ارزشمند است كه باعث رويكرد مثبت مجامع علمى و دانشگاهى بدان و رشد و تعالى علم تفسير گرديده است.
اين كتاب، مورد توجه بسيارى از انديشمندان مسلمان و اسلامپژوهان، واقع شده و كتابها و مقالات بسيارى در مورد آن نوشته شده است. براى پرهيز از اطاله كلام و به مقتضاى اين بيت كه:
خوشتر آن باشد كه سر دلبران گفته آيد در حديث ديگران
بخشى از نظريات اساتيد مصرى را كه در مجله علمى« دارالتقريب»، راجع به تفسير« الميزان»، بيان شده است، نقل مىكنيم:« تفسير الميزان، تفسيرى جديد است بر قرآن كريم، نوشته علامه سيد محمد حسين طباطبايى كه از بزرگان علماى اماميه به شمار مىآيند ... با مطالعه بخشى از كتاب، توانايى علمى نويسنده، عمق بحثها، طرح مسائل مشكل با بيانى ساده و دورى از تعصب به مذهبى خاص، كاملا مشهود است .... ايشان، در تفسير، شيوه خاصى را برگزيدهاند و قرآن را با قرآن تفسير كرده و از بسيارى از اقوال و آراء كه اساس صحيحى ندارند يا تأويلهايى كه هدف از آن، تفسير قرآن، نيست بلكه احياى يك نظريه علمى، يك اصل كلامى، يك نظريه فلسفى يا فتواى مذهبى است، اعراض كرده و پيرامون آنها بحث نمىكنند .... مؤلف محترم، در تفسير آيه«و إن كنتم فى ريب مما نزلنا على عبدنا»،پيرامون اعجاز قرآن از جهات گوناگون، بحث گستردهاى ارائه داده ... همچنانكه بحث ارزندهاى پيرامون قانون عليت و معلوليت از منظر قرآن و اينكه معجزه، به معنى نفى عليت نيست، انجام داده است. ما به مؤلف محترم اين تفسير ارزنده، تبريك مىگوييم و از خداوند بزرگ، توفيق و بهرهگيرى از وجود او را خواهانيم».
📚 به مناسبت هفته کتاب تقدیم می شود آشنایی با مفسر کبیر قرآن مجید علامه سید محمد حسین مؤلّف تفسیر المیزان 👆
✨﷽✨
🌼پروفسور حسابی: ۲۲ سال درس دادم
✍️هیچگاه لیست حضور و غیاب نداشتم (چون کلاس باید اینقدر جذاب باشد که بدون حضور و غیاب شاگردت به کلاس بیاید)
هیچگاه سعی نکردم کلاسم را غمگین و افسرده نگه دارم! (چون کلاس، خانه دوم دانش آموز هست).
هر دانش آموزی دیر آمد، سر کلاس راهش دادم! (چون میدانستم اگر ۱۰ دقیقه هم به کلاس بیاید؛ یعنی احساس مسئولیت نسبت به کارش).
هیچگاه بیشتر از دو بار حرفم را تکرار نکردم (چون اینقدر جذاب درس میدادم که هیچکس نگفت بار سوم تکرار کن).
هیچگاه ۹۰ دقیقه درس ندادم! (چون میدانستم کشش دانش آموز متوسط و کم هوش و باهوش با هم فرق دارد).
هیچگاه تکلیف پولی برای کسی مشخص نکردم! (چون میدانستم ممکن است بچه ای مستضعف باشد یا یتیم).
هیچگاه دانشآموزی درب دفتر نفرستادم (چون میدانستم درب دفتر ایستادن یعنی شکستن غرور).
هیچگاه تنبیه تکی نکردم و گروهی تنبیه کردم! (چون میدانستم تنبیه گروهی جنبه سرگرمی هست ولی تنبیه تکی غرور را میشکند).
همیشه هر دانش آموزی را آوردم پای تخته، بلد بود (چون میدانستم که کجا گیر میکند نمیپرسیدم!)
🇮🇷هدایت جامعه انقلابی
🔺کار اجرایی
🔻کار فرهنگی، کدام؟
👌پاسخ رهبر انقلاب اسلامی
#خط_امام
#مکتب_امام
چرا شب بخیر به تبلت و موبایل نمیگید!!؟🧐
همه میدانیم که نباید بیستوچهارساعته به صفحۀ گوشی و لپتاپ و تبلت بچسبیم. خیلی از پدر و مادرها برای استفاده از این وسایل زمان تعیین کردهاند؛ اما این هم ایدۀ خوبیست که یک ساعت خواب واقعی برای تکنولوژی در نظر بگیریم و به موبایل و تبلت شب بهخیر بگوییم.
این قانون شامل پدرومادرها هم میشود. تعیین ساعت خواب وسایل الکترونیکی یکی از قوانین مهم و مؤثر در آموزش مدیریت زمان به کودکان است.
🔦شیوه تبلیغ | تشبیه و تمثیل
💡یکی از بهترین روشها برای فهماندن مطالب به مردم، خصوصاً کسانی که سواد چندانی ندارند، استفاده از مثال های محسوس و مناسب با محیط است؛
زیرا مردم با این موارد بیشتر سر و کار دارند و با حواس ظاهری👀 خویش آنها را درک می کنند.
بر خلاف مسائل عقلی🧠 که فهم آنها احتیاج به کند و کاو شدید ذهن دارد.
👈از این روست که خداوند متعال به این مسئله اهمیت میدهد و قران کریم سرشار از مثالهای مختلف و ساده است که شاید مردم با تفکر و دقت در آن ها متذکر یاد خدا شوند.
⬅️ وتِلْكَ الْأَمْثَالُ نَضْرِبُهَا لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ 🖇 آیه ۲۱ سوره حشر
#شیوه_تبلیغ
#روش_تبلیغ
#تشبیه #تمثیل
#تبلیغ #مبلغ #روش
👇 روش تبلیغ تمثیلی 👇
حمیدرضا:
⭕️ امام زمانی بودن سخت نیست....
🎋اگر مردش هستی بسم الله🎋
🌺 وارد میوهفروشی شدم. خلوت بود. قیمت موز و سیب را پرسیدم. فروشنده گفت: موز شانزده تومان و سیب ده تومان. گفتم از هر کدام دو کیلو به من بده. پیرزنی وارد میوهفروشی شد و پرسید: محمد آقا سیب چند؟ میوه فروش پاسخ داد: مادر کیلویی سه تومان! نگاه تعجبزدهام را به سرعت به میوهفروش انداختم و او که متوجه تعجب و دلخوری من شده بود، چشمکی زد و با نگاهش مرا به آرامش دعوت کرد. صبر کردم. پیرزن گفت: محمد آقا خدا خیرت بده! چند تا مغازه رفتم، همشون سیب را ده-دوازده تومن میدن! مادر با این قیمتا که نمیشه میوه خرید!
🔹محمد آقای میوهفروش، یک کیلو سیب برای پیرزن کشید و او را راهی کرد و رو به من کرد و گفت: این پیرزن به تازگی پسرش و عروسش را تو تصادف از دست داده و خودش مونده با دو تا نوهی یتیم! من چند بار خواستم به او کمک کنم و به او میوهی مجانی بدم اما ناراحت شد و قبول نکرد. به همین خاطر هیچ وقت روی میوهها تابلوی قیمت نمیزنم تا وقتی این زن به مغازه میاد از قیمتها خبر نداشته باشه و بتونه برای بچههاش میوه بخره. راستش را بخواهی من به هر کسی که نیاز داشته باشه کمک میکنم و همیشه با امام زمانم معامله میکنم.
🔺دلم مثل آوار ریخته بود پایین و بسیار شرمنده بودم و بغضی سنگین تو گلوم نشسته بود. دلم میخواست روی میوهفروش را ببوسم، میوهها را خریدم، سوار ماشین شدم و هقی زدم زیر گریه و در حال رانندگی از خودم و از امام زمان علیه السلام خجل بودم و با خودم میگفتم؛ ای کاش در طول سالیان دراز عمرم من هم قسمتی از درآمدم را با امام زمانم معامله میکردم.
🌟یاصاحب الزمان اَغثنی🌟
🌟یاصاحب الزمان اَدرکنی🌟