✅ رهبر معظم انقلاب (حفظه الله): خسته نشوید ...
طلاب، تحقیق و علم و تدریس را کار اول خود بدانند و از درس خواندن خسته نشوند.
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
✅ مقام معظم رهبری(دام ظله العالی):
امروز حوزه علمیه از زمان خودش «خیلی» عقب است...
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
✅ آیت الله مصباح یزدی (حفظه الله):
بنده به عنوان اتمام حجت به شما عرض می کنم، در طول زندگی ام سفرهایی به کشورهای دیگر داشته ام؛ هزاران بلکه میلیون ها انسان وجود دارند که تشنه اسلام و عمل به معارف الهی هستند؛ اما نمی دانند و حجت بر آن ها تمام نشده است؛ من و شما عذری برای کوتاهی در این زمینه نداریم.
باور داشته باشیم که «ان تنصروا الله ینصرکم»؛ اگر همت کنیم تا بفهمیم خدا چه می خواهد و در انجام آن، کوتاهی نکنیم – چه در زمینه علمی، تبلیغی یا نظامی – خداوند، در وعده خود، تخلف نخواهد کرد. پس یأس و ناامیدی به خود راه ندهیم، اما به دنبال انجام وظیفه باشیم.
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
✅ رهبر معظم انقلاب (حفظه الله):
اینطوری نمی شود که منبرِ بی مطالعه برویم. منبرِ بی مطالعه، یعنی اینکه همّ و غمّ آنچه که میخواهیم بیان کنیم و به مردم بگوییم، در دل ما نباشد؛ بگوییم حالا بالاخره میرویم ببینیم چه به یادمان می افتد و چه به زبانمان میآید! اینکه نمیشود؛ باید برنامهریزی کرد.
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
🔹 استاد شیخ جعفر ناصری(حفظه الله)🔹
🔸 چکار داریم می کنیم؟!🔸
چکار داریم می کنیم؟ آیا این درست است که گاهی ما تا دیر وقت اوقاتمان به بطالت بگذرد و شب و سحر را از دست بدهیم؟ «نَّجَّيْنَاهُم بِسَحَرٍ»
من اگر تا 1 نصف شب نشستم، انتظار نداشته باشم که سحر داشته باشم. کسی سحر دارد که شب داشته باشد. کسی شب دارد که در روز مراقبت داشته باشد. مدیریت باید کرد. برنامه ریزی می خواهد.
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
✅ امام صادق علیه السلام:
🔸 ینبغی للرجل اذا صلی فی اللیل ان یسمع اهله لکی یقوم القائم و یتحرک المتحرک
🔸 شایسته است که مرد، هرگاه نماز شب می خوانَد، صدایش را به گوش خانواده اش برساند تا آن کسی که اهل نماز شب است، برخیزد و آنکه نیست، تکانی به خود بدهد. (تهذیب الاحکام ج 2 ص 124 ح 472)
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
✅ رسول خدا (صلوات الله علیه و علی آله):
🔸 قالَ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ فِي وَصِيَّتِهِ لِأَمِيرِ اَلْمُؤْمِنِينَ: أَ لاَ تَرَوْنَ أَنَّ اَلْمُصَلِّينَ بِاللَّيْلِ هُمْ أَحْسَنُ اَلنَّاسِ وُجُوهاً لِأَنَّهُمْ خَلَوْا بِاللَّيْلِ لِلَّهِ خَلَوْا بِاللَّيْلِ سُبْحَانَهُ فَكَسَاهُمْ مِنْ نُورِهِ.
🔸 آیا نمی بینید که نماز شب خوانان، خوش سیماترین مردم اند؟ چون شبانگاه با خدای سبحان خلوت می کنند، خدا نیز جامه ای از نور خود بر آنان می پوشاند. (عیون اخبار الرضا، ج1 ص 282 ح 27)
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
✅ شیخ اشراق (ره):
💠من لا ینفعک لحظه لا ینفعک لفظه
💠کسی که دیدارش نفعی به تو نرساند، سخنش نفعی به تو نخواهد بخشید.
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
🔹 استاد شیخ جعفر ناصری(حفظه الله)🔹
🔸 حتی یک حرف!🔸
انسان در فصل برداشت خواهد دید که یک کلمه و حتی یک حرف از کارهایی که کرده، ضایع نشده است.
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
هدایت شده از محکمات
✅ ترک نماز جمعه و بی برکتی در زمان
اعمال روز و شب جمعه، تاثیر شایانی در نشاط معنوی و برکت وقت در هفته ی پیش رو دارد. به تعبیر استاد بزرگوارمان مرحوم آیت الله حائری شیرازی (رحمه الله علیه):
«اعمال شب و روز جمعه به منزله ی شارژ برای باتری است. اگر کسی می بیند در بین هفته، شارژ معنوی اش تمام می شود باید اشکال کار را در اعمال شب و روز جمعه اش جستجو کند» (نقل به مضمون).
«نماز جمعه» از مهمترین اعمال روز جمعه است که عدم اهتمام به آن، باعث بی برکت شدن اوقات در طول هفته خواهد شد. چرا در طول هفته مدام وقت کم می آوریم؟ چرا نشاط معنوی نداریم؟ یکی از مهمترین عواملش ممکن است ترک یا بی توجهی به نماز جمعه باشد.
روایات هم مؤید این معنا هستند:
🔸 روی عن رسول الله: ان الله تعالى فرض علیکم الجمعه فمن ترکها فى حیاتى او بعد موتى استخفافا بها او جحودا لها فلا جمع الله شمله، و لا بارک له فى امره:
طبق این روایت، ترک نماز جمعه از روی استخفاف (سبک شمردن)، دو اثر دارد:
1- پریشانی و در هم ریختگی در زندگی
2- بی برکت بودن وقت و عمر (به کارهایمان نمی رسیم، با کار زیاد، نتیجه ی کم می گیریم، برای یک کار ساده، مجبوریم وقت زیادی صرف کنیم، تلاش هایمان ثمره و فایده زیادی برای خود و دیگران ندارد و ...)
@mohkamaat
✅ آیتالله میرباقری:
لباس روحانیت، پرچم اقامه دین است.
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
✅ مرحوم آیت الله بهجت (ره):
هر دقیقهای که میگذرد جایگزین و عوض ندارد، از دست رفته و گذشته است و دیگر برنمیگردد.
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
🔻گمان نکنید که فریاد و شعار فایده ندارند
🔹امام خمینی(ره):
ما با فریاد، محمدرضا را بیرونش کردیم. شما خیال میکنید با تفنگ بیرون کردیم؟ با فریاد، با «الله اکبر»! این قدر #الله_اکبر بر مغز اینها کوبیده شد که خودشان را باختند و فرار کردند. از این مملکت رفتند.
🔹مسلمین باید فریاد بزنند، گمان نکنند که فریاد و شعار فایده ندارند. نخیر، شعار فایده دارد. ۱۸مرداد۵۹
✅ رهبر معظم انقلاب (حفظه الله):
[طلبگی کاری است که] هیچ کاری جایگزین آن نیست. طلبگی از همه تخصصهای موجود تأثیرش بیشتر است. (25/02/1395)
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
✅ توصیه ویژه مقام معظم رهبری درباره مطالعه «بیانیه گام دوم»
آیتالله شبزندهدار صبح امروز در جلسه درس خارج فقه با اشاره به دیدار اخیرش با رهبر انقلاب روایتی از آنچه ایشان درباره «بیانیه گام دوم انقلاب» گفته بودند را نقل کرده است:
🔹ایشان فرمودند که من روی این بیانیه خیلی زحمت کشیدم و فرمودند من بنای بر این ندارم که اگر چیزی نوشتم یا مطلبی میگویم از دیگران درخواست کنم که روی آن کار کنند ولی راجع به این میگویم این کار را بکنند. این درخواست و مطالبه را ایشان دارند.
🔹من دیروز در مشهد به طلاب عرض کردم که این بیانیه را مثل کتب درسی به مباحثه بگذارید و بعد در راه نشر و تبیین و پیادهسازی آن تلاش کنید. خود ما هم هر روز یک بخشی از بیانیه را همینجا قرائت خواهیم کرد.
@talabegi1
✅ مقام معظم رهبری: هیچ کاری، از این واجب تر نیست!
قرآن را مرتب بخوانید. روزی نباشد که شما تلاوت قرآن نکنید. هیچ کاری را بر خواندن قرآن مقدم نکنید. به این معنا که بناست روزی یک حزب قرآن بخوانید، آن را با تامل و تدبر بخوانید و اگر فرضا ده دقیقه طول بکشد، نگویید کار یا درس یا مطالعه دارم. هیچ کاری، از این واجب تر نیست. این ده دقیقه یا ربع ساعت را برای خواندن قرآن بگذارید. من از برادران طلاب خواهش می کنم که این نکته را فراموش نکنند. هر روز قرآن را با تدبر بخوانید و هرگز آن را رها نکنید.
(دیدار با طلّاب و اساتید حوزه علمیه مشهد 1367/6/10)
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
هدایت شده از بر پا
دو جریان عدالتخواهی
#وحید_جلیلی تا #صدرالساداتی
#بیانیه_گام_دوم
🔸وحید جلیلی میگوید به این جمع بندی رسیده ام که بیشتر به بیان نقاط قوت و دارایی های کشور بپردازم. او #راهبرد_شکر را با تولید آثار مکتوب و مستند و غیره و غیره از انقلابیون ناشناخته و انقلابی گری مغفول هدف گرفته است. در برنامه #جهان_آرا به #یامین_پور عزیز اشکال میکند که تو چرا اسم چند قاضی پاک دست در فلان پرونده و فلان ماجرا را در ذهن نداری؟ و یامین پور این اشکال را میپذیرد. جلیلی این را نشانه ضعف نیروهای حزب اللهی میداند.
🔸در مقابل، جریانی که صدرالساداتی نماد بارزی از آن میباشد معتقدند باید فسادهای ریز و درشت در کشور را به چشم آورد. این جریان با استفاده از شبکه های مختلف پیام رسان رفتارهای تبخترآمیز مسوولین و اطرافیان و منسوبین آنها را درشت میکند. خانه های کاخ وار و پست هایی که بین فک و فامیل تقسیم میشود و....
🔸 روش صدر الساداتی جذابتر است. جگر خیلی ها خنک میشود و نفرتشان را از مسوولین ظالم و فاسد بیشتر میکند. روش جلیلی اما حال خوش و امید بیشتری ایجاد میکند و نیروهای جوان و عرصه های خدمت بیشتری را معرفی میکند.
🔸#بیانیه_گام_دوم رهبری تاکیدش بر روی کار آمدن جوانان در منصبهای دولتی و حاکمیتی است. و راه اصلاح فساد را این نکته معرفی میکند. خوب است بند4 از توصیه های رهبری در بیانیه رجوع کنیم.
اما این راهبرد لوازمی دارد:
🔺اولا مردم امید اصلاح با نظام و ساختارهای قانونی آن را داشته باشند.
🔺ثانیا مردم جوانان پاک دستی که بنا است جایگزین شوند را بشناسند.
🔺ثالثا بنای تغییر مدیران فاسد را داشته باشند.
🔸با توجه به راهبرد رهبری به نظر میرسد روش جلیلی در دوران امروز موثر تر از صدرالساداتی است. چون قابلیت دارد با تغییر نگرش مردم و #گفتمان_سازی امید و معرفی جوانان زمینه را برای تغییر فراهم تر کند.
🔸خیلی ها این اشکال را به روش صدرالساداتی میکنند که احتمال بالای خطا در آن به دلیل عدم روشن بودن همه جوانب باعث بی حرمتی و ریختن آبروی این و آن میشود. آبرو ریزی و بی احترامی به بزرگانی مثل #آیت_الله_جزائری یکی از آن موارد بود. این اشکال البته قابل رفع است.
🔸خیلی ها این اشکال را به روش صدرالساداتی دارند که این روش در این دوران تکمیل کننده پازل دشمن است. راهبرد دشمن فاصله انداختن بین مردم انقلابی و #نظام_انقلابی است. چون گرفتن انقلاب و شعارهای آن از مردم ایران تقریبا نشدنی است اما با بی اعتمادی مردم به نظام انقلابی که اصلی ترین عامل حفظ انقلاب در مردم است میتوان گام به گام جلو آمد.
🔸فضای عمومی رسانه ای که در دست طاغوت است و مسلط است بنایش بر بی اعتمادی به نظام است. این را اضافه کنید به این نکته که بسیاری از عوام تحلیلشان نه بر اساس نگاه کلان و عمیق به نظام بلکه بر اساس تجمیع شواهد موردی است، با این حساب روش صدرالساداتی ها کمک به رسانه های طاغوت است. ولو البته دلسوزی خودشان ستودنی باشد. اما خروجی این رفتار تکمیل خواست دشمن است. به نظر میرسد این روش فاقد هماهنگی های لازم با رویکرد راهبردی انقلابی است.
@ali_mahdiyan
💠 در صف نمازجمعه حرم مطهر رضوی ع نشسته بودم که حضرت آیت الله شیخ احمد عابدی در نزدیکی نشستند. پس از نماز ، خدمتشان عرض کردم : شنیده ام جنابعالی در "تندخوانی" ید طولایی دارید. تواضع فرمودند. گفتم ممنون می شوم پاسخ بفرمایید.
گفتند بیست سال پیش مقداری کار کردم.
پرسیدم در چه حد مهارت دارید؟
گفتند در دقیقه ، ۱۲۰۰ کلمه می خوانم.
گفتم: شنیده ام بحار الانوار را چند بار خوانده اید.
گفتند: سه دور! ( هر دور ، ۱۱۱ جلد است!) هر دور ، سه ماه!
گفتم: شنیده ام حضرت آقا هم تندخوانی دارند.
گفتند: بله ؛ ایشان و مرحوم آیت الله خزعلی هم در همان مجموعه ای که ما تندخوانی آموختیم ، آموزش دیدند.
اینجا که رسید ، شیخ احمد عابدی با یک جمله مرا مبهوت کرد.
گفتند: ابتدایی که در تهران به مجموعه نصرت رفتم تا مهارت تندخوانی بیاموزم ، تابلویی بر دیوار موسسه دیدم که نوشته بود:
حضرت آیت الله خامنه ای ، در مجموعه نصرت تندخوانی فرا گرفته اند و در میان هنرجویان ، رتبه اول را دارند!
خدا را شکر می کنم نعمت زندگانی مرا قرین دوره زعامت یکی از بندگان استثنایی و تکرار نشدنی اش قرار داد... (منبع: @Aminikhaah)
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ حجت الاسلام سائلی از قول آیت الله شب زنده دار درباره شام خصوصی آیت الله خامنهای می گوید:
رهبری بشقاب خورشت را بخاطر داشتن گوشت (با توجه به گرانی اخیر) برگرداندند!
@khosh_khabarr
شاید نه در این حد، اما در اندازه های کمتری، طلاب هم باید با مردم عادی و متوسط جامعه، مساوات پیدا کنند (بخصوص در شرایط اقتصادی بد جامعه). یعنی حتی اگر طلبه ای از مواهب مادی برخوردار است، تا حد امکان باید برخی محدودیت ها را بر خود (نه خانواده) تحمیل کنند.
وَ قَالَ امیرالمومنین عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ: مَنْ نَصَبَ نَفْسَهُ لِلنَّاسِ إِمَاماً فَلْيَبْدَأْ بِتَعْلِيمِ نَفْسِهِ قَبْلَ تَعْلِيمِ غَيْرِهِ وَ لْيَكُنْ تَأْدِيبُهُ بِسِيرَتِهِ قَبْلَ تَأْدِيبِهِ بِلِسَانِهِ وَ مُعَلِّمُ نَفْسِهِ وَ مُؤَدِّبُهَا أَحَقُّ بِالْإِجْلاَلِ مِنْ مُعَلِّمِ اَلنَّاسِ وَ مُؤَدِّبِهِمْ.
هرکس در جایگاه رهبری و هدایت (فکری، سیاسی، معنوی و ...) مردم قرار گرفت بايد پيش از تربیت نمودن مردم به تربیت نمودن نفس خود اقدام كند، و پيش از آنكه ديگران را به گفتار ادب نمايد، بايد به كردارش مؤدب به آداب كند، و آن كه خود را بياموزد و ادب نمايد به تعظيم سزاوارتر است از كسى كه فقط ديگران را بياموزد و تأديب كند.
@talabegi1
✅ مقام معظم رهبری: این حدیث را در اتاق و جلوی چشمم نصب کرده ام ...
من [از کسی] درخواست کردم که این حدیث شریف را: «من نصب نفسه للنّاس اماما فلیبدأ بتعلیم نفسه قبل تعلیم غیره» برای من بنویسید تا جلوی چشم من باشد؛ فراموش نکنیم وظیفهی تعلیم خودمان را. با یک خط بسیار زیبائی نوشتند، من هم تابلو کردم و توی اتاق جلوی چشم من است: «من نصب نفسه للنّاس اماما فلیبدأ بتعلیم نفسه قبل تعلیم غیره»
عزیزان من! برادران من! فرزندان من! جوانان! طلاب دختر و پسر! اگر میخواهید مثل بوتهی گلی عطر شما فضا را معطر کند، اگر میخواهید معنویت مثل چشمهای از شما سرازیر شود و بدون اجبار، بدون اکراه، تشنگان بنوشند و به سوی آن بشتابند، راهش این است: «فلیبدأ بتعلیم نفسه».
کسی که پیشاهنگ، پیشوا و جلودار جمعیتی میشود، اول باید خود را آماده کند. اگر بنده و جنابعالی میخواهیم صد نفر را به دنبال خود بکشانیم - چه برای کوهنوردی، چه برای بیابانگردی، چه برای یک رزمایش - اول باید قوت راه رفتن را در خودمان ایجاد کنیم؛ والّا اگر ده قدم رفتیم و بعد گفتیم آخ قلبمان گرفت، پایمان خسته شد، این صد نفر هم هرچند چهار نفرشان همت کنند و بروند، اما دیگر نمیشود اینها را به مقصد رساند. راه معنویت هم همینطور است؛ خودمان را باید درست کنیم. روحانیت خیلی قدر و ارزش دارد. شکستن قدر روحانیت، خدمت بههیچ بخشی و جنبهیی از جنبههای زندگی مردم نیست؛ چون هرجا یک روحانیِ خوب حضور داشته باشد، واقعاً یک مشعل است و نورافشانی میکند. اما من و شمای روحانی هم باید خود را آنچنان که یک روحانی میباید و میشاید، بسازیم و روحانی باشیم.
(بیانات مورخه ی 20/07/1390 و 23/10/1383 )
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
✅ اقنع من نفسی بان یقال هذا امیرالمؤمنین و لا اشارکهم فی مکاره الدهر او اکون اسوه لهم فی جشوبه العیش
🔸 آیا دلخوش به این باشم که به من امیرالمومنین می گویند اما در سختی های روزگار با مردم شریک و همراه نباشم و یا در فقیرانه زندگی کردن، الگو و پیشتاز آنان نباشم؟
✅ مقام معظم رهبری: اساتید در ابتدای درس، نصیحت کنند
اساتید در ابتدای درس، نصیحت کنند، حدیث بخوانند. گاهی سر درس اگر استاد دو کلمه چیزی بگوید، طلبه از این رو به آن رو می شود!. طلبه ها را نصیحت کنید. طلبه ها را به تفکر، تأمل، یاد مرگ [تشویق کنید]. (بیانات مورخه ۱۳۸۹/۰۸/۰۲)
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
✅ رهبر معظم انقلاب: نمی شود! ... نمی شود! ... نمی شود!
واقعاً بدون توجّهات معنوی #نمیشود، بدون توسّل، بدون دعا، بدون نماز شب، بدون مراجعه و خواندن صحیفهی سجادیه #نمیشود. اگر چنانچه آدم بخواهد ارتباط قلبی خودش را، ارتباط معنوی خودش را با خدا حفظ نکند و مراقبت نکند از آن، کار #پیش_نمیرود. و بخصوص من توصیه میکنم نماز شب را تا آنجایی که میتوانید، ولو یک وقتی هم نتوانستید، مثلاً قضایش را [بخوانید]، ترک نشود.
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
✅آیت الله جوادی آملی (حفظه الله): ... یقین بداند عمرش را تلف کرده است
حداقل همّت یک طلبه این است که این درسی که میخواند، استادانه به دیگری منتقل کند. این کفِ درس خواندن است و از این پایینتر اگر کسی درس خواند اتلاف عمر است. اگر کسی درس بخواند و نتواند مدرّس خوب باشد یقین بداند عمرش را تلف کرده است. (اولین جلسه درس اخلاق سال تحصیلی ۹۲)
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1