eitaa logo
طلبگی تا اجتهاد
8.7هزار دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
992 ویدیو
342 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
ستادهای ‎زاکانی در اختیار جلیلی قرار گرفت 🔻رئیس ستاد زاکانی: تمام ستادهای تبلیغاتی دکتر ‎زاکانی درسراسر کشور با تمام توان و ظرفیت برای پیروزی کاندیدای جبهه انقلاب تلاش خواهند کرد. گنج نامه: https://eitaa.com/tejaratporsod
دعوت قاضی‌زاده هاشمی برای حمایت از گنج نامه: https://eitaa.com/tejaratporsod
یاران انقلاب در مقابل یاران هاشمی ... 84... 92...96...1400 و اینک 1403 ... همواره بین آنها که خود را برای ارزش ها فدا می کنند و آنها که ارزش ها را برای خود فدا می کنند این صف بندی بوده است و خواهد بود ... @talabegitaejtehad
طبق حدیث امام صادق علیه السلام به کی رأی بدیم؟ | عضوشوید 👇 http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
📍بیانیه محمدباقر قالیباف در حمایت از سعید جلیلی 📌من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوالله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم‌من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا 📌انتخابات ۸ تیر نشانه باور عمیق نظام جمهوری اسلامی و رهبر فرزانه انقلاب به مردم سالاری دینی است که پنجره فرصت تغییرات را از درون ساختار انتخابات فراهم می کند و اجازه می دهد جریان های متعدد با سلیقه های مختلف بتوانند در رقابتی سالم و  عادلانه ، خود را به مردم عرضه کنند و مردم عزیز با مشارکتی موثر‌ مدیران اجرایی خود را انتخاب کنند. 📌اینجانب خدا را شاکرم علی رغم اینکه منطق سیاسی  حکم بر ماندن من در جایگاه ریاست مجلس می کرد، در انجام تکلیف و دوری از تخریب های گسترده، بر کرسی عافیت طلبی تکیه نزدم. خوشحال هستم که با هدایتهای الهی در این  لحظه تاریخی برای عدم بازگشت به دوره خسارت بار دهه ۹۰ و ناتمام نماندن راهی که با شهید رییسی شروع کرده بودیم، چه برای آمدن و چه برای کنار نرفتن  تردید به خود راه ندادم و شرمنده شهدا و امام شهدا نشدم که این حضور فرصتی را برای جریان انقلابی در دور دوم انتخابات فراهم کرد و خداوند نیز بر این حقیر منت گذاشت و قلب های بزرگان و متنفذان اخلاقی، مذهبی، آیینی، حوزوی  و دانشگاهی و همچنین عموم مردم نجیب و اقشار محترم را بر حمایت از این بنده پرتقصیر هدایت کرد که  ضروری می دانم از همه کسانی که با بزرگ منشی بر اینجانب  لطف داشتند، تشکر ویژه کنم و بابت فشارهای غیراخلاقی که بخاطر این حمایت متحمل شدند، از خداوند طلب اجر کنم. 📌آنها در لحظه مهم تصمیم، هزینه دادن را بر مصلحت اندیشی ترجیح دادند. بزرگی ارزش   این حمایت برای من بیش از همه  روشن است چرا که می دانم  این بزرگان هیچ گاه خود را برای فردی  هزینه نمی کنند مگر برای انجام تکلیف الهی. 📌همچنین لازم است تاکید کنم راه هنوز پایان نیافته است و علی رغم اینکه اینجانب برای شخص آقای دکتر پزشکیان احترام قائل هستم، اما بدلیل نگرانی از برخی اطرافیان ایشان، از همه نیروهای انقلابی و حامیان خود می‌خواهم که کمک کنند  تا جریانی که مسبب بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و سیاسی امروز ما است، به عرصه قدرت باز نگردند لذا همه باید تلاش کنیم تا نامزد جبهه انقلاب آقای دکتر جلیلی بعنوان رئیس دولت چهاردهم انتخاب شوند.  📌در پایان وظیفه خود می دانم سپاس خود را  از رهبرفرزانه انقلاب که با هدایت های خود مسیر انتخابات را در جهت مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح هموار کردند، اعلام کنم و از همه حامیان خود که مظلومانه ، تحت بیشترین فشارها و تخریب های همه جانبه برای بازگرداندن گفتمان عقلانیت انقلابی و کارآمدی شبانه روز تلاش کردند تشکر فراوان می کنم و اطمینان دارم مورد لطف  شهدا مخصوصا شهید سلیمانی قرار گرفته‌اند.  والسلام محمد باقر قالیباف 📮 کانال رسمی اطلاع‌رسانی محمدباقر قالیباف ▫️ @Ghalibaf 🔗 Ghalibaf.ir
بیماری بی تفاوتی .... برخورد ما با ميكروب‌ها و ويروس‌هايى كه از قدرت توليدمثل سريع برخوردارند و بيمارى‌هايى كه با سرعت برق واگير دارند و گسترش مى‌يابند چيست‌؟ مگر نه اين است كه به‌محض اين‌كه يك بيمار آبله‌اى، طاعونى يا وبايى ديده شد، تمام نيروها را بسيچ مى‌كنيد، بيمار را مى‌بريد قرنطينه و ميان او و محيط فاصله ايجاد مى‌كنيد؟ چرا؟ چون بيمارى خطرناك است. سرعت واگير حيرت‌آور است، برق‌آساست. بيمارى بى‌تفاوتى و بى‌تعهدى، رفقاى عزيز، از كدام‌يك از اين بيمارى‌هاى خطرناك اجتماعى سرعت واگيرش كم‌تر است‌؟ كدام بيمارى را سراغ داريد كه به اندازۀ اين بيمارى برق‌آسا گسترش پيدا نكند و بيش از آن گسترش پيدا بكند؟ نگاه كنيد به اطرافمان، نگاه كنيد به صحنۀ تاريخ، نه فقط تاريخ اسلام بلكه تاريخ جهان. نگاهى به تاريخ جهان، مى‌بينيم چنان بيمارى بى‌تفاوتى، بى‌تعهدى، در خود فرو رفتن و بى‌خبر ماندن در تمام ادوار زندگى بشر در تمام نظام‌هاى مختلف خطرناك جلوه كرده كه يك رهبرى هوشيار، يك رهبرى آگاه، يك رهبرى مآل‌انديش، هرگز نمى‌تواند از رخنۀ كوچكى كه بر پيكر جامعه بيابد غافل بماند و صبر كند اين بيمارى از آن رخنه بر پيكر جامعه نفوذ كند، چون بلافاصله و با زمانى كم، جامعه را از پا درمى‌آورد و يك جامعۀ متعهد را تبديل مى‌كند به يك جامعه مصرفى تن‌آسا. اين‌طور هست يا نيست‌؟ اگر مى‌پذيريم اين‌طور هست، بنابراين بگوييم واجب بر امت اسلامى است. بر جامعۀ اسلامى واجب است در برابر بى‌تفاوتى، بى‌تعهدى و سرايت اين فساد، سدى محكم باشند. (باید ها و نباید ها، شهید آیت الله بهشتی رحمه الله 201 و 202)
ترویج می کنیم ... تعصب دو معنى دارد: پسنديده و ناپسنديده. يك وقت است مى‌گويند، آقا تعصب نداشته باش! يعنى در برابر مسائل بى‌تفاوت باش. اگر معنى «تعصب نداشته باش» ترويج بى‌تفاوتى است، ما طرفدار تعصبيم! ما طرفدار تفاوت داشتن حق در برابر ناحق هستيم. آن تعصبى كه مى‌گوييم بد است عبارت است از چسبيدن به يك مطلب، به صورتى كه گوش ما را براى شنيدن مطلبى ديگر ببندد، چشم ما را در برابر ديدن مطلبى ديگر ببندد و كور كند. اين تعصب بد است. اما تعصب به اين معنا كه بعد از شناخت حق، در برابر حق و باطل بى‌تفاوت نيستيم و از حق با تمام احساس و شور خود دفاع مى‌كنيم، يك كمال مطلوب است. ما اين تعصب را ترویج می کنیم ... (ولایت، رهبری روحانیت ، شهید آیت الله بهشتی رحمه الله ص 235 و 236)
بر خلاف برخی که رای ندادن ها را از روی قهر با صندوق می دانند به نظر حقیر ناشی از بی تفاوتی است و بی توجهی به اهمیت نهاد مهم و تاثیر گذاری مثل ریاست جمهوری ... دشمن سالهاست تبلیغ می کند که همه مثل هم هستند و فرقی نمی کند چه کسی رئیس جمهور شود و همه سر و ته یک کرباسند و این هم مثل اون و هیچ کدام کاری نمی کنند و نمی توانند بکنند و ... سالهاست دشمن با مشغول کردن مردم به سرگرمی هایی مثل فوتبال و ... مردم را به تفاوتی سیاسی می کشاند ... اخیرا که حتی بی تعصبی و بی غیرتی را هم ترویج می کردند... کتابهای درسی را سیاست زدایی کرده اند که کار به اینجا کشیده است... برخی بی تفاوتی ها و خوابزدگی ها را فقط یک مواجهه شدید با خطر و به تعبیر حضرت آقا سیلی خوردن از بین می برد ... خدا کند کار به سیلی خوردن این ملت عزیز نکشد ...
به حدی نرسد که .... نظام اجتماعى هر قدر هم خوب، انسانى و عادلانه باشد، در صورتى مى‌تواند مايۀ سعادت مردم شود، كه بيمارى بى‌تفاوتى و بارى به هر جهتى در آن‌ها به حدى نرسد كه از پايشان درآورد و به نابوديشان كشاند، وگرنه سرنوشت آن‌ها همان خواهد بود كه در روايت امام باقر (ع) آمده است: «... اينجاست كه خشم خدا بر آن‌ها به حد كمال رسد، كيفر همه‌گير او فرا رسد و پاكان در خانۀ ناپاكان و خردسالان در سراى بزرگسالان به هلاكت رسند.» (شناخت اسلام، شهید آیت الله بهشتی رحمه الله، ص 390 و 391)
جایز نیست .... براى نسل جوان - بخصوص نسل جوان دانشجو - بى‌تفاوتى و خونسردى جايز نيست. آن جوانى كه به سرنوشت كشور نينديشد و حوادث و خصومتهايى را كه نسبت به كشورش در دنيا سازماندهى مى‌شود، نبيند و نسبت به آن‌ها نجوشد و نخروشد، آن جوان لايق اين نيست كه نام جوانِ شهروندِ يك ملت انقلابى را روى خودش بگذارد. روح جوان، آن روح پرتپشى است كه در سختيها، به داد كشور و ملت رسيد و آن‌ها را نجات داد.((1368/08/10) سخنرانى امام خامنه ای حفظه الله در ديدار با گروه كثيرى از دانشجويان و دانش‌آموزان، به مناسبت سيزدهم آبان ماه (روز ملى مبارزه با استكبار))
بزرگترین کار انقلاب ... در ساير شهرهای ایران هم مثل همدان شما، مجموعه‌ى جوانها به‌طور مطلق - بجز استثناءهايى - درگير بى‌تفاوتى و بى‌هدفى و عدم درك چشم‌انداز آينده بودند؛ مثل ماشينى كه ماده‌ى خامى را در آن مى‌ريزند و محصولى از آن طرف بيرون مى‌آيد. كشور ما و ملت بزرگ ما و بخصوص طبقه‌ى جوان ما آن روز به‌طور عام - فقط استثناءها بيرون بودند - دچار غفلت بود. در ميان اين غافلين آدم‌هاى متدين و متورع هم بودند، آدم‌هاى بى‌دين و لاابالى هم بودند؛ كسانى هم بودند كه اهل گناه نبودند، جوانهاى پاكى بودند؛ اما در غفلت عمومىِ جوانها همه همراه بودند. بزرگترين كارى كه نهضت اسلامى در ايران انجام داد، تلنگر زدن به ما ايرانى‌ها بود تا از خواب غفلت و بى‌تفاوتى و بى‌اعتنائىِ به آينده خارج شويم. سعدى در گلستان - داستان دوم يا سوّمِ باب اول - حكايت مجموعه‌ى دزدانى را ذكر مى‌كند؛ مى‌گويد اين‌ها مى‌خواستند به افرادى حمله كنند؛ اما «اولين دشمنى كه بر ايشان تاخت، خواب بود»؛ قبل از اينكه دشمن بيرونى بيايد، يك دشمن از درونِ خودشان بر آن‌ها غلبه كرد؛ آن دشمن عبارت بود از خواب. ما خواب بوديم، انقلاب ما را بيدار كرد. ((1383/04/17) بيانات حضرت امام خامنه ای حفظه الله در ديدار جوانان، اساتيد، معلمان و دانشجويان دانشگاه‌هاى استان همدان)
دین منهای دین ... دين از مسئوليت انفكاك پذير نيست. انسان متدين واقعى خواه ناخواه احساس مسئوليت مى‏كند هم براى خود، هم براى محيط خانواده و هم براى اجتماع. بى تفاوتى با ديندارى سازگار نيست. دين منهاى مسئوليت، دين منهاى دين است. (يادداشتهاى استاد مطهرى، ج‏7، ص: 82)