نماز جمعه امروز تهران هر چند از تمام شهرهای ایران آمده بودند، افرادی با لباس کردی، لری، بلوچ و...، اما فقط ملی نبود، افرادی از کشورهای دیگر هم حضور داشتند، از هند و پاکستان و همچنین افریقا که چهره ها و لباسهای متفاوتی دارند چندین نفر را مشاهده کردم.
طلبه پیاده
هدایت شده از فرصت حضور🇮🇷🇵🇸
🔴 این چه جنسیه که هر وقت تهدید میشه بیشتر میاد تو میدون؟!
🔹حالا تو باز بگو جنس ایرانی بده!
«علی آگاه»
امروز آقا به تمام سرداران و مدیران فهماند که مدیر و سردار واقعی کیست.
طلبه پیاده
هدایت شده از ( ایرانِ قَوی )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام جمعه وسط خطبه تبرش رو درآورد
ماشاءالله دمش گررررم😎👏😎✌
🪧#جمعه_نصر
🪧#لبیک_یا_خامنه_ای
🪧#سید_حسن_نصرالله
🪧#وعده_صادق۲
@Irane_ghavii🔜#ایران_قوی🇮🇷
هدایت شده از فرصت حضور🇮🇷🇵🇸
وزیر دفاع پاکستان خطاب به اسراییل :
حریف ما نمیشوی!
وقتی که ایران اینگونه مسلمانان را شجاع میکند✌️👌🏼
@FORSAT_HOZOR
هدایت شده از فرصت حضور🇮🇷🇵🇸
با اعلام ارتش اسرائیل طی ٢۴ ساعت گذشته، ٢۴ سرباز و افسر اسرائیلی در درگیری با نیروهای حزب الله به هلاکت رسیدند!
هر ساعت یکی👌🏼✌️
@FORSAT_HOZOR
هدایت شده از فرصت حضور🇮🇷🇵🇸
رادیو ارتش اسرائیل :
روز چهارشنبه شب ، یک پهپاد عراقی بدون آنکه رادارها توان شناسایی آن را داشته باشند وارد آسمان جولان شد و در پایگاه ارتش منفجر شد که منجر به ۲ کشته و 20 زخمی شد!
حالا نه اینکه وقتی رادارهاتون اینا رو شناسایی میکنن، میتونن غلطی بکنن😂
@FORSAT_HOZOR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبیین نقشه راه حمله به رژیم اشغالگر قدس در خطبه ها.
بشنوید!
حضرت آیت الله خامنه ای دلیل حمله را جنایتهای حیرت آور آن رژیم اشغالگر ذکر می کنند نه آنچه در رسانه ها مبنی بر نقض حق حاکمیت و منشور سازمان ملل، بیان می شود.
در ادامه هم می فرمایند: جمهوری اسلامی هر وظیفه ای در این زمینه داشته باشد با قدرت و صلابت و قاطعیت انجام خواهد داد و اگر لازم باشد آن را تکرار می کند.
صحبت از وظیفه است در مقابل جنایات حیرت انگیز رژیم صهیونیستی!
مسئولین محترم!
ما مسلمانان قواعدی داریم که خداوند آن را مشخص کرده، اینقدر به دنبال رفتار، مطابق قواعد من درآوردی سازمان ملل نباشید، دین اسلام قواعد و قوانینی دارد که مراعاتش برای مسلمان واجب است و باید طبق آن رفتار کند؛ مانند قاعده: دفاع از مظلوم.
رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از قوانین سازمان ملل متحد تشکیل شده و نابود نمی شود، برای نابودی آن نیازمند رفتار طبق قوانین اسلامی هستیم.
اینکه صبر کنیم تا رژیم صهیونیستی به ما جسارت کند تا یک حمله کنیم تا بیست سال دیگر هم این رژیم نابود نمی شود.
طلبه پیاده
هدایت شده از 🇮🇷قرآن روزی یک صفحه🇵🇸
241 Ansarian-Quran-Farsi-Juz-12-4.mp3
زمان:
حجم:
3.33M
ترجمه صفحه ۲۴۱