فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوت ایاتی از قرآن کریم
🌴🥀🌴🥀🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیارت عاشورا
فرهمند
🌴💎🏴💎🌴
17.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜 دعای عهد
تصویری با صدای فوق العاده استاد فرهمند
💠 امام صادق علیهالسلام :
هر كس چهل روز صبح اين دعای عهد را بخواند، از يـاوران قائم ما باشد و اگـر قبل از ظهور آن حـضـرت از دنــيا برود خدا او را از قــبـر بيرون آورده و جزو #رجعتکنندگان در خدمت آن حضرت قرار میدهد.
🌴🥀🌴🥀🌴
صوت «زیارت آل یاسین».mp3
19.79M
✨امام زمان فرمودند
این طور به من سلام بدهید✨
🔷زیارت آل یاسین🖤
🏴آجرک الله یا صاحب الزمان🏴
علی فانی
🌴🥀🌴🥀🌴
107571_760.mp3
3.62M
🌾 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
🌾 دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد
🌱🥀 السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ✨
✨ الهی یا حمید بحق محمد
✨ یا عالی بحق علی
✨ یا فاطر بحق فاطمه
✨ یا محسن بحق الحسن
✨ یا قدیم الاحسان بحق الحسین
✨ عجل لولیک الفــــرج صاحب العصر و الزمان🌤️
با صدای دلنشین علی فانی
#دعای فرج
🌺بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
☀️اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ وَبَرِحَ الْخَفاءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاءُوَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيان وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ؛يا مَوْلاناياصاحِبَ الزَّمانِ ؛الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ
♦️اگرهمگی یڪدل و یڪصدا
برای ظهوردعاڪنیم🌸🍃🌺🍃
قطعاً امرشریف ظهوربه زودی محقق خواهدشد
🌴💎🥀💎🌴
💠 سه سفارش امام زمان (عج)
برای گشایش در کارها و رزق و روزی
1️⃣ بعد از فجر صبح دست بر سینه گذارد و هفتاد مرتبه بگوید👈"یا فَتّاح"
2️⃣ بعد از نماز صبح این دعا را بخواند:
❇️ وَ أُفَوِّضُ أَمرِي إِلَى اللَّهِ
❇️ إنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالعِبَادِ
❇️فوَقَاهُ اللَّهُ سَيِّئَاتِ مَامَكَرُوا لاَإِلَهَإِلاَّ أَنتَ
❇️ سُبحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
❇️ فَاستَجَبنَا لَهُ وَ نَجَّينَاهُ مِنَ الغَمِّ
❇️ و كَذَلِكَ نُنجِي المُؤمِنِينَ
❇️ حَسبُنَا اللَّهُ وَ نِعمَ الوَكِيلُ
❇️ فانقَلَبُوابِنِعمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَفَضلٍ
❇️ لم يَمسَسهُم سُوءٌ
❇️ مَا شَاءَ اللَّهُ لاَ حَولَ وَ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّهِ
❇️ مَا شَاءَ اللَّهُ لاَ مَا شَاءَ النَّاسُ
❇️ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ إِن كَرِهَ النَّاسُ
❇️ حَسبِيَ الرَّبُّ مِنَ المَربُوبِينَ
❇️ حسبِيَ الخَالِقُ مِنَ المَخلُوقِينَ
❇️ حَسبِيَ الرَّازِقُ مِنَ المَرزُوقِينَ
❇️ حسبِيَ اللَّهُ رَبُّ العَالَمِينَ
❇️ حَسبِي مَن هُوَ حَسبِي
❇️ حسبِي مَن لَم يَزَل حَسبِي
❇️حَسبِي مَنكَانَ مُذكُنتُ لَم يَزَل حَسبِي
❇️ حسبِيَ اللَّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ
❇️علَيهِ تَوَكَّلتُ وَهُوَ رَبُّ العَرشِ العَظِيمِ
3️⃣ مواظبت کن به خواندن این دعا👇
لاحَولَ وَلاقُوَّهَ اِلاّ بِاللهِ تَوَکَّلتُ عَلَی الحَیِّ الَّذی لایَمُوتُ وَ اَلحَمدُللِهِ الَّذی لَم یَتَّخِذ صاحِبَةً وَ لا وَلَداً وَ لَم یَکُن لَهُ شَریکٌ فِی المُلکِ وَ لَم یَکُن لَهُ وَلِیٌّ مِنَ الذُّلِّ وَ کَبِّرهُ تَکبیرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای سوخته ترین بدنِ زیر آفتاب😭
یا اباعبدالله
🌴🥀💎🥀🌴
💠 حدیث روز 💠
توصیهای قابل تأمل از حضرت امیر(ع) به مسئولان
🔻امام على عليهالسلام خطاب به كارگزارانش:
أدِقُّوا أقْلامَكُمْ وَ قارِبُوا بَيْنَ سُطوركُمْ وَ أحْذِفُوا عَنّي فُضُولَكُمْ وَ اقْصِدُوا قَصْدَ الْمَعاني، وَ إيّاكُمْ وَالإكْثار؛ فَإنَّ أمْوالُ الْمُسْلِمينَ لا تَحْتَمِلُ الاْءضْرَارَ. حديث
➖ قلمهاى خود را نازك كنيد و سطرها را نزديك بههم گيريد و زيادتى كلمات را حذف كنيد و مقاصد و منظورها را در نظر بگيريد!
➖ برحذر میدارم شما را از پرحرفى و پرنويسى؛ زيرا اموال مسلمانان نمیتواند اين گونه خسارتها را تحمل كند.
📚 بحارالأنوار، ج ۷۶، ص ۴۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا بزرگه...
ما در این دنیا مهمانیم و خداوند میزبان
پس نگران فردایت نباش
اوست که مهمان نوازی میکند
به او اعتماد کن...
🌴💎🥀💎🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 بررسی آسیبهای فضای مجازی بر روابط زوجین
🔹 در پیشگیری از خیانت در فضای مجازی چه باید کرد (۱)
▫️ حقیقتا تا امروز ما کاری نکردیم ولی در دنیا خیلی کار شده است، چندین مدل برای درمان و پیشگیری برای کار آموزشی با خانوادهها موجود است...
✅ آیا پیامبر اكرم (ص) قبل از شهادت امام حسین (ع) برای او گریه و عزاداری نمودهاند؟
✍️ پاسخ: در برخی روایات آمده، كه رسول خدا (ص) از شهادت امام حسین (ع) خبر داده و بر مصایب او گریه كرده است.
▪️اسماء بنت عمیس در این باره روایت میكند: «در ولادت حسن و حسین قابله جدهات فاطمه (علیها السلام) بودم. وقتی حسین (علیهالسلام) به دنیا آمد، رسول خدا (ص) به سراغ من آمد و فرمود: ای اسماء فرزندم را بیاور. حسین را در پارچه سفیدی قنداق كرده، به دست آن حضرت دادم. در گوش راست اذان و در گوش چپ ایشان اقامه گفتند، آنگاه او را در دامن خود گذاشته و گریستند! عرض كردم: چرا گریه میكنید؟ فرمود: بر این پسرم! گفتم: او كه هم اكنون متولد شده است. فرمود: ای اسماء! پسرم را گروه ستمگران خواهند كشت، خداوند شفاعتم را به ایشان نرساند! این مطلب را برای فاطمه مگو، چون تازه بچهدار شده است.»
▪️از ام سلمه (یكی از همسران پیامبر) نیز در این باره چنین روایت شده است: «در یكی از شبها حضرت رسول (ص) از ما دور شدند. غیبت مقداری به طول انجامید، پس از مدتی آمدند، در حالی كه غبارآلود و گرفته به نظر میرسیدند و دست خود را روی هم گذاشته بودند، عرض كردم: یا رسول الله (ص) تو را غبارآلود میبینم، فرمودند: مرا در این شب به عراق بردند و در محلی به نام كربلا فرود آوردند. در آنجا محل شهادت حسین (ع) را دیدم، كه با گروهی از فرزندان و اهل بیتم در آنجا شهید خواهند شد. همواره خون آنها را جمع میكردم و اینک مقداری از آن خونها در دست من موجود است. در این هنگام پیغمبر خونها را به من دادند و فرمودند: این خون را نگه دارید. خون را از آن جناب گرفتم؛ در حالی كه مانند خاک سرخی بودند، خون را در میان شیشهای نگه داشتم، هنگامی كه امام حسین علیهالسلام به طرف عراق حركت كردند، هر روز آن شیشه را نگاه میكردم و او را میبوئیدم و به مصیبت او میگریستم. روز دهم محرم كه فرا رسید، اول روز به شیشه نگاه كردم. به حال اول دیدم و در آخر روز بار دیگر نگاه كردم. مشاهده كردم، تبدیل به خون غلیظی شده، ناگهان فریادی كشیدم، لیكن از ترس دشمنان مطلب را مخفی داشتم. همواره در انتظار بودم، كه ناگهان خبر قتل حسین بن علی علیهما السّلام را در مدینه اعلام كردند.
▪️از ام سلمه در روایتی دیگر آمده است: یكی از روزها حضرت رسول (ص) نشسته بودند و حسین علیهالسلام نیز در دامن او بودند، در این هنگام ناگهان چشمانش پر اشک شد، عرض كردم: یا رسول الله (ص) تو را گریان مشاهده میكنم. فرمود: جبرئیل نزد من آمد و مرا نسبت به حسین تسلیت گفت و به من اطلاع داد، كه گروهی از امت من او را خواهند كشت، خداوند آنان را از شفاعت من محروم میگرداند.
🌐 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
✍️ دلالت آیات بر وجوب حجاب و حدود آن
🔻 حجتالاسلام و المسلمین علی محمدی جورکویه عضو هیأت علمی گروه فقه و حقوق:
💠آیه ۵۹ سوره احزاب
یکی از آیات، آیه ۵۹ سوره احزاب میباشد که خداوند در این آیه خطاب به پیامبر – صلی الله علیه و آله و سلم – میفرماید: یَأَیهُّا النَّبیِ قُل لّأِزْوَاجِکَ وَ بَنَاتِکَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِینَ یُدْنِینَ عَلَیهْنَّ مِن جَلَبِیبِهِنَّ ذَالِکَ أَدْنیَ أَن یُعْرَفْنَ فَلَا یُؤْذَیْنَ وَ کاَنَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِیمًا.
ای پیامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمن بگو: «جلبابها [روسریهای بلند] خود را بر خویش فروافکنند، این کار برای اینکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است (و اگر تا کنون خطا و کوتاهی از آنها سر زده توبه کنند) خداوند همواره آمرزنده رحیم است.
“جلابیب “جمع “جلباب” و آن به معنای پیراهن است و “جلب” یعنی آوردن چیزی از مکانی به مکانی و چیزی که چیزی را میپوشاند(ابن فارس، معجم مقاییس اللغة، ج۱ع ص ۴۶۹ و ۴۷۰) و برخی آن را پوشاننده سر و سینه و برخی دیگر پوشش از روی سر تا بالای زانو دانستهاند(ابن اثیر جزری، النهایة، ج۱، ص۲۸۳).
“یدنین” نیز به معنای نزدیک کردن(الراغب ألإصفهانی، مفردات ألفاظ القرآن، ص۳۱۹) یا بلند گرفتن(الطریحی، مجمع البحرین، ج۱، ص۱۴۸) است یعنی اطراف “جلباب” (پیراهن) را به هم نزدیک کنند بهگونهای که از لای درز آن بدنشان پیدا نشود یا “جلباب” را بلند بگیرند بهگونهای که از سر تا زانویشان را بپوشاند.
نکته قابل توجه اینکه خداوند در این آیه نمیفرماید: به زنان بگو از “جلباب” استفاده کنند بلکه میفرماید: به زنان بگو این جلبابی را که استفاده میکنید اطرافش را به هم نزدیک کنید تا حجاب شما حجاب شرعی گردد. یعنی استفاده از “جلباب” بین زنان عصر پیامبر رواج داشته است اما قرآن عرف رایج درباره شیوه استفاده از جلباب را نمی پذیرد و شیوه درست استفاده از آن را بیان میکند.
لذا این آیه نیز با بیان جمله خبری – که در ابلاغ دستور رساتر از جمله امری است – پوشش خاص و شرعی را بر زنان مسلمان واجب میشمارد.
💠آیه ۳۱ سوره نور
آیه دیگر درباره حکم حجاب، آیه ۳۱ سوره نور است که خداوند در این آیه بعد از موظف کردن زنان مؤمن به فروگرفتن دیدگان خود از نگاه هوسآلود و حفظ پاکدامنی، فرموده است:
وَ لَا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَ لْیَضْرِبْنَ بخِمُرِهِنَّ عَلیَ جُیُوبهِنَّ وَ لَا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ. و زینت خود را- جز آن مقدار که نمایان است- آشکار ننمایند و (اطراف) روسریهای خود را بر سینه خود افکنند (تا گردن و سینه با آن پوشانده شود) و زینت خود را آشکار نسازند.
زینت به دو نوع زینت ظاهر و باطن (پنهان) تقسیم میشود که آیه شریفه خطاب به زنها میفرماید زینت باطنی خود را نزد نامحرم آشکار نکنید. زینت ظاهر عبارت است از: صورت، کف دستان و پاها و سرمه چشمان، حنای کف دست و پا و انگشتر و مراد از زینت پنهان، زیورآلاتی مانند خلخال (پابند زینتی)، دستبند (و النگو) و گوشواره است و البته منظور از ممنوعیت آشکار کردن آنها، ممنوعیت آشکار کردن مواضع آنها از بدن مانند مچ پا و دست و گوش میباشد(ر. ک: طوسی، التبیان فی تفسیر القرآن، ج۷، ص ۴۲۹ و …).
خُمُر جمع خِمار است که بر پوشاندن دلالت دارد(ابن فارس، معجم مقاییس اللغة، ج۲، ص۲۱۵) و آن لباس معروفی نزد زنان است(ابن اثیر الجزری، النهایة، ج۳، ص۴۴). وقتی گفته میشود: خَمَّرتْ به رأسها یعنی زن سرش را پوشاند(ابن منظور، لسان العرب، ج۴، ص۲۵۷). لذا راغب میگوید: به آنچه که با آن چیزی پوشانده میشود خِمار گفته میشود، لیکن این کلمه در عرف اسم شده برای آنچه که زن با آن سرش را میپوشاند و جمع آن خُمُر است.
جُیُوب جمع جَیْب است و جیب القمیص یعنی آن قسمت باز پیراهن که نزدیک گلو میباشد(الفیومی، المصباح المنیر، ج۲، ص۱۱۵). الجیب یعنی گریبان و یقه پیراهن(ابن منظور، لسان العرب، ج۱، ص۲۸۸). بنابراین، خمار جامهای است مانند مقنعه که زن سر، گریبان و سینه خود را با آن میپوشاند.
بر این اساس، آیه ۳۱ سوره نور در خطاب به زنان مومن با نهی از آشکار کردن زینت باطنی (پنهانی) و مواضع آن و امر به پوشاندن سر، گردن و گریبان، به روشنی بر وجوب حجاب بر زنان و حدود آن دلالت دارد.
در این آیه نیز خداوند نمیفرماید: زنان از خمار استفاده کنند بلکه میفرماید: این خماری را که زنان استفاده میکنند به گونهای باشد که گردن و گریبانشان را بپوشاند. به دیگر بیان، عرف رایج درباره شیوه استفاده از خمار برای پوشش سر بین زنان کامل و درست نیست و شارع میخواهد آن را کامل کند.
🔴 اگه زمان مختار فضای مجازی بود هشتگبازها از دوطرف داشتن با هم میجنگیدن و ملت هم سرکار بودند…! و شمر و خولی و عمر سعد هم با فالو میلیونیشون مردم را یزیدپرست میکردن!
#⃣ #از_تبیین_تا_قیام
🔴امام صادق (ع):
چون روزقیامت شود پرده ای از پرده های #بهشت را کنار زنند پس هرجانداری آن را ازمسافت پانصدسال استشمام کند جز یکدسته و آنها #عاق_والدین خودشان هستند.
📚اصول کافی ج4ص49
⭕️ سوال
❓چه کنیم که باعث عذاب قبر نشویم؟
🔰 باید به این نکته توجه داشت که عذاب قبر برای همه انسان ها نیست بلکه خیلی ها مستقیم وارد بهشت می شوند.
و همچنین منظور از عذاب قبر یا فشار قبر این نیست که جسم انسان مرده در این قبر خاکی عذاب ببیند بلکه منظور عذابی است که بعد از مرگ در برزخ می بیند.
🌹 نکاتی که باید به آن توجه داشت:
1⃣ اولا باید چیزهایی که باعث عذاب قبر میشود را انجام ندهیم.مثل:
🔹نمامی و سخن چینی
🔸غیبت کردن
🔹ضایع کردن نماز
🔸پرهیز نکردن از نجاسات
🔹حبس بول
🔸بداخلاقی و تند خویی
و...
2⃣ ثانیا باید اعمالی را که وارد شده است و عذاب قبر را دور می کند انجام دهیم مثل:
🔸رکوع نماز را خوب و کامل انجام دادن
🔹نماز شب خواندن
🔸صدقه دادن
🔹خواندن نماز وحشت برای مرده
🔸حج انجام دادن
🔹بین ظهر پنج شنبه تا ظهر جمعه از دنیا رفتن
🔸خواندن بعض از سوره های قرآن مثل سوره نساء در روز جمعه و یاسین قبل از غروب
و...
📚 بیانات استاد محمدی شاهرودی