☑️ سرخوردگی اپوزسیون از قدرتنمایی ایران و ناکامی اسرائیل
✅ «همۀ امید براندازان این بود که اسرائیل و آمریکا در مقطعی با جمهوری اسلامی وارد جنگ شوند و جمهوری اسلامی هم سقوط کند و اینها هم بیایند قدرت را در دست بگیرند. اما الآن متوجه قدرت جمهوری اسلامی شدهاند».
👈این تحلیل را هوشنگ امیر احمدی درباره حمله بیسابقه ایران به اسرائیل (به تلافی اقدام تروریستی اسرائیل در دمشق) عنوان کرد.
وی افزود: مفهوم بازدارندگی، متفاوت از قدرت تهاجم است. آنچه که جمهوری اسلامی در این حمله نشان داد، قدرت و تکنولوژی تهاجم بود. یعنی نشان داد میتواند به دشمن صدمه بزند.
وی درباره واکنش اپوزیسیون خارج نشین به حمله ایران علیه اسرائیل گفت: اکثر براندازان، خواستار حملۀ اسرائیل یا آمریکا به ایران هستند. به نظر من حملۀ جمهوری اسلامی به اسرائیل، این افراد را خیلی مأیوس کرده. از یکسو میگویند حملۀ ایران به اسرائیل مهم نبود، از سوی دیگر دوست داشتند اسرائیل حملۀ گستردهای به ایران میکرد. این براندازان به نظر من دشمن ایران و ستون پنجم دشمنان ایراناند.
#وعده_صادق
#انتقام_سخت
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ توییت جالب کاربر روسی
✅ "ایران و تحریم ها:
۲۰۱۰: «به ایران سلاح نفروشید، آنها تحت تحریم هستند».
۲۰۲۴: «از ایران اسلحه نخرید، آنها تحت تحریم هستند.»"
#ایران_قوی
#روشنگری
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ تحلیلی اقتصادیِ سفر رئیسی به پاکستان
✅ در یک دهه اخیر به خصوص بعد از شیوع کرونا، برونسپاری تجارت از نزدیک به عنوان یکی از مهمترین ویژگی های تجارت خارجی قرار گرفته است. به این معنا که کشورها، زنجیرههای تأمین کالاهای حیاتی و پایه تجارت خود را به کشورهایی میآورند که ازنظر ژئوپلوتیک، فکری و سیاسی بین آنها همافزایی و همگرایی نزدیکتری وجود داشته باشد.
برای مثال در خصوص آمریکا دو کشور مکزیک و کانادا(هرکدام 15درصد) مجموعا 30درصد از تجارت ایالات متحده را تشکیل می دهند و چین با 12درصد در رده سوم قرار دارد.
تمرکز اقتصادهای برتر دنیا بر دولت های همسایه به دلیل محدودیتهای تردد، افزایش هزینه حملونقل در مسافت های طولانی، تاثیر شوک های امنیت بین المللی بر کریدورهای تجاری و ارزان بودن تجارت در کشورهای نزدیک است.
در خصوص ایران، با وجود ظرفیت های عظیم منطقه ای و همسایگی با ۱۵کشور و بازار بزرگ مصرف در این منطقه، یک نمونه منحصر به فرد در دنیا می باشد. اما متاسفانه یک دهه غفلت از ظرفیت های منطقه و برخی موانع باعث گردیده تجارت خارجی کشور نتواند ظرفیت های بالقوه خود را فعلیت بخشد.
درسه سال اخیر دولت سیزدهم فصل جدیدی از اصلاح و بهبود ساخت درونی تجارت خارجی با تمرکز بر کشورهای همسایه در شمال، و در جنوب با عربستان و اکنون نیز توجه به پاکستان، شروع کرده که می تواند در روند خنثیسازی تحریم ها موثر جلوه نماید.
البته نگاه همه جانبه نگر دولت در توجه همزمان به شرق و عرب قابل تحسین و ستایش است که قطعا تاثیرات خود را در بلند مدت بر اقتصاد کشور نشان خواهد داد.
در خصوص پاکستان و ایران اگرچه سطح ۳میلیارد دلاری تجارت دو کشور در برابر ظرفیت های موجود، بسیار ناچیز است اما خطوط لوله صلح، کریدورITI (اسلام آباد - تهران - استانبول) و کریدور سیپک CPEC (کریدور اقتصادی چین پاکستان) می تواند فتح باب اساسی در توسعه استان های همجوا دو کشور باشد تا ضمن انتفاع اقصادی دو ملت زمینه تامین امینت از طریق کاهش فقر را فراهم نماید. هر چند دخالت کشورهای منطقه ای و فرامنطقه ای در مرزهای دو کشور برای مقاصد سیاسی و امنیتی، به عنوان بزرگترین مانع بر سر توسعه اقتصادی دو کشور قرار دارد.
✍ علی محمدی
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ لطفا نمک برزخم مردم نپاشید!
✅ اسحاق جهانگیری در گفتگو با سالنامه اعتماد گفته است: "صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش میرسد."
جالب است که خالق تراژدی بنزین ۹۸ با ۲۰۰ کشته، صاحب تکنولوژی بیارزش کردن پول ملی در ۴ ماه، متخصص به رکود نشاندن تولید و اقتصاد کشور در یک دهه و نویسنده نمایشنامه تلخ «چگونه ظرفیتهای ایران بزرگ را با دروغ برجام معطل کردیم» و ... دغدغه مندمردم شده است.
کسانی که ملت را به خاک سیاه نشانده و با سیاست های خائنانه خود همه دارایی های آن را به باد فنا داده و بعد از هشت سال ویرانی و مین گذاری اقتصادی، دولتی را با چنان وضعیت و خزانه خالی ای تحویل دادند که حتی برای پرداخت حقوق همان ماه کارمندانش هم دستش خالی بود، امروز رجز خوان شده و خود را طرفدار ملت معرفی می کنند.
جناب جهانگیری خوب است بداند و حتما هم می داند ولی... دولت آیت الله رئیسی در طول کمتر از سه سال فعالیت خود، در کنار رفع مشکلات اقتصادی کشور و مردم، درصد بالایی از همت خود را در راه احیای کارگاه های تولیدی ویرانش شده به دست شما و دوستانتان بکار گرفته و بخش مهمی از درآمدهای خود را هم برای تسویه بدهی ها و پرداخت دیونی که از دولت شماها برجای مانده است هزینه می کند که حالا حالا ها هم تمامی ندارد.
همین دو روز پیش بود که آقای بهادری جهرمی سخنگوی دولت، خبر از تسویه بدهی ۶۰۰همت ( ۶۰۰هزارمیلیارد تومان) از بدهی های دولت قبل داد و...
جناب جهانگیری!
اگر نمی دانید بدانید که با اراده و تلاش دولت خدمت گزار و یاری خداوند متعال مشکلات حل خواهد شد و آینده روشنی در انتظار ملت خواهد بود که نشانه هایش در حال خودنمایی است انشاءالله.
جناب جهانگیری!
امیدی به ارائه راه حل و دلسوزی شماها برای ملت نداریم. فقط لطف کنید نمک برزخم مردم نپاشید و...همین
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
واضحترین تصاویر بقایای موشک در اسراییل.
برای مشانده اصل خبر کلیک کنید👇 https://nazarpress.ir/?p=1929
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ عزاداری غربگرایان از اعتراضات ضد صهیونیستی در دانشگاههای آمریکا
✅ در حالی که برخی نشریات مدعی اصلاحطلبی، گزارشهای مربوط به اوجگیری اعتراضات ضد صهیونیستی در ۲۰۰ دانشگاه آمریکا و برخی پایتختهای اروپایی را از صفحات اول خود حذف کردهاند، برخی دیگر میکوشند به تحریف و مصادره به مطلوب ماجرا بپردازند.
دیروز در حالی که روزنامه غربگرای شرق، تصاویر و گزارشهای اعتراضات به جنایات رژیم صهیونیستی را از صفحه اول خود حذف کرده بود، روزنامه سازندگی ارگان حزب کارگزاران، اعتراضات مذکور را به چپها نسبت داد و سعی کرد انگ کمونیستی به آن بزند؛
انگار که داشتن وجدان درد نسبت به جنایت و نسلکشی هفتماهه صهیونیستها متوقف به چپ و راست بودن انسانهاست!!
یادآور میشود کمونیست یا ضدیهود بودن، برچسبهایی است که پلیس و نیروهای امنیتی در آمریکا و اروپا برای سرکوب جنبشهای اعتراضی به ویژه اعتراضات ضد صهیونیستی میزنند و از این جهت، دنبالهروی روزنامه سازندگی از سیاست نیروهای امنیتی آمریکا و اروپا
عجیب و قابلتامل است.
اجمالاً این که اعتراضات ضد صهیونیستی اخیر در دانشگاهها و خیابانهای اروپایی و آمریکایی- که اتفاقا با سرکوب شدید پلیس و اختناق گسترده در مدیریت دانشگاهها همراه بوده، محافل همسوی غربگرا را به تلاطم انداخته و نمیدانند با بیحیثیت شدن مدعیان حقوق بشر و لیبرال دموکراسی در دنیا کنار بیایند یا قیام اعتراضی مردم و نخبگان در غرب علیه این نظم ظالمانه و ضد انسانی؟!
#فلسطین
#غرب_بدون_روتوش
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ روزی برای ارج نهادن به ارزش ها و خوبی ها
چندین دهه است که روز۱۲ اردیبهشت به بهانه سالروز شهادت استاد شهید آیت الله مطهری ، روز معلم نامیده شده و تلاش می شود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آن استاد ارجمند، از مقام معلم و معلمی نیز به نحو ممکن تجلیل شود.
توجه داشته باشیم که ارج نهادن به مقام معلم و به تبع آن به موضوع تعلیم و تربیت به معنی گرامیداشت ارزش های انسانی و الهی است.
با همین نگاه است که حضرت امام خمینی،( ره) بنیانگذار و معمار کبیر انقلاب اسلامی از شغل شریف معلمی به عنوان شغل انبیاء و شغل الله جلّ جلاله نام می برند.
در یک نگاه کلی می توان گفت معلمان تاثیر گذارترین افراد در تربیت ساختن آینده انسان ها بوده و به همین دلیل، این قشر عزیز و گرامی، ارزشمندترین افراد در تمام جوامع به ویژه جوامع دینی و ارزشی هستند که نقش بسیار حیاتی و تعیین کنندهای در توسعه زندگی دانش آموزان دارند.
زندگی دانش آموز بسیار تحت تأثیر معلمان است، زیرا معلمان تقریبا در تمام جنبههای زندگی، الگوی دانش آموزانی هستند که آینده ملت و بشریت محسوب میشوند چرا که این معلمان عزیز هستند که راهنمای معتبری برای پیشرفت و حرکت دانس آموزان به سوی کمال و سعادت هستند.
معلمان عزیز نه تنها دانش آموزان را در فعالیتهای تحصیلی یا فوق برنامه راهنمایی میکنند، بلکه مسئول شکل دادن به شخصیت و آینده آنان نیز هستند و تلاش می کنند آن ها را به انسان های بهتری تبدیل کنند.
این معلم های ارجمند هستند که دانش، ارزشها، خوبی ها، سنت، چالشهای امروزی و راههای حل آنها را به دانشآموز منتقل میکنند و به همین دلیل سرمایه ارزشمند برای دانش آموزان میباشند.
نقش و حضور معلم در زندگی دانش آموزان میتواند روحیه آنها را تقویت کرده و آنها را به سمت ارزشمندتر شدن در زندگی و تعالی بخشی حیاتشان هدایت کند.
نظر به اهميت كار معلم و نقش او در تامين نيروي انساني جامعه، ضرورت دارد مسئولان مربوطه، دقت نظر و سعی وافر در نحوه گزينش این قشر آینده ساز و ارائه آموزش هاي درازمدت و كوتاه مدت لازم به آنها و نيز نظارت و ارزشيابي دقيق از كار آنها داشته باشند و در رفع مشكلات فراروي و ارتقای جایگاه اجتماعی اين قشر زحمتكش کوشا باشند.
شناسایی و رفع نيازهاي مختلف مادي ومعنوي و تلاش در حهت برآورده كردن آنها از وظایف اصلی مسئولان حکومتی به ویژه متولیان امر آموزش و پرورش می باشد که امیدواریم در این راه بيشترتلاش كنند.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
#شهید_مطهری
#معلم
از وحدت و اقتدار جریان انقلابی جز منافقین و دنیاپرستان، کسی عصبانی نمی شود ولی ای کاش در جریانی که داعیه انقلابیگری دارد و رسالت خودرا جریان سازی انقلابی و گسترش اخلاق اسلامی در جامعه می داند یک نفر پیدا می شد و جلوی این بچه بازی ها، انگ زدن ها و اختلاف افکنی ها را می گرفت و...
وچه کشیدند مؤمنین دلسوخته در روزگاری که بنی امیه داعیه دار اسلام شدند و یزید را امیرالمؤمنین نامیدند و به حضرت سیدالشهدا علیه السلام و خاندان مطهر و یاران شهیدش لقب خارجی دادند.
" فَاعتبرو یا اولوالابصار"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️ حضرت امیرامومنین (ع) در نهج البلاغه به مردم بصره در مورد زنهایشان چه تذکری میدهند؟
✅ پاسخ دقیق استاد علی #غلامی به کسی که میگوید #حجاب در نهج البلاغه نیامده...
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ عامل امنيتي سازمان سیا در لباس روحانیت و کارشناس مسایل مذهبی
☑️ فیلم بالا از روی یک داستان واقعی که در وزارت اطلاعات پرونده دارد؛ تهیه شده که اخیراً در کشور اتفاق افتاده است.
#روشنگری
#نفوذ
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سخنان ۴۵ سال قبل مجاهد شهید دکتر مصطفی چمران
"تمام مظلومان جهان چشم امید به این انقلاب دارند."
مانند این است که این شهید عارف، دقیقاً در روزگار ما صحبت می کنند!
#انقلاب_جهانی
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ مقایسه عملکرد اقتصادی ۱۰۰۰ روزه دولت آیت الله رئیسی با هشت ساله دولت حسن روحانی
☑️ دوستان عزیز ببینید اگر در 8 سال دولت قبلی هر دولتی دیگر با هر گرایشی که فکرش رو بکنید وجود داشت و قدرت دست این جماعت سینه چاک آمریکا نبود امروز وضعیت اقتصادی کشور چیز دیگری بود
مقایسه عملکرد 1000 روزه دولت کنونی را به عملکرد 8 ساله قبلی ببینید تا متوجه فاصله زیاد تاثیر انتخاب مردم شوید
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دشمن شماره یک آمریکا و اسرائیل و آل سعود کیست و دشمن شماره یک جمهوری اسلامی کیست،
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ ترس ترامپ از تغییر حکومت آمریکا توسط ایران
✅ دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در پلتفرم خودش نوشته اگر این هرج و مرج ( اعتراضات دانشجوها) توی آمریکا کنترل نشود ممکن است ایران یکی را بفرستد که مردممون را کنترل و حکومتمان رو تغییر بدهد!
آمریکا سالها بود که هر رژیم حکومتی و هر فردی را که دلش می خواست در هر کشوری برسر کار می آورد ولی فکر می کنم حالا زمان آن رسیده است که ما آمریکا را رژیم چنج کنیم. 😃😃
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ اسرائیل، منفور در جهان شکستخورده در میدان
☑️ اعتراضهای ناتمام خیابانی در سرزمینهای اشغالی، تجمعات بیسابقه در دانشگاههای جهان، شکستهای پیدرپی در میادین جنگ و دیپلماتیک، خطر دستگیری و محاکمه سران و... گوشههایی از فلاکت صهیونیستهاست که طی ۲۱۸ روزی که از جنگ غزه میگذرد، گریبان اسرائیل را گرفته و آن را به منفورترین و منزویترین رژیم جهان تبدیل کرده است.
یکی از داغترین مصادیق منزوی و منفور بودن رژیم صهیونیستی، اتفاقی است که کمتر از دو روز پیش در مجمع عمومی سازمان ملل رخ داد یعنی رأیگیری برای عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل. نتیجه حیرتانگیز و مهم بود. برای نخستینبار ۱۴۳ کشور به عضویت کامل فلسطین رای مثبت دادند و تنها ۹ رای منفی بود.
به تجمعات دانشگاههای آمریکا و دنیا هم اگر رجوع کنید، این انزوا و نفرت را خواهید دید.
درکنارهمه اینها، مطلب مهم اما این است که مردم مظلوم غزه با حدود ۳۵هزار شهید ، بیش از ۷۰هزارمجروح ، تخریب گسترده منازل مسکونی ، مراکز درمانی، زیر ساخت های خدمت رسانی، تشنگی و گرسنگی و... هیچ ضعفی از خود نشان نمی دهند و بر ایستادگی تا پیروزی نهایی تأکید می کنند که با یاری خداوند متعال، حتما نصیبشان خواهد شد. ان شاءلله
#فلسطین
#وعده_صادق
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ فحاشی به جای پاسخ گویی
☑️ حسن روحانی با انتشار متنی بلند تلاش کرد در مورد دلایل رد صلاحیت خود در انتخابات خبرگان رهبری به خیال خود شفاف سازی کند.
در مورد این بیانیه که با ادعای دفاع از قانون و جمهوریت نگاشته شده چند نکته حائز اهمیت است:
۱_ برداشت روحانی از جایگاه رئیس جمهور بیشتر حاکی از نگاهی متکبرانه است تا حقوقی! ادبیات او در تقابل قدرت رئیس جمهور با باقی روسای قوا و نهادها بیشتر شبیه تفکرات بنی صدر است که کشور را تا مرز جنگ داخلی بین مردم پیش برد! طبیعتا مطابق قانون اساسی همه در برابر قانون یکسان هستند و مسئولیت اعمال و رفتار خود را مطابق قوانین باید بپذیرند و رئیس جمهور بودن موجب استثنا نمیشود.
۲_ او در این بیانیه برجام را موفقیت بزرگی معرفی میکند که با شناخت دقیق از جهان و غرب توسط تیمش حاصل شد ولی با کارشکنی داخلی و روی کار آمدن غیرقابل پیش بینی شخصیتی به نام ترامپ با افول مواجه شد.
این ادعا در حالی است که اولا ایران تمام تعهدات خود را مطابق برجام انجام داد و در تمام مراحل مورد تایید آژانس بین المللی انرژی هستهای قرار گرفت و بعد از اجرای همه تعهدات از طرف ایران، آمریکا به صورت یکجانبه از برجام خارج شد! بنابراین سخن از کارشکنی فرار رو به جلو برای عدم پاسخ گویی است. در مورد ترامپ نیز بارها در جلسات کارشناسی که فیلم آن نیز موجود است به آقای ظریف در مورد تفکرات ترامپ که کاندید جمهوری خواهان در انتخابات بود هشدار داده شد ولی پاسخ ظریف این بود که برجام چنان پایه های حقوقی و سیاسی محکمی دارد که کسی نمیتواند جرات خروج از آن داشته باشد! تحلیلی که مشخصا اشتباه بود و معلوم میشود تیم وزارت خارجه روحانی واقعیات میدان را در دیپلماسی در نظر نگرفته بود.
۳_حسن روحانی در پاسخ به یکی از دلایل رد صلاحیت خود مبنی بر اهانت به قوه قضائیه و شورای نگهبان، با اتهاماتی بزرگ به فقهای شورای نگهبان مثل بی تقوایی، جانبداری سیاسی، بی اطلاعی از امور کشور و دنیا و قدرت طلبی و... سعی کرده است خود را تبرئه کند.! در حالی که همین ادبیات بیانیه اخیر اثبات میکند شورای نگهبان تحلیل دقیقی از شخصیت او داشته است! او در طول دوره ریاست جمهوری خود بیشترین فحاشی و اهانت را به منتقدین خود کرد و این ادبیات رادیکال چنان عجیب بود که حتی همفکران او در روزنامه هایشان به نقد این نوع مواجهه با منتقدین پرداختند.
۴_ روحانی شورای نگهبان را متهم به دو مرحله ای کردن انتخابات و رد صلاحیت روسای سابق قوا و مخصوصا قوه مجریه کرده است.
روحانی که همیشه خود را حقوق دان معرفی کرده است و البته تا کنون نشانه ای از شخصیت حقوق دان بروز نداده و رساله دکتری او نیز در هاله ای از ابهام و تردیدهاست، این بار نیز سخنانی مطرح میکند که مستند حقوقی ندارد.
او در حالی نظارت استصوابی شواری نگهبان را زیر سوال میبرد که مطابق قانون اساسی تفسیر مفاهیم مبهم در متن قانون اساسی بر عهده شورای نگهبان است. طبیعتا شورای نگهبان مطابق میل سیاست بازان اشرافی، عمل نمیکند و گویا این مساله بر آقای روحانی ثقیل آمده است.!
به نظر میرسد روحانی مطابق علم حقوق مختص خود! معتقد است چون فردی قبلا برای جایگاهی تایید صلاحیت شده است بعدا هم در همان جایگاه و یا هر جایگاه دیگر باید تایید صلاحیت شود! و البته این قانون من درآوردی او فقط شامل همفکران خودش میشود و الا ایشان اعتراضی نسبت به رد صلاحیت رئیس جمهوری که مخالف سیاسی او بود نداشت!
۵_ نکته آخر این که تفکر حسن روحانی که شاگرد مکتب اشرافی هاشمی رفسنجانی است بر این مبنا استوار است که حکومت بر مردم حق او و همفکرانش است و هر انتخاباتی که آنها پیروز نشوند و مورد اقبال مردم نباشند یا با تحقیر رای مردم و منتخبان و با اتهام خالص سازی مردم را ناامید از ساختار سیاسی کشور میکنند و یا مانند فتنه ۸۸ کشور را تا مرز بحران و جنگ داخلی پیش میبرند و سخت ترین قطعنامه ها را بر کشور تحمیل میکنند فقط به خاطر این که مردم بهآنها رای نداده اند، حتی اگر درصد مشارکت بالای ۸۰ درصد باشد!
مستند دیگر این تحلیل، عدم پاسخ گویی به مردم در مورد عملکرد خود است. روحانی با اینکه شبکه رسانه ای بزرگی دارد، هیچ وقت از آن برای پاسخ به پرسش های مستقیم دانشجویان و طلاب و سایر اقشار استفاده نکرده است. آیا غیر از این است که تفکر او کسی را در جایگاهی نمیداند که بتواند از او بازخواست کند؟ واکنش های روحانی به منتقدین خود در طول دوره ریاستش موید دیگری بر ادعای خوی اشرافی و نگاه از بالای او به جامعه است.
روحانی به جای پاسخگویی، فحاشی میکند؛ به راستی کجای این رفتارها دفاع از جمهوریت نظام است؟!
✍سعید فتحی
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
دلایل ترور فیتسو را در نظرپرس بخوانید https://nazarpress.ir/?p=2028
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اگر این اتفاق در دبی یا ژاپن میافتاد چی میشد؟
☑️ ویدئویی جالب از همراهی مردم برای ایجاد یک زنجیره انسانی برای نجات پاکبانی که در وسط سیل روز گذشته مشهد گیر کرده بود، در حال انتشار گسترده در فضای مجازی است.
این کلیپ کوتاه اگر مربوط به دبی، ژان، آمریکا، ترکیه یا مثلا مالزی بود، الان دهها نفر کارشناس داشتند با رسانه های ضدانقلاب و تریبونهای اصلاحطلبها و اعتدالی ها مصاحبه میکردند و میگفتند: مردم فلان کشور اینطوری با هم متحد هستند اما چون توایران حجاب اجباری داریم، دچار انشقاق ملی شدیم و به همدیگر کمک نمیکنیم!
بعدهم نسخه میپیچیدند که برهنگی را آزاد کنید تا انسجام ملی بوجود بیاد.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله