5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ تا سیه روی شود هرکه در او غش باشد
✅ محسن هاشمی در مناظره با آقای شریعتمداری ادعا کردک حضرت آیت الله مصباح (ره) اعتقادی به رای مردم نداشت که البته سندی هم برای ادعای پوچ خود ارائه نکرد، بقیه مدعیان و همفکران ایشان هم در این رابطه چیزی در چنته ندارند و بدون سند حرف می زنند.
اما این فیلم، سندی روشن برای پاسخ به ادعاهای کذب محسن هاشمی رفسنجانی و سایر اصلاح طلبان و مدعیان دروغگو می باشد. فیلم بالا را حتما تا آخر ببینید.
به قول حضرت حافظ:
نقد صوفی نه همه صافی بیغش باشد
ای بسا خرقه که مستوجب آتش باشد
صوفی ما که ز ورد سحری مست شدی
شامگاهش نگران باش که سرخوش باشد
خوش بود گر محک تجربه آید به میان
تا سیه روی شود هر که در او غش باشد
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ چرا ۹ دی ماندگار شد؟
✅ ایران در طول سالهای پس از انقلاب روزهای حساس و باشکوه زیادی به خود دیده ولی جنس بعضی از این ایام متفاوت و ماندگارتر است.
نمونه بیبدیل آن یومالله ۹ دی است که در تاریخ ماندگار شد و راز ماندگاری آن را باید در کلام نورانی رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنهای ( مدظله) جستجو کرد که فرمودند:
۱- حماسه نهم دی نشانگر حاکمیت روح دیانت بر دل مردم بود.
یعنی همان روحی که حاکم بر اصل انقلاب ما و حضور عظیم بینظیر تاریخی در سال ۵۷بود، در ۹ دی این روح به شکل بارزی نشان داده شد.
۲- نهم دی حاصل احساس وظیفه دینی و انجام عمل صالح بود.
ایمان دینی آن معجزهگری است که قادر است همه مردم را بسیج کند و آنها را در صحنه نگه دارد و سختی ها را برای آنها آسان کند. هیچ ایمان دیگری این خصوصیت را ندارد. ۹ دی این را نشان داد.
۳- رد پای عاشورای ۵۷ در نهم دی ۸۸.
در قضیه ۹دی هم؛ باز پای امام حسین(ع) و عاشورا درمیان بود.
اگر آن حرکات سخیف و گریهآور از سوی فتنهگران، در عاشورا پیش نمیآمد، این حرکت عظیم معلوم نبود به این شکل بوجود بیاید. اینجا هم پای عاشورا در میان بود.
۴-حضوری بیسابقه برای خنثیسازی چالشهای فتنهانگیز دشمنان.
دشمنان امیدوار بودند که بتوانند با این فتنه، نظام را شکست بدهند؛ اما به عکس شد. در فتنه ۸۸، دو روز بعد از حوادث عاشورا، آن قضیه عظیم نهم دی به راه افتاد. همان وقت بعضی از ناظران خارجی که از نزدیک دیده بودند،گفتند آنچه در نهم دی در ایران پیش آمد، جز در تشییع جنازه امام، چنین اجتماعی، چنین شوری دیده نشده بود.
۵- نهم دی نماد اعتماد مردم به نظام.
کمتر کشوری در دنیا وجود دارد که اعتمادی را که مردم ایران نسبت به نظام جمهوری اسلامی دارند، نسبت به نظام حکومتی خود داشته باشند. اعتماد به نظام، از این بهتر و روشنتر نمی شود. این حضور، حضور بسیار پرمعنایی است.
۶-حضور در نهم دی هنر مردم بود.
بعد از آنکه باطن ها ظاهر شد، در روز قدس مردم دیدند که اینها حرف دلشان چیست، در روز عاشورا فهمیدند که اینها عمق خواستههاشان تا کجاست، مردم عزیز ما به میدان آمدند و حماسهی ۹ دی را به راه انداختند.این،هنر مردم است. درود به مردم ایران.
۷- نهم دی به معنای واقعی ایام الله بود.
۹ دی ایاماللَّه - به معنی حقیقی کلمه - بود. دلها دست خداست. خدای متعال این دلها را آورد وسط صحنه، ملت ایران عظمت خودش را نشان داد.
۸- ۹ دی تجلی احساس مسئولیت مردم.
همه باید این احساس مسئولیت دفاع از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را داشته باشیم. حالا یک نمونه واضحش همین 9 دی بود.
۹- نهم دی اعلام حضور در صحنه بود.
معنای حرکت ۹ دی این است که امروز جوانان ما که اکثریت قاطع ملت ما هستند و عموم ملت ما در همان جهت حرکت انقلاب اسلامی دارند پیش می روند.
۱۰- حماسه نهم دی قوی ترین و آخرین ضربه به دشمن.
قویترین و آخرین ضربه را ملت در روز نهم دی وارد کرد. یکپارچگی ملت آشکار شد. همه کسانی که در عرصه سیاسی به هر نامزدی رأی داده بودند، وقتی دیدند دشمن در صحنه است، وقتی فهمیدند اهداف پلید دشمن چیست، نسبت به آن کسانی که قبلاً به آنها خوشبین هم بودند، تجدید نظر کردند.
۱۱- حماسه نهم دی برخاسته از بصیرت مردم.
حماسه نهم دی برخاسته از بصیرت است، برگرفته از دشمنشناسی و وقتشناسی و حضور در عرصه مجاهدانه است.
۱۲- حماسه نهم دی نشانه قدرت الهی و روزی ماندگار.
حماسه مردم در ۹ دی کار بزرگی بود. هرچه انسان در اطراف این قضایا فکر می کند، دست خدای متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن علی (علیه السّلام) را میبیند. این کارها کارهایی نیست که با اراده امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست، این دست قدرت الهی است.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ محورهای کلیدی بیانات روزچهارشنبه امام خامنه ای (مدظله العالی) در جمع مداحان
* حضرت فاطمه زهرا (س)پایه گذار جهاد تبیین هستند.
* امام خمینی (ره) پرچمدار جهاد تبیین در دوران ما.
* دو شاخص جهاد تبیین؛
۱- توانایی برانگیختن دلها
۲- حرکت آفرینی و جهت گیری درست و دقیق.
* لزوم روشنگری در مسائل مهم روز انتخابات و غزه
* دلایل تمرکز و سرمایه گذاری آمریکایی ها در حوزه رسانه، هنر، ادبیات و سینما
* قدرت نرم نافذتر و موثرتر از قدرت سخت است
* راهبرد اصلی کشور در ۴۵ سال اخیر؛ تکیه جمهوری اسلامی به قدرت نرم
* قدرت نرم ج.ا یعنی "تسلیحات فکری زبانی و منطقی" قوی باید گسترده تر شود.
* باید در مقابل تبلیغات دروغین آمریکا و دنباله روهای آن علیه اسلام و نظام اسلامی سینه سپر کنیم.
* قدرت نرم توانسته مردم فلسطین را در کانون توجه دنیا قرار دهد.
*غزه امروز مرز و نبض تپنده دنیای اسلام است
* انتخابات عرصه مهم برای جهاد تبیین است.
* باید در مقابل یاس پراکنان و القا کنندگان بی فایده گی انتخابات نقش آفرینی کرد.
* برخی می خواهند انتخابات و حضور مردم که اثبات تحقق مردم سالاری دینی است ضعیف و نامناسب باشد.
* مجاهدان تبیین باید با بیان حقایق در مقابل این حرکت خصمانه بایستند و به وظیفه خود عمل کنند.
* انتخابات یک وظیفه است و هر کسی با انتخابات مخالفت کند با ج.ا و اسلام مخالفت کرده است.
* یکی از نقاط قوت نظام اسلامی مبارزه با فساد است.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ علت تغییر راهبرداسرائیل از تظامی به امنیتی چیست
✅ بررسیها نشان میدهد که پس از موفقیت اولیه عملیات طوفانالاقصی و ناکامی صهیونیستها در عرصه نظامی و کسب موفقیت موثر و قابل لمس در این عرصه، این رژیم روند اقدامات خود را به عرصه اطلاعاتی و امنیتی کشانده و تلاش دارند تا جبهههای جدیدی در منطقه بگشایند.
از سویی دیگر، با تداوم درگیری اطلاعاتی-امنیتی تمرکز بر روی جبهه نظامی کمتر شده و احتمال موفقیت رژیم بالاتر خواهد رفت.
گفتنی است اقداماتی نظیر انفجار در کرمان و ترور فرماندهان مقاومت از جمله شهیدان سیدرضی، العاروری(فرمانده ارشد حماس)، یزبک (فرمانده ارشد حزب الله) و مشتاق السعیدی (فرمانده ارشد حشدالشعبی) در راستای افزایش بازدارندگی برای رژیم صهیونیستی و کاهش توان عملیاتی برای ضربات متقابل مقاومت ارزیابی میشود
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
🔴هدف حزب الله از نابودی پایگاه جاسوسی meron چه بود ؟
حزب الله پایگاه اصلی جاسوسی اسرائیل در ۷ کیلومتری لبنان که روی کوهmeronواقع شده بود را با بیش از۶۰راکت منهدم کرد.
این پایگاه بسیار پیشرفته و در نقطه ای استراتژیک واقع شده است.
عملیات امروز حزب الله علاوه بر انتقام ترور صالح العاروری،کورکردن دید اسرائیل برای نبرد احتمالی آتی است.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ دلیل افزایش اخیر قیمت دلار چیست؟
✅ به گفته فعالان بازار ارز، انتشار برخی خبرهای سیاسی درباره برجام، حادثه تروریستی کرمان و افزایش تقاضای سه ماه پایانی سال از مهمترین دلایل رشد اخیر قیمت ارز در بازار است.
قیمت انواع سکه و طلا در بازار سبزه میدان امروز با افزایش محسوس همراه بوده تا جایی که قیمت سکه یک کانال جلوتر رفته و وارد کانال ۳۱ میلیونی شده است.
فعالان بازار و صرافها علت اصلی افزایش قیمت طلا و سکه را نوسانات ارز در بازار آزاد، افزایش قیمت جهانی طلا و البته افزایش تقاضا برای خرید طلا و سکه میدانند.
قیمت دلار هم طی یکی دو روز گذشته به دلیل برخی خبرهای سیاسی و البته تلاش سفته بازان دلار، مجددا وارد کانال ۵۱ هزار تومان شد.
صرافان میدان فردوسی معتقدند، «رشد قیمتها خیلی دوام نخواهد داشت»، برهمین اساس مردم باید مراقب باشند تا فریب سوداگران را نخورند.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ یمن محبوب تر و مقاوم تر خواهد شد
✅ منابع خبری بامداد جمعه از شنیده شدن صدای انفجار در چند شهر یمن خبر دادند.
یکی از مقامهای ارشد انصارالله در لحظات اول حمله به الجزیره گفت که در شهرهای صنعا، الحدیده، صعده و ذمار انفجار گزارش شده است.
یک مقام آمریکایی در گفتوگو با رویترز مدعی شد حملات آمریکا و انگلیس در یمن با هواپیما، کشتی و زیردریایی انجام شد.
بعد از این حملات یک مقام آمریکایی در گفتوگو با شبکه الجزیره گفت که حملات هوایی علیه یمن پایان یافته است.
یک مقام آمریکایی به این رسانه دولتی گفت استرالیا، کانادا، هلند و بحرین هم در حمله به یمن به آمریکا و انگلیس کمک کردهاند.
منابع بینالمللی گزارش دادند نیروهای انصارالله یمن بعد از حملات آمریکا و متحدانش به حدود ۱۲نقطه درخاک یمن، در حال شلیک موشکهای بالیستیک به سمت مواضعی در دریای سرخ هستند.
یک مقام انصارالله هم به الجزیره گفت که نیروهای این جنبش در حال پاسخ دادن به حملات آمریکا و انگلیس در دریای سرخ هستند.
نکته قابل توجه این است که آمریکا و انگلیس درحالی به یمن حمله کردند که محبوبیت یمن در میان کشورهای بیعرضه عربی به شدت افزایش یافته بود که قطع یقین با این اقدام جنایتکارانه آمریکا و متحدانش، بر این محبوبیت افزوده خواهد شد.
بدیهی است تبعات این تقابل آمریکا با یمنیها دامن آمریکا را در سراسر منطقه و حتی جهان در بلند مدت و نه کوتاه مدت خواهد گرفت؛ تا پیش از این، تصویر آمریکا به دلیل حمایت از جنایتکاران صهیونیستی در غزه نابود شده بود که قرار بود با عقبنشینی رژیم از غزه و بازگشایی یک گذرگاه، این تصویر بهبود یابد و حالا با بنبست عملیات در غزه، تهاجم به یمن هم به کارنامه سیاه بایدن افزوده شده و آتش خشم ملتهای منطقه و جهان دامن آمریکا و انگلیس را خواهد گرفت و البته یمنی ها مقاومتر از گذشته به تقابل با منافع آمریکا و متحدانش در منطقه ادامه خواهد داد.
ان شاءالله
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ آمریکا دیگر قدرت برتر غرب آسیا نیست. این جایگاه اکنون در اختیار ایران است»
✅ دکتر شهاب اسفندیاری در صفحه توئیترش نوشت:
یادداشت سایمون تیسدال، تحلیلگر ارشد روزنامه گاردین، در شماره امروز هفتهنامه آبزرور
بخشهای مهم این یادداشت را در ادامه آوردهام. با یک توضیح ضروری در ابتدا.
نویسنده قطعا از سر علاقه به ایران این مطلب را ننوشته. مواضع ضد ایرانیاش روشن است. خشم او از قدرت گرفتن ایران هم در لابلای سطور همین یادداشت آشکار است. ایرانهراسی هم کرده، اما میداند که با جنگ مشکلی حل نمیشود. لذا در پایان بر ضرورت «یک راه حل دیپلماتیک جدید» تاکید میکند.
و اما بخشهایی از یادداشت او:
«این واقعیت که ایالات متحده با همراهی بریتانیا ناچار به استفاده از نیروی نظامی در پاسخ به حوثیها شده... حقیقی ناخوشایند را منعکس میکند: اهرمهای سیاسی واشنگتن رو به زوال است، دیپلماسی آن ناکارآمد است، اقتدارش مورد تمسخر قرار گرفته است».
این تشدید بیپایان تنشها، حقیقت ناخوشایند دیگری را هم آشکار میکند: قدرت مسلط در خاورمیانه دیگر آمریکا نیست. مصرِ متحدِ غرب نیست. عربستان سعودی یا حتی اسرائیل نیست. این قدرتِ جدید همان متحد اصلی حوثیها، یعنی ایران است».
«از نظر راهبردی، واضح است که چه کسی از این بحران پیروز بیرون آمده است. در یک نبرد نیابتی، جایگاه ایران... با هر موشکی که توسط حزب الله شلیک میشود، با هر حمله به پایگاههای آمریکا در عراق و سوریه، و با هر حملهی پهپادی حوثیها تقویت میشود.»
«ایران با هوشیاری بیشتر نسبت به گذشته، سال گذشته گامهای عملگرایانهای برای ترمیم روابط با رقبای عرب خلیج فارس برداشت و روابط دیپلماتیک با عربستان سعودی را احیا کرد. البته رابطهی عاشقانهای بین ریاض و تهران ایجاد نشده؛ مهمترین جنبهی این توافق این بود که میانجی آن چین بود.»
«چین و روسیه بهترین دوستهای جدید ایران شدهاند. این مسئله بیش از سایر عوامل اقبال ایران را دگرگون کرده و آن را به قدرتی که باید آن را به حساب آورد، تبدیل کرده است. حمله روسیه به اوکراین و «پیمان همکاری نامحدود چین و روسیه» کاتالیزور این دگرگونی بود.»
«ایران از طریق همکاری با پکن برای دور زدن تحریمها، هر ماه میلیونها بشکه نفت خام را از طریق یک ناوگان نامرئی از تانکرها به چین میفروشد. پس از سالها رکود و با عبور از ناآرامیهای سیاسی و اجتماعی داخلی، اکنون اقتصاد ایران در حال رشد است.»
«ایران به زودی جنگنده بمب افکنهای پیشرفته سوخوی ۳۵ و بالگردهای تهاجمی روسیه را به دنبال یک توافق دفاعی بیسابقه تحویل میگیرد. صادرات روسیه به ایران در حال افزایش است. مسکو به ۴۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری برای توسعه میادین گاز طبیعی ایران متعهد شده است».
«علاوه بر همهی اینها، برنامهی... غنیسازی هستهای ایران طبق گزارشها به سرعت در حال پیشروی است؛ امری که ناشی از یک گل به خودی ترامپ و خروج از توافق برجام در سال ۲۰۱۵ است. بایدن امیدوار بود که آن توافق را احیا کند اما منصرف شد. روسیه و چین هم دیگر همراه نیستند.»
«پس از ۴۵ سال تلاش، ایران بالاخره قدرت بزرگ منطقه شده است. تحریم، طرد و تهدید تهران جواب نداده است. ایالات متحده، بریتانیا – و اسرائیل – با یک رقیب سرسخت روبرو هستند که بخشی از یک اتحاد سه ضلعی جهانی است، توسط شبه نظامیان قدرتمند حمایت میشود و قدرت اقتصادی هم دارد.»
«اگر میخواهیم از یک درگیری گستردهتر اجتناب کنیم، به یک رویکرد دیپلماتیک تازه نیاز است.»
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ چند نکته مهم درباره عملیات سپاه در اربیل
۱) در این عملیات ۹ مقر زده شده که در یکی از مقرها جلسه محرمانه و مشترک بین جریان تجزیهطلبی و افسران موساد در حال برگزاری بوده
۲) طی دو ماه اخیر اردوگاه این افراد مجددا در نزدیکی مرز ایران هم فعال شده بود و هم فعالیتهای مشترک اطلاعاتيشان با موساد و نقلوانتقالات تجهیزات تروریستها از سر گرفته شده بود
۳) دو تروریستی که اخیرا در کرمان دست به عملیات انتحاری زده بودند از طریق همین جریان بارزانی و به صورت قاچاق از طریق مرز ترکیه و عراق وارد ایران شده بودند
۴) نباید انتظار داشت که طرف مقابل به همه تلفات اعتراف کند اما تیمهای اشراف چه قبل و چه بعد از عملیات همچنان در منطقه حاضر هستند
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ پیامهای روشن عملیات موشکی سپاه برای آمریکا و اسرائیل
✅جمهوری اسلامی ایران از روز اول نبرد طوفانالاقصی حضور جدی در حمایت از جبهه مقاومت در عرصههای سیاسی، رسانهای، دیپلماسی، نظامی، امنیتی و اطلاعاتی داشت.
در طرف مقابل نیز آمریکا قرار داشت که پشتیبانی سنگینی از اشغالگران میکرد. البته با این تفاوت که آنها کار خود را آشکار کردند و البته این آشکارسازی حمایت از رژیم کودککش، نتایج خوبی برای بایدن در داخل، منطقه و بینالملل نداشت.
تهران هر چند زیر فشار افکار عمومی داخلی بود اما هیچگاه در سطح رسانهای برخی حمایتهای خاص را برجسته نکرد زیرا این دقیقا بازی در پازل جریانات خائن عربی و صهیونیستی بود که بر مقاومت و حماس برچسب ایرانی بودن و الخ میزدند. این عرصه به گونهای بود که بسیاری جنگ فعلی منطقه را نبرد ایران و آمریکا و نه حماس و اسرائیل میدانستند.
اینبار اما ورود رسمی و علنی ایالات متحده در بمباران یمن، فرصتی طلایی برای تهران فراهم ساخت تا با ورود مستقیم، علنی و رسمی، هم تشنگی افکار عمومی داخل را برطرف کند و هم مانع از ترسیم برخی خطوط شود.
یادآوری چندنکته:
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکنون ۳ بیانیه درباره عملیات های شب گذشته به اربیل و سوریه منتشر کرده است.
در رابطه با اهمیت و چرایی این اقدام چند نکته قابل ذکر است:
۱. اقدامات سپاه در راستای "پاسخ به اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی"در به شهادت رساندن سیدرضی موسوی و حوادث تروریستی کرمان و راسک بود.
۲. این عملیات ها "براساس اصل اساسی بازدارندگی" صورت گرفت که اسرائیل در چندوقت اخیر به دنبال آن بود که این قدرت بازدارندگی را برای خود حفظ کند.
۳. نوع واکنش ایران به اقدامات اخیر اسرائیل در سطح منطقه نکته مهمی است. عملیات دیشب علیه مقر موساد در اربیل و کشته شدن پیشرو دیزایی که مسئولیت صادرات نفت از کردستان عراق به اسرائیل را داشت، پیام مهمی دارد که در راستای "استراتژی مقاومت مبنی بر قطع انرژی به این رژیم" قابل تعریف است. البته وی دارای یک شرکت خصوصی چندملیتی بوده که افرادی از ملیت آمریکایی نیز در آن بوده اند. علاوه بر این کشته شدن دیزایی به عنوان حلقه واسط اسرائیل و کردستان عراق پیام مهمی برای این رژیم و حامیان آن دارد. به نوعی می توان گفت کشته شدن دیزایی مکمل اقدامات محورمقاومت و به ویژه اقدامات یمنی ها در دریای سرخ در جهت قطع ورود کالا و انرژی به سرزمین های اشغالی است.
۴. از آنجایی که اسرائیل در ترور سیدرضی موسوی از موشک های هدایت شونده استفاده کرد، ایران نیز در موردهدف قراردادن مقر موساد از این نوع موشک استفاده کرد تا بدین طریق اعلام کند که هر اقدامی را با "پاسخ مناسب"خود انجام خواهد داد.
۵. حمله به مقر تروریست های سوریه در حلب با "موشک های با برد 1200 کیلومتر" نشان داد که ج.ا.ا در اقدام علیه دشمنان خود از قابلیت هدف زنی خاصی برخوردار است که این اهداف نیز با نقطه زنی خاصی صورت گرفته است که این امر نشان دهنده "قدرت موشکی ایران" است.
۶. ابعاد این حملات و پیام های آن برای آمریکا و اسرائیل روشن و مبرهن است. این عملیات یک پیام مهم دارد که در صورت هرنوع اقدام علیه ج.ا.ا و منافع آن در سطح منطقه، " دشمن باید آماده وقوع هرنوع پاسخی باشد.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
☑️ قطعا تو رای می دهی؟ بله تو رای می دهی؟!
#انتخابات
#ایران_قوی
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ گل به خودی های انتخاباتی
✅ خیلی ساده و کوتاه؛ همانها که سالها کشور را تحریم و سفرهٔ مردم را کوچک کردند و خیابانها را آتش زدند و خوبان شهر را ترور کردند، پروژهٔ مشارکت پایین در #انتخابات را هم دنبال میکنند.
اما ابزار نهایی این خناسان برای قهر مردم با صندوق رأی چیست؟ دو هدف میانی دارند؛ اول اینکه رأی مردم در گذشته بیاثر بوده است. دوم اینکه در آینده هم بین این و آن تفاوتی نیست.
1⃣ سهم خودیها در پروژهٔ اول دشمن: دستهٔ اول کسانی هستند که تصور میکنند با تخریب و اتهامزنی و بهاصطلاح افشاگری، موجب روشنگری و رونق انتخابات میشوند و متأسفانه این اقدام زشت و زننده را هم اخیرا کلید زدند. این افراد نمیدانند که ثمرهٔ نهایی این دست اقدامات، فارغ از قضاوت اخلاقی و شرعی و قانونی، تنها و تنها تأیید گزارهٔ فساد سیستمی دشمن است که این روزها و در شب #انتخابات، هر دم بدان میدمند.
2⃣ سهم خودیها در پروژهٔ دوم دشمن: دستهٔ دوم برخی از مسئولین هستند. برخی تصمیمات شتابزده در این زمان کوتاه که موجب سوءتفاهم و خطای ادراکی در جامعه میشود، فرصت را برای دشمنیها فراهم میکند. پروژهٔ دشمن این است که صندوق رأی در گذشته مؤثر نبوده است و رفتوآمد دولتها موجب اصلاحات یا توسعه نمیشود. از اینسو تصمیمات خلقالساعهای که در این زمان اندک فرصت روشنگری و اقدام رسانهای مؤثر برای آن وجود ندارد، تنها پاس گل به دشمنیهاست.
🔺مصادیق هر دو بخش کم است، اما کمش هم در شب انتخابات بسیار است. نمونهها را خودتان فهرست کنید.
✍ مهدیان
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
#روشنگری
#مشارکت_حداکثری