*📚#وبینارآموزش خانواده
📚با موضوع:
*خانواده و فضای مجازی
*تهدیدهاوفرصت های ایام کرونا
با حضور:
📕 آقای سید صدرا خوشقدم
رئیس انجمن و اولیا و مربیان شهر تهران
📕دکتر ابوالفضل رحمانی
روانشناس ومدرس دانشگاه
⏰چهار شنبه ۲۴ دیماه
ساعت ۱۹الی ۲۰
♾لینک اسکای روم:
https://www.skyroom.online/ch/shahedrased1399/dr.rahmani
https://t.me/moshaveraniran1
دانش آموزان عزیز سلام و عرض ادب؛
خدا قوت بابت سپری کردن ایام امتحانات.
یک پیشنهاد خوب❗️
اگر تمایل به عضویت در گروه
#یاریگران_زندگی دبیرستان نمونه طالقانی در شبکه شاد ،دارید لطفاً شماره همراهی که با آن در شبکه شاد عضو هستید را به شخصی معاونت پرورشی دبیرستان ارسال نمائید؛
با تشکر🌹
https://eitaa.com/Meysam_teacher
💎 مدیریت زمان
مدیریت زمان یعنی مدیریت عمری که خداوند در اختیار ما قرار داده است. مدیریت زمان استفادهٔ درست از فرصتهایی است که زندگی در اختیار ما قرار میدهد. برای استفادهٔ بهتر از زمان به داشتن هدف و برنامهریزی آگاهانه و انجام بهموقع کارها نیازمندیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است...
"صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین"
#شب_جمعه
#سلام_بر_حسین
#فاطمیه
اطلاعیه مهم و فوری:
با سلام خدمت دانش آموزان عزیز
پیرو تماس برخی از دانش آموزان در خصوص عدم توفیق اجرای آزمون سلامت روان در سامانه همگام، بر اساس پیگیریهای بعمل آمده، این آزمون فعلا از سامانه حذف شده است و علت را اتمام فرصت پاسخگویی اعلام کردند که گویا تا ١٠/١۵ مهلت داشته است. لذا به آن دسته از دانش آموزانی که هنوز آزمون اول(غربالگری) را انجام نداده اند مؤکدا توصیه میگردد این آزمون که تا آخر دیماه(۵ روز دیگر) نیز بیشتر فرصت ندارد را در اولین فرصت اجرا نموده تا حداقل این آزمون را از دست ندهید.
لازم به ذکر است با توجه به اینکه احتمالا در کل کشور تعداد زیادی موفق به انجام آزمون سلامت روان نشده باشند، امید است مهلت مجددی به این امر اختصاص یابد.
هدایت شده از آموزش و پرورش استان اصفهان
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، ویژه برنامه سالروز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها روز یکشنبه 28 دی ماه 1399 از ساعت 11:00 الی 12:15 از طریق شبکه شاد در کانال رسانه قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش استان به نشانی rasanequran @ به صورت زنده پخش خواهد شد.
دراین برنامه که به همت اداره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش استان پخش خواهد شد، دانش آموزان و فرهنگیان نخبه قرآنی در آستان مقدس امامزاده ابوالعباس محمد(ع) به اجرای برنامه خواهند پرداخت.
زيارة فاطمة الزهراء عليها السلام :
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ نَبِىِّ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ حَبيبِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ خَليلِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ صَفىِّ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ اَمينِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ خَيْرِ خَلْقِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ اَفْضَلِ اَنْبِياءِ اللهِ وَرُسُلِهِ وَمَلائِكَتِهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ خَيْرِ الْبَرِّيَةِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا سِيِّدَةَ نِساءِ الْعالَمينَ مِنَ الاَْوَّلينَ وَالاْخِرينَ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا زَوْجَةَ وَلِيِّ اللهِ وَخَيْرِ الْخَلْقِ بَعْدَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا اُمَّ الْحَسَنِ وَالْحُسَيْنِ سَيِّدَىْ شَبابِ اَهْلِ الْجَنَّةِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ اَيَّتُهَا الصِّدّيقَةُ الشَّهيدَةُ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ اَيَّتُهَا الرَّضِيَّةُ الْمَرْضِيَّةُ ، اَلسـَّلامُ عـَلَيْكِ اَيَّتـُهَا الْفاضِلـَةُ الزَّكِيـَّةُ ، اَلسـَّلامُ عـَلَيْكِ اَيَّتـُهَا الْحَوْراءُ الاِْنْسِيَّة
التماس دعا🙏🏻
رهبر انقلاب در بیان شخصیت حضرت زهرا سلاماللهعلیها سه بُعد مهم را برمیشمرند:
«در زندگی معمولی این بزرگوار، یک نکتهی مهم است و آن جمع بین زندگی یک زن مسلمان در رفتارش با شوهر و فرزندان و انجام وظایفش در خانه از یک طرف و بین وظایف یک انسان مجاهد غیور خستگی ناپذیر در برخوردش با حوادث سیاسی مهم بعد از رحلت رسولاکرم(صلّیاللهعلیهوالهوسلّم) که به مسجد میآید و سخنرانی و موضع گیری و دفاع می کند و حرف می زند و یک جهادگر به تمام معنا و خستگی ناپذیر و محنتپذیر و سختی تحملکن است، از طرف دیگر. همچنین از جهت سوم، یک عبادت گر و بپادارندهی نماز در شب های تار و قیامکنندهی للَّه و خاضع و خاشع برای پروردگار است و در محراب عبادت، این زن جوان مانند اولیای کهن الهی، با خدا راز و نیاز و عبادت می کند.
این سه بُعد را با هم جمع کردن، نقطهی درخشان زندگی فاطمهی زهرا (علیهاالسّلام) است. آن حضرت، این سه جهت را از هم جدا نکرد. بعضی خیال می کنند انسانی که مشغول عبادت می باشد، یک عابد و متضرّع و اهل دعا و ذکر است و نمی تواند یک انسان سیاسی باشد. یا بعضی خیال می کنند کسی که اهل سیاست است - چه زن و چه مرد - و در میدان جهاد فیسبیلالله حضور فعال دارد، اگر زن است، نمی تواند یک زن خانه با وظایف مادری و همسری و کدبانویی باشد و اگر مرد است، نمی تواند یک مرد خانه و دکان و زندگی باشد. خیال می کنند این ها باهم منافات دارد؛ در حالی که از نظر اسلام، این سه چیز با یکدیگر منافات و ضدیت که ندارد؛ در شخصیت انسان کامل، کمک کننده هم است.» ۱۳۶۸/۰۹/۲۲
💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢مهلت ثبت نام المپیاد تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۲۹ دی تمدید شد.
🔰إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ ۚ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا
🌸نکته های آیه ۵۶ سوره احزاب:
1- هرگاه خواستيد ديگران را به كار خيرى دعوت كنيد، اوّل از خود و دست اندركاران شروع كنيد. (خداوند براى فرمان صلوات به مردم، اوّل از صلوات خود و فرشتگان نام مىبرد.)
2- صلوات خدا و فرشتگان دائمى است.
3- صلوات بر پيامبر، لازمه ايمان و از وظائف مؤمنان است.
۴- رابطهى مردم و رهبر در حكومت الهى، صلوات و سلام است. (علاقهى قلبى كافى نيست، اظهار علاقه لازم است.)
💎 چند راهکار برای صمیمیت بین والدین و فرزندان
🔮اشتباهات فرزندان خود را با بزرگواری و بدون پردهدری و ایجاد جسارت در آنها رفع نمایید.
🔮بهصورت دستوری با آنها صحبت نکنیم و نام فرزند خود را با احترام بهویژه در حضور دیگران صدا کنیم.
🔮 به بهانهٔ مناسبتهای مختلف، بهصورتی که پر توقع نگردند و برای هر کار کوچکی از شما انتظار پاداش و جایزه نداشته باشند، به آنها هدیه بدهید.
🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮
💎چند راهکار برای صمیمیت بین والدین و فرزندان/٢
🔮اولین راهکار اینکه اگر تحمل کردید و با آرامش به حرفهایشان گوش کردید، بدون اینکه خود را در جایگاه پدر یا مادر بدانید، خود را یک دوست صمیمی و هم سن و سال او بدانید و راهنماییاش کنید. بدون ترس، اولین قدم و بزرگترین قدم را برادرید.
🔮 فرزندان خود را همان طوری که هستند بپذیرید، بدون مقایسهٔ با فرزندان دیگران، اگر میخواهید واقعاً آنها را از دست ندهید. علاقهٔ خودمان را بهصورت جملاتی شیرین، اما نه چرب زبانی و شیوههای غیر کلامی محبت آمیز و عملی به فرزندمان ابراز کنیم. عزیزم تو فرزند دلبند من هستی!!
🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮
اين رفتارها سد راه رابطهٔ توأم با صمیمیت و احترام شما و فرزند نوجوانتان خواهد شد:
◻️ نصیحت تکراری
◻️ تذکر مداوم
◻️ سرزنش
◻️ منت گذاشتن
◻️ مقایسه کردن
◻️ جرو بحث کردن
◻️ برچسب منفی زدن
◻️ پیش بینی منفی
◻️ گله و شکایت مداوم
◻️ تحمیل کردن نظر به فرزندتان