بسم الله الرحمن الرحیم
دیوارنگاره ای به وسعت عمر نظام اسلامی
تصویری جدیدا در دیوارنگاره میدان ولی عصر تهران نقش بسته و جمله ای از امام راحل بر آن جلوه کرده، که فرموده اند:
"انتخابات در انحصار هیچ کس نیست، نه در انحصار روحانیین است، نه در انحصار احزاب است، نه در انحصار گروههاست. انتخابات مال همه مردم است. مردم سرنوشت خودشان دست خودشان است. و انتخابات برای تاثیر سرنوشت شما ملت است".
اما این تصویر و جمله امام خمینی یک شعار آرمانی نیست بلکه واقعیتی است به درازای عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی.
مروری بر تاریخ انتخابات ریاست جمهوری در۴۵ سال گذشته از بنی صدر تا رفسنجانی و از خاتمی تا احمدی نژاد و روحانی نشان می دهد که جمله ای که از امام راحل بر فراز میدان ولی عصر ع نقش بسته عین واقعیت است اما خناسان در طول این سالها با تصویر سازی غلط تلاش کردند تا این واقعیت را وارونه جلوه دهند.
اهل رسانه و منبر و تریبون با جهاد تبیین نباید بگذارند محسّنات انقلاب ما را به سیّئات تبدیل کنند
#خبرنامه | #اختصاصی
🔻مراجعه به تصویر
🗞 لابی الکلیسم
📌«به گزارش خبرگزاری ایبیسی، نمایندگان مجلس آمریکا در جهت پایان دادن خشونت خانگی علیه زنان، راه حل را در نه گفتن به لابی الکل توسط دولت فدرال دانستند. آنان اذعان کردهاند که عدم محدودیت خرید، فروش و استعمال الکل در این کشور سبب شده تا زنان آمریکایی در معرض خشونت های خانگی متعدد قرار بگیرند.»
🔹آخرین مسابقات جام جهانی فوتبال که در قطر برگزار شد حواشی جالب و قابل توجهی داشت. برای مثال زنانی که از کشور های اروپایی و آمریکای شمالی تا آمریکای جنوبی به این کشور آمده بودند از امنیت خیابانها و معابر این کشور برای زنان حتی در شب سخن میگفتند و آن را مایه حیرت و شگفتی خود میخواندند.
🔸این تعجب و حیرت برای مسلمانان کشورهای جنوب غربی آسیا که حاکمیت اسلام را دارند جای حیرت داشت. زنان آمریکایی و اروپایی در این اظهار نظر اقرار کردند که منتظر خشونت و آزار دیدن بودند خواه جنس این آزار کلامی باشد یا جسمی. این خود اظهاری از جانب زنان اروپایی بسیار ترسناک به نظر میرسد به این علت که آنان آزارهای جنسی از هر مدلی که باشند را پذیرفتهاند به طوری که منتظر اتفاق افتادن آن برای خودشان میباشند. هنگامی که اتفاق نمیافتد حیرت میکنند و خوشحال میشوند.
🔹نیازی به مصاحبههای عمیق و حتی پرسشنامههای چند گزینهای از زنان غربی نیست تا به میزان پایمال شدن حقوق آنان در کشورهای به اصطلاح جهان اولی شان پی ببریم. همین اظهار نظرات و تعجب های آشکار آنان در جام جهانی فوتبال قطر خود به خوبی بیانگر نهادینه شدن ظلم به زن در جوامع غربی و پذیرش آن ظلم توسط آنها است.
🔸نقطه اشتراک آن عدم وقوع خشونت علیه زنان در جام جهانی قطر با خبر پیش رو در استعمال شرب خمر است. قطر علیرغم آنکه خود را کشور اسلامی میدانست اما از حدود شرعی اسلامی در راستای عدم استعمال شرب خمر با فشارهای جهانی که بر او وارد میشد عدول کرد و آن را در مکان های سربسته سرو کرد، اگرچه که در این کشور زنان غربی به دلیل محدودیت مردان در استعمال الکل دچار خشونت نشدند اما باید پذیرفت که این لابی الکلیسم، بازار فروش رسمی خود در قطر را پیدا کرده است.
🔹چراغ سبزی که دولت قطر برای سرو رسمی الکل ولو محدود، در این کشور به لابیهای وابسته به تولید کنندگان این ماده مضر نشان داده است امنیت اجتماعی و حقوقی زنان قطری و حتی زنانی که به این کشور سفر خواهند کرد را در آیندهای نه چندان دور به خطر خواهد انداخت و به این طریق مسائلی که زنان غربی نیز با آن دست و پنجه نرم میکنند تحفهای جدید از مسائل اجتماعی و فرهنگی زنان قطر خواهد شد. با مدیریت صحیح، استقامت در برابر زیاده خواهی های غربیها و نگذشتن از خطوط قرمز الهی میتوان به کاهش آسیبهای اجتماعی و خصوصا آسیبهای اجتماعی و خانگی زنان کمک کرد، اگر حقیقتا احکام اسلامی در تربیت اجتماعی و خانوادگی افراد لحاظ شود.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
🔴 امام روحالله و نسل جدید
🔴 معرفی سه کتاب
اگر حضرات معصومین و پیغمبران الهی رو کنار بگذاریم، امام روحالله بدون اغراق و بدون تردید یکی از بزرگترین شخصیتهایی است که تاریخ بشر و خاصه صد سال اخیر به خودش دیده.
اما چقدر خود ما چنین احساس و ادراک و شناختی داریم و چقدر تونستیم این رو به نسلهای بعد منتقل کنیم؟!
وقتی به وضع سینماژ تلویزیون و آثار مکتوب نگاه میکنم خیلی دستمون رو پر نمیبینم. حجم آثار نمایشی و مکتوب درباره امام بسیار اندک هست و عموما از جنسی نیست که نسل جدید باهاشون ارتباط برقرار بکنه و این مشکل رو دوچندان کرده!
به میزانی که امام به نسل جدید معرفی نشه و براشون اشتیاق به بیشتر دانستن از امام و علاقه بهش ایجاد نشه، سوای جفا به امام، جفای بزرگی به تاریخ و به بچههای این نسل هست. بله جفا به همین بچههای خودمون ...
امام تمام ویژگیهای یک #ابرقهرمان_زمینی رو داره. همونی که این نسل میتونه نگاهش کنه و خط به خط دنبالش کنه و پا جای پای اون بگذاره. امام همون کسی هست که قلوب رو متحول کرد و تغییرات بسیار بزرگی در چند نسل ایجاد کرد. امام همون کس هست که توی خونه تکتک ما اومد و پدر و مادرمون ما رو با اسم و ذکر و عکس امام بزرگ کردند. امام همون کسی هست که برای ما نماد صداقت، شجاعت و بندگی و ادای تکلیف هست و ما چقدر #ساده از کنار امام گذشتیم. میراث امام تمامنشدنی هست اگر بفهیمیم ...
اینجا قصد ندارم بیشتر بنویسم اما خواستم به شکرانه وجود امام در این سرزمین، سه کتاب معرفی کنم که در این سالگرد، اگر دوست داشتید شما هم بخونید. سه کتابی که میشه به نوجوون و جوون امروزی معرفی کرد و امام رو خیلی ملموستر نشون داد. امامی که موجب تحول قلوب برای افراد خاصی شده و امروز هم همین کارکرد رو برای همین نسل امروزی میتونه داشته باشه:
1️⃣ مرد رویاها نوشته سید مهدی شجاعی
فیلمنامهای جذاب و پرکشش از زندگی شهید چمران که توی این کتاب خیلی خوب نشون میده چطور در دهه ۵۰ و ۶۰، روحالله بودن و روحالله شدن مُسری شده بود و بین خیلی از جوونا و نوجوونا، انتقال پیدا کرده بود و از هر کدوم چریکهای اعجوبهای برای خلق یکی از بزرگترین تجارب اجتماعی بشر ساخته بود.
2️⃣ زندگی زیباست نوشته سید عباس سید ابراهیمی
کتابی با قلمی روون و جذاب از زندگی سیدِ شهیدانِ اهل قلم یعنی شهید آوینی.
زندگی شهید آوینی مصداق دیگهای از تأثیر پذیرفتنهای پرشمار جوانان دهه ۵۰ و ۶۰ از یک الگوی ملموس الهی بود و اینکه چطور الهی زیستن رو در زندگی اینها جاری کرد.
3️⃣ شاهرخ، حر انقلاب از انتشارات شهید ابراهیم هادی
کتاب زندگی شهید شاهرخ ضرغام رو روایت میکنه. زندگی شاهرخ خیلی خوب نشون میده که اونچه باعث میشه تا از مسیر زندگی متفاوتِ! خودش به سمت امام و آرمانهاش، تغییر مسیر بده، اون لوتیگریای هست که توی خانواده و به واسطهی دامان پُرمهرِ مادرش، در قلبش پرورش پیدا کرده بود و همین باعث شد تا سربزنگاه در مواجهه با شخصیت امام به یکی از سربازای پر و پاقرص امام روحالله تبدیل بشه ...
خوبی این کتابها اینه که سوای جادویی که میتونن برای نسل جدید داشته باشن، برای خیلی از ماها هم که در مقام والد و مربی این نسل قرار داریم، حرفهای زیادی برای گفتن دارن و خیلی خوب این نکته رو بهمون گوشزد میکنن که رمز ولایتمداری و انس نسل جدید با شخصیتهای الهی، اینه که هر کدوم از ما بتونیم تجربه الهی زیستن رو در حد وسع خودمون به اونا بچشونیم.
هدیه به روح ملکوتی امام روحالله (ره) صلواتی عنایت کنید
#حمید_کثیری
اعمال روز بيست و پنجم ، روز دحوالارض
كار مهم در اين ماه آگاهى از نعمت هايى است كه خداوند در روز دحوالارض گسترش زمين به بشر ارزانى داشته است . زيرا آگاهى از نعمت و كم و كيف آن اولين مرتبه شكر است . همانگونه كه در روايات بر اين مطلب تصريح و در علم اخلاق ثابت شده است .
در روايات زيادى آمده است كه در بيست و پنجم ذى القعده كعبه نصب گرديده ، زمين گسترده شده ، آدم پايين آمده ، خليل و عيسى (عليهما السلام) متولد شدند و رحمت پخش شده است .
از اميرالمؤ منين (عليه السلام) روايت شده است كه فرمودند: اولين رحمتى كه از آسمان به زمين نازل شد، در بيست و پنجم ذى القعده بود. كسى كه اين روز را روزه داشته و شبش را به عبادت بايستد، عبادت صد سال را كه روزش را روزه و شبش را در عبادت باشد، خواهد داشت . هر گروهى كه در اين روز براى ذكر پروردگار بزرگشان گرد هم آيند، پراكنده نمى گردند مگر اين كه خواسته آنان داده مى شود. در اين روز يك ميليون رحمت نازل مى شود كه نود و نه هزار تاى آن براى روزه داران اين روز و عبادت كنندگان اين شب خواهد بود.
📗کتاب شریف المراقبات
🔴 به کی رای بدیم ⁉️👇👇👇
🔻شخصی از امام صادق (ع) پرسید:
بین دو حاکم در تردیدم؟
🔶امام فرمود: عادل،صادق،فقیه و باتقواترین را انتخاب کن.
🔻شخص :اگر به تشخیص نرسیدم؟
🔶امام فرمود: ببین افراد متدین به کدام مایلند.
🔻شخص گفت: اگر نفهمیدم؟
🔶امام فرمودند: بنگر مخالفان آیین ما کدام را بیشتر می پسندند، او را کنار بگذار و ببین کدام بیشتر، آنها را خشمگین میکند، او را برگزین.
منبع : اصول کافی جلد 1ص 68
🔻این مطالب را به اشتراک بگذارید، بصیرت افزایی آسان، با ثوابی گسترده و روزافزون
🚫مشکل و عیب اساسی مردم ما میدونی چیه؟
🚫مبنای صلاحیت داشتن یک فرد رو مجموعه کارهایی ک در گذشته انجام داده میدونن
✅در صورتی که مبنای صلاحیت داشتن یک انسان ، عملکرد ، فعالیت ، موضع ، نیت
حال حاضر
اون فرد هست.
مثال براتون بزنم بیشتر درک کنی؟
🟢سلیمان بن صرد خزاعی از بهترین علما و مرجع تقلید کوفه بود ، ولی جای جاش ک باید از حضرت مسلم نائب امام حسین علیه السلام دفاع کنه ، دفاع نکرد
🟢زبیر کسی بود که پیامبر ص فرمود هرکی با شمشیر این کشته بشه قطعا میره جهنم ، ولی ته مسیرش چیشد؟
🟢شمر جانباز جنگ صفین بود و تا مرز شهادت پیش رفت ، ولی تو کربلا چیکار کرد؟
⚠️میخام اینو بگم ، برای افراد ، دائم و هر روز بروزرسانی کنید معیار و رفتاری ک نسبت به حضرت آقا و ظهور و امام زمان عج و فلسطین دارن.
هرجا دیدی پا کج گذاشتن ، بشورش بزارش کنار!
🚫طرف میگه فلانی بیست سال پیش خیلی انقلابی و خفن و طیف رهبری بوده
تو سازمان ملل فلان کرده ، صلوات فرستاده ، برا امام زمان عج دعا کرده
باشه ، دمش گرم ، زحمت کشیده
⚠️ولی اینایی ک میگی مال بیست سال پیشه ، الان چی؟ الان در قبال امام زمان عج چه موضع و گاردی داره؟
✅چرا میگن بهترین دعا برای هر فرد عاقبت بخیری هست
اندکی تفکر
طلیعه
متن را بخوانید
جامعه چرا مجذوب امام شد؟
چرا حتی چپی های کمونیست که قائل به حکومت دینی نبودند در قاطعیت شخصیت امام و پذیرفتن رهبری امام کوتاه آمدند!؟ ذوب شدند.
چرا جبهه ملی و روشنفکران سکولار در نهایت به نفوذ و اقتدار امام در بین توده مردم اذغان کردند! آنها جذب کدام ویژگی امام شده بودند؟
اصلا مگر توده مردم، آن کشاورز روستایی، آن کارگر و راننده و بقال و نقال ترازویی داشتند که فقاهت و درجات عرفانی امام را بسنجند؟
.
.
امام یک تفاوت اساسی با سایرین دارد. شجاعت بی نظیر!
امام شجاع سال پنجاه هفت نبود. زمانیکه اُبهت شاه فروریخته بود و حتی نوجوانان در پنجاه و هفت جرات شعار علیه شاه پیدا کرده بودند بلکه امام شجاع سال چهل و یک بود که کسی جرات نداشت علیه وزیر دربار شاه سخن بگوید. مردم رهبر شجاع را دوست دارند.
دو نمونه از شجاعت و قاطعیت امام پیش از انقلاب را مرور میکنم. کمتر شخصیتی در سطح امام حاضر به این رفتارها بود. دون شان مرجعیت میدانستند!
۱. نزدیک انقلاب حزب بعث از ترس توسعه انقلاب شیعیان در عراق قصد داشت امام را اخراج کند. نماینده حزب بعث با احترام و شرط از امام خواست فعالیت سیاسی نداشته باشند وگرنه باید نجف را ترک کنند. پاسخ امام بی نظیر است ایشان گفتند: "فکر نکنید من از آن دسته روحانیونی هستم که بخاطر زیارت رفتن هر روزه دست از مبارزه بردارم!"
بله کسانی بودند که تمام اسلامشان فقط خلاصه در امور فرد بود و حاضر نبودند از زیارت دل بکنند و برای همین به دشمن امتیاز میدادند.
۲. وقتی امام به پاریس رسید نماینده کاخ الیزه، ریاست جمهوری فرانسه با نهایت احترام به ایشان خوش آمد گفت و خواست که در فرانسه علیه حکومت ایران فعالیت سیاسی نداشته باشند! امام جواب داد که "من گمان میکردم اینجا سرزمین آزاد است!" اما بی فایده بود. نماینده کارتر و دولت آمریکا آمد با تهدید و بی احترامی برای ترساندن امام گفت: دولت بختیار مورد حمایت ماست و ارتش از او حمایت خواهد کرد و بطور ضمن امام را تهدید جانی کرد. با بی ادبی و دوری از شان امام...
نماینده آمریکا فکر کرد تهدید کارساز افتاده است!!
امام کوتاه می آید!
بعد از چند دقیقه امام پاسخی داد که نماینده آمریکا با هراس دیگر جوابی نداشت!
امام با لحن محکم گفت: تاکنون من به مردم ایران نگفته ام با آمریکایی های داخل ایران چه کنند!!!!
خواست امام را با تهدید جانی بترساند اما پاسخ دقیق و محکم امام ورق را برگرداند! شجاعت امام بی نظیر است. خودش فرمود والله تمام عمر نترسیدم و آن شب در مسیره جاده قم به تهران که مرا می بردند من به آن دو مامور ساواکی تسلی میدادم!
#علیرضا_زادبر
تاریخ معاصر این مملکت را بخوانید
تاکید میکنم:
امام، شجاع سال ۵۷ نبود
سالی که کُرک و پر شاه ریخته بود. سالی که بچه دبستانی ها هم جرات شعار مرگ بر شاه پیدا کرده بودند. امام شجاع دهه چهل بود که کسی جرات آوردن نام اعلیحضرت بدون صفات و القاب رو نداشت.
همین شجاعت، قاطعیت و هوش امام بود که در ماجرای جنایت بهایی ها آیت الله بروجردی امام رو به دیدار شاه فرستاد تا از موضع قدرت پیام رو به شاه برسونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کرامت زن در اندیشهی معمار انقلاب
🛑 رئیسی را آزردند و دل امام جامعه را سوزاندند!
🔸 «من دلم برای رئیسی سوخت که برخی در زمان حیات او حتی حاضر نبودند یک کلمه از این حرفها (تعریف و تمجیدهای بعد از شهادت) را بگویند و با وجود مشاهده این برجستگیها، آنها را کتمان و یا حتی وارونه منعکس میکردند و او را میآزردند.»
🔺 این عبارات، سخنان تکان دهندهی ولیّ خداست. طبعا از آنهایی که در طول تاریخ انقلاب اسلامی، همواره دنبال فتنهانگیزی و تخریب نیروهای انقلابی بودند، توقعی نبوده و نیست؛
چه بسا سکولارها میگویند ما با رئیسی اختلاف سیاسی داشتیم و نگاه صفر و صدی رهبری را قبول نداریم!
🔻 اما حکایت اینجاست که در بدنه نیروهای انقلابی و افرادی که خود را انقلابی و حزباللهی میدانند، جمع زیادی بودند که باعث آزردگی رئیسی و رنجش ولیّ خدا شدند و چه دردی بالاتر از اینکه از خودیها جفا و بیانصافی و ظلم ببینیم!
🔍 اگر نگاهی به فضای مجازی و همین کانالهای مشهور مدعی انقلابی بیاندازیم؛ تقریبا تمام کانالهایی که در طول این مدت مشغول تخریب شهید رئیسی بودند، با بیانات امروز رهبری به تکاپو افتادهاند:
➖ یکی نوشته منظور آقا ما نیستیم!!
➖ یکی نوشته شعار مرگ بر منافق توسط امت حزب الله بیجا بود!
➖ دیگری نوشته: ما حقیقت را گفتیم، رئیسی چندان تعریفی هم نبود!
♨️ این مدعیان انقلابی بعد از شهادت آقای رئیسی، به حذف و ویرایش پیامهای عبور از شهید رئیسی و تعابیر تندی که علیه ایشان داشتند پرداختند؛ مخصوصا اینکه هرچه تعاریف غلیظتری از رهبری درباره #شهید_جمهور منتشر شد، سرعت حذف و ویرایش این جماعت هم بیشتر و بیشتر شد.
⁉️ سؤال اینجاست: آیا حافظه تاریخی مخاطبین این کانالها هم قابل حذف و ویرایش است؟
✅ این روزها بهترین زمان برای شناخت شبهِ جریانهایی است که به نام مطالبهگری و عدالتخواهی و ولایتمداری و جهاد تبیین، دقیقا خلاف #خط_رهبری را در پیش گرفتند و دل رهبری را اینطور سوزاندند.
♨️ بدتر اینکه هرکسی هم مقابل اینها به نقد و هشدار و دلسوزی پرداخت با سخیفترین ادبیات و بدترین برچسبها و توهینها با او برخورد کردند!
❗️عزیزان! قدری آهستهتر! اگر از گذشته عبرت نگرفتید، لااقل از شدت وضوح برملاشدن اشتباهاتی که امروز عیان شده است درس بگیریم و در محضر الهی طلب مغفرت کنیم، چراکه بسیاری از دلها و ذهنها را نسبت به شهید رئیسی و خدمات او بدبین کردیم.
🔹 جبران حق الناس رئیسی شاید دیگر ممکن نباشد، ولی جبران دل سوزاندن از حضرت آقا این است که لااقل به حرفهای امروز رهبری بیاعتنایی نکنیم و باز هم روند تخریب و تهمت و تمسخر در انتخابات را در پیش نگیریم و باز هم دل امام جامعه را نسوزانیم.
💠 غفرالله لنا و لکم...
✍️علی مهدوی
.
♻️ توصیفات کم نظیر امام خامنهای درباره آیتالله شهید رئیسی
🔹در مرزبندی با دشمنان انقلاب صراحت داشت و دوپهلو صحبت نمیکرد و به لبخند دشمن اعتماد نمیکرد.
🔹مظهر شعارهای انقلاب بود.
🔹مرد کار خدمت و صفا بود.
🔹شب و روز نمیشناخت.
🔹در باب خدمتگزاری به کشور و ملت یک نصاب تازهای به وجود آورد.
🔹ما قبلا شخصیتهای خدمتگزار داشتیم اما نه در این حد، نه با این حجم نه با این کیفیت، نه با این صداقت، نه با این پرکاری و شب و روز نشناختن.
🔹در مسائل خارجی از فرصتها به بهترین وجه استفاده کرد.
🔹اینهمه سفر خارجی آثار ارزشمندی هم برای امروز کشور و هم برای فردای کشور دارد.
🔹ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا بزرگتر و برجستهتر کرد.
🔹انقلاب اسلامی و ملت ایران را در اظهارات خارجی خود درست تعریف کرد و شناساند.
🔹سبک مدیریت او در بین همکاران خود سبک ویژهای بود.
🔹با همکاران خود؛ با وزرا با مدیران دولتی با صفا و صمیمت رفتار میکرد.
🔹برای مردم کرامت و عزت قائل بود.
🔹به مردم و جوانان برای اظهار نظر میدان میداد و حرمت مردم را نگه میداشت.
🔹به جوانها اعتماد میکرد و آنها را تکریم میکرد.
🔹به کسانی که به خود او بدی کرده بودند با کرامت برخورد میکرد و به کسانی که به او اهانت کرده بودند پاسخ تند و زشت و عصبی نمیداد.
هدایت شده از عصر زنان
#رصدنامه
♦️ آنچه در محافل علمی و اندیشهورزی حوزه زنان و خانواده گذشت؛
📌زنان بار عمده عقبگرد جهانی حقوق بشر را تحمل می کنند / رزماری دی کارلو
🖇اینجا بخوانید
📌آیتالله رئیسی به ارتقای جایگاه زنان و ضرورت میدان دادن به آنان معتقد بود / فهیمه فرهمند پور
🖇اینجا بخوانید
📌بازخوانی اندیشه امام خمینی(ره) در احیای جایگاه زنان در جامعه
🖇اینجا بخوانید
📌پشتیبانی از پروژههای مقطع دکترا در حوزه زنان و خانواده / انسیه خزعلی
🖇اینجا بخوانید
📌به دنبال افزایش حق فرزند و همسر برای کارکنان دولت هستیم / شکیبا محبیتبار
🖇اینجا بخوانید
📌ریاست جمهوری زن مسئله دوم است! / یاسرعرب
🖇اینجا بخوانید
📌خانواده اجارهای؛ تهدیدجدید جوامع غربی / زهرا میرهاشمی
🖇اینجا بخوانید
📌عقب نشینی انگلیس از آموزش محتوای جنسی در مدارس
🖇اینجا بخوانید
📌شهید امیرعبداللهیان به روایت همسر؛ خاطرات ۳۰ سال زندگی مشترک با آقای وزیر
🖇اینجا بخوانید
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
🔴 *چرا این همه چهره در انتخابات ثبت نام کردند؟*
🔺۱. عده ای که دنبال گرفتن #تایید_صلاحیت بعنوان برگ برنده و برگ زرین تأییدیه در بالاترین ارزیابی نظام برای مناصب و جایگاه های بعدی هستند.
🔺۲. عده ای برعکس گروه اول برای گرفتن رد صلاحیت بعنوان #سند_اختلاف_با_نظام حاکم و محبوبیت در بین ناراضیان، اپوزیسیون و مخالفان هستند، مثلا ثبت نام امثال تاجزاده و حتی احمدی نژاد
🔺۳. عده ای #پوششی هستند و برای شرکت در مناظرات، حمایت از کاندیدای مطلوب و پوشش رسانه ای و محتوایی او
🔺۴. عده ای پوششی دسته چندم هستند که صرفاً حاضر می شوند، عدم احراز صلاحیت میگیرند و به نفع کاندیدای مدنظر کنار می روند تا #موج_رسانه_ای ایجاد کنند و در دولت احتمالی جایگاه داشته باشند.
🔺۵. عده ای از مخالفین نظام با تعداد زیاد، با علم به رد صلاحیت شدن و برای #بالابردن_هزینه رد صلاحیت ها برای نظام
🔺۶. عده ای از موافقین نظام با تعداد زیاد با علم به رد صلاحیت برای #خنثی_کردن گروه قبلی
🔺۷. عده ای برای دیده شدن و #شناخته_شدن یا شناخته تر شدن (استفاده از تریبون ثبت نام، حضور، تمرکز و و توجه رسانه ها و ...
🔺۸. عده ای که به #شگفتی و احتمالات ولو اندک معتقدند و باور دارند با یک موج سازی مانند ۸۴ یا ۹۲ میتوان از یک گزینه دست چندم تبدیل به رئیس جمهور شد.
🔺۹. عده ای هم صرفاً با حضورشان می خواهند #مانع از حضور یک شخص یا جریان دیگری شوند.(اتفاقی محدود)
🔺۱۰ و
۱۱.عده اندکی باقی مانده واقعاً برای کرسی ریاست جمهوری می آیند یا از سر تکلیف و برای #خدمت یا میل به #قدرت؛ بسته به تقوا و نفسانیات شان
📎وظیفه ما پیدا کردن آن یکی، دو نفریست که برای خدا و مردم آمدند... .
🔴 روزی که وظیفه رهبری را قبول کردم
آن روزی که در مجلس خبرگان، بعد از رحلت امام رضواناللهعلیه - آن روزِ اوّل که بنده هم عضو مجلس خبرگان بودم - بحث کردند چه کسی را انتخاب کنیم و بالاخره اسم این بندهی حقیر به میان آمد و اتّفاق کردند بر اینکه این موجود حقیر ضعیف را به این منصب خطیر انتخاب کنند، من مخالفت کردم؛ مخالفت جدّی کردم. نه اینکه میخواستم تعارف کنم؛ نه. او خودش میداند که در آن لحظات در دل من چه میگذشت. رفتم آنجا ایستادم و گفتم آقایان! صبر کنید، اجازه بدهید. اینها هم ضبط شده، موجود است. هم تصویرش هست، هم صدایش هست.
شروع کردم به استدلال کردن که مرا برای این مقام انتخاب نکنید. گفتم نکنید؛ هر چه اصرار کردم، قبول نکردند. هر چه من استدلال کردم، آقایان، مجتهدین و فضلایی که آنجا بودند، جواب دادند. من قاطع بودم که قبول نکنم؛ ولی بعد دیدم چارهای نیست. چرا چارهای نیست؟ زیرا به گفتهی افرادی که من به آنها اطمینان دارم، این «واجب» در من «متعیّن» شده است. یعنی اگر من این بار را برندارم، این بار بر زمین خواهد ماند. اینجا بود که گفتم قبول میکنم. چرا؟ چون دیدم بار بر زمین میماند. برای اینکه بار بر زمین نماند، آن را برداشتم. اگر کس دیگری آنجا بود، یا من میشناختم که ممکن بود این بار را بردارد و دیگران هم او را قبول میکردند، یقیناً من قبول نمیکردم. بعد هم گفتم پروردگارا! توکّل بر تو. خدا هم تا امروز کمک کرد. قبل از آن هم همینطور بود. من دو دوره به ریاست جمهوری انتخاب شدم و در هر دو دوره هم قبول نمیکردم.
دورهی اوّل - که تازه از بیمارستان آمده بودم - دوستان گفتند اگر تو قبول نکنی، این بار بر زمین میماند؛ کسی نیست. ناچار شدم. دورهی دوم، خودِ امام به من فرمودند که بر تو متعیّن است. خدمت ایشان رفتم و گفتم: آقا؛ من قبول نمیکنم. من دیگر این دفعه به میدان نمیآیم. گفتند: بر شما متعیّن است. یعنی واجب، واجب کفایی نیست؛ متعیّناً بر شما واجب است؛ واجب عینی است.
✍ قابل توجه کسانی که این روزها برای نامزدی ریاست جمهوری ثبتنام کردند
✨حضرت امام خمینی:
خانههای شما باید خانه تربیت اولاد باشد؛ منزل علماست منزل شما و منزل تربیت دینی، منزل تربیت علمی، تهذیب اخلاق باشد. توجه به سرنوشت اینها در عهده پدران است و در عهده مادرها؛ مادرها بیشتر مسؤول هستند و مادرها اشرف هستند. شرافت مادری از شرافت پدری بیشتر است.
✨ شریفترین شغل در عالم بزرگ کردن یک بچه است و تحویل دادن یک انسان است به جامعه.
«تربیت اولاد را پیش شما کوچک کردند. تربیت اولاد بالاترین چیزی است که در همهی جوامع از همهی شغلها بالاتر است.
هیچ شغلی به شرافت مادری نیست و اینها منحط (پست) کردند این را.
این خیانت بزرگی است که به ما کردند و به ملت ما کردند.
مادرها را منصرف کردند از بچهداری...
بچهداری را یک چیز منحطی حساب کردند؛ در صورتی که از دامن همین مادرها مالک اشتر پیدا میشود، از دامن همین مادرها حسین بن علی پیدا میشود...»
📖 صحیفه امام خمینی؛ ج۷، ص۴۴۷
و تاریخ گواه است که در این مسئله کاملا موفق بودند. اگه نگم همه در بخش زیادی از دختران و زنان و مادران حزب اللهی ما هم در عمق وجودشون این احساس ته نشین شده و مع الاسف باید گفت که این تا حد بسیاری محصول سیاستها و رویکردهای بعد از انقلاب هم هست.
با تمام توان دخترها رو هموزن و همسان با محتوای یکسان با پسرها در سخت ترین شرایط از ۶ سالگی تا ۲۴ سالگی و بیشتر آمادهی بازار کار می کنیم و اسمش رو هم مزورانه میذاریم عدالت جنسیتی و بعد انتظار داریم رویایی که سالها باهاش زندگی کرده و براش رنج کشیده و جنگیده رو رها کنه، عاشقانه و با حس خوب بچسبه به کاری بسیار سخت، بد بو، بی کلاس پر از زحمت و تنش و محرومیت از شان اجتماعی، تو خونهای بسته و تنگ با دوری از همهی چیزهایی که سالها براش با هم نسلانش رویاپردازی کرده و از قضا در بالاترین سطوح حاکمیت هم دائم اون ارزشها به اسم اثرگذاری اجتماعی و ...تایید و تشویق شده.
بدون فراهم کردن کوچکترین زیرساخت و نهادی از فضای کالبدی معماری و خونه و شهر گرفته تا فضای فکری و اتمسفر اجتماعی.
مادرانی تنها، در خانه های کوچک، خانواده های هستهای، بدون امکان موثر کمک از دیگران و محارم، بدون امکان بازی بچه ها، با حسرت از دست دادن تخصص و دانشی که سالها شب بیداری و رنج کنکور و امتحان و ... رو براش به جون کشیدن.
حالا شما بگید، کدوم دختری رو در ایران میشه نشون داد که محصول تربیت نظام فرهنگی آموزشی جمهوری اسلامی باشه و با افتخار و سر بلند در سن نوجوانی وقتی ازش در مورد آینده بپرسن قبل از هر شغل یا حتی کنار اون بگه من میخوام مادری خوب و شاد و موثر باشم؟؟؟
من بارها امتحان کردم، شما هم بکنید از تک تک دختران نوجوان و جوان زیر سن مادری بپرسید برنامه تون برای آینده چیه؟
ببینید آیا کوچکترین اشارهای به مادری می کنند؟
با این اوصاف بنظرم مخاطب و مصداق این کلام درخشان امام رحمهالله علیه ریل گذاران فعلی کشور هم هستند، که همه منسجم و یکپارچه در هدم مقام و مطلوبیت مادری می کارند و انتظار دارند چیز دیگری درو میکنند
هدایت شده از بیداری ملت
🔴۱۵ خرداد ۴۲ زنان ایران برای اولین بارگفتند یا مرگ یا خمینی
🔹بعد از قیام مسجد گوهر شاد و شهادت جمعی از بانوان متدین، در اعتراض به بی حجابی اجباری، دومین حرکت مهم و چشم گیر مشارکت سیاسی زنان مؤمن در روند انقلاب اسلامی، حضور بانوان در قیام ۱۵ خرداد ۴۲ است. همچنین درخرداد ۴۲ بانوان برای اولین بار به صحنه اجتماعی اعتراضات آمدند و در کنار مردان مؤمن، شعار یا مرگ یا خمینی را سر دادند و قدمهای محکمی برای تشویق احاد مردم به مبارزه با وابستگی و طاغوت رابرداشته اند. مورخ انقلاب اسلامی سیدحمید روحانی در کتاب نهضت امام خمینی در این باره می نویسد:
"نقش زنان غیور و مسلمان قم در جنبش و شورش ضد حاکم چشمگیرتر بود ... بسیاری از این زنان فداکار و انقلابی، کودکان شیرخوارشان را همراه آورده بودند ... ورود زنان به صف تظاهرکنندگان از جان گذشته، مردان را تکان داد و به خروش افکند"
⏪زنان مبارز انقلاب اسلامی به راستی با روحیه عدالتخواهی و ظلمستیزی خود محکم ترین گامهای #الگوی_سوم را در تاریخ معاصر برداشته اند ونمونههایی بیبدیل از بانوان آزادیخواه هستند.
✍عالیه سادات
___________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70