سریال مسیح اثری ضد اسلامی -ضد ایرانی
🔶️"مهدی دهبی"نام بازیگری است که عهده دار نقش مسیح در سریال است؛مسلمان ،اهل بلژیک و با تباری تونسی.با اینکه نویسندگان این داستان،در پوسته ظاهری نمایش ،شخصیت"المسیح"را فراتر از منجی منسوب به یک دین خاص نشان داده وسعی می کنند تعیین وابستگی مذهبی او را به عهده تماشاگران بگذارند،اما به وضوح تصویر اسلامی این شخصیت به سایر ادیان غلبه دارد.
🔷️اگر چه بر اساس آموزه های ادیان ابراهیمی ،منجی موعود ؛خواه ماشیح یهود،خواه عیسی مسیح و خواه مهدی موعود،هر سه از اهالی سرزمین های شرقی مانند کنعان (فلسطین کنونی)و جزیره العرب معرفی شده اند ؛اما تصور رایج و البته عوامانه کنونی مردم،تصویری غربی از چهره منجی دین مسیحیت است.
🔶️بر این اساس به صورتی کاملا هوشمندانه،منجی این نمایش دارای چهره ای کاملا شرقی و عاری از هر گونه عناصر چهره شناسانه کشورهای غربی است.انتخاب بازیگری مسلمان با نام "مهدی"،ایفای نقش او در قالب فردی ایرانی تبار (پیام گلشیری)،شروع دعوت او از سرزمینی اسلامی در میان مسلمانان و ارتباط مستمر با آنان در طول نمایش،تمرکز اصلی فعالیت های او در سرزمین های اسلامی ،تصویر برجسته توجه او به اسرائیل که تقابل با آن در روزگار کنونی به عنوان یکی از اصلی ترین نمادهای تمدنی جمهوری اسلامی ایران تلقی می شود و بسیاری دیگر از عناصر موجود در فیلم ذهن مخاطب را به سوی منجی اسلامی سوق می دهد.
🔷️بر خلاف ایران که پنجه کشیدن به نمادهای اخلاقی-اسلامی جمهوری اسلامی همچون خانواده،قانون مداری و حیا در میان شبه هنرمندان عرصه سینما از مولفه های روشنفکری تلقی می شود،افتخار سینماگران هالیوودی و ژست روشنفکری شأن، حمله به مخالفان نظام سیاسی آمریکاست.
گویی برای خوش رقصی و جاه یابی در سپهر سینمای هالیوود ،نوشته"باید"حمله ای به ایران و روسیه در کارنامه خود داشت.به همین دلیل در سیر شخصیتی المسیح سریال،کار به بدترین شکل ممکن به ایران و روسیه،بزرگترین رقبای سیاسی آمریکا نیز گره می خورد.
این ایرانی شعبده آموخته ،در طول سریال هیچ یک از عناوین مقدسی که با آن ها مورد خطاب قرار می گیرد را نفی نمی کند؛المسیح،پیامبر،امام،پسر خدا،عیسی؛هیچ کدام را!در ماساچوست آمریکا علوم سیاسی خوانده و با هوش بالایی که دارد همان طور که انتظار میرود از همه تنگناهایی که برای او به وجود می آورند با زیرکی می گریزد.
🔶️تکمیل کننده پازل پترونی(تهیه کننده)نیز،ارتباط عمیق گلشیری با اسکار والاس هکر بزرگ بورس آمریکاست که بحرانی بزرگ در زمان خود به وجود آورده و به "روسیه"گریخته و آنجا پناهنده شده است.در سریال کتابی از اسکار والاس نشان داده میشود که با عنوان با مسمای"تروریست فرهنگی"است که در تقدیم نامه ابتدای کتاب به پیام گلشیری یعنی همان المسیح تقدیم شده است.
یک خرابکار بزرگ در دامن روسیه و یار و همراه این منجی ایرانی قانون گریز و بحران آفرین!
🖋ادامه دارد...
📚منبع:چهارمین ویژه نامه رصد،به سفارش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عجل الله
#منجی
#نقد_فیلم
🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸
✨کانال طلیعه نور✨
https://eitaa.com/taliehnoor
🌸شرح دعای ندبه - فراز سی و دوم🌸
✨أَیْنَ جَامِعُ الْكَلِمَهِ عَلَی التَّقْوَی أَیْنَ بَابُ اللَّهِ الَّذِی مِنْهُ یُؤْتَی؛✨
✨کجاست گردآورنده سخن بر پایه تقوا، کجاست در راه خدا که از آن آمده شود؟✨
🔸در این فراز دو ویژگی حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف معرفی شده که یکی از آنها به حکومت وی مربوط است؛ ازجمله: متحد کردن مردم بر محور خدا و تقوای الهی و دیگری به ویژگی شخصیتی ایشان مربوط است که محل ورود انسان ها به سوی خداوند هستند و البته این دو ویژگی - که توضیح آن خواهد آمد - با هم ارتباط دارند.
🟡نکته ها
🔸۱. امام رضا عليهالسلام درباره ویژگی های امامان معصوم عليهمالسلامفرمود: «نَحْنُ كَلِمَهُ التَّقْوَی وَ الْعُرْوَهُ الْوُثْقَی؛ ما نمونه پرهیزگاری و ریسمان محکم الهی هستیم».
🔸۲. قرآن کریم دستور می دهد: «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعاً وَ لا تَفَرَّقُوا». امروز، در دنیا گروه هایی گرد هم جمع می شوند و تشکّل هایی به راه می اندازند: از جمله: تشکّل شغلی و حرفه ای مانند: تشکّلات دانشجویی و اصناف؛ تشکّل جنسی مانند: تشکّلات بانوان، جوانان؛ تشکّل نژادی مانند: سیاهان، اسرائیل؛ تشکّل منطقه ای و اقلیمی مانند: تشکّل های آسیایی؛ تشکّل سرمایه ای و اقتصادی مانند: بانک جهانی یا سازمان اوپک (نفت)؛ تشکّل قبیله ای مانند: کرد ها و عرب ها درحالی که تمام تشکّل های بشری، ریشه ی عمیق علمی و فطری و معنوی ندارند و تک بعدی هستند؛ اما اسلام، محور تشکّل را حبل اللّه: «و اعتصموا بحبل اللّه جمیعاً» و سرمایه اصلی تشکّل را ایمان می داند: «یا ایّها الذین آمنوا ادخلوا فی السّلم کافه»؛ زیرا صلح و آشتی در مبانی، فقط در سایه ایمان است.
🔸۳. امام باقر عليهالسلام فرمود: «ما همان حبل الله هستیم که آیه فرمود: «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعاً وَ لا تَفَرَّقُوا» و فرمود منظور از آیه «ادْخُلُوا فِی السِّلْمِ كَافَّهً» همانا ولایت ما ائمه است. بنابراین، در جامعه اسلامی فرمان و حکومت از آن خداست باشد و هیچ سلیقه شخصی، حزبی، نژادی، قبیله ای و مانند آن در این امر دخالتی ندارد.
🔸۴. اگر در این فراز آمده است که ولی عصر مردم را بر محور تقوا جمع می کند و از تفرقه نجات می دهد، حقیقت این تقوا همان پذیرش امامت معصومین و اطاعت از رهبر آسمانی است؛ چرا که در قرآن از زبان انبیای الهی این ملازمت تصریح شده و چنین آمده است:
«وَ لَمَّا جاءَ عِیسی بِالْبَیِّناتِ قالَ قَدْ جِئْتُكُمْ بِالْحِکْمَهِ وَ لِأُبَیِّنَ لَكُمْ بَعْضَ الَّذِی تَخْتَلِفُونَ فِیهِ فَاتَّقُوا اللَّهَ وَ أَطِیعُونِ؛ و چون عیسی همراه با دلایل روشن (و معجزات) آمد، گفت: همانا من برای شما حکمت آورده ام (و آمده ام) تا بعضی از آنچه در آن اختلاف می کنید برای شما بیان کنم. پس از خداوند پروا و مرا اطاعت کنید».
معلوم می شود که اولاً، رفع اختلافات دینی از اهداف انبیا بوده و ثانیاً، تقوا و اطاعت از رهبران الهی، تضمین کننده وحدت اجتماعی است. این نکته پر اهمیت از تکرار عبارت: «فَاتَّقُوا اللَّهَ وَ أَطیعُون» در آیات دیگر از جمله در هشت مورد در سوره شعراء از زبان پیامبران مختلف نیز استفاده می شود.
📚منبع: شرح قرآنی دعای ندبه - محسن قرائتی
🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸
✨کانال طلیعه نور✨
https://eitaa.com/taliehnoor
📒سه شنبه ها با کتاب های مهدوی
📚مشخصات کتاب
نام کتاب:کمال الدین و تمام النعمه(اکمال الدین و اتمام النعمه)
نام نویسنده:محمد بن علی بن بابویه قمی معروف به شیخ صدوق
ناشر:کمال الدین، به زبان عربی، در دو جلد، با تحقیق استاد، علی اکبر غفاری، توسط انتشارات دار الکتب الاسلامیة قم، در سال ۱۳۹۵ ق، چاپ شده است.
تاریخ نگارش :قرن چهارم
📖خلاصه کتاب
شیخ صدوق ،نمونه های فراوانی از غیبت پیامبران الهی را آورده و به بررسی کامل امامت حضرت مهدی عجل الله ،تولد،روایات پیامبر و ائمه اطهار درباره ظهور آن حضرت،کسانی که به خدمت آن حضرت رسیده اند و شرایط دوران ظهور ایشان پرداخته است.
"شیخ صدوق انگیزهٔ خود را از نگارش این کتاب، دفاع از مسأله غیبت بیان میکند. او مینویسد:
بعد از سفر به مشهد و زیارت علی بن موسی الرضا(ع) به نیشابور رفتم. در آنجا شیعیانی که به دیدن من میآمدند و شبهاتی را درباره امام زمان(ع)مطرح کردند که من هم سعی فراوانی در حل آن شبهات نمودم, تا آنکه به قم آمدم. در آنجا نیز شیخ نجم الدین ابو سعید محمد بن حسن بن محمد بن احمد بن علی بن صلت قمی به دیدارم آمد. او نیز از من درخواست نگارش کتابی در این باره داشت و من هم به ایشان وعده اجابت دادم, تا آنکه شبی امام زمان(ع) را درخواب دیدم. آن حضرت به من فرمود: «چرا کتابی درباره غیبت نمینویسی تا خداوند به وسیله آن حوائجت را برآورده سازد؟». عرض کردم: «ای فرزند رسول خدا! من در این باره چند کتاب نوشتهام». آن حضرت فرمود: «اینک کتابی بنویس و در آن به غیبتهای پیامبران الهی اشاره کن!».
پس از آن از خواب بیدار شدم و بر آن شدم تا این کتاب را به نگارش درآورم.
"این کتاب مجموعاً دارای ۶۲۱ روایت از ۸۸ راوی در ۶۳ باب است. "
از این کتاب، چند نسخه شناسایی شده است:
نسخهٔ خطی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران که در تاریخ ۱۰۶۰ق با خط نسخ نوشته و تصحیح و مقابله شده است.
نسخهٔ خطی مصحح دیگر که در تاریخ ۱۰۷۷ق به امضای أبو طالب الحسینی نوشته و با دقت تصحیح و مقابله شده است.این نسخه در کتابخانه آیت الله مرعشی نجفی نگهداری میشود. کتابت این نسخه در سال ۱۰۸۱ق پایان یافته است.
نسخهٔ خطی که در تاریخ ۱۰۵۱ق نوشته شده و در کتابخانه شخصی ثقة الاسلام سید محمّد علی صدر الحفاظ آستانه حضرت عبدالعظيم(ع) موجود است.
ترجمه و چاپ
کمال الدین به زبان عربی در دو جلد با تحقیق علی اکبر غفاری توسط انتشارات دارالکتب الاسلامیه قم در سال ۱۳۹۵ق چاپ شده است.
این کتاب توسط محمدباقر کمره ای به فارسی ترجمه و در دو جلد (جلد اول ۴۵۲ صفحه و جلد دوم ۴۰۰ صفحه) توسط انتشارات اسلامیه تهران منتشر شده است. ترجمه دیگری نیز از این کتاب توسط منصور پهلوان توسط انتشارات دارالحدیث در شهر قم منتشر شده است.
#کتاب
🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸
✨کانال طلیعه نور✨
https://eitaa.com/taliehnoor
کمال الدین و تمام النعمة .pdf
5.56M
📚 ترجمه کمال الدین و تمام النعمه
✏️ نویسنده: شیخ صدوق
📖 ترجمه: منصور پهلوان
🇮🇷 ناشر: نشر دیجیتال قائمیه
⏳تاریخ نشر: ۱۳۸۲
📄 تعداد صفحات: ۴۵۲
📣 زبان: فارسی
🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸
✨کانال طلیعه نور✨
https://eitaa.com/taliehnoor