تخفيف 20 % محصولات انتشارات تدبر تا عيد غدير.
و ارسال رايگان که با حمايت قرارگاه مردمي نهضت تدبر آموزي انجام ميشود.
کد تخفيف: "ghadir"
لينک سايت: http://yun.ir/Tadabbor
خريد و اطلاعات بيشتر: 09014201917
شما هم ميتوانيد از طريق لينک زير در حمايت از نهضت تدبر آموزي سهيم باشيد:
http://nehzattadabor.com
پوستر جملات خطابه ی غدیر با کیفیت بالا. مناسب برای چاپ
📲 @fatholfotooh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | اتفاقی عجیب در المپیک ۱۹۴۸
⁉️ در #المپیک و جام جهانی چه خبر است؟!
🔸به بهانه المپیک ۲۰۲۰
🔶 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 بچههیأتیها آمدند...
🎥 حاج حسین یکتا
#الی_الحبیب
🔸 بازدید جمعی از ستایشگران جوان آستان اهلبیت علیهمالسلام از روستاهای کمآب استان خوزستان
🗓 سهشنبه ۵ مردادماه ۱۴۰۰
📌 خوزستان| اهواز
(قرارگاه کربلا)
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨 توصیه امروز رهبر انقلاب به استفاده آیندگان از تجربه دولت دوازدهم:
👈🏻 حضرت آیتالله خامنهای: در این دولت معلوم شد اعتماد به غرب جواب نمیدهد
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در آخرین دیدار دولت دوازدهم: دیگران باید از تجربههای شما استفاده کنند. یک تجربه را من به خصوص یادداشت کردهام. حرفی است که من مکرر با شما و مردم تکرار کردم حالا هم همان حرف را تکرار میکنم. این تجربه عبارت است از بیاعتمادی به غرب. آیندگان باید از این تجربه استفاده کنند. در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد.
🔹غربیها به ما کمک نمیکنند. هرجا بتوانند ضربه میزنند. جایی که ضربه نمیزنند آنجایی است که امکانش را ندارند. هرجا امکان داشتند ضربه زدند. این تجربه بسیار مهمی است.
🔺مطلقاً نبایستی برنامههای داخلی را به همراهی غرب موکول و منوط کرد. چون قطعاً شکست میخورد، قطعاً ضربه میخورد. شماها هم هرجایی که کارهایتان را منوط کردید به غرب ناموفق ماندید، هرجایی که بدون اعتماد به غرب، خودتان قد علم کردید و حرکت کردید، موفق شدید. اینجور است دیگر. نگاه کنید کارکرد دولتهای یازدهم و دوازدهم اینجوری است.
هرجا شما موضوعات را به توافق با غرب و با مذاکره با غرب و با آمریکا و اینها موکول کردید، آنجا ماندید، نتوانستید پیش بروید. چون آنها کمک نمیکنند دیگر، دشمناند دیگر. هرجا شما از آنها قطع نظر کردید، خودتان راه افتادید از شیوههای مختلف هزار تا راه وجود دارد اینجور نیست که یک راه. نه راههای مختلف وجود دارد. انسانها فکر کنند راههای گوناگونی برای زندگی شخصی و اجتماعی و مدیریتی پیدا خواهند کرد. ۱۴۰۰/۰۵/۰۶
🏷 #تجربه_دولت_دوازدهم | #شکست_اعتماد_به_غرب
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | توصیه امروز رهبر انقلاب به استفاده آیندگان از تجربه دولت دوازدهم:
👈🏻 در این دولت معلوم شد اعتماد به غرب جواب نمیدهد
#تجربه_دولت_دوازدهم | #شکست_اعتماد_به_غرب
📥 نسخه کیفیت اصلی👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=48350
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | وصیت جالب یک مترجم آلمانی
⁉️ بر روی سنگ قبر #آنه_ماری_شیمل چه جملهای نقش بسته است؟
🔸روایتی از #حجت_الاسلام_راجی
#عید_غدیر
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از شناخت صحنه
#تحلیل
✍️ نکات شناختی درباره چرایی عدم تنظیم دستگاه محاسباتی برخی از ما با دستگاه محاسباتی رهبر معظم انقلاب اسلامی
🔻اصلا چنین تنظیماتی لازم است؟ (قسمت اول)
🔻اگر دستگاه تنظیم نبود یعنی از خط رهبری جدا شدیم؟ (قسمت دوم)
🔻علت چیست و برای تنظیمات چه باید کرد؟ (قسمت سوم)
1️⃣اصلا چنین تنظیماتی لازم است؟
🔸انقلاب اسلامی یک جریان است، مبانی دارد،اصول دارد، اجتهاد در زمان و مکان دارد و رهبر دارد. وظیفه رهبری راهبری کلان جریان انقلاب است؛ بدیهی است که این راهبری بدون وجود یک دستگاه محاسباتی دقیق در تصمیمات و مواضع رهبری امکانپذیر نمیباشد. بههمین منظور ابتدا مروری کوتاه به برخی ویژگیهای موثر بر دستگاه محاسباتی حضرت آیتالله خامنهای داریم:
🔅ظرفیت بالای علمی، فقاهتی و مطالعاتی متنوع ایشان ( از قرآن و حدیث و تاریخ و فقه تا سیاست ومدیریت و رمان و ادبیات)
🔅ظرفیت عظیم عبادی، معرفتی، اخلاقی، زهد و ساده زیستی
🔅رهبر، نظریهپرداز و مفسر شاخص جریان انقلاب اسلامی و اندیشههای امام بزرگوار انقلاب
🔅آگاهی از اخبار دقیق و مطلع از وضعیت فرهنگی، اقتصادی و سیاسی مردم، کشور، منطقه و جهان بصورت مستمر
🔅سرمایهی دانشتجربی بینظیرِ اندوخته شده در جایگاه ولایتفقیه و رهبری ایران و رهبری جبهه مقاومت در مواجهه وسیع تمدنی با صهیونیزم بینالملل و تمدن غرب طی 32 سال
و موارد دیگری که با ادبیات مختلف قابل بیان است.
🔸اگر کسی یا جریانی هست که چنین سرمایهای دارد و باز دستگاه محاسباتیاش برای پیشبُرد اهداف جریان انقلاب اسلامی با رهبری تنظیم نیست، طبیعاتا خود صاحبنظر است و شاید اصلا نیازی به تنظیم محاسبات ندارد جز آنکه بخواهد به دلیل وحدت با رهبریِ جریان انقلاب، دستگاه محاسباتی خویش را با ایشان هماهنگ کند، اما واقعا چنین فردی و جریانی را میشناسید؟
🔸حال اگر قبول داریم که موضعگیری رهبر معظم انقلاب درباره مسائل جاری نظام به دلیل ویژگیهای ایشان، میزان و شاخص است، پس چرا چندی است در خصوص برخی از مسائل چون:
▪️برجام▪️حمایت از دولت و یا برخی افراد▪️فساد سیستمی▪️ ماجرای بنزین▪️ پرونده طبری▪️ کنایه به مجلس انقلابی▪️تحامل به شورای نگهبان▪️واکسن زدن ایشان▪️ مواضع پسا انتخاباتی 1400▪️و...
مواضعی از سوی برخی از ما طرح میشود که پس از اعلام موضع از سوی رهبری احساس فاصله با ایشان میکنیم؟ و گاها هم دست به توجیهاتی اینچنین میزنیم که نظر رهبری هم همین است بعد که نظر مشخص شد گفتهمیشود نه، رهبری یک وظیفه دارد ماهم یک وظیفه، یا با متهم کردن مرکز و دفتر رهبری یا افراد نزدیک به ایشان یا مرتبط به ایشان و دفتر، رهبری را پا به سن گذاشته و کانالیزه میپنداریم ( نقایص افراد و دفتر جای خود محفوظ بحث کانالیزه شدن مطرح است.)
🔻ادامه دارد ...
(پاسخ به سوال قسمت اول در جمعبندی قسمت دوم)
🌐 #رسانه_شناخت_صحنه
#جبهه_ما #رهبری #امت #اهل_البصر_و_صبر
#جبهه_مقابل_ما #نظام_سلطه
🔘 @shenakhte_sahne
🔘 instagram.com/shenakhte_sahne
هدایت شده از شناخت صحنه
#تحلیل
✍️ نکات شناختی درباره چرایی عدم تنظیم دستگاه محاسباتی برخی از ما با دستگاه محاسباتی رهبری
🔻قسمت دوم
2️⃣ اگر دستگاه محاسباتی تنظیم نبود یعنی از خط رهبری جدا شدیم؟
🔸بعنوان مثال اگر به دیدارهای چندساله اخیر دانشجویان با رهبری توجه کنیم، فاصله گرفتن مواضع برخی دانشجویان وتشکلهای انقلابی با ایشان در مواردی، نسبت به سالهای قبلتر مشهود و اتفاقا مورد توجه رهبری است؛ در این بین برخی مواضع کارشناسیتر که متفاوت از نگاه رهبری مطرح شده است گاها مورد استقبال و گاها مورد نقد رهبری قرار گرفته است؛ اینکه در بعضی حوزه هایتخصصی، موضوعی یا موردی مواضع کارشناسی متفاوت مطرح است امری طبیعی میباشد، اما وقتی این تفاوت نگاه با رهبر انقلاب تبدیل به یک «رویه» و جریان مداوم میشود که گسترهای از موضوعات را دربرمیگیرد آیا معنایی غیر آن دارد که اساسا دستگاه محاسباتی برخی از ما با دستگاه محاسباتی رهبری فاصله پیدا کرده است؟
حال کسانی که چنین رویهای دارند از خط رهبری جدا شدهاند؟
🔸بهتر است مسئله را اینگونه طرح کنیم که این فاصله چه تبعاتی دارد؟
اگر درک و شناخت صحیحی از صحنه تمدنی داشته باشیم متوجه میشویم که جبهه مقابلما از هر زمینی بتواند استفاده میکند. افراد و جریانهای خنثی و ساکت جای خود،او حتی از ظرفیت انقلابیترینها هم استفاده میکند تا به جریان انقلاب اسلامی ضربه وارد کند و به تعبیر رهبر انقلاب با کنارهم قرار دادن خانههای یک جدول یا قطعات یک پازل ظاهرا بی ربط بهم میدان را طوری آرایش دهد که متضرر آن انقلاب اسلامی باشد. اساسا یکی از تبحرهای جبهه مقابل خط روخط انداختن و عوض کردن کدها باهم است؛ چیزی که رهبری از آن به عنوان اصلی و فرعی کردن امور نام میبرند و از جمله عوامل اختلال در دستگاه محاسباتی همین اختلال در کدها و اولویت های افراد و جریانها میباشد.
به هر حال از آنجاکه نظر نهایی جریان انقلاب از لسان رهبر دارای صلاحیت انقلاب اعلام میشود ( پس از طی مسیر مشورتی و تصمیم سازی که ایشان برای خود دارند) مسلم است که هر مطلبی خارج از آن مستعد قرارگرفتن در پازل جبهه مقابل است (چه بجا باشد،چه نابجا چه نیمهجا) و این یعنی هر حرکتما و اعلام موضعما یا تاثیر مثبتومنفی بر جبهه خودی دارد یا جبهه مقابل؛ بدیهی است که حتی حرکت در ظاهر خنثی، اثر مثبتش برای جبهه مقابل بیشتر است و لو اثر منفی مستقیمی برای جبهه خودی نداشته باشد.
🔸تجربه زیسته انقلاب گویای آناست بسیاری از تفاوت رویههایی که از سوی افراد و جریانها بوجود میآید در مبنا(مبانی) و در مقصد(هدف) نیست بلکه در روش است؛ در لایه مبانی نیست که در لایه شناخت و سپس اتخاذ روش است. (مثلا روش مقابله با بیماری کرونا چه ارتباط مستقیمی با مبانی علمی و دینی پیدا میکند؟ عقل میگوید هرچه داری که میتوانی به آن اطمینان کنی و در این زمان قابل حصول و استفاده برای مقابله با این بیماری است استفاده کن) فلذا سهم شناخت و سپس روش در تفاوت رویهها عمده و محوری است و از آنجا که روش هرکاری به دادههای ورودی و لوازمش وابسته است بسیاری از این تفاوت رویهها در عدم کفایت ما نسبت به همین مواد اولیه خصوصا ماده شناخت است؛ بارها دیدهشده که گذشت زمان این مسئله را به افراد غیرلجوج ثابت کرده است.
🔸جمعبندی آنکه اولویت تکلیفی و رسالتی ما در اهداف کلان، اثبات آزاد اندیشی ماست یا پیشبرد جریان بحق انقلاب اسلامی؟ اصلا چه تضمینی وجود دارد که راه حل یا موضع ما بیش از آنچه رهبر جریان از روی متد اجتهادیاش اعلام و اعمال میکند موثر واقع شود؟ ( که نمونه ناموفق آن بسیاراست- مثلا اختلاف نظر در کیفیت ورود ایران به فتنه سوریه) پس اگر دومی اولویت اول است، ناگزیر به تنظیم دستگاه محاسباتیمان با دستگاه محاسباتی و دقیق رهبری عظیمالشان انقلابیم؛ آنجاهم که موضع متفاوت و دارای قوت داریم و مطمئنیم رهبری از آن با خبر نیست، برماست( تکلیف ماست) تلاش کنیم تا نظر خود را به فرایند تصمیمسازی ایشان برسانیم و به ایشان در اتخاذ تصمیم و اعلان مواضع کمک کنیم.( لزوما نه از سمت دفتر.برای کسی که بخواهد ازطرق گوناگون قابل دسترسی است واینکه حتی بدون آنکه رهبری بداند میتوان پازل ایشان را در حوزه عملی خودمان تکمیل کنیم، نکته آنجاست برخی از آنهایی که دفتر را بهانه میکنند، بعد آنکه نظرشان به دست رهبری هم میرسد و باز اعمال نمیشود بجای اینکه تکلیف خود را در فرایند تصمیمسازی تمام شده و موفق ببینند متاسفانه سرخورده میشوند.)
🔹توجه به این نکته ضروری است که زاویه نگرش رسانه شناخت صحنه در این بحث سه قسمتی، یک زاویه دید مدیریتی، ساختاری و تشکیلاتی است.
🌐 #رسانه_شناخت_صحنه
#جبهه_ما #رهبری #امت #اهل_البصر_و_صبر
#جبهه_مقابل_ما #نظام_سلطه
🔘 @shenakhte_sahne
🔘 instagram.com/shenakhte_sahne
هدایت شده از شناخت صحنه
#تحلیل
✍️ نکات شناختی درباره چرایی عدم تنظیم دستگاه محاسباتی برخی از ما با دستگاه محاسباتی رهبری
🔻قسمت آخر
3️⃣ علت چیست و برای تنظیمات چه باید کرد؟
🔸از منظر رسانه شناخت صحنه یک قوت و یک ضعف توامان منجر به بروز اختلال در تنظیمات دستگاه محاسباتی برخی از ما شده است.
🔸بازهم به دیدارهای اخیر رهبر معظم با دانشجویان بنگریم، تقدیر سالانه ایشان از سطح مباحث و رشد فکری دانشجویان توام با تذکر ایشان به عدم شناخت صحیح و دقیق از صحنه همان دانشجویان میتواند بیانگر این نتیجه باشد که انقلابیها اتفاقا چون رشد کردهاند پر از سوال شدهاند، چون خود را مطابق فرمایشرهبرانقلاب مرکز دنیا میپندارند، احساس مسئولیت کرده و تکلیف خود را در پاسخگویی و کنشگری فعال و آتش به اختیار میبینند، فلذا اقدام به انجام تکلیف و اثرگذاری و اعلام موضع به نفع انقلاب و آرمانها میکنند و چون به اندازه سطح مواجهه شان با مسائل، ورودی کافی اطلاعات و پردازش متناسب با آن و در نتیجه تحلیل صحیح از صحنه ندارند در خروجی اقدامشان، احساس فاصله با دستگاه محاسباتی رهبر انقلاب میکنند.(که البته همانطور که در شماره قبل طرح شد بحث ما در رویه دستگاه محاسباتی است نه در موردهای خاص)
🔸مطالعه چند ساله بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی و تطبیق آن با شرایط کنونی مارا بر آن داشت که به چند مورد از عوامل ریز و درشت اختلال پیش آمده در دستگاه محاسباتی برخی از ما ذیل عنوان «عدم شناخت صحیح از صحنه» اشاره کنیم:
۱) عدم وجود اصول علمی، مبنایی و عدم ارائه نظر تخصصی در موضوعی که درباره آن موضع گرفته میشود ( وزانت علمی و تخصصی)
۲) عدم مطالعه کافی و لازم مبتنی بر یک روش پژوهش منطقی درباره آن موضوع (پژوهش و پدیده شناسی)
۳) مشکل بزرگی بنام « عدم درک تفاوت مقیاس شخصی یا محلی با مقیاس ملی و جهانی » در تحلیل ها (درک مقیاس و مقیاس شناسی)
۴) اتکا به دادههای با روایت ناقص و دور،کماعتبار یا بیاعتبار ( کلان داده و بیگ دیتا)
۵) قراردادن تحلیلها بجای اطلاعات و نتیجه گیری( قوه پردازش)
۶) عدم داشتن دانش میدانی و تجربه لازم و کافی در مواجهه با موضوعات و مسائل (دانش تجربی و بومی، مدیریت دانش)
۷) تحلیل از دور و به هم وصل کردن دادههای موجود و ناقص و نتیجهگیری وقضاوت (قابلیت تحلیل از نزدیک و تحلیل از دور)
۸) کمرنگی نگاه سیستمی و شبکهای و برتری نگاه خطی (نگرش سیستمی)
۹) عدم یا کمبود شناخت نسبت به آدم ها،جریان ها، قوانین و ساختارها (شناسایی)
۱۰) عدم یا کمبود دانش درباره نظام مسائل و اقتضائات کشور و اولویت های آنها و نداشتن نقشه جامع برای حل مسائل (مسئله شناسی،دانش کاربردی)
۱۱) عدم داشتن تحلیل صحیح از وضع موجود آن موضوع و نداشتن تحلیل صحیح از وضع مطلوب و راه های رساندن وضع موجود به وضع مطلوب (دانش راهبردی، آینده پژوهی)
۱۲) عدم یا کمبود دانش حکمی،فلسفی و تاریخی سیر جامعه و تاریخ و تمدن(مطالعات تاریخی، تمدن شناسی)
۱۳) عدم یا کمبود دانش و شناخت برنامهها و نظام اولویتهای نظامسلطه و نقطه تمرکز آنها در موضوعات گوناگون (غرب شناسی، صهیونیست شناسی،رصد )
۱۴) عدم دید یا نقص دید ماهوارهای و از بالا به مسائل و همچنین عدم قدرت و امکان زوم کردن تا رهگیری جزئیات (جامع نگری و تسلط به صحنه)
۱۵) بیصبری یا کم صبری و عجله در بکارگیری زبان و قلم با اتکا به زاویه دید خودمان یا زاویه دید مشهور در رسانهها بجای اطلاع از زوایای دید کارشناسی متعدد و تفکر و تامل بیشتر (صبر)
۱۶) مغلوب شدن در جنگ ادراکی، جنگ روایت ها و تحت تاثیر قرارگرفتن در جو القائی روانی واغوایی رسانه در فضای مجازی وحقیقی (جنگ شناختی- جنگ روانی)
۱۷) اغوای ریز و درشت شیاطین جن و انس و ایجاد اختلال در تنظیمات دستگاه محاسباتی (خطوات الشیطان، عدو مبین)
۱۸) عجله کردن در رسیدن به اهداف درست و در نظر نگرفتن یا ندیدن بسیاری از موانع اجتناب ناپذیر راه مانند مانع زمان یا کمبود نیروی انسانی با کیفیت و تخصصی یا نبود دستورالعمل های علمی و بومی لازم و... (درک اقتضائات، دانش مدیریت)
۱۹) گاها غفلت و عدم رعایت تقوای لازم و نکات ریز اخلاقی و دوری از معارف و ارتباط معنوی (خودسازی)
۲۰) عدم مطالعه مستمر و به روز مجموعه اندیشهها، مواضع و فرمایشات حضرتآیتاللهخامنهای طی 32 سال رهبری ایشان (اندیشه ولایت، رسالت اندیشی)
🔸جمع بندی همه این نکات- که برخی از آنها موارد تخصصیتر و قابل مطالعه و مباحثه میباشد- در همان یک عبارت خلاصه می شود که پیش از این طرح شد: لزوم شناخت صحیح از صحنه در سطوح گوناگون و موضوعات مختلف که مطابق فرمایشات رهبرمعظمانقلاب اولین عنصر لازم برای نقش آفرینی جوانان در رسیدن به تمدن نوین اسلامی است.
🌐 #رسانه_شناخت_صحنه
#جبهه_ما #رهبری #امت #اهل_البصر_و_صبر
#جبهه_مقابل_ما #نظام_سلطه
🔘 @shenakhte_sahne
🔘 instagram.com/shenakhte_sahne
📢📢📢 #آدم_خوب_بودن_به_معنای_مدیر_خوب_بودن_نیست.
#انتخاب_مدیران
امام خامنه ای:
💪💪💪#توانایی و #شایستگی مسئولان #نقش_کلیدی در انتخاب مدیران دارد،
تا آنجا که شخصی مثل #ابوذر که از صحابی بزرگ پیامبر(صلّیاللهعلیهوآله) و یاران خاص امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) است از هرگونه مدیریت منع میشود،😢
👈پیامبر (صلّیاللهعلیهوآله) به ابوذر میفرماید: « من جنابعالی را در مدیریّت، ضعیف میبینم.
خیلی آدم خوبی هستی، مجاهد فیسبیلاللّه، رُکگو، و آسمان بر راستگوتر از او سایه نیفکنده، زمین راستگوتر از او را بر خودش حمل نکرده؛ اینها همه به جای خود محفوظ، امّا شما آدم ضعیفی هستی. حالا که آدم ضعیفی هستی،
⚠️ مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی!
🔔🔔🔔 یعنی تو آدمی هستی که مدیریّت نداری؛ اگر چنانچه بر دو نفر یا بیشتر ریاست پیدا کردی، نمیتوانی کار آنها را به سامان برسانی.»
در واقع #آدم_خوب_بودن_به_معنای_مدیر_خوب_بودن_نیست.
نکات تکمیلی را بخوانید👇👇👇👇
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=44305
https://eitaa.com/tamaddone
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: امروز بیشترین تحرک دشمن بیش از تحرکات امنیتی و اقتصادی، تحرکات تبلیغاتی و رسانهای است. ما در زمینه کار تبلیغاتی ضعف و کمکاری داریم؛ باید قویتر و هوشمندانهتر عمل بکنیم.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: امروز بیشترین تحرک دشمن بیش از تحرکات امنیتی و اقتصادی، تحرکات تبلیغاتی و رسانهای است. ما در زمینه کار تبلیغاتی ضعف و کمکاری داریم؛ باید قویتر و هوشمندانهتر عمل بکنیم.
@Farsna
#دشمن_شناسی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید | توصیه رهبرانقلاب به حفظ روحیه مردمی بودن و غفلت نکردن از نظرات نخبگان
#تنفیذ_سیزدهم
◀️ تسلط بر افکار عمومی، بیشترین تحرّک این روزهای دشمنان علیه ما
✅ فرمایشهای امام خامنهای در مراسم تنفیذ حکم سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران
🔍 از منظر رسانه شناخت صحنه
🔺 مطلب آخر هم مسئلهی جنگ تبلیغاتی دشمن است. امروز بیشترین تحرّک دشمنان ما علیه ما بیش از تحرّکات امنیّتی و اقتصادی، تحرّکات تبلیغاتی و جنگ نرم و تبلیغات رسانهای است؛
🔺 برای اینکه بر افکار عمومی مردم مسلّط بشوند مبالغ هنگفت هزینه میکنند، کارهای بسیار انجام میدهند؛ فکرهای بسیاری را در مجموعههای فکری برای این کار استخدام میکنند تا بتوانند با جنگ روانی، با تبلیغات گوناگون، افکار عمومی کشورها را -از جمله بیشتر از همه امروز کشور ما را که هدف سوءنیّت قدرتهای بزرگ است- قبضه کنند و در اختیار بگیرند.
🔺 وقتی افکار عمومی یک ملّت در اختیار بیگانه قرار گرفت، حرکت آن ملّت هم طبعاً طبق میل آن بیگانه پیش خواهد رفت. کار تبلیغاتی کار مهمّی است؛ ما در این زمینه ضعف داریم.
🔺 حالا بگذریم از آن آدمهای غافلی که از رسانههای داخلی هم به نفع دشمن استفاده میکنند - که حالا آن محلّ بحث ما نیست - لکن [دربارهی] آن کسانی هم که قصد خیر در این زمینه دارند، ما کمکاری داریم. در زمینهی کار تبلیغاتی و حرکت تبلیغاتی درست و تمهیدات رسانهای باید قویتر و هوشمندانهتر عمل بکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر #تهذیب در کار نباشد، علم توحید هم به درد نمیخورد
💢 #امام_خمینی: «شما میدانید که مرحوم شیخ فضل الله نوری را کی محاکمه کرد؟یک معمّم زنجانی؛ یک ملّای زنجانی محاکمه کرد و حکم قتل را او صادر کرد؛»
📅 به مناسبت شهادت آيت الله #شيخ_فضل_الله_نوری
✅ @EMAM_COM
آغاز ثبت نام #طرح_ولایت_مجازی ١٤٠٠
ویژه افراد غیرحوزوی(١٨تا٤٥سال)
#دانشجویان
#معلمین
#فعالین_فرهنگی
ثبت نام:
تا٢٠مرداد در hamzevasl.ir
کانال:
eitaa.com/hamzevasl
t.me/hamzevasl
✅ این طرح(ولایت)بایستی فراگیر شود. امام خامنه ای مدظله العالی
🔻 آغاز ثبت نام دوره های مجازی
🇮🇷 #طرح_ولایت_مجازی ١۴٠٠🇮🇷
🔸 ویژه برادران وخواهران غیرحوزوی (١٨تا۴۵سال)
#دانشجویان
#معلمین
#فعالین_فرهنگی
و...
🔰ثبت نام: تا ٢٠ مردادماه
🌐 hamzevasl.ir
آدرس کانال ها:
🆔 eitaa.com/hamzevasl
🆔 t.me/hamzevasl
🆔 ble.ir/hamzevasl
🆔 instagram.com/hamzevasl
https://eitaa.com/tamaddone
✳️ سرانجام پس از چهار سال ممنوعیت پخش مستند «پرزیدنت آکتور سینما» از تلویزیون به دلیل مخالفت آقای حسام الدین آشنا، نماینده دولت آقای روحانی در شورای نظارت بر عملکرد صداوسیما و عدم اعطای پروانه نمایش برای این مستند توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت آقای روحانی، این مستند روز جمعه ساعت 18 از شبکه سوم سیما پخش خواهد شد.
❇️ این مستند روایت سال های پایانی شوروی در دوره میخائیل گورباچف می باشد و یکی از جنجالی ترین مستندهای موسسه سفیرفیلم در سال های اخیر میباشد.
@safirfilm
این مستند رو سال 95-96 دوستان ساختند تا مردم ببینند عاقبت رئیس جمهور غرب گرا چی میشه. اما دولت از تمام قدرتش استفاده کرد تا جلوی پخشش رو بگیره. قطعا اگر رهبر با تدبیرمون رو نداشتیم، امروز ما هم به سرنوشت شوروی دچار می شدیم.
✅ جمعه ساعت 18، شبکه سوم سیما
https://eitaa.com/tamaddone