فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 به خودم مربوطه... بـه هیچکس مربوط نیست.😳
به مناسبت برخی از هنجارشکنی ها در ایام عید نوروز
برخی یادشان رفته است که هر عملی، عکس العملی را در پی دارد😏
از ماست که بر ماست
#خانواده
✅@tamadonemeyar
⛔️ آیا انقلاب اسلامی با این وضعیت اقتصادی می تواند به تمدن برسد؟
🚫 آیا وضعیت اقتصادی ایران نشانگر افول انقلاب اسلامی است؟
📌 مطالعه تاریخ تمدن های بزرگ جهان از جمله تاریخ تمدن غرب راهگشای بسیاری از مسائل است.
🧨 بعد از پایان جنگ های صلیبی در سال 1299 میلادی، اروپاییان با آشنایی با دستاوردهای کم نظیر تمدن اسلامی به مرور توانستند راه فرار از فلاکت قرون وسطایی خود را پیدا کنند.
✴️ دوران رنسانس یا عصر بیداری اروپایی آغاز شد. دورانی که حدود 400 سال به طول انجامید و پایههای اقتصادی، سیاسی، هنری و علمی تمدن کنونی غرب را بنا نهاد.
⚛️ حالا اروپا با ورود به قرن نوزدهم و ایجاد انقلاب صنعتی پا به عصر جدید گذاشته و پیشرفت علوم تجربی و توسعه اختراعات در اروپا حرف اول را در تمدن غرب می زند. تمدن غرب بیش از 200 سال است که دوران مترقی خود را تاکنون می گذراند.
‼️ اما چند نکته:
🔹 تمدن غرب مجموعه از کشورهای اروپای غربی و آمریکای شمالی است.
🔸دستاوردهای تمدن غرب برای یک کشور نیست بلکه پیشرفت های مجموعه ای از کشورها است.
🔹دستاوردهای فعلی تمدن غرب نتیجه تلاس های 600 ساله است.
🔸تمدن غرب علاوه بر نقاط مثبتی که در کارنامه خویش دارد مانند پر تلاشی، برنامه ریزی و هدف گذاری، نظم، روحیه امیدواری در مقابل مشکلات و... نقاط منفی زیادی نیز دارد مانند کشتارهای وسیع در عصر استعمار، غارت و دزدی اموال دیگر ملت ها برای ساخت تمدنی خود، بی عدالتی، نژاد پرستی و...
((بخش اول)
ادامه دارد...✅
❇️ @tamadonemeyar
📈بخش دوم
🎯 نتیجه:
💎 نباید دوران 600 ساله دستاوردهای تمدن غرب که نتیجه تلاش چندین کشور اروپایی و آمریکایی است را با دوران کوتاه انقلاب اسلامی مقایسه کرد؛ زیرا:
🇮🇷 ایران یک کشور است نه مجموعه ای از چندین کشور.عمر انقلاب اسلامی 43 سال است نه 600 سال.
🇮🇷 دستاوردهای انقلاب اسلامی از راه مشروع حاصل شده و نه از راه غارت و دزدی.
🇮🇷 انقلاب اسلامی 43 سال است در مجموعه ای از تحریم های فلج کننده به سر می برد با این حال توانسته دستاوردهای بی نظیری را رقم بزند و در برخی از زمینه جزو ده کشور اول دنیا باشد اما تمدن غرب هیچگاه با تحریمی مواجه نبوده است.
✅ ادامه دارد...
❇️ @tamadonemeyar
📈 بخش سوم:
🤔 آیا تمدن غرب 40 ساله به دستاوردهای خود رسیده است یا اینکه با صبر و تحمل چند صد ساله به اوج رسیده است؟
برخی فکر می کنند که یک کشور با سابقه چهل ساله را می توان با مجموعه ای از کشورها که قدمت 600 ساله دارند در تمام زمینه ها مقایسه کرد.😐
💰آیا تمدن غرب توانسته در دوران 600 ساله خود فقر و بسیاری از مشکلات اقتصادی را از بین ببرد؟
🔒تمدن غرب در این دوران 600 ساله خویش همواره با مشکلات معیشتی و اقتصادی روبرو بوده و تنها در برخی از دوره های محدود توانسته مشکلات اقتصادی خود را کاهش دهد.
📚علاوه بر مراجعه به تاریخ تمدن غرب و وضعیت نا به سامان اقتصادی این کشورها،
🇺🇸هم اکنون ایالات متحده آمریکا بعد از به اوج رسیدن خود، همچنان بدهکارترین کشور دنیاست؛
🇺🇸40 میلیون نفر از جمعیت مردمش زیر خط فقر هستند؛
🇺🇸جنگ طلب ترین کشور دنیا محسوب می شود؛
🇺🇸تمدن غرب بیشترین کشتارها را در تاریخ دنیا دارد؛
🇺🇸همواره ضریب جینی افزایشی داشته و شکاف طبقاتی رو به گسترش بوده و سران تمدن غرب آن را امری طبیعی می دانند؛
🇺🇸تمدن غرب بر پایه نژاد پرستی و غارت و بی عدالتی پایه ریزی شده است؛
🇺🇸تاریخ استعمار نشان می دهد که نظام برده داری در تمدن غرب همواره مورد افتخار بوده است و از آن کسب درآمد داشته است و...
✅ادامه دارد...
❇️ @tamadonemeyar
✅بخش چهارم و نهایی:
🔻در هر تمدنی ـ چه تمدن غرب و چه تمدن اسلامی ـ صبر و تحمل برای حل مشکلات اقتصادی و نظام سازی الزامی است. مسیر تمدن سازی و ایجاد نظامات تمدنی با 40 سال محقق نمی شود.
🔸مهمترین و دشوارترین کار در مسیر تشکیل یک تمدن فعال، نظام سازی و ارتباط منسجم و هدفمند بین تشکیلات و نظامات یک تمدن است.
🔹چنانچه یه تشکیلات منسجم برپا شد مشکلات اقتصادی نیز رفع خواهد شد.
🔻تمدن غرب صدها سال تلاش کرد تا این ارتباط منسجم بین نظام های اجتماعی خود را به دست آورد.
🔰اگر باب مقایسه را باز کنیم و انصاف را رعایت کنیم، می بایست 40 ساله ابتدایی تمدن غرب را با 40 ساله ابتدایی انقلاب اسلامی مقایسه کرد.
❎تمدن غرب تا حدود 150 سال پیش و بعد از 450 سال تلاش، از ابتدایی ترین مسائل بهداشتی 🛁 نیز محروم بود...
📌آیا انقلاب اسلامی را که در مسیر تمدن سازی است و تمام دستاوردهای خویش را از راه انسانی به دست آورده، می توان با تمدن غرب وحشی که از راه ظلم و تجاوز به آقایی جهان رسیده، مقایسه کرد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
❇️ @tamadonemeyar
مناجات ابوحمزه ثمالی ۲۰۲۲۰۴۰۷_۲۰۳۵۴۴.mp3
29M
مناجات ابوحمزه ثمالی
حجتالاسلام مهدی مهدوی نژاد
شب دوم رمضان - ۱۵ فروردین ۱۴۰۱
هیئت انصار ولایت دارالعباده یزد
@darozzekr_com
مناجات خوانی بسیار دلنشین و دلنواز پیرغلام اهل بیت علیهم السلام👆👆👆👆
سال ها توفیق بود پای این سفره غرق رحمت الهی بودیم؛ مناجاتی انسان ساز که با نفس گرم و خالصانه این خادم اباعبدالله الحسین علیه السلام فضای شهر یزد را به آسمان نزدیک کرده است.
از برکات این مناجات خوانی، پرورش دو شهید بزرگوار در این هیات خاص بود و البته شهدای زنده ای که در حال پرورشند.
🌺شهید علی اصغر شایق
🌺شهید محمدحسین محمدخانی
🔴این عکس باید دنیا رو تکون میداد؛ اما خب متأسفانه یمن جزو اروپا نیست..
#حقوق_بشر_آمریکایی
❇️ @tamadonemeyar
🔊🔊🔊
✅تجارت ایران با 15 کشور همسایه با 43درصد رشد به 52میلیارد دلار رسید
🔹تجارت کشورمان با همسایگان ایران در سال 1400با رشد 23درصدی در وزن و 43درصدی در ارزش به بیش از 100میلیون تن کالا و به ارزش 51.9میلیارد دلار رسید.
🤔چرا بعضی فکر می کنند که ما وقتی با دولت آمریکا دشمن هستیم و رابطه نداریم یعنی با همه دنیا قطع ارتباط کردیم؟!!!
💪تجارت 101 میلیارد دلاری ایران در سال 1400 با کشورهای مختلف دنیا را چه جوری توجیه می کنند؟!!!
🇮🇷در انقلاب اسلامی مسئول داریم تا مسئول
🔹مثل همه کشورهای دنیا
👏بستگی به انتخاب درست مردم در انتخابات داره
❇️ @tamadonemeyar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬[ باهر کسی رفیق نشو جز... ]
🎤حجت الاسلام والمسلمین عالی
🔰 رهبر انقلاب: یک حرف نصیحتآمیز و از سرخیرخواهی خطاب به آقایان سعودی دارم؛ چرا جنگی را که یقین دارید در آن پیروز نمیشوید ادامه میدهید؟ راهی برای خروج خود از جنگ پیدا کنید
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار مسئولان نظام: در مسئلهی #یمن بنده یک حرف نصحیتآمیزی به آقایان سعودی دارم که این از روی نصیحت است ، واقعاً خیرخواهی است. چرا جنگی را که یقین دارید در آن پیروز نمیشوید ادامه میدهید؟ اصلاً احتمال پیروزی سعودیها در جنگ یمن هست؟ احتمالش هم نیست. با این همتی که مردم یمن دارند، با این شجاعتی که رهبرانشان دارند نشان میدهند، با این ابتکار عملی که در بخشهای مختلف دارند، احتمال پیروزی وجود ندارد. خب جنگی که در آن احتمال پیروزی وجود ندارد، چرا ادامه پیدا میکند؟ یک راهی پیدا کنید خودتان را خارج کنید از این جنگ.
۱۴۰۱/۰۱/۲۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #موشن_گرافی| اقتصاد دانش بنیان
🔰 توسعه شرکتهای دانشبنیان یعنی اشتغالزایی برای تحصیلکردهها
🔻 رهبر انقلاب، در دیدار مسئولان نظام: وقتی توانستیم شرکتهای دانشبنیان را توسعه بدهیم، جوانان تحصیلکرده دانشگاهی جذب میشوند و کیفیت نیروی انسانیِ دستگاههای کاری ارتقا پیدا خواهد کرد.
❇️ @tamadonemeyar
📌📌📌تجربه های اقتصاد دانشبنیان در دنیا
✅ از جمله مواردی که چشم اندازی را در مقابل روی ما قرار داده و اهمیت و ضرورت توجه به اقتصاد دانشبنیان را برای ما روشن میکند توجه به تجربه کشورهایی است که از دانش محور کردن اقتصاد برای خود مزیت ایجاد کردهاند.
🔹چنانکه انقلاب کشاورزی در انگلستان سبب افزایش بهرهوری در محصولات و افزایش راندمان تولید مزارع شد و به تبع آن میزان درآمد نیز افزایش یافت. توجه به این مزیت داخلی و حرکت به سمت کشاورزی نوین ، به طور نسبی رفاه اجتماعی را ایجاد کرد و جمعیت را نیز افزایش داد و نهایتاً زمینه را برای انقلاب صنعتی فراهم کرد به طوری که افراد آزاد شده از صنعت کشاورزی، وارد انقلاب صنعتی شدند و این زمینه ای شد برای رسیدن به اقتصاد مبتنی بر نوآوری.
🔹اقدام دیگری که در سال ۲۰۱۸ در هندوستان رخ داد، اجرای طرحی بود که در ذیل صنعت کشاورزی دیجیتال، با دسترسی کشاورزان به موبایل و امکان ارسال اطلاعات از طرف پایگاه های مطالعاتی کشاورزی به صورت تخصصی پیام هایی در مورد زمان کشت و نکات مهم کشاورزی به کشاورزان ارسال می شد نتایج اجرایی این طرح به صورتی بود که در طول یکسال راندمان تولید مزارع آنها ۱۰ درصد رشد پیدا کرد این در حالی بود که انتظار می رفت در سال اول اجرای این طرح که استقبال زیادی هم از آن نشده بود تولید و رشد محسوسی نداشته باشد.در واقع کشاورزانی که از اطلاعات دیجیتال استفاده کرده بودند توانستند راندمان تولید خود را افزایش داده و درآمد بیشتری کسب کنند افزایش تابآوری آنان در برابر شوک هایی که کسب و کارشان را هدف قرار میدهد فاکتور مثبت دیگر بود؛ پس از آن نشریه «ساینس» نیز بر این مبنا در یک مقاله علمی نوشت:کشاورزانی که پیشنهادات دیجیتالی را به صورت روزانه دریافت و اجرا میکنند به ازای هر یک دلاری که هزینه میکنند ۱۰ دلار درآمد کسب میکنند. تقریباً دو برابر کشاورزان دیگر.
🔹ژاپن نیز از دهه ۱۹۷۰ به سمت اقتصاد سرمایه محور و دانشبنیان حرکت کرد به طوری که در زمینه انرژی و دارا بودن شدت پایین مصرف انرژی در زمره موفق ترین کشورهای دنیا به حساب میآید. شدت مصرف انرژی در سال ۲۰۰۵ برای این کشور حدود ۶۵۳۹ بی تی یو در ازای تولید ناخالص داخلی بوده است که در مقایسه با میانگین جهانی حدود ۱۹ درصد پایینتر است. در واقع مهمترین نکته در ارتقای کارایی انرژی کشور ژاپن وجود زیرساختهای لازم سیاستگذاری نظارت و برنامهریزی منسجم در به کارگیری فناوری های جدید در جهت کاهش مصرف انرژی است.
💠 بنابر مصادیقی که در بالا اشاره شد میتوان به نتایج زیر دست یافت:
۱- اگر به سمت اقتصاد دانش بنیان حرکت نکنیم نمیتوانیم از ظرفیت ها و مزیت های خود در جهت افزایش بهرهوری استفاده کنیم آنگاه کشورهایی با منابع کمتر از ما پیشی خواهند گرفت.
۲- تداوم رشد، در اقتصاد دانش بنیان است؛ زیرا دانش هیچگاه تمام نمی شود، بنابراین رشد اقتصادی همواره ادامه خواهد داشت و دچار رکود نخواهد شد.
۳- حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان منحصراً مربوط به کشورهای توسعه یافته نیست بلکه کشورهایی همچون هند ، برزیل ، کره و... با اتکا به دانش محور کردن اقتصاد توانستهاند جایگاه قابل توجهی را برای خود کسب کنند.
✅ بنابراین آنچه را حکیم انقلاب به عنوان شعار سال مطرح کردند یک ضرورت انکارناپذیر بر سر راه اقتصاد کشور است که به عنوان قوه پیشران در اقتصاد، تولید، افزایش بهرهوری و رفاه اجتماعی باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
✍️ محمد حکیمی
❇️ @tamadonemeyar
سلام خدمت دوستان گرامی
ایام به کام و زیر سایه پر برکت 🌹امام زمان عجل الله تعالی🌹 همواره موفق باشید.
🔻موضوع کانال عبارت است از:
1️⃣ تاریخ تمدن اسلامی
2️⃣ تمدن نوین اسلامی
3️⃣ انقلاب اسلامی
4️⃣ ماهیت تمدن غرب
❇️ با رویکرد جهاد تبیین❇️
✊انشالله که قدمی در ساخت و پیشبرد تمدن نوین اسلامی برداریم.
🇮🇷به «تمدن معیار» بپیوندید و به دوستان خود پیشنهاد دهید🇮🇷
👇👇👇👇👇👇👇
🆔 @tamadonemeyar