eitaa logo
تمنا
100 دنبال‌کننده
292 عکس
255 ویدیو
11 فایل
کانال تمنا _تربیت مهدوی نسل انقلابی_ جهت ارائه مطالب قرآنی،تربیتی،شهدایی،اخلاقی، معرفتی و خبری حوزه علمیه فاطمه الزهراءسلام الله علیها شهرستان نائین ایجاد شده است.
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 شاد کردن دل امام زمان علیه السلام 🌺 آیت الله بهجت(ره): ⬅️ وقتی دل مؤمنی را شاد كنید، خدا از لطف، مَلکی را خلق می‌کند که آن ملک، شما را از بلاها و تصادفات و ... حفظ ‌می‌كند. این که می‌بینید در برخی تصادفات بعضی‌ها محفوظ می‌مانند در حالی که به نفر کناری آن‌ها آسیب وارد می‌شود به سبب این است که آن شخصِ محفوظ مانده، در مسرّت اهل ایمان نقش داشته است. 📚 برگی از دفتر آفتاب، ص ١٨۴. ✍حالا فکر کن اگه کاری کنم که دل امام زمان رو شاد بکنه، چی میشه ... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ♡اَللهُمّ عَجّل لِوَلیّکَ الفَرَج 🟢 بسمت خدا | @s_solouk
امام صادق عليه السلام يادى از كوفه كرد و فرمود: كوفه بزودى از مؤمنان خالى مى شود، و علم از آن جمع مى شود همانطور كه مار در لانه اش جمع مى شود، سپس دانش در شهرى كه به آن مى گويند، ظاهر مى شود، و آنجا مركز علم و فضيلت مى شود، تا جايى كه هيچ كس حتى خانمهاى خانه دار در دين مستضعف باقى نمى مانند واين نزديك ظهور قائم ما (حضرت مهدى عليه السلام) خواهد بود. بحارالانوار 🌱 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 https://eitaa.com/Galleriashiny
تعصب ورزیدن بجا و نا بجا و اما ثروتمندان عيّاش و متکبّر امّتهاى پيشين، تعصّبشان به سبب نعمتهاى گوناگون (و زر و زيورها) و فزونى نفراتشان بود; آنها مى گفتند: ثروت و فرزندان ما از همه بيشتر است و هرگز کيفر (الهى) را نمى بينيم. (امّا شما حتى اين بهانه ها را هم براى تعصب کورکورانه خود نداريد). اگر قرار است تعصّبى انجام گيرد، بايد تعصّب شما براى اخلاق پسنديده، کارهاى نيک و امور خوب و شايسته باشد. همان افعال و امورى که مردان بزرگوار و شجاع از خاندانهاى با ارزش عرب و سران با شخصيّت قبايل در آنها بر يکديگر پيشى مى جستند (يعنى) در صفات پسنديده و انديشه هاى والا و مقامهاى بلند و آثار ستوده (آرى! اگر مى خواهيد تعصّبى داشته باشيد) درباره خصلتهاى مطلوب، تعصّب به خرج دهيد; از جمله حفظ حقوق همسايگان، وفاى به عهد و پيمان، انجام کارهاى نيک، مخالفت با تکبّر، اقدام به جود و بخشش، خوددارى از ستم، بزرگ شمردن قتل نفس (و پرهيز شديد از آن)، انصاف درباره مردم، فرو خوردن خشم و اجتناب از فساد در زمين.
دعا برای سعادتمندی اَلْبِسْنِی فیٖ هٰذِەِ الْحَیٰاةِ الْبٰائِرَةِ ثَوْبَ الْعِصْمَةِ، وَحَلِّنِی فیٖ تِلْكَ الْبٰاقِیَةِ بِزِینَةِ الْاَمْنِ وَالسَّعٰادَةِ، وَافْطِمْ نَفْسِی عَنْ طَلَبِ الْعٰاجِلَةِ الزّٰائِلَةِ، وَاَجِرْنِی عَلَی الْعٰادَةِ الْفٰاضِلَةِ، وَلاٰ تَجْعَلْنِی مِمَّنْ تَکِلْهُ اِلیٰ نَفْسِهِ. مرا بپوشان در این دنیای نیست شونده، جامۀ عصمت را، و در آن سـرای ماندگار زیورم ده به زینت ایمنی و خوشبختی، و دور ساز نفس مرا از درخواست چیز زودگذر نیست شونده، و مرا پناه ده بر عادت فضلت، و مرا از کسانی قرار مده که آنان را به خودشان وامی‌گذاری.
عبرت از گذشتگان وَ احْذَرُوا مَا نَزَلَ بِالْأُمَمِ قَبْلَكُمْ مِنَ الْمَثُلَاتِ بِسُوءِ الْأَفْعَالِ وَ ذَمِيمِ الْأَعْمَالِ، فَتَذَكَّرُوا فِي الْخَيْرِ وَ الشَّرِّ أَحْوَالَهُمْ وَ احْذَرُوا أَنْ تَكُونُوا أَمْثَالَهُمْ؛ فَإِذَا تَفَكَّرْتُمْ فِي تَفَاوُتِ حَالَيْهِمْ فَالْزَمُوا كُلَّ أَمْرٍ لَزِمَتِ الْعِزَّةُ بِهِ شَأْنَهُمْ [حَالَهُمْ‏] وَ زَاحَتِ الْأَعْدَاءُ لَهُ عَنْهُمْ وَ مُدَّتِ الْعَافِيَةُ بِهِ عَلَيْهِمْ وَ انْقَادَتِ النِّعْمَةُ لَهُ مَعَهُمْ وَ وَصَلَتِ الْكَرَامَةُ عَلَيْهِ حَبْلَهُمْ، مِنَ الِاجْتِنَابِ لِلْفُرْقَةِ وَ اللُّزُومِ لِلْأُلْفَةِ وَ التَّحَاضِّ عَلَيْهَا وَ التَّوَاصِي بِهَا؛ وَ اجْتَنِبُوا كُلَّ أَمْرٍ كَسَرَ فِقْرَتَهُمْ وَ أَوْهَنَ مُنَّتَهُمْ، مِنْ تَضَاغُنِ الْقُلُوبِ وَ تَشَاحُنِ الصُّدُورِ وَ تَدَابُرِ النُّفُوسِ وَ تَخَاذُلِ الْأَيْدِي. از کيفرهايى که بر اثر سوء افعال و اعمال ناپسند بر امتهاى پيشين وارد شد، برحذر باشيد، حالات آنها را در خوبى و بدى به ياد آريد و بترسيد از اينکه شما هم مانند آنان شويد، هرگاه به تفاوت دو حال آنها (پيروزى و شکست) مى انديشيد به سراغ امورى برويد که موجب عزّت و اقتدار آنان شد; دشمنان را از آنها دور کرد; عافيت و سلامت را بر آنان گسترش داد; نعمتها مطيعشان شد و کرامت و شخصيت، رشته خود را به آنان پيوست. عامل اين خوشبختى پرهيز از تفرقه، تأکيد بر الفت و اتحاد، تشويق يکديگر به آن و سفارش نمودن به انجام آن بود. از هر کارى که ستون فقرات آنها را در هم شکست و قدرتشان را سست کرد اجتناب کنيد: از کينه هاى درونى، بدخواهى، پشت به هم کردن و دست از يارى هم برداشتن بپرهيزيد.
دعا برای سعادتمندی فَالشَّقِیُّ مَنْ لَمْ تَأْخُذْ بِیَدِەِ، وَلَمْ تُؤْمِنْهُ مِنْ غَدِەِ، وَالسَّعِیدُ مَنْ اٰوَیْتَهُ اِلیٰ کَنَفِ نِعْمَتِكَ، وَنَقَلْتَهُ حَمِیداً اِلیٰ مَنٰازِلِ رَحْمَتِكَ، اِنَّكَ عَلیٰ مٰا تَشَاءُ قَدِیرٌ، وَمُیَسـِّرُ کُلِّ عَسِیرٍ، وَکُلُّ عَسِیرٍ عَلَیْكَ سَهْلٌ یَسِیرٌ. که بدبخت کسی است که دستش را نگیری و او را نسبت به فردایش ایمنی نبخشی، و خوشبخت کسی است که او را در پناه نعمتت جای داده، و او را ستوده به جایگاه‌های رحمتت منتقل کرده باشی. که تو بر هر چه خواهی توانایی، و آسان کننده هر مشکلی هستی، و هر مشکلی بر تو آسان و ساده است.
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تصاویری از حضور سردار قاآنی فرمانده سپاه قدس در مراسم استقبال از پیکر شهید نیلفروشان در فرودگاه مهرآباد تهران در پخش زنده رسانه ملی
عجب نفوذ نگاهی
سخنرانی.mp3
48.53M
💠 سه شنبه های مهدوی 🗓۸خرداد۱۴۰۳ 🔶کانال رسمی دکتر سعید عزیزی👇 ‌┏━━ °•🍃🌸🍃•°━━┓ 🆔@drsaeedazizi ┗━━ °•🍃🌸🍃•°━━┛
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚اینقدر به پدرتون گفتید «آقا» ، که خود آقای مسلمین جهان شدید!!