eitaa logo
تا مردم
500 دنبال‌کننده
367 عکس
71 ویدیو
12 فایل
حسین کاظم زاده طلبه عصر انقلاب دوستدار خمینی، خامنه ای و مردم @Hkazemzadeh
مشاهده در ایتا
دانلود
کاپیتولاسیون فجازی 🌀🌀🌀🌀 سعید از رفقایم بود چند سال پیش تصمیم داشت حوزه علمیه ثبت نام کند. می‌گفت «بچه های خانه طلاب، الگویم هستند. خیلی دوست دارم راجع به آنها مستند بسازم.» آن سال نمی دانم چرا قسمت نشد ثبت نام کند و پشت گوش افتاد. 🔰خورد به ماجرای کرونا و آقا سعید ما که اصلا اهل فجازی نبود، به اقتضای کارش، سرش در گوشی رفت. به تدریج، ادبیاتش تغییر کرد، هر چند وقت یکبار که بحث می کردیم چندین سنگر از دست رفته بود. حرفهای فجازی رو عیناً تکرار می کرد و هوش و حواسش از کار افتاده بود. 🔰راجع به همه چیز شک کرده بود، اما ریشه همه اش این بود که ایران دیگر جای زندگی نیست و دلیلش هم حاکمیت دین و اسلام و آخوندها هست. کم کم پستهای اینستاگرام و تیپ ظاهرش هم تغییر کرد. ذره ذره دور از چشمام آب میشد. 🔰پدر و مادرش حسابی نگران شده بودند، سعید از تصمیم بر ازدواج منصرف شده بود، به قول خودش چرا ازدواج کنم تا بچه ام مثل خودم بدبخت بشه سر این قضیه با مادرش درگیری فیزیکی هم پیدا کرد و از خانواده اش طلاق عاطفی گرفت. 🔰کما بیش هنوز با بنده ارتباط داشت و با هم بحث می کردیم، نوعا بی فایده صفحات و کانالهایی که دنبال میکرد را دائم برای من ارسال میکرد. در صدد جذب بنده هم بود. چند وقتی ملی گرا شده بود و همه چیز را بر این اساس تحلیل می کرد. چند وقتی ضد انقلاب شده بود و همه گرفتاری ما را از انقلاب ۵۷ می دانست. مدتی ضد مردم شده بود و مردم به قول خودش احمق را جیره خوار حکومت می دانست و القصه .... 🔰در ماجراهای اخیر هم صبح تا شب پای مجازی، برای دشمن ناخواسته سربازی می کرد و میدان دار بود. نمی دانم ماجرای چند جوان و نوجوان کشور ما بدین شرح است. اما یک موردش هم زیاد است. جوانی که به جد تصمیم داشت حوزه بیاید و به قول خودش، خدمت به انقلاب هویت طلبگی اش بشود، تبدیل به پیاده نظام دشمن در فجازی می شود. 🔰هیچ توانایی برای مدیریت و اعمال حاکمیت و قانون هم در این فضا وجود ندارد. پلتفرم ها رسما حاکمیت کشور را به بازی گرفته اند. زیر بار قانون کشور نمی روند. ارزشهای ما را مسخره و حذف می کنند. انبوهی از کلاهبرداری مجازی که هیچ مرجعی پاسخگوی آن نیست. 🔰رسما کاپیپولاسیون در فضای مجازی است که به جوان ما حمله ور می شوند و به او تعرض می کنند و ما فقط باید نظاره گر باشیم و غصه بخوریم. اغتشاشات اخیر هم به عیان نشان داد که دیگر این پلتفرم ها بازتاب دهنده ناآرامی های واقعی نیستند،‌ بلکه خود از کاه، کوه می سازند، با الگوریتم و زیرساختی که با هوش مصنوعی مدیریت می شود، معانی و پیامهای مد نظر خود را ضریب میدهند و هیچ اعتقادی هم به آزادی بیان ندارند. 🔰یکی از آورده های ماجراهای اخیر برای مردم و مسئولین ما این بود که ولنگاری فضای مجازی را جدی بگیرند و فکری برایش کنند.
«مشابه اینستاگرام» ❓میگن اگر اینستاگرام را قطع کنیم، بیش از یک میلیون نفر، کارشان را از دست میدهند ✅اما توجه نمی کنند که پلتفرم داخلی، بیش از این یک میلیون، تولید شغل می کند. به علاوه، آسیبهایی که از قبل امثال اغتشاش اخیر که پیچش دست مدیریت شیطانی همین پلتفرم هاست، حد ندارد. مشاغلی که آسیب دیدند، اموال عمومی و شخصی ای که از بین رفتند، کسب و کارهایی که به خاطر شلوغی ها، کساد شد، بسیاری از منابع درآمدزای کشور مثل صنعت توریسم و سرمایه گذاری و ترانزیت و.... که لطمه اساسی خورد و همه اینها سفره مردم را کوچک کرد. ❓میگن ، ما عرضه تولید مشابه اینستاگرام و وات ساپ را نداریم. ✅اما توجه نمی کنند که ایران و ایرانی اراده کرد و صنعت هسته ای خود را راه انداخت و جزء معدود کشورهای هسته ای شد، موشک نقطه زن تولید می کند، ماهواره و سلولهای بنیادین و نانو و واکسن کرونا و.... همگی نشان از توان و عرضه بالای ایرانی است. عمده این است که اراده ملی در میان مردم و مسئولین شکل بگیرد. ❓میگن پلتفرم های داخلی، چیزی شبیه پراید در صنعت خودروسازی است، باگهای عجیب و غریبی که حوصله کاربر را سر می برد. ✅اما توجه نمی کنند که تلگرام و اینستاگرامی که امروز این قدر برو و بیا دارند، در عنفوان کودکی و جوانی شان، توان راه رفتن هم نداشتند، اوضاع روزهای اولی که تلگرام آمده بود را یادتان هست؟! یک پایه پیشرفت این اپلیکیشن ها، حمایت مردم و اعتماد به تولید کنندگان آن است. البته باید مراقبت کرد تا به سرنوشت برخی کالاهای ایرانی مثل خودرو و لوازم خانگی دچار نشویم و جنس بنجل تحویل خلق الله ندهیم ولی هیچ کس از ترس تصادف، پیاده مسافرت نمی کند. ✅منطق استقلال در حکمرانی مجازی، حرف روشن و محکمی است که نباید از آن کوتاه بیاییم. ما جنگ نظامی و تهاجم فرهنگی و ناتوی سیاسی و محاصره اقتصادی را به فضل الهی، پشت سر گذاشتیم. در جنگ شناختی که کارش مدیریت اذهان است، با وابستگی به خارج از کشور کارمان راه نمی افتد.
تشییع حاج قاسم، ۱۰۰ هزار نفر 🔰🔰🔰 ترمینال جنوب، گوشه خیابان منتظر بودم، ماشین قم بیاید و سوار شوم. همان ماشین اول آمد و سوار شدم. مسافر عقب پیاده شد و من وسط نشستم. 💠راننده انگشتر و دست بند طلایی داشت، نمی دانم طلا بود یا نه. ولی خیلی باکلاس بود. سرفه می کرد و زیر لب غرغر می کرد. فکر کنم داشت می گفت دیشب در خیابان ولی عصر گاز اشک آور زدند و ... سمت شاگرد یک آقا پسری با یک ساک بزرگ روی پا، ماسک به دهان و موهای بلند و دم اسبی یک سره با گوشی حرف میزد و قربون صدقه همه هم می‌رفت. کنار دستی ام هم یک آدم بی سر و صدا که فقط جواب سلامم را داد تا اواسط مسیر که داستان ما شروع شد در وضعیت سکوت بود. 💠همه چیز داشت به خوبی و خوشی می‌گذشت که در ۸۰ کیلومتری قم، راننده گفت «حاج آقا نظرتون راجع به ظلمی که نظام به مردم می کند چیه؟» فکر کردم، ماجرای مهسا را می گوید. گفت : اون بنده خدا را که کشتند و رفت، منظورم ظلم ۴۴ ساله نظام به مردمه گفتم اون بنده خدا را که پزشک قانونی هم گفت، سابقه بیماری داشته و ضرب و جرحی در کار نبوده. گفت : پنجاه درصد به بالا دارند میگن کشته شده، شما چی میگی؟! بعد من مسأله ام مهسا نیست، کشور را به فنا دادید، خوردند و بردند و این سید هم که حب قدرت دارد و کاری نمی کند. به سختی خودم را کنترل کردم، گفتم خبر داری در این سالها چند تا دانه درشت را قوه قضاییه زمین زده، اگر خبر نداری بدان با ذهنت دارند بازی می کنند. خیلی خونسرد و محترم ادامه داد: من سوال شما را به خودتان برمی گردانم، شما پنج دستاورد نظام را برای ما بگو. 💠گفتم یکی یکی میگویم و شما دانه دانه نقد کن، من ۴۰ میلیون ایرانی زیر تابوت حاج قاسم را بزرگ ترین دستاورد نظام میدانم. در این ظلمت کده دنیا، شما مردمی با این معنویت و اراده و ایمان داری، بالاترین سرمایه و دستاورد است. بغلیم که از گفت و گوهای قبلی اش فهمیدم که دانشجوی ارشد است، به یکباره آمپر چسباند و گفت مسخره کردی ما را؟! می گوید دستاورد بگو تو مراسم تشییع جنازه مثال می زنی؟! 💠عجیب بود برایم، راننده می گفت : حاج آقا تعداد تشییع کنندگان که ۱۰۰ هزار تا بود.!!! تصویر ذهنی اش همین بود و اصلا بنای بر دروغ گفتن نداشت. از آن عجیب تر این بود که وقتی برایش استدلال کردم که جمعیت میلیونی بوده در پاسخ گفت:‌ «پس کی داره الان عکسهای حاج قاسم را در تهران آتش می زند؟!» فضای مجازی حقیقتا بینات و نقاط روشن را از مردم سلب کرده و تصمیم گیریها و محاسبات اصلا رنگ و بوی عقلانیت ندارد. 💠به آقا پسر دانشجو می گفتم که بابا طبق آمارهای بین المللی ما در رشد علمی جهش داشتیم، در شاخص توسعه انسانی که اصلی ترین شاخص پیشرفت کشور است در دنیا جزء رده های بالاییم،‌ جزء معدود کشورهای هسته ای هستیم ، می گفت پس چرا همه رفقایم از کشور مهاجرت می کنند؟! عین ۸۰ کیلومتر را با این دو بزرگوار و با سکوت معنادار دو مسافر دیگر به مقصد رساندیم. تربیت شدگان فضای مجازی یله و رها چیزی جز این نخواهد شد. 💠واقعا ما در جنگ شناختی با محوریت این پلتفرم ها که مدیریت و هدایتش به دست همانهاست که ما را تحریم دارویی کردند و بچه های پروانه ای ما، جلوی ما پرپر زدند، وضعیت اسفباری دارد. کاش شورای عالی فضای مجازی، مردم، نخبگان و .... عمق فاجعه را دریابند.
فقط پنجاه قدم 🌹🌹🌹🌹 مثل همیشه، بابت جای پارک، کلی دور زدم تا یک جایی پیدا کردم. بیمارستان فرقانی از معدود بیمارستانهایی است که دوستش دارم، یاد حضور جریان ساز طلبه ها در بیمارستان در دوران اوج کرونا می افتم. افتخاری بود برای جامعه روحانیت که کنار کادر درمان، جهاد سلامت را پیش بردند. 🔰یاد آقای مداحی به خیر، همان طلبه ای که خانم و دو فرزند تو راهیش را در همین بیمارستان از دست داد و غریبانه گوشه ای نشست و برایشان روضه خواند. عکس بی کیفیت و تارش را خاطرتان هست؟ برای بستری کردن بیمارمان، رفتم کارهای اداریش را انجام دهم، باید میرفتم خدمات بیمه. 🔰آمدم دم آسانسور مرد غریبه گرم سلام کرد و تعارف زد که اول من وارد شوم، پیش خودم گفتم، موقع خروج، جبران می کنم، به هیچ عنوان اجازه نداد. از درب آسانسور که آمدم بیرون، خانم میانسالی که روی ویلچر نشسته بود و مشغول جر و بحث با شوهرش، من را که دید مثل خیلی از خانمهای دیگر در برخورد با یک آخوند، موهایش را به داخل روسری هدایت کرد و با خنده گفت: حاج آقا، این شوهرم، پدر من را در آورده. مرد هم مهربانانه، نگاهش کرد و انگار، دعوا تمام شد. 🔰 کنار ساختمان بستری اعصاب و روان، یک مادری به همراه دختر و نوه اش گوشه ای کز کرده بودند. دختر، لباسهای بیماران همین بخش را پوشیده بود. دختر سلامی کرد و گفت: حاج آقا، مادرم بچه من را میخواهد بدزدد!! مادر نگاهی به من کرد و با تمام قوای چشمش دردمندانه، التماس دعا کرد. دعایش کنید، گرفتار بود. 🔰از کنار سالن انتظار بخش زنان و زایمان که رد میشدم، کلی جمعیت، خوشحال و خندان، با دسته گل و شیرینی، منتظر مادر و فرزندشان بودند. پیرزنی که به زحمت راه میرفت، اما تولد نوه اش سرحالش کرده بود. به درونم نگاه کردم، چقدر شادی مردم، لذت بخش است. تلخی ایستگاه قبلی، اندکی کم شد. 🔰ساختمان را که دور زدم، پنجاه قدم بعد رسیدم به ورودی اورژانس، صدای جیغ و داد می آمد. دلم هری ریخت. چند تا مرد، مثل زن بچه مرده ضجه می‌زدند. چند تا خانم از حال رفته بودند. ظاهراً جوانشان را از دست داده بودند. چقدر سخت بود از میانشان رد شدم. تمام وجودم را غم گرفت. بی اختیار اشکم آمد. یاد برادر خدا بیامرزم افتادم. 🔰فاصله پا گذاشتن در این دنیا تا کوچ از این عالم، تنها پنجاه قدم شد. دنیا به همین کوچکی در این پنجاه قدم، بساطش جمع شد.
هدایت شده از نشریه خط
انا لله و انا الیه راجعون خون پاک جمع زیادی از مردم مظلوم شیراز در یک واقعه تروریستی بر زمین ریخته است. ایجاد خلا امنیتی در سایه فرسایشی کردن و طولانی شدن اغتشاشات، موجب می‌شود گروه‌های داعشی جو را به دست بگیرند و امنیت کشور به مخاطره بیفتد. در مواجهه با اتفاقات اخیر دو نکته حائز اهمیت است: ١. گفت و گوی عمومی در شرایط فعلی مفید و در حد خود مؤثر است اما معرفی این مقوله به‌عنوان تنها راه‌حل بحران کنونی اشتباهی راهبردی است. اولا گفت و گو، اقدامی فرهنگی است اما معضل فعلی پیش و بیش از آن‌که فرهنگی باشد «امنیتی» است ثانیا گفت و گو راه‌حلی میان‌مدت است و تأمین امنیت نیازی فوری است. ٢. بازداشتن قوای نظام از حل اساسی مسائل و تضعیف قوای آنان یکی از اهداف قطعی دشمن است که مورد تصریح مقام معظم رهبری نیز قرار گرفت. راه مقابله با مسائل امنیتی فعلی اعتماد به مردم، تشکیل شبکه‌های امنیتیِ محلی و مردمی و احیای تجربه کمیته‌هاست. همان راهبردی که در تاریخ ٩٨.٩.۶ مورد تصریح رهبری قرار گرفت ولی بر زمین ماند! @rozaneebefarda متن کامل آن سخنرانی مهم را اینجا بخوانید: https://khl.ink/f/44267 🌐 کانال نشریه علمی_فرهنگی خط @KHAT_NASHRIYE
این داستان، واقعی است 🌀🌀🌀 🌹چادر گل گلی اش را برداشت و گذاشت توی کیف مامان چند هفته ای میشد که حرم نرفته بودند. شال و کلاه کردند و راه افتادند. مادر، دختری توی ماشین، مادر در فضای مجازی دید که ضد انقلاب، فراخوان تجمع داده، کمی دلش لرزید اما اعتنا نکرد. شیراز چند روزی بود که آرام گرفته بود. دیگر همان اقلیت انگشت شمار هم خبری ازشان در خیابان نبود. مادر، خبر فرو ریختن متروپل را که شنید، بی قرارتر شد. فیلترشکن را روشن کرد و وارد اینستاگرام و توییتر شد. 🌹توییتهایی را دید که ضد انقلاب چند روز قبل پیش بینی کرده بود که اتفاقی در روزهای آتی رقم خواهد خورد و مردم زیادی کشته خواهند شد، نام شاهچراغ هم در برخی توییتها دیده میشد. نگرانی اش بیشتر شد. در دلش گذشت که آخر چرا این پلتفرم های مرکز فتنه و دلهره را نمی بندند؟؟!!! چرا اینها را جمع نمی کنند؟؟!!! چرا باید دلم بلرزد وقتی از منزل بیرون میزنم؟؟!! 🌹خواست به راننده بگوید که برگردد، اما دلش را چه می کرد، مهم تر از خودش، به دخترش که کلی برای حرم رفتن ذوق کرده بود، چه بگوید. دوست هم نداشت بچه را از اتفاقاتی که افتاده باخبر کند. بعد از چند دقیقه ای رسیدند حرم. 🌹خلوت بود و خیلی راحت تا دم ضریح رسیدند. چادر را از کیف مامان، بیرون آورد و با ذوق تمام، سرش کرد. مادر از عمق وجود، خندید و همه دلهره ها یادش رفت. مشغول خواندن زیارت نامه شدند. دختر که بلد نبود، فقط کنار مادر نشسته بود و به کتاب دعا، نگاه می کرد. آرامش زیارت کام هر دو را داشت شیرین می کرد که صدایی از بیرون ضریح، توجهشان را جلب کرد. چه می‌توانست باشد؟ ▪️در خیال این ماجرا بودند که مردی را با اسلحه کنار ضریح دیدند، مگر می توان باور کرد؟؟ اینجا تا بوده حرم امن مردم شیراز و کل ایران بوده اما انگار این بچه تروریست جرأت پیدا کرده انگار مدارای نظام با معترضین، این تروریستها را دچار اختلال محاسباتی کرده گویا فضای مجازی تحت تسلط دشمنان مردم، سبب توهم برخی شده ▪️جلو آمد و مادر و دختر را محروم از زیارت کامل کرد. گل گلی های چادر دختر دیگر دیده نمی شد. در آغوش مادر و پای شاه چراغ، آرمید.
پلاک ۳۱۳ جمکران ❇️❇️❇️ داشتیم در وقت استراحت، چایی می‌خوردیم. کنار دستی ام از این طلبه های نورانی کم حرف دیدید حتما نگاهش دلم را برد سلام کردم و پرسیدم:«اولین بار است که در اردوهای مثل خمینی می آیی؟» 🔰شاید نمی دانید «مثل خمینی» اردویی است که خانه طلاب برای بازخوانی هویت و سبک زندگی طلبه عصر انقلاب برگزار کرده گفت : نه اولین بارم هست گفتم: کلا با اندیشه های امام و آقا، آشنا هستی؟ گفت: من تا امسال، طلبه شهرستان اردل چهارمحال بودم و چند ماه است که قم آمدم. آنجا هفتگی استادی از قم می آمد و کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی حضرت آقا را تدریس می کرد. - مباحثه ام می کردید؟ - نه در ذهنم آمد عجب آدم تنبلی، که محاسباتم را بر هم زد. - واقعش، نه مدرسه توان مالی خرید کتاب را داشت و نه خودم. اما از تمام مطالب استاد قمی، یادداشت برداری کردم. 🔰یک روزی از این اردوی باصفا گذشته و چقدر به آینده این حوزه می توان امیدوار بود. ۲۵۰ نفر طلبه پای کار انقلاب، معنوی، باسواد در این اردو در سودای مثل خمینی اند. در مجموعه پلاک ۳۱۳، چسبیده به مسجد مقدس جمکران و این از آینده بس شوق انگیز در حوزه خبر میدهد. 🔰جبهه انقلاب، در کوران ترقه بازی های دشمن در فضای مجازی، نیاز به رویداد سازی و به چشم آوردن اهالی جبهه حق است. این امید را به صورت ملموس و واقعی، جریان میدهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاحش از سرش افتاد لحظه ای مکث نکرد او قهرمان ملی است کاش میشد دست و سرش را می بوسیدم
به بهانه بیانات مرتضی جوادی آملی 🔰وقتی حاکمیت قرآن که آرزوی انبیاء و اولیاء بوده را نبینی و او را متهم به دیکتاتوری کنی و خباثت دشمن را نبینی. وقتی طراحی های عظیم دشمن برای ضربه زدن به نظام اسلامی و نوجوانان و جوانان را نبینی و محور تحلیلت برای حوادث اخیر گشت ارشاد و ماجرای حجاب باشد. 🔰دستگاه فکری ای که در آن خبری از اراده و نقش دشمن نباشد، عقیم است و آدرس غلط به جامعه می دهد. وقتی این آیات روشن الهی را ندیدی، الگویت می شود مرحوم هاشمی رفسنجانی، همان که دنیای فردا را دنیای گفتمان ها می دانست نه موشکها. جنگلی که در آن اگر قوی نباشی تمام شیره ات را می مکند و بیخ تا بیخ هم سرت را می برند. 🔰وقتی از بینات الهی دور شدی، دیگر رشد و پیشرفت کشور را در این ظلمتکده عالم، نمی بینی و عامل اصلی طراحی دشمن یعنی باز شدن گرههای قدیمی در کشور مورد غفلت قرار می گیرد. نظام اندیشه ای که در آن افول روز افزون جبهه باطل و در راس آن آمریکا، دیده نشود، تیرش به خطا می رود و مردم را هم به اشتباه می اندازد. دستگاه تحلیلش ناقص است و عملا روایتش از حوادث همراه با تحریف خواهد شد.
یک روز در جمع متهمان ناآرامی های اخیر.docx
26.5K
یک صبح تا شب در میان معترضین و دستگیرشدگان حوادث اخیر بودم. مشاهداتم را در این فایل توضیح دادم: 🔰آن مامور نیروی انتظامی که دستگاه نیت خوان ندارد، شما را در کنار اغتشاش گرانی می بیند که جرم و جنایت شان محرز است من نگاهم به دولت فعلی این است که تمام تلاشش را برای رفاه مردم می کند 🔰«مرسی به خاطر اینکه با موهای قشنگت به من و جامعه آرامش می دی. برادرم !مرسی به خاطر اینکه با نگاه پاکت به من آرامش و امنیت میدی.» این جملات اصلا تامین کننده انگیزه خیر شما نیست 🔰چند تا لباس شخصی که نمی دانم چه کسانی بودند، به جانمان افتادند و با باتوم و شوکر حسابی ما را کتک زدند مسئول زندان یک خانم چادری بود - آزادی، پدر و مادر، باتوم -مرد،میهن،آبادانی عدالت، ایران، غلط کردم 🔰من الان باید مدرسه باشم. کنار پدر و مادرم باشم نه در زندان. من باید کنار همسرم باشم.
مسخ 🌀🌀🌀 در دو آیه از قرآن کریم، عوام یهود به ویژگی سَمَّـٰعُونَ لِلۡكَذِبِ توصیف شده اند. دو معنا از این تعبیر به ذهن می‌رسد که قابل تامل است. 🔰اول اینکه عوام یهود با وجود علم به کذب بودن، پذیرای این اخبار بودند. استحاله انسان طوری رقم میخورد که ذائقه اش، با دروغ و دغل سازگار میشود. ساز و کار رسانه های آمریکایی، به روشنی این چنین است. زبان حال مخاطبین این رسانه ها بعضا این است: دروغه، ولی شیرینه، دوستش دارم، در ذهن و قلبم باهاش حساب و کتاب می کنم و.... میداند ماجرای قتل مهسا امینی دروغ است، حمله به مدرسه در اردبیل واقعیت ندارد، عده ای مسلح به فرمانداری خاش حمله کردند که کار به تیراندازی کشید اما.... 🔰معنای دوم، با جهل نسبت به کذب بودن اخبار است. تصورش این است که این خبر، مطابق با واقع است شاید نزدیک ترین معنا برای این کلمه، زودباوری باشد. رسانه ها تلاش می کنند انسان را احمق و سفیه بار بیاورند، این طوری راحت تر می توانند، بازیشان دهند و سمت و سو بدهند. 🔰کلان نگری، توجه به اراده های مخفی پشت این رسانه ها، تحلیل و بررسی، تسلط بر هیجان و.... تمام هویت این رسانه های کثیف را بر باد میدهد. تدبر در این دو آیه ( مائده ۴۱ و ۴۲) این را هم روشن می کند که این ویژگی را تحت تاثیر علمای خود پیدا کرده اند، علمایی که به حرام خواری عادت کرده اند(أَكَّـٰلُونَ لِلسُّحۡتِ) ساختار حاکمیت طاغوت و شیطان همین است که علمایش را حرام خوار و عموم مردم را زودباور و شنوای دروغ بار می آورد. 🔰در مقابل، رویکرد اسلام، همانی است که در سوره نور و ماجرای افک مطرح می کند و از عموم مردم، درخواست می کند که جز به علم سخنی نگویند و خبری را تایید نکنند. آنها مسلط بر رسانه و خبر باشند نه بالعکس. قرآن، عوام یهود را مواخذه می کند که آنجایی که خطای واضح زعمای خود را دیدید، تبعیت را کنار بگذارید. 🔰اسلام، به انسان، هویت و اصالت می بخشد، او نباید به اسارت کشیده شود. نه اسیر هوی و هوس خود، نه اسیر انسانهای دیگر، نه اسیر بت های جدید دوران مدرن از علم و تکنولوژی تا رسانه او تنها بنده خداست. @tamardom
به بهانه حکمرانی نوین قالیباف 🌀🌀🌀 اتاق طراحی اغتشاشات اخیر، پروژه های ناامنی اش را در مکان و زمانی، طراحی می کند که حدس میزند، ۱. مردم یا همراهی می کنند یا ۲.سکوت می کنند ولی در باطن راضی اند یا ۳.سکوت می کنند و راضی هم نیستند ولی واکنش خاصی هم نشان ندهند و این خشونت ها را واکنش طبیعی بدانند. ❗️دسته اول و دوم در میان مردم، کاملا در اقلیتند. دسته سوم به خاطر وجود یک تحلیل انحرافی در ذهن شان، نتیجه خطا می گیرند و آن اینکه این واکنشهای خشونت آمیز به خاطر فشارهای اقتصادی وارده به مردم در این سالهاست. هر چند این واکنشها در ذهن مردم تایید نشود ولی به خاطر وجود این گزاره که عامل اغتشاشات، شرایط بد اقتصادی است، مردم در ذهن‌شان خیلی هم این جنایات را محکوم نمی کنند. و گر گرفتگی اغتشاش دقیقا در همین نقطه است. 🔰در مقابل، تحلیل رهبری این است که عامل اصلی طراحی دشمن، پیشرفت های کشور است، رشد معنوی جوانان و نسل جدید این کشور است که ظهورش را در مانور سلام فرمانده دیدیم. دشمن از دیدن نوجوانان انقلابی که وطنشان را و نه غرب را دوست دارند، مردمی که برای هم در کرونا فدا میشوند، دولتی که برای خدمت به مردم، روز و شب نمی شناسد، مردم را ولی نعمت میداند، و.... تمامیتش به خطر می افتد. 🔰البته گره‌های قدیمی و کهنه در کشور، کم نیستند، به خصوص در حوزه حکمرانی و اداره کشور، در حوزه سبک زندگی و فرهنگ عمومی و.... دچار بیماری های حادی هستیم. بیماری هایی که هشت سال به خاطر گدایی غرب و آمریکا، درمانش به تعویق افتاد. 🔰تغییر دولت که تغییر ریل مدیریت کشور بود، جدی ترین عزم مردم برای درمان این بیماریهای مزمن بود. هراس و نگرانی دشمن هم از همین عزم بر تغییر است. فراگیری این تحلیل راهبردی رهبری، هم نقطه کانونی ایجاد و التهاب اغتشاشات را نشانه میرود.هم علاوه بر ایجاد غرور ملی بر عزم همگانی برای تغییر تاکید می کند. @tamardom