eitaa logo
تموج / محمد لسانی
1.2هزار دنبال‌کننده
145 عکس
49 ویدیو
8 فایل
تاملات محمد لسانی در تلاطم زمانه برای ارتباط با نگارنده: @M_lesani *Aparat:* https://www.aparat.com/lesani https://www.aparat.com/savad_e_resaneh *Bale:* https://ble.ir/tamavoj *Telegram:* https://t.me/tamavoj
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 وقتی اختیار تام رییس جمهور امریکا در کشتن اینترنت حتی در امریکا سوژه است اما دلقک سعودی نمیخواهد بر چهره عموسام لکه ننگی بنشیند 🌐 منبع: https://techcrunch.com/2020/10/22/representatives-propose-bill-limiting-presidential-internet-kill-switch/ ✅ به کانال تازه تاسیس تموج در تلگرام بپیوند: https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
🔰 توجه ویژه امارات به روایت سازی در محوریت نظام رسانه 🌐 منبع: https://wam.ae/ar/details/1395303119747 ✅ به کانال تازه تاسیس تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
🔰 واقعیت خبر رفع تحریم های فناوری به روایت دیجیاتو "اپلیکیشن‌های ایرانی نباید در اپ‌استورها قرار گیرند؛ مگر اینکه برای هر اپلیکیشن، درخواست‌هایی ثبت شود تا مجوز جدیدی از OFAC صادر و اجازه انتشار آن به اپ‌استور iOS یا اندروید داده شود." 💢لینک اصل مطلب: https://b2n.ir/f16484 ✅ به کانال تازه تاسیس تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
در پست بعدی
تموج / محمد لسانی
#ادعا #فکت_چک در پست بعدی
⭕️ *قدرت رییس جمهور امریکا همچنان بر قطعی اینترنت وجود دارد* تنها قانون مورد ادعای متن فوق در سال ۲۰۱۱ میباشد در حالیکه عدم ضمانت اجرای این قانون، نمایندگان مجلس امریکا را بر آن داشت در سال ۲۰۲۰ برای محدود کردن قدرت رییس جمهور برای قطعی اینترنت، دست به کار شوند و به دنبال راه قانونی برای محدودکردن قدرت رییس جمهور امریکا شدند. اما این مسیر هرگز به نتیجه نرسید! ✅به سایت مجلس نمایندگان امریکا سر بزنید: https://eshoo.house.gov/media/press-releases/reps-eshoo-and-griffith-introduce-bipartisan-bill-limit-presidential-powers *متن پیش درآمد شرح وضعیت ۲۰۲۰ از صفحه مجلس نمایندگان امریکا :* قانون ارتباطات در حال حاضر به رئیس جمهور این اختیار را می دهد که در شرایط خاص کنترل امکانات یا تجهیزات ارتباطی را در دست بگیرد. در حالی که اینترنت، بنا به طراحی، غیرمتمرکز است و نمی توان آن را «خاموش کرد»، قانون ارتباطات این امکان را برای دستور ریاست جمهوری که منجر به عدم دسترسی آمریکایی ها به اینترنت می شود، باز می گذارد. *قانون جلوگیری از تعطیلی ارتباطات غیرمجاز* (که خانم اشو و آقای گریفیث پیش نویس آنرا برای تصویب ارائه داده بودند) ، اختیارات رئیس جمهور را محدود می کند. از رئیس‌جمهور می‌خواهد که کنگره و مقامات ارشد قوه مجریه را ظرف 12 ساعت پس از هرگونه تعطیلی اطلاع دهد. و برای قانونی ماندن این دستور، نیاز به تایید سه پنجم مجلس و سنا (شامل یک چهارم احزاب اقلیت در هر مجلس) ظرف 48 ساعت دارد. The Communications Act currently authorizes the President to take control of communications facilities or equipment in certain circumstances. While the internet is, by design, decentralized and cannot be ‘shut down,’ the Communications Act leaves open the possibility for a presidential order that leads to Americans not being able to access the internet. The Preventing Unwarranted Communications Shutdowns Act limits the President’s authorities; requires the President to notify Congress and senior Executive Branch officials within 12 hours of any shutdown; and requires approval within 48 hours from three-fifths of both the House and the Senate (including one-quarter of the minority party in each chamber) for the order to remain lawful همچنین طبق قانون ارتباطات هیچ نیازی به اخذ مجوز دادگاه نیست. حتی قانون پیشنهادی دو نماینده مجلس در ۲۰۲۰ نیز الزام دادگاه را مطرح نکرده است نکته مهمتر اینکه از نتیجه طرح ۲۰۲۰ نمایندگان برای محدودسازی قدرت رییس جمهور در قطعی اینترنت، اطلاعی در دسترس نیست و مصوب نشده است. طرحی که از سوی نمایندگان دو حزب مختلف امریکا بصورت توام ارائه شده بود: مورگان گریفیث از جمهوری خواهان و آنا اشو از دموکرات ها. انعکاس تلاش نمایندگان در سایت تک کرانچ یکی از رفرنس های فناوری در ایالات متحده: https://techcrunch.com/2020/10/22/representatives-propose-bill-limiting-presidential-internet-kill-switch/ همچنین طرح ۱۰ هزار isp در استدلال فوق محلی از اعراب ندارد. دی ان اس روت سرورها ملاک است که ۱۰ مورد آن در ایالات متحده است و تنها سه سرور در خارج از امریکا است.
بازتعریف خدمات اجتماعی در عصر "انسان رسانه ها" 🔰ویراستی هم حس خوبی داره دانلود و نصب کنید
49.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 نقشه ای که در این چند ماه مو به مو انجام شد: عملیات شناختی امریکا به روایت سند ناتو 🔸 مجله تخصصی ناتو رویو (NATO Review) اقدام به بازشناسی جنگ شناختی علیه رقبای گفتمانی و منطقه ای اش کرده است. 🔹 محمد لسانی کارشناس رسانه در این موشن گرافیک به صورت تحلیلی به ابعاد این سند می پردازد. 💢لینک فیلم با کیفیت فول اچ دی در آپارات: https://aparat.com/v/z9fdK ✅ به کانال تازه تاسیس تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
** در حوزه سلبریتی شناسی و ابعادش دکتر شاه قاسمی بی بدیله. هم کتابهاش هم ارائه هاش. پیشنهاد میکنم این ویدیوی ایشون با عنوان ''فرهنگ شهرت و پورنوگرافی فقر'' رو ببینید https://b2n.ir/j46619 تنظیم سرعت پخش هم میتونید بکنید کمتر زمان ببره ✅ به کانال تازه تاسیس تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
🔰 سلطه پذیر و سلطه گر وجود دارد و راهی جز مقاومت و استقلال نیست. ✅ به کانال تازه تاسیس تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
🔰 هوش مصنوعی CHATGPT در حال برهم زدن نظم موجود در موتور سرچ ها است ✅ به کانال تازه تاسیس تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چت‌‌جی‌پی‌تی؛ آیا هوش مصنوعی به آگاهی و احساس دست یافته است؟ تنها چند ماه از رونمایی از سیستم هوش ‌مصنوعی به نام چت‌‌جی‌پی‌تی گذشته اما طی همین مدت کوتاه، جنبه‌هایی از توانایی‌های آن مشخص شده که بسیاری از کاربران را به حیرت واداشته است. آیا چت‌‌جی‌پی‌تی، انقلابی در هوش مصنوعی است؟  ✅ به کانال تازه تاسیس تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تب موسیقی کره ای در کوچه پس کوچه های فضای مجازی ✅ به کانال تازه تاسیس تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
🔰 انقلاب ۵۷؛ آگاهی بخش و انسجامگرا 🔹لینک ویراستی: https://virasty.com/Lesani/1675365802181155502 ✅ به کانال تازه تاسیس تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
🔰 پر سوال و کاوشگر؛ نوجوانان معتکف در مساجد 🔹️ اصول خودکنترلی 🔸️اسکرین تایم (مدیریت زمان صفحه نمایش) 🔹 چرخه سواد رسانه 🔸دیجیتال دیتاکس (سم زدایی دیجیتال) ✅ به کانال تازه تاسیس تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
🔰با یک شعار متفاوت در راهپیمایی 22 بهمن امسال ✅ به کانال تازه تاسیس تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
🔰 زاویه دید دو رسانه به یک خبر: بزرگ کردن صنعت تولید کشتی و نفتکش ایران در رسانه امریکایی و مستعمره سازی از ایران برای ونزوئلا و توهم حاتم بخشی در رسانه ایرانی ✅ به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
🔰 پیشنهاد رویدادی جدید در منظومه فرهنگی کشور 📝محمد لسانی , فعال فرهنگی 🔸 همه ماه شعبان را به صلوات و مناجات شعبانیه و مولودهای مبارکش می‌شناسیم. امام‌حسین(ع) و حضرت ابوالفضل(ع)، حضرت‌سجاد(ع) و امام‌مهدی(عج) در این ماه متولد شدند و ماه شادی اهل‌بیت و ماه خاصی است که پیامبراکرم(ص) آن را به خود نسبت داده است؛ چنان‌که فرمود: «رجب شهر الله و شعبان شهری و رمضان شهر امتی.» 🔹 در منظومه فرهنگی کشور نیز تاکنون به همت مردم، جشن‌های محلی و خانگی در این ماه برپا می‌شده است، اما همه اذعان دارند که در شأن مولودهای این ماه نیست. از سوی دیگر، به‌علت جداافتادگی روزهای میلاد در ابتدا و وسط ماه شعبان هیچ‌گاه پیوستگی و انسجام وجود نداشته است که بتواند برپایی موکب یا جشن‌های ادامه‌دار را دارای توجیه مالی برای خیران و موکب‌داران کند. مدتی است که در شهر مقدس قم و با راهپیمایی و شادپیمایی برای استقبال از نیمه شعبان، اقداماتی صورت می‌پذیرد، اما هنوز وجهه یک رویداد فرهنگی گسترش‌یافته در زمان و یک‌دهه سور و سرور ائمه(ع) را در جغرافیای ملی نیافته است. این درحالی است که در بین سوم شعبان و پانزدهم شعبان که شروع و پایان این ولادت‌هاست، درعمل یک دهه (از چهارم تا چهاردهم) قرار گرفته است که راه‌اندازی یک جریان قوی و دارای انسجام دینی و فرهنگی را ممکن می‌سازد. پیش از این و طبق اعلام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وقت در سال ۹۲ قرار بود شورای فرهنگ عمومی به ثبت "دهه شعبانیه" از پنجم تا پانزدهم بپردازد که علی رغم گذشت یک دهه از ثمره این اقدام بی اطلاعیم. از سوی دیگر چند سالی است که توسط مجموعه هایی صرفا به نامگذاری روزهای این دهه پرداخته می شود بدون آن که در کف جامعه به تحرک و پویایی بینجامد. لذا باید فارغ از دیوانسالاری به همگرایی فعالان و خیران اندیشید. 🔸اهمیت این دهه در اتصال گذشته و آینده تشیع (ظهور و تمدن اسلامی) در یک خط سیر و پاسداشت قیام دو امام قائم و گنجینه معرفتی سه امام بحق است که در سلسلةالذهب (زنجیره طلایی امامان) قرار گرفته‌اند. بی‌شک جریان مردمی و فرهنگی از ذخیره الهی که در این ماه گنجانده شده است، باید بهترین استفاده را ببرد و در توسعه معارف حقه به جدیت بهره ببرد. بر این اساس پیشنهاد مشخصی که به فعالان مذهبی، هیئتی و عموم علاقه‌مندان به ائمه اطهار(ع) ارائه می‌شود، این است که از فرصت شادی اهل‌بیت(ع) برای انسجام اجتماعی و گسترش شور و امیدواری بهره ببرند تا از این بستر بتوان برای ترویج معارف و توسعه حق معبری جدید گشود. همچنین در مسیر این جریان فرهنگی باید از نوجوانان به‌عنوان نسل تپنده و نورسیده بهترین نقش‌آفرینی را انتظار داشت و به آنان کارسپاری کرد. 🔹به برکت انقلاب اسلامی و خون هزاران شهیدی که درخت تنومند جمهوری اسلامی را استوار ساخته است، باید در درون جامعه از طریق مجراسازی و مرجع‌سازی به‌دنبال توسعه مخاطب و تعمیق ارتباط باشیم. مجراسازی یعنی از هر فرصت و از هر ظرفیت برای کانال‌زدن به مخاطبان در کف جامعه بهره ببریم و مرجع‌سازی یعنی الگوهای ارزشی و ایمانی را برای نسل جدید معرفی کنیم و به اتصال اجتماعی آنان کمک کنیم تا در پرتو نور حق و حقیقت، دل‌ها نورانی و همدلی و وفاق اجتماعی محقق شود. 🔸پیشنهادهای اسمی و عنوانی برای این دهه وجود داشته و دارد، اما در این سطور و نوشتار دنبال آن نیستم و بیشتر، صحبت از این دغدغه را مهم می‌دانم و به یاری طلبیدن و استمداد فکری از استادان و بزرگان را برای نشو و نمای این ایده که توسط افراد و مجموعه ها تا کنون بیان شده اما عملیاتی نگشته، ضروری می‌بینم. در خط مقدم این نظرخواهی باید اندیشمندان، علما، مداحان، جبهه فرهنگی و فعالان قرار گیرند و چه خوب است که رسانه‌ها ضمن طرح و بحث به گفتمان‌سازی و تقویت این جریان کمک کنند. ✅ به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشنایی با منتظر خستگی ناپذیری که در روز نیمه شعبان، عروجی شهادت گونه داشت و بزرگترین جریان فرهنگی در حوزه مهدویت را با سخنرانی ها و فعالیت هایش سامان داد. ✅ وصیت شیخ احمد کافی چه بود و چرا به آن عمل نشد؟ ✅ ساخت ۷۲ مهدیه در سراسر کشور چگونه ممکن شد؟ ✅ رابطه امام خمینی با شیخ احمد کافی چگونه بود؟ 🔰در ویدیوی بالا به آنچه در مورد شهید شعبان نمیدانید خواهید رسید ... 🔊 در ثواب انتشار این ویدیو و ذکر صلوات و فاتحه به روح این بزرگمرد شریک باشید. ✅ به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.
تموج / محمد لسانی
#حتما_ببینید #شهید_شعبان آشنایی با منتظر خستگی ناپذیری که در روز نیمه شعبان، عروجی شهادت گونه داشت
هدیه این موشن گرافی برای پخش تلویزیونی و ماهواره ای 🌐دانلود از آدرس های زیر: 🔸️ آپارات با کیفیت فول اچ دی https://www.aparat.com/v/KCaIc 🔹️ سرور دوم با کیفیت فول اچ دی: https://mega.nz/file/tv4iXRwB#9CoTQTgygmXuLtCVPt0mtncIna0J_d4B5Xe9h7o8_Oo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹"محفل" بزرگ‌ترین پروژه قرآنی تلویزیونی است که با فضایی نوآورانه در مرکز هنری رسانه ای نهضت و گروه معارف شبکه سه تولید شده و در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان روی آنتن شبکه سه خواهد رفت. 🔹این برنامه با حضور قاریان و حافظان برتر قرآن و استعدادهای برتر قرآنی ایران و جهان روی آنتن خواهد رفت. 🔹حامد شاکرنژاد، احمد ابوالقاسمی، حجت الاسلام و المسلمین قاسمیان، رضوان درویش از کشور سوریه و حسنین حلو از کشور عراق، کارشناسان ایرانی و بین المللی برنامه "محفل" هستند و اجرای این برنامه را رسالت بوذری بر عهده خواهد داشت. 🔹زمان پخش این برنامه شب‌های ماه مبارک رمضان قبل از افطار از شبکه سه و ساعت ۲۳ از شبکه قرآن
⭕️سال ۱۴۰۱ در فضای مجازی ایرانیان چه خبر بود؟! ✅ به کانال تموج در ایتا بپیوندید: 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/tamavoj 📲 این کانال را به دوستان پژوهنده معرفی کنید.