💓تنها مسیری های کردستان
.
حضرت آیتالله خامنهای در حکمی، حجتالاسلام حاج شیخ عبدالرضا پورذهبی را به عنوان نماینده ولیفقیه در استان کردستان و مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور منصوب کردند.
🆔@tanhamasirKordestan
💓تنها مسیری های کردستان
متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجتالاسلام آقای حاج شیخ عبدالرضا پورذهبی دامت افاضاته
با عنایت به پایان یافتن مسئولیت جناب حجتالاسلام آقای حاج سیدمحمد حسینی شاهرودی دام بقائه در استان کردستان و با تشکر فراوان از خدمات ایشان در دوران دهساله جنابعالی را به نمایندگی خود در آن استان و مدیریت مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور منصوب میکنم.
حق بزرگ مردم شریف منطقهی کُردی در پشتیبانی از نیروهای مجاهد و همکاری با آنان چه در جنگ تحمیلی و چه در مقابله با ضدانقلاب، فراموش نشدنی است و ایمان راسخ آنان به اسلام و ارادت آنان به اهلبیت پیامبر اعظم علیه و علیهمالسلام و وفاداری آنان به نظام جمهوری اسلامی ویژگی های شناختهشدهی آن مردم عزیز است.
انتظار میرود جنابعالی به کمک آشنایی با این خصوصیات برجسته به خدمات خویش در آن استان اشتغال یابید. تکریم علمای دینی که حقاً آزمون بزرگوارانه و نجیبانهای را در میدانهای گوناگون گذرانیدهاند و آغوش باز با همه طبقات مردم از سنّی و شیعه و بویژه همفکری با زبدگان و نخبگان و همدلی با جوانان، توصیهی مؤکد اینجانب است. توفیقات جنابعالی را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۲ شهریور ۱۳۹۹
بخشی از سوابق اجرایی و مدیریتی حاج شیخ عبدالرضا پورذهبی:
وی متولد سال ۱۳۴۲ در خرمشهر است و پس از اخذ دیپلم اقتصاد، در سال ۱۳۵۹ وارد حوزه علمیه شد و از سال ۱۳۶۶ فعالیت تبلیغی و فرهنگی خود را در استان های هرمزگان و سیستان و بلوچستان آغاز کرد و فعالیت در این استان ها بیش از ۲۰ سال ادامه یافت.
حجت الاسلام پورذهبی سال ۱۳۸۷ وارد دانشگاه سیستان و بلوچستان شد و تا سال ۱۳۹۴ بهعنوان مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه به خدمت پرداخت. او آبان سال ۱۳۹۴ مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید بهشتی تهران شد.
تدریس در مراکز دانشگاهی و حوزوی و عضویت در هیئت رئیسه دانشگاه شهید بهشتی تهران در کارنامه حجت الاسلام پورذهبی، نماینده جدید ولی فقیه در استان کردستان دیده می شود.
حجتالاسلام پورذهبی سالهای متمادی سفرهای متعدد کاری و فرهنگی تبلیغی به استان کردستان داشته است و به همین دلیل، شناخت کاملی از شرایط فرهنگی، دینی و اجتماعی کردستان دارد.
#شبکه_کردستان #شبکه_کوردستان #نماینده_ولی_فقیه #رهبری_معظم_انقلاب
@tanhamasirKordestan
💓تنها مسیری های کردستان
آشنای غریب: 🌹 #کلمات_قصار_نهج_البلاغه 🌴 #شماره_65 وقال عليه السلام : فَقْدُ الاََْحِبَّةِ غُرْبَةٌ.
🌹 #کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌴 #شماره_66
وقال عليه السلام : فَوْتُ الْحَاجَةِ أَهْوَنُ مِنْ طَلَبِهَا إِلَى غَيْرِ أَهْلِهَا.
از دست رفتن حآجت بهتر از آن است كه از نا اهل طلب كنى.
💓تنها مسیری های کردستان
🌹 #کلمات_قصار_نهج_البلاغه 🌴 #شماره_66 وقال عليه السلام : فَوْتُ الْحَاجَةِ أَهْوَنُ مِنْ طَلَبِهَا
شرح و تفسير
طلب از نااهل
امام(عليه السلام) در اين کلام پربار حکمت آميز به نکته اى اشاره مى کند که سبب عزت و سربلندى هر انسانى است، مى فرمايد: «از دست رفتن حاجت بهتر از آن است که آن را از نااهل طلب کنى»; (فَوْتُ الْحَاجَةِ أَهْوَنُ مِنْ طَلَبِهَا إِلَى غَيْرِ أَهْلِهَا).
بى شک انسان ها در زندگى فردى و اجتماعى به يکديگر نيازمند اند و اصولاً فلسفه زندگى اجتماعى و مدنىّ بالتبع بودن انسان همين تعاون و برطرف ساختن حاجت و نيازهاى يکديگر است، زيرا هر کس قدرت محدودى دارد که با آن نمى تواند همه نيازهاى خود را برطرف سازد ولى با کمک ديگران مى تواند بر مشکلات غلبه کند.
کسانى که انسان دست حاجت به سوى آنها دراز مى کند دو گروه اند: گروه اهل و نااهلان; اهل کسى است که داراى سخاوت و انسان دوستى و مهر و محبت و علو طبع باشد. نااهلان آنها که بخيل اند و تنگ نظر و منت گذار.
بديهى است هرگاه انسان دست طلب به سوى نااهل دراز کند از يک سو خود را حقير کرده و از سوى ديگر، احتمال امتناع با توجه به بخل و تنگ نظرى طرف کاملاً وجود دارد و از سوى سوم، اگر اقدام به رفع نياز و حاجت کند ممکن است ماه ها يا سال ها دست از منت گذارى بر ندارد، پس چه بهتر که قناعت ورزد و علو همت و شخصيت خود را حفظ نمايد و از دست رفتن حاجتى را تحمل کند و دست نياز به سوى اين گونه افراد دراز نکند.
در حديثى از پيغمبر گرامى اسلام(صلى الله عليه وآله) مى خوانيم که امير مؤمنان در محضرش عرضه داشت: خداوندا مرا به احدى از خلقت نيازمند نکن. رسول خدا(صلى الله عليه وآله)فرمود: اى على! اين سخن را مگو، زيرا هر انسانى نيازمند به ديگران است. امير مؤمنان عرض کرد: اى رسول خدا! چگونه بگويم فرمود بگو: «قُلْ اللَّهُمَّ لاَ تُحْوِجْنِي إِلَى شِرَارِ خَلْقِکَ; خدايا مرا به انسان هاى شرور نيازمند مکن». على(عليه السلام)عرض کرد: «يَا رَسُولَ اللَّهِ وَمَنْ شِرَارُ خَلْقِهِ; شرار خلق کيانند؟» فرمود: «الَّذِينَ إِذَا أَعْطَوْا مَنُّوا وَإِذَا مَنُّوا عَابُوا; کسانى که اگر چيزى ببخشند منت مى گذارند و هنگامى که منت مى گذارند بر انسان عيب مى گيرند».(1)
آرى شرار خلق و به تعبير امير مؤمنان، نااهلان ممکن است نياز مادى انسان را برطرف سازند ولى صدمات روحانى و معنوى به وى وارد کنند که تحمل آن بسيار سخت و سنگين است. گاه به منت گذاردن اکتفا نمى کنند بلکه عيب ها بر انسان مى گيرند که فلان کس ضعيف و ناتوان و بى عرضه و حقير است، ازاين رو به ما نيازمند شده است.
در روايات اسلامى حاجت خواستن از تازه به دوران رسيده ها نهى شده است که قطعاً با منت و ذلت همراه است; در حديثى از امام صادق(عليه السلام) مى خوانيم که به يکى از يارانش فرمود: «تُدْخِلُ يَدَکَ فِي فَمِ التِّنِّينِ إِلَى الْمِرْفَقِ خَيْرٌ لَکَ مِنْ طَلَبِ الْحَوَائِجِ إِلَى مَنْ لَمْ يَکُنْ لَهُ وَکَانَ; دست خود را تا مرفق در دهان اژدها کنى براى تو بهتر از آن است که حاجت از کسى بطلبى که چيزى نداشته و سپس به نوايى رسيده است».(2)
اين گونه اشخاص اگر چيزى به انسان بدهند سرمايه گرانبهاترى را از بين مى برند، آبى مى دهند و آبرويى مى برند. سعدى شيرازى در کتاب گلستان خود بعد از ذکر داستانى مى گويد: حکيمان گفته اند: آب حيات اگر فروشند فى المثل به آبروى، دانا نخرد که مردن به علت به از زندگى به ذلت.
هرچه از دونان به منت خواستى *** در تن افزودى و از جان کاستى!
(1). مستدرک الوسائل، ج 5، ص 263، ح 2.
(2). بحارالانوار، ج 75، ص 248.
سلام آقا جانم.
مولای من🥀
يا اين دلِ شكسته ی ما را صبور كن
يا لاأقل به خاطر زينب ظهور كن
ديگر بتاب از افق مكه، ماه من!
اين جادههای شبزده را غرق نور كن
#السلام_علیڪ_یا_عین_الحیوة
با ذوالفقار حضرت مولا، بيا و بعد
دلهای شيعه را پرِ حسّ غرور كن...
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج
#اللهم_صل_علي_محمدﷺو_آل_محمدﷺو_عجل_فرجهم
◼️◾️ @tanhamasirKordestan
💓تنها مسیری های کردستان
🌺 کلاس آموزش #مدیریت_مومنانه_خانواده 2 دکتر حبشی جلسه دوم 🎨 همایش همسرداری #تنهامسیرآرامش اصفهان
قسمت👆 دوم صحبتهای دکتر حبشی, همایش همسرداری ,اول مرداد ماه ۹۹
و این هم قسمت سوم صحبتهای دکتر👇
003 - HamayeshTMA 1399.mp3
22.3M
🌺 کلاس آموزش
#مدیریت_مومنانه_خانواده 3
💥 دکتر حبشی
جلسه سوم
🎨 همایش همسرداری #تنهامسیرآرامش
اصفهان - مرداد 99
🎁 @IslamlifeStyles
🏴🚩@tanhamasirKordestan
💓تنها مسیری های کردستان
💢 بگو بهترین عمل چیه تا توجیه را شروع کنیم! ▪️ یکی از سنتهای خدا، امتحان و ابتلاء (آزمودن) است.
💢 فتوکپیِ اشتباهات دیگران یعنی...
▪️ این که کار اشتباهَت را گردن جامعه بیندازی و بگویی «رسم جامعه اینطوره؛ سنّت خانوادگیه؛ الان اینطوری مُد شده و...»، خودش اشتباهی دیگر است.
حتی اگر مانند حادثه کربلا ۳۰ هزار نفر کار اشتباهی انجام دهند، دلیل نمیشود که تو هم فقط به این خاطر که بی اراده هستی، آنها را همراهی کنی.✔️
▫️ اگر با توجیهاتی همانند خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت باش!
یا چون همه رفتند و هیچ کس نمانده، من هم میروم، کارها به تایید میرسید، ما هم امروز باید دست از یاری امام زمان برمیداشتیم.
▪️ یکی از مهمترین کارها برای تعجیل در ظهور، گناه نکردن است، اما این روزها خوب و بدِ خیلی از کارها در جامعه جور دیگری اِلقا و تعیین شده و در واقع به سنّت و عُرف جامعه تبدیل شده است (درحالیکه آن کار از نظر اسلام شایسته نیست)؛ مانند سنّتهای غلط در مورد ازدواج، مهریه و...
▫️ اگر دیگران کار بدی میکنند، تو مانند فردی بی اراده تقلید نکن!
✅ تو حقِ انتخاب داری؛ باور کن متفاوت بودن، بهتر از گناهکار بودن است.
اگر نمیتوانی شرایط را تغییر بدهی، لااقل برای اشتباه دیگران کف نزن❗️
▪️ ذغال سنگ و الماس هر دو از جنس کربن هستند، ولی الماس چون فشار بیشتری را تحمل کرده، تبدیل به سنگی با ارزش شده است.
#توجیه_المسائل_کربلا ۳
◼️◾️ @tanhamasirKordestan
👈نسخهاۍبراۍ"جوانان"
❓میخواهیدڪهازگناه بدتان آید؟
🔸تا مۍتوانید یادامامزمانعج باشید،
آرام آرام ازگناه بدتان میآید و
🙃حالتان عوض میشود.
🔸معلوم استــ انسان از چیزیڪه
بدشمیآید،اصلاسمتشنمۍرود👌
#آیتاللهقرهی
🖤 @tanhamasirKordestan
💠 نظر رهبر انقلاب در رابطه با ارتباط بچه ها با فضای مجازی به بهانه شبکه شاد
🔻۱۱ شهریور ۱۳۹۹ | آیت الله خامنه ای در ارتباط تصویری با رؤسا و مدیران آموزش و پرورش:
🔹 در باب آموزش مجازی، یک نکتهی دیگر هم وجود دارد و آن، زیانهایی است که احتمالاً در آموزش مجازی وجود دارد. حالا این شبکهی شاد که به وجود آمده، بسیار چیز خوبی است منتها بایست مراقبت کنید تا این موجب این نشود که جوانها وارد فضای بی بند و بار و رهای اینترنت بشوند و سرشان گرم بشود به یک چیزهای دیگری که هم از لحاظ اخلاقی، هم از لحاظ اعتقادی خطرهای بزرگی برای اینها دارد؛ این را باید کاملاً مراقبت بکنید، یعنی پیشبینی کنید.
🔸البتّه دیروز پریروز در زمینهی فکری که آموزش و پرورش در این زمینه کرده، به من یک گزارشی دادند، منتها باید کار کنید در این زمینه؛ یعنی کاری است که نمیشود رها کرد این را؛ چون بحث بهاصطلاح اُنس بچّهها با فضای مجازی، محسّناتی دارد، عیوبی هم دارد.
🔹یکی از عیوبش این است که گفتم؛ یکی از عیوبش منزوی شدن بچّهها در خانه است؛ وقتی که با این تبلت و مانند اینها آشنا شدند، میروند سرگرم آن کار میشوند و از محیط خانه و خانواده در واقع بتدریج دور میشوند.
🔸باید به اینها توجّه کنید و مراقبت کنید.
▪️@tanhamasirKordestan
فارق از تمام vs ها و مقایسه مجلس انقلابی با مجلس سابق و دولت فعلی و....
👈این اقدامات و مردمی بودن ها زمانی ارزش انقلابی دارد که وارد فاز عملیاتی و اجرایی بشود.
🖌لازم است رئیس مجلس و نمایندگان مجلس انقلابی به هر استانی که سفر میکنند ضرب الاجلی برای اجرا شدن وعده ها و گرفتاری های مردم قرار بدهند، و دولت و نهاد های مرتبط را مجبور به عملیاتی کردن آنها بکنند.
در غیر این صورت #سلفی_حقارت با موگرینی با #سلفی_عزت با مردم تفاوتی جز شوعاف و خراب کردن رسم های خوب دنیای ما نخواهد داشت.
@tanhamasirKordestan
💓تنها مسیری های کردستان
🌹 #کلمات_قصار_نهج_البلاغه 🌴 #شماره_66 وقال عليه السلام : فَوْتُ الْحَاجَةِ أَهْوَنُ مِنْ طَلَبِهَا
🌹 #کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌴 #شماره_67
وقال عليه السلام : لاَ تَسْتَحِ مِنْ إِعْطَاءِ الْقَلِيلِ، فَإِنَّ الْحِرْمَانَ أَقَلُّ مِنْهُ.
از بخشش كم حيا مكن زيرا محروم ساختن از آن هم كمتر است!
شرح و تفسير
بخشش کم
امام(عليه السلام) در اين سخن حکيمانه اش از محروم کردن نيازمندان به هر اندازه که ممکن باشد نهى مى کند و مى فرمايد: «از بخشش کم حيا مکن، زيرا محروم کردن از آن هم کمتر است»; (لاَ تَسْتَحِ مِنْ إِعْطَاءِ الْقَلِيلِ، فَإِنَّ الْحِرْمَانَ أَقَلُّ مِنْهُ).
بسيارند کسانى که معقتدند بايد بخشش به مقدار قابل ملاحظه باشد و اگر انسان توان آن را نداشت، ترک کند، در حالى که بخشش کم (توأم با عذرخواهى و ادب) حد اقل دو فايده دارد: نخست اين که در بسيارى از موارد همين مقدار حل مشکلى مى کند و ديگر اين که دست رد به سينه درخواست کننده زدن نوعى اهانت است و اين کار جلوى اهانت را مى گيرد. اضافه بر اينها روح سخاوت را در انسان در تمام حالات پرورش مى دهد.
تعبير به «إنَّ الْحِرْمانَ أقَلُّ مِنْهُ; محروم ساختن از آن کمتر است» نوعى کنايه و تشبيه است، زيرا محروم کردن قابل مقايسه با مقدار مالى که انسان مى بخشد نيست تا بگوييم اين از آن کمتر است. امام(عليه السلام) در واقع محروم کردن را نيز نوعى بخشش بسيار کم محسوب کرده که هر بخششى از آن بيشتر است.
در حديثى از پيغمبر اکرم(صلى الله عليه وآله) مى خوانيم: «هر کار نيکى صدقه اى محسوب مى شود خواه به غنى باشد يا فقير، بنابراين صدقه را ترک نکنيد هرچند به نيمى از يک دانه خرما باشد و خود را از آتش دوزخ دور داريد هرچند به نيمى از يک
دانه خرما باشد، زيرا خداوند متعال اين صدقه کوچک را براى صاحبش پرورش مى دهد، همان گونه که شما بچه اسب يا بچه شتر خود را پرورش مى دهيد و در روز قيامت پرورش يافته آن را به او باز مى گرداند تا جايى که بزرگ تر از کوه عظيمى خواهد بود; «کُلُّ مَعْرُوف صَدَقَةٌ إِلَى غَنِيّ أَوْ فَقِير فَتَصَدَّقُوا وَلَوْ بِشِقِّ تَمْرَة وَاتَّقُوا النَّارَ وَلَوْ بِشِقِّ التَّمْرَةِ فَإِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَجَلَّ يُرَبِّيهَا لِصَاحِبِهَا کَمَا يُرَبِّي أَحَدُکُمْ فَلُوَّهُ أَوْ فَصِيلَهُ حَتَّى يُوَفِّيَهُ إِيَّاهَا يَوْمَ الْقِيَامَةِ حَتَّى يَکُونَ أَعْظَمَ مِنَ الْجَبَلِ الْعَظِيمِ».(1)
در گفتار حکيمانه 422 تعبير ديگرى از همين موضوع مهم آمده است مى فرمايد: «افْعَلُوا الْخَيْرَ وَلاَ تَحْقِرُوا مِنْهُ شَيْئاً; کار نيک را انجام دهيد و هيچ مقدار از آن را کم مشماريد».
مهم اين است که انسان در انفاق خود، هرچند کم اخلاص داشته باشد. اين خلوص نيت کم را بسيار و کوچک را بزرگ مى کند. شاهد اين سخن داستانى است که در شأن نزول آيه 79 سوره توبه آمده است:
لشکر اسلام براى مقابله احتمالى با دشمن در جنگ تبوک آماده مى شد. پيغمبر اکرم دستور به جمع آورى کمک هاى غذايى براى سربازان اسلام داد. هرکس به اندازه توانايى خود مقدارى خرما به عنوان زکات يا تبرع به مسجد مى آورد و کسانى که امکانات بيشترى داشتند مقدار فزون ترى مى آوردند.
کارگر مسلمانى به نام «ابو عقيل انصارى» که از چاه هاى اطراف مدينه آب براى منازل مى آورد و با مبلغ مختصرى که از اين کار دريافت مى کرد هزينه زندگى خانواده خود را در حد پايين تأمين مى کرد نيز به فکر کمک به ارتش اسلام افتاد و چون اندوخته اى نداشت گفت: يک شب را اضافه کار مى کنم و درآمد آن را خدمت پيامبر مى آورم. محصول کار شبانه او دو من خرما بود که يک من آن را براى خانواده خود گذارد و يک من را خدمت پيامبر آورد. منافقان عيب جو هنگامى که ديدند «ابو عقيل» مشتى خرماى خشکيده در دامن ريخته خدمت پيامبر مى آورد او را به باد مسخره و استهزا گرفتند و سخن ها گفتند. آيه شريفه نازل شد، کار «ابو عقيل» را کاملاً ستود و استهزا کنندگان را به عذاب اليم الهى تهديد کرد: «(اَلَّذِينَ يَلْمِزُونَ الْمُطوِّعِينَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ فِى الصَّدَقَتِ وَالَّذِينَ لايجِدُونَ إِلاّ جُهْدَهُمْ فَيَسخَرُونَ مِنهُمْ سَخِرَ اللَّهُ مِنهُمْ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ); کسانى که از صدقات مومنان اطاعت کار عيبجويى مى کنند، و آنهايى را که دسترسى جز به مقدار (ناچيز) توانائيشان ندارند مسخره مى نمايند خدا آنها را مسخره مى کند (کيفر استهزا کنندگان را به آنها مى دهد) و براى آنان عذاب دردناکى است».(2)
ببخش مال و مترس از کسى که هرچه دهى *** جزاى آن به يکى ده ز دادگر يابى.
البته گاه به هفتصد برابر و بيشتر مى رسد.
(1). بحارالانوار، ج 71، ص 410، ح 16.
(2). توبه، آيه 79 .
#تلنگر📩
✍ از صبح که چشم باز میکنی، تا شب که چشم فرو میبندی، چند کلمه، خرج میکنی ؟
آری خرج ...
▫️کلماتی که از ما صادر میشوند، خرج دارند!
ومحل تأمین این هزینه، روحِ ماست ...
کلمات از روح کَنده میشوند ...
برای همین هم هست که کلام بعضیها آرامت میکند و کلام بعضیها، منقبضت ...
مراقب باش، آنقدر کلمه خرج نکنی،
که روحت، سر سجاده، توانِ بلند شدن نداشته باشد...⚠️
🔹 یا آنقدر با اظهار نظرهای بیهوده، از روحت هزینه ندهی، که وقت خواب، جانِ پرواز بسمت خوابهای زیبا را از آن بگیری ...
✅ امروز، از همین الآن ... تا شب، #حساب_کتاب کلماتت را داشته باش!
هرجایی که میشود حرف نزنی ... نزن❗️
🔺و هرجا که باید حرف بزنی؛ به کوتاهترین اما نغزترین و پرمهرترین کلام، پاسخت را به زبان بیار ...
موفق باشی دوست من ✋
◼️◾️ @tanhamasirKordestan
recording-20200905-093059.mp3
1.83M
⭕️ پاسخی به تهمت ها و دروغ های فرد مجرمی به نام یاشار سلطانی
#منتشر_کنید
#تنهامسیرآرامش
◼️◾️ @tanhamasirKordestan
💓تنها مسیری های کردستان
💢 فتوکپیِ اشتباهات دیگران یعنی... ▪️ این که کار اشتباهَت را گردن جامعه بیندازی و بگویی «رسم جامعه ا
💢 دعا خوبه، اما تو فرق میکنی!
▪️ شما به کسانی که در هنگام لشکرکشی دشمن، بجای کمک به امام زمانشان، تنها برای او دعا میکنند و در هنگام کشته شدن او، گریه و زاری میکنند، چه میگویید؟
▫️ بگذارید اول آنها توجیهشان را بگویند.
‼️ آنها میگفتند ما چون عمیقاً دعا کردیم، لازم نبود عمل دیگری انجام دهیم.
▪️ آیا در شرایط حساسِ کربلا، بیعملی و فقط دعا کردن کار درستی بود؟
🔹 دعا خوب است اما بعنوان مکمل در کنار باقی کارهایمان و یا در زمانی که قدرت انجام کاری جز دعا را نداریم، نه به تنهایی و نه در زمانی که سرنوشت ما در گرو همت و تلاشمان است.
▫️ خدا در آیه ۱۱ سوره رعد میفرماید: «خدا حال هیچ قومی را دگرگون نخواهد کرد تا زمانی که خودِ آن قوم حالشان را تغییر دهند.»
▪️ در زمانیکه دشمن به شدت بر ضد امام زمان کار کرده و شُبهه درست میکند، دعا کردن به تنهایی کافی نیست.
🔰 اگر امروز وارد میدانِ عمل نشویم و دلمان را به دعا کردنهایمان خوش کنیم، چگونه میتوانیم در هنگام ظهور، همچون شهیدانِ کربلا جان خود را تقدیم امام زمانمان کنیم؟
#توجیه_المسائل_کربلا 4⃣
◼️◾️@tanhamasirKordestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مدرسه رفتن در روزهای کرونایی
👆🏼این ویدیو آموزشی رو به بچههاتون نشون بدید تا برای رفتن به مدرسه در شرایط کرونایی آماده باشن
▪️▪️@tanhamasirKordestan
سلام و عرض ادب ✋
الهی زیر سایه ولی خدا حالتون خوب و احوالتون متعالی باشه
ادامه مبحث دلنشین #از_خانه_تا_خدا رو تقدیم نگاه پر مهرتون میکنم. 👇
💓تنها مسیری های کردستان
#از_خانه_تا_خدا.... #درس_شانزده 💎 " تفاوت ها در نگاه به عشق " 🔹بین این دو نگاه در زمینه "محبت و ع
#از_خانه_تا_خدا....
#درس_هفده
💎 " لذّتِ جاودانه "
حرفِ اسلامِ عزیز اینه که میفرماید:
🔆 عزیزدلم شما اگه میخوای یه زندگی شیرین و لذت بخش و پر از هیجان داشته باشی
نباید مثل ماست بایستی و به دیوار نگاه کنی!😒
✅ بلکه شما زن و شوهرها باید "یه سری فعالیّت ها" رو انجام بدید
تا بتونید عشق و محبت بین خودتون رو افزایش بدید.💖
🌺 بعد هم خداوند متعال یه سری فعالیّت های ویژه ای رو تعریف میکنه که اگه آدم انجام بده
عشق و محبتش خیلی زیاد و البته خیلی دائمی خواهد شد....😊
🌹 قرآن کریم میفرماید:
✨"و خداوند بین شما زن و مرد #مودت و #رحمت قرار داد"✨
[ وَ جَعَلَ بَيْنَكُمْ مَوَدَّةً وَ رَحْمَةً ]
📚 سوره مبارکه روم/ آیه ۲۱
👈 بله درسته که خداوند متعال بین زن و شوهرها در ابتدای ازدواجشون "یه مقدار محبت" قرار میده
✔️ امّا این مقدار از محبّت لازمه که با انجامِ فعالیّت هایی افزایش پیدا کنه.👌
✅❣✅👆
🔹آقا باید "از همون ابتدا و در طولِ زندگی خودش"، دنبالِ برنامه ریزی باشه
برای اینکه دل خانمش رو "به صورت جاودانه" ببره
🔸خانم هم باید برنامه ریزی کنه و دلِ آقای خودش رو "به صورت جاودانه" ببره
⛔️ آدم نباید بشینه و هیچ کاری نکنه و منتظر باشه که یه محبّتی این وسط پیدا بشه!
💞 بلکه باید آستین ها رو بالا بزنه و برای #افزایش_محبت تلاش بکنه 💯
⚠️ امّا فرهنگِ غربی میگه نه آقا هیچ حرکتی نکن!
❌ تا وقتی خوشت اومد اشکالی نداره با همسرت باش! امّا هر موقع خوشت نیومد باهاش دعوا کن!
بزنید همدیگه رو و به همدیگه فحش بدید و عصبانیتِ خودتون رو سرِ همدیگه خالی کنید!😤
⭕️ میگه لازم نیست همدیگه رو تحمل کنید!
برید و از هم طلاق بگیرید!😒
🚷 متاسفانه اکثرِ "روانشناس های غرب زده"، تا کوچکترین اختلافی بین زن و شوهرها میبینن
اولین راهی که پیشنهاد میدن اینه که برن طلاق بگیرن!😒
💢 علتش هم همین "مبنای غلطی" هست که دارن
⛔️ میگن لازم نیست که این وضعیت رو تحمل کنی!
اگه بخوای تحمّل کنی عقده ای میشی!😐
🔴🚨🔴