eitaa logo
تپش عدالت
227 دنبال‌کننده
80 عکس
148 ویدیو
1 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ستاد رسانه جنگ
🔹چرا نباید تناقضات و ادعاهای جنجالی ترامپ را باور کنیم؟ 🔹چرا ترامپ این‌قدر راحت دروغ می‌گه؟ 🔻 @setadresane 🔻
هدایت شده از ستاد رسانه جنگ
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 لحظه اصابت پهپاد انتحاری به مقر تروریست‌ها در سلیمانیه عراق 🔻 @setadresane 🔻
هدایت شده از ستاد رسانه جنگ
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 پرواز همای دوباره برای وطن خواند/ تا کی سکوت می‌کنی ای بی‌خبر ز خویش... 🔹قطعه «اهل قمار» 🔹شاعر، آهنگساز و خواننده: پرواز همای 🔻 @setadresane 🔻
هدایت شده از امت بیدار
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴جواب های قاطع تحلیلگر ایرانی به کارشناس کویتی:نمی‌توانید خاک خودتان را در اختیار دشمنان ایران قرار دهید و سپس انتظار داشته باشید ما هم پاسخی ندهیم... 🇮🇷 امت بیدار @ommatbidar
تپش عدالت
628.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در تاریخ بنویسید آقای ما، در دفترش، با زبان روزه و همراه خانواده‌ شهید شد @tap_ed
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ 🟦 ارتش اسرائیل در اطلاعیه‌ای نسبت به استفاده از خدمات راه‌آهن در ایران هشدار داد 🔻هشدار فوری به استفاده‌کنندگان و مسافران قطارها در کشور ایران 🔹شهروندان گرامی، به منظور امنیت شما، خواهشمندیم از این لحظه تا ساعت ۲۱:۰۰ به وقت ایران، از استفاده و سفر با قطار در سراسر ایران خودداری نمایید. 🔹حضور شما در قطارها و در مجاورت خطوط راه‌آهن جانتان را به خطر می‌اندازد.
ترامپ: امشب یک تمدن کامل خواهد مرد، و دیگر هرگز احیا نخواهد شد. من نمی‌خواهم این اتفاق بیفتد، اما احتمالاً خواهد افتاد. با این حال، اکنون که ما تغییر کامل و تمام‌عیار رژیم را داریم، جایی که ذهن‌های متفاوت، باهوش‌تر و کمتر رادیکالیزه شده غالب هستند، شاید چیزی انقلابی و شگفت‌انگیز اتفاق بیفتد، چه کسی می‌داند؟ امشب خواهیم فهمید، یکی از مهمترین لحظات در تاریخ طولانی و پیچیده جهان. ۴۷ سال اخاذی، فساد و مرگ، سرانجام پایان خواهد یافت. خدا مردم بزرگ ایران را حفظ کند!
♨️تحلیل تخصصی♨️ حمله به کارخانه فولاد مبارکه صورت گرفت باعث شد تمامی خطوط آن متوقف شوند. این خبر تلخ شاید به راحتی از گوشه ذهن تان در این شلوغی اخبار جنگ گذر کرده باشد اما ما با یک پدیده ای طرف هستیم که باید برای فردای پس از جنگ فکری اساسی برای آن کرد👇
ایران سالانه ۳۲ میلیون تن فولاد خام تولید می‌کند که تقریبا نصف آن را ۲ کارخانه اصفهان و خوزستان پوشش می‌دهند. توقف تولید این ۲ کارخانه باعث کمبود عرضه میشود و به صنایع مختلفی آسیب می‌زند: 1⃣مهم‌ترینش صنعت ساخت‌وساز است که مصرف‌کننده اصلی محصولات فولادی محسوب میشود (میلگرد، تیرآهن، نبشی و ورق‌های فولادی) حالا اگه فرضا کمبود عرضه باعث بشود قیمت میلگرد و ورق ۳۰ درصد گران شود، از آن طرف هزینه ساخت مسکن حداقل ۱۰ درصد افزایش پیدا می‌کند که در شرایط فعلی فقط رکود بازار مسکن را عمیق‌تر کرده و این خودش یعنی بیکاری فصلی صدها هزار نفر از مردم کشورمان! 2⃣صنعت خودروسازی نیز آسیب جدی می‌بیند، هم ایران‌خودرو هم سایپا و هم قطعه‌سازان مشتری‌های مهم محصولات فولادین (ورق گرم/ سرد، گالوانیزه و قلع‌اندود) بدنه، شاسی و پنل ماشین‌ها پر از مصارف و قطعات فولادی است. 3⃣سایر صنایع به نسبت کم‌تر آسیب میبینند اما اگر بخوهیم به آنها اشاره کنیم: 🔺نفت، گاز و پتروشیمی 🔺لوازم خانگی 🔺ماشین آلات صنعتی 🔺راه‌آهن و کشتی‌سازی با همین مطالب مستند و ساده میتواند فهمید آسیب به فولاد، آسیب به کل اقتصاد ایران و کل بازار سهام است!