چنانچه در گروههای تلگرامی فوقالذکر عضو هستید، از آنها خارج شوید و از کمک به #مافیای این حوزه جهت استثمار روانشناسان و مشاوران پرهیز کنید
#خدمات_صنفی بن تخفیف ۲۰ درصدی برای اعضای انجمن (۱۰ نفر هر نفر تا سقف ۱۵۰/۰۰۰ تومان) جهت خرید محلول گندزدا و ضدعفونی کننده سوپر میکس سورولیت و محلول مولتی اکسیدانت سورولیت - محصولی از شرکت دانش بنیان ایدهگران سورن آب
- محصولاتی دانش بنیان و کاملا اقتصادی (قابلیت ترکیب با آب بر اساس نوع نیاز) در شرایط پرمصرف کنونی
- دارای تمامی تأییدیههای لازم
- شرایط نگهداری آسان
در کنار شما اعضای محترم انجمن هستیم
قتل یک همکار به ضرب گلوله
دکتر محمد اعتمادی امقان (پزشک عمومی) ۲۵ شهریور در مطبش در شهر ایلخچی شهرستان اسکو بر اثر اصابت گلوله، به قتل رسید.
متأسفانه این پزشک ۵۰ ساله در مسیر انتقال به بیمارستان امام رضا (ع) تبریز دچار ایست قلبی شده و با وجود اقدامات احیای قلبی جان خود را از دست داد. فرماندار شهرستان اسکو نیز از دستگیر شدن قاتل پزشک عمومی در شهر ایلخچی این شهرستان خبر داد و گفت: ضارب به ظاهر درخواست #متادون از پزشک داشته است که با توجه به فرایند خاص آن، از دادن #متادون به این فرد خودداری شده و ضارب که #اعتیاد هم داشته است، با کلت کمری، دو گلوله شلیک میکند.
منبع: کانال انجمن پزشکان عمومی ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معرفی_فیلم
پابلوی دوست داشتنی
Loving Pablo
محصول سال ۲۰۱۷ ایالات متحده آمریکا
خلاصه داستان: در سال ۱۹۸۱، ویرجینیا وایخو که یک روزنامهنگار مشهور کلمبیایی و خبرنگار تلویزیون است، وارد رابطهای عاشقانه با قاچاقچی افسانهای #پابلو_اسکوبار میشود...
پسر پابلو در سال ۲۰۰۹ در مصاحبهای با دیلی تلگراف گفت: «یک بار پدرم هنگام فرار به همراه اعضای خانواده حدود دو میلیون دلار اسکناس را آتش زد تا با آنها گرم شویم و غذا بپزیم».
نتایج #حقوق_سنجی جدید (۳۱ شهریور الی ۳ مهر ۱۳۹۹) انجمن صنفی روانشناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران
🔻توجه: مدت زمان شرکت در این نظرسنجی، دو روز از تاریخ ۳۱ شهریور الی ۱ مهر بوده است که جهت افزایش شرکتکنندگان (نمونهی آماری مناسب) به مدت دو روز دیگر (۲ و ۳ مهر) تمدید شد.
این حقوقسنجی در کانال تلگرامی تخصصی کاریابی انجمن (مستر سایکولوژیست) انجام پذیرفت. از میان ۱۶۸ نفر شرکتکننده، ۵۵ درصد از آنان اعلام کردند به ازای همکاری در هر شیفت مرکز درمان نگهدارنده در استان تهران، بیش از ۱/۰۰۱/۰۰۰ تومان دریافت مینمایند.
پیگیریها و اقدامات انجمن صنفی روانشناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران از بهمن ۱۳۹۷ تاکنون، باعث رشد قابل ملاحظهی حقوق دریافتی همکاران از مراکز (از میانگین ۵۰۰/۰۰۰ تومان به ۱/۰۰۱/۰۰۰ تومان و بالاتر) و نیز آگاهی از حقوق قانونی (حداقل دستمزد و حق شکایت از کارفرما) و صنفی خود و پیروزی آنان در دعاوی و شکایتها (از طریق خدمت راهنمایی و پیگیری انجمن) شده است. عبور از مرز ۵۰ درصد حقوق ۱/۰۰۱/۰۰۰ و بالاتر (در حقوقسنجی پیشین این میزان ۳۷ درصد بوده است) نشاندهندهی #ارتقای_رتبهی_شغلی روانشناس و مشاور در حوزه #اعتیاد است کمااینکه تا رسیدن به نقطهی مطلوب و آرمانی فاصلهی زیادی وجود دارد. باید تمامی تعرفههای این حوزه برای همکاران #تخصصی و #مکفی باشد. از این رو انجمن صنفی روانشناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران تمام تلاش خود را جهت تحقق این امر از طریق رایزنیهای پیوسته با نهادهای حکومتی و سازمانهای دولتی و خصوصی، کما فی السابق به کار خواهد بست.
جلسه در کانون وکلای دادگستری مرکز
به گزارش روابط عمومی انجمن صنفی روانشناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران، ظهر روز ۵ مهر ۹۹ رییس انجمن جناب آقای علیرضا چهرهسا به همراه یکی از مشاوران، جناب آقای علی حاجی قاسم با حضور در محل کانون وکلای دادگستری مرکز با یکی از اعضای این کانون در. خصوص مشکلات و مسائل صنفی و دغدغههای موجود در حوزه اعتیاد به بحث و تبادل نظر پرداختند. ارتباط مستمر با اهالی قانون و دریافت راهنماییها از طرق مختلف، در تصمیمگیریهای آتی انجمن تأثیرگذار خواهد بود.
هشت مهر ۱۳۶۹ سالروز ورود انجمن معتادان گمنام به ایران است؛ NA در ایران ۳۰ ساله شد
انجمن معتادان گمنام (Narcotic Anonymous) در سال ۱۳۳۲ هجری شمسی (۱۹۵۳ میلادی) توسط افرادی که خود در چنگال بیماری اعتیاد گرفتار شده بودند، بنیان گذاشته شد و امروزه با گذشت ۶۷ سال در بسیاری از کشورهای جهان فعال است و چندین میلیون نفر در سراسر دنیا عضو این انجمن هستند. در حال حاضر هر هفته چندین و چند هزار جلسه در دنیا به بیش از ۷۰ زبان برگزار میشود. انجمن معتادان گمنام فعالیت خود را در ایران از سال ۱۳۶۹ به وسیلهی دو برادر در یکی از مراکز بازپروری قرچک آغاز کرد. پس از آن، فعالیت انجمن متوقف و در مرداد ماه ۱۳۷۳ که اعضای انجمن محل مستقلی برای برگزاری جلسات اجاره کردند، از سر گرفته شد. این انجمن (Iran Region of Narcotic Anonymous) در سال ۱۳۸۵ از «پلیس امنیت ناجا» و در سال ۱۳۹۲ از «وزارت کشور» با شماره ثبت ۲۱۰۶۵، مجوز فعالیت سازمانهای مردم نهاد در سطح ملی را دریافت کرد. به دلیل رعایت اصل گمنامی، هیچ مدرکی از حضور اعضا در انجمن تهیه نمیشود و در نتیجه تهیهی آمار دقیق اعضای در حال بهبودی میسر نیست. در حال حاضر، هر روزه جلسات متعددی در اکثر نقاط کشور برگزار میشود و تعداد قابل توجهی از معتادان توانستهاند با کمک اصول این انجمن از چنگال بیماری اعتیاد رها شوند. رشد این جلسات و گروهها، تنها شاخص موفقیت انجمن معتادان گمنام ایران است. در حال حاضر معتادان گمنام ایران، در قالب حدود ۵۳۰۰ گروه به طور هفتگی حدود ۲۳۴۵۰ جلسه در شهرهای بزرگ، کوچک و حتی روستاهای کشور عزیزمان ایران برگزار مینماید.
کانال رسمی انجمن صنفی
هشت مهر ۱۳۶۹ سالروز ورود انجمن معتادان گمنام به ایران است؛ NA در ایران ۳۰ ساله شد انجمن معتادان گمن
سایت رسمی انجمن معتادان گمنام ایران: www.nairan.org
پیام تسلیت رییس انجمن در پی درگذشت اقوام احدی از همکاران
بسمه تعالی
دوست و برادر ارجمند؛ جناب آقای علی حاجی قاسم
مشاور گرانقدر در امور نهادهای حکومتی و سازمانهای دولتی
بدین وسیله درگذشت پدربزرگ گرامیتان را به شما، ابوی گرامی و خانواده محترم تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای ایشان آمرزش و بازماندگان صبر، سلامتی و طول عمر بابرکت مسئلت دارم.
علیرضا چهرهسا
رییس انجمن صنفی روانشناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران
دستورالعمل نحوه توزیع و عرضهی داروهای مخدر در داروخانهها که سازمان غذا و دارو آن را منتشر کرده است
🔴 بسیاری از کارشناسان میگویند با توجه به تجربهای که از عرضهی #ترامادول در داروخانهها داشتیم، احتمالا به زودی شاهد پخش گستردهی داروهای مخدر در بازارهای #غیرمجاز خواهیم بود.
نظر شما چیست؟
آیا این اتفاق باعث کاهش کارایی و درآمدزایی مراکز درمان سوء مصرف شده (عدم مراجعهی بیماران) و به مرور به تعطیلی آنها و بیکاری ۵۰/۰۰۰ نفر کارکنان این مراکز میانجامد؟ آیا شرم و خجالت (مثلا در درمانجویان کارمند، شاغل، دانشجویان، اساتید و...) یا وضعیت ظاهری و نامناسب بسیاری از بیماران باعث نخواهد شد هرگز جهت دریافت شربت و قرص به داروخانهها مراجعه نکنند و کلا قید درمان را بزنند و یا داروهای مصرفیشان را به طرق دیگری (بازار سیاه) تهیه کنند؟ آیا اعتقاد دارید این اتفاق باعث جلوگیری از سودجویی مراکز درمان سوء مصرف مواد در زمینهی توزیع و عرضهی داروها خواهد شد؟ آیا این اتفاق منجر به کاهش نشتی دارو و فروش آزاد (بازار سیاه) آن خواهد شد؟ به راستی بازار سیاه (فروش آزاد) این داروها دست کیست؟ آیا تصمیمات گرفته شده در جلسه ۱۳۶ ستاد مبارزه با مواد مخدر، تخصصی و بر پایهی شواهد علمی بوده است؟ آیا وجود قانون مدیریت تعارض منافع در این مورد کارساز نمیبود؟
اولین نشست آسیایی انجمن جهانی طب اعتیاد - چهاردهمین کنگره بینالمللی دانش اعتیاد
۱۳ تا ۱۶ آذر ۱۳۹۹
آغاز پذیرش مقاله: ۲۸ شهریور ماه ۱۳۹۹
پایان پذیرش مقاله: ۲۷ مهرماه ۱۳۹۹
ثبتنام آنلاین و ارسال مقاله از طریق:
www.ascongress.ir
تصویب و تأمین مالی پروژه مشترک بین مرکز ملی مطالعات اعتیاد با انستیتو اعتیاد و سلامت سوییس توسط
Swiss National Science Foundation
عنوان: طرح مداخلهی تلفن هوشمند در اعتیاد به مواد مخدر در ایران
Smartphone intervention in opioid addiction in Iran
هدف از این مطالعه، بررسی اثربخشی تلفنهای هوشمند با رویکرد مبتنی بر تقویت که به تازگی توسعه یافته و از نظر فرهنگی و جنسیتی سازگار یافته در بیماران تحت درمان دارویی اپیوئید است.
The planned study aims to examine the effectiveness of a newly-developed, culturally-adapted gender-sensitive integrated Community Reinforcement Approach- and CBT-based guided smartphone intervention (called Promoting Recovery in Opioid Maintenance and Psychosocial Treatments; PROMPT) that takes into account common mental health problems in OMT patients in Iran.
https://www.isgf.uzh.ch/de/projects/addiction/illegal-drugs/prompt.html
کانال رسمی انجمن صنفی
https://www.instagram.com/p/CGQl_SngIeI/?igshid=qq0so3pb7opr
#اختصاصی فقدانی که دیرتر میبایست
توجه: این ویدیوها تنها قسمتهای کوتاهی از مستند #بیبیسی با عنوان فرهاد مهراد است و صرفا با هدف فرهنگسازی و پیشگیری از مصرف مواد در بین عموم مردم منتشر شده و به هیچ وجه قصد سیاهنمایی و یا توهین و تخریب هنرمند و خوانندهی فقید، صاحب سبک و محبوب و مردمی، فرهاد مهراد عزیز را ندارد.
شروع ثبتنام کارگاه هیپنوتراپی در اعتیاد - آنلاین
مجری: انجمن صنفی روانشناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران
⭐ دریافت گواهینامه معتبر به همراه QR code
«فرصتی کاملا استثنایی برای یادگیری تخصصی هیپنوتیزم در ایران»
برای دو گروه:
- روانشناسان و مشاوران
- روانپزشکان و پزشکان
👤 مدرس: استاد صمد ولیزاده
- کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
- پیشکسوت هیپنوتیزم ایران
شروع کارگاه از ۸ آبان ۱۳۹۹
زمان آموزش: یک ماه (۲۰ ساعت آموزش مفید)
پنجشنبه هر هفته از ساعت ۱۶ الی ۲۰
ثبتنام از طریق تماس با شماره:
۰۲۱۸۸۵۵۶۳۱۲
کسب اطلاعات بیشتر در تلگرام:
۰۹۲۱۱۳۷۸۴۱۸
کانال رسمی انجمن صنفی
مراقب موج سوم هپاتیت و ایدز باشیم / دستگاههای مرتبط ورود کنند
منبع: خبرآنلاین - ۹۹/۰۷/۲۰ - کد خبر ۱۴۴۱۴۹۲
دکتر جمال فرهمندیان، رییس کانون سراسری انجمنهای صنفی مراکز سرپایی درمان اعتیاد کشور در گفت و گو با خبرآنلاین انتقادات خود را نسبت به بخشنامه «ضابطه نظام توزیع و عرضه داروهای تحت کنترل در داروخانهها» مطرح کرده و توضیح داده است که چرا واگذاری متادون از طریق داروخانهها به بیماران اقدامی غیرکارشناسی است.
شما فکر می کنید ابلاغ بخشنامه «ضابطه نظام توزیع و عرضه داروهای تحت کنترل در داروخانه ها» چقدر با مساله نشت متادون از مراکز درمان سرپایی اعتیاد ارتباط دارد؟
به این مساله مرتبط است. مسئولان در رسانه ها به این دلیل اشاره کرده اند و در توضیحات مسئولان محترم سازمان غذا و دارو هم به این نکته پرداخته شده است و این در حالی است که متهم ردیف اول نشت متادون قطعا مراکز درمان سرپایی اعتیاد نیستند. توجه به این نکته مهم است که احتمال نشت متادون از چهار منبع مختلف وجود دارد. اول کارخانه های تولید کننده متادون، دوم شرکت های وارد کننده این دارو، سوم مراکز پخش که متادون را به دانشگاه های علوم پزشکی تحویل میدهند، چهارم مراکز سرپایی درمان اعتیاد که دارو را در اختیار مددجویان قرار می دهند. اما نکته عجیب و قابل تامل این است که اتهام نشت متادون به سه منبع اول که این دارو را در مقادیر بسیار بالا در اختیار دارند، وارد نیست یااگر هم هست تصمیم گیران و سیاستگذاران این حوزه برنامه جدی برای نظارت بر آنها ندارند. این در حالی است که نوک پیکان اتهام نشت این داور همواره به سمت مراکز سرپایی درمان اعتیاد بوده و مسئولان در چند سال گذشته به صورت موشکافانه نظارت بر این مراکز را افزایش داده اند که البته ما اعتراضی به این مساله نداریم و برای هر روشی در راستای شفافیت و راستی آزمایی آمادگی داریم. اما سوال ما این است که آیا درست است که سه منبع بسیار مهم و استراتژیک اول اصلا رصد نشوند و انواع نظارت ها فقط در رابطه با مراکز سرپایی درمان اعتیاد اعمال شود؟
آیا آماری از میزان نشت متادون از مراکز درمان سرپایی اعتیاد وجود دارد؟
به استناد تحقیقاتی که توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر انجام شده و آقای دکتر حمید صرامی، مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر نتایج آن را اعلام کرده و قابل استناد است، فقط حدود یک و نیم درصد نشت متادون به بازار غیرقانونی، از طریق مراکز درمان سرپایی اعتیاد است. اما نمیدانیم چرا برای نشت از 98.5 درصد دیگر اقدامی انجام نمی شود. این اقدام انداختن توپ در زمین مراکز ترک اعتیاد، و نوعی فرافکنی است.
پس چرا سازمان غذا و دارو چنین بخشنامه ای را صادر کرده است؟
استناد سازمان غذا و دارو به صد و سی و ششمین جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر است که در آن توزیع و عرضه متادون از طریق داروخانهها به بیماران به تصویب رسید. البته دربند ۸ این مصوبه گفته شده است که این اقدام باید بر اساس نتایج به دست آمده از اجرای طرح آزمایشی در این باره انجام شود. طرحی که در دو استان لرستان و قم اجرایی شد و نتایج آن اصلا موفقیت آمیز نبوده است. با وجود این سازمان غذا و دارو بدون توجه به نتایج این طرح آزمایشی، «ضابطه نظام توزیع و عرضه داروهای تحت کنترل در داروخانه ها» را ابلاغ کرده در حالی که این بر خلاف مصوبه صد و سی و ششمینجلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر است. نکته ای که در این بخشنامه باید به آن توجه شود این است که معمولا بخشنامه های مهم وزارت بهداشت برای رفع هر گونه شبهه و ضمانت اجرایی با دو امضاء معاونت دارو و معاونت درمان صادر می شود اما این ابلاغیه فقط با امضای دکتر محمد رضا شانه ساز، معاون دارو وزارت بهداشت صادر شده است.
نتایج این طرح آزمایشی به صورت رسمی منتشر شده است؟
نتایج آن هرگز به صورت رسمی منتشر نشد. اما بر اساس شنیده های ما این طرح در این دو استان اصلا موفقیتآمیز نبوده است و هر دو استان قم و لرستان با توزیع متادون از طریق داروخانه ها مخالف بودند و انتقادات اساسی به آن وارد است.
چه انتقاداتی به این طرح پایلوت وارد است؟
سازمان غذا و دارو یکی از اهداف توزیع متادون از طریق داروخانه ها را آزاد کردن نیروهای سازمان برای رسیدگی به امور مهم تر عنوان کرد و گفت که بهتر است دارو توسط بخش خصوصی توزیع شود و بخش حاکمیت هم به امور حاکمیتی خود بپردازد. این در حالی است که با توزیع متادون از طریقداروخانه ها عملا وظایف نیروهای سازمان غذا و دارو از قبل هم سنگین تر می شود چرا که در چنین شرایطی نه تنها باید بر مراکز درمان سرپایی اعتیاد نظارت کنند بلکه وظیفهنظارت بر داروخانه های منتخب هم به مسئولیت هایشان اضافه می شود.
از طرف دیگر در حال حاضر دانشگاه ها و وزارت بهداشت با مضیقه های شدید بودجه و مسایل مالی درگیر هستند. در چنین شرایطی چطور ممکن است سازمان غذا و دارو از سود حاصل از توزیع دارو به مراکز درمان اعتیاد چشم پوشی ک