مدیران و مسئولان اجرایی انجمن صنفی روانشناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران
رییس: جناب آقای علیرضا چهرهسا (اول از سمت چپ - ردیف اول)
نایب رییس، خزانهدار و معاون آموزش و درمان: سرکار خانم ماریا نجفخانی (دوم از سمت چپ - ردیف اول)
بازرس: جناب آقای محمد خلجی (اول از سمت چپ - ردیف سوم)
بازرس علیالبدل: سرکار خانم شبنم بهرامیان (دوم از سمت چپ - ردیف چهارم)
مشاور در امور سازمانهای دولتی و نهادهای حکومتی: جناب آقای علی حاجی قاسم (چهارم از سمت چپ - ردیف اول)
مشاور در امور سازمانهای خصوصی: سرکار خانم حمیده بابایی (دوم از سمت چپ - ردیف دوم)
مشاور در امور دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی: سرکار خانم دکتر راضیه زاهدی (اول از سمت چپ - ردیف دوم)
حسابرس: جناب آقای محسن خشیجان (چهارم از سمت چپ - ردیف سوم)
رییس دفتر و مسئول دفتر مرکزی: سرکار خانم ملیکا مشایخی (سوم از سمت چپ - ردیف دوم)
معاون نظارت حرفهای و مدیر روابط عمومی و سخنگو: سرکار خانم مهسا عوض محمدیه (سوم از سمت چپ - ردیف اول)
مسئول امور اعضا: جناب آقای بابک ساسانی (سوم از سمت چپ - ردیف سوم)
مسئول امور پژوهشی و رویدادهای علمی: جناب آقای دکتر آرش جواهری (چهارم از سمت چپ - ردیف دوم)
مسئول امور مراکز درمان اعتیاد: سرکار خانم نسرین سپهرنیا (اول از سمت چپ - ردیف چهارم)
مسئول تدارکات و پشتیبانی: جناب آقای مهدی زنده دلان (دوم از سمت چپ - ردیف سوم)
کانال رسمی انجمن صنفی
مدیران و مسئولان اجرایی انجمن صنفی روانشناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران رییس: جناب آقای علیرض
☑️ حوزه ریاست: رییس، نایب رییس، خزانهدار، دبیر، بازرس، عضو علیالبدل هیأت مدیره، بازرس علیالبدل، مشاور عالی، مشاور در امور سازمانهای دولتی و نهادهای حکومتی، مشاور در امور سازمانهای خصوصی، مشاور در امور دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی، حسابرس، رییس دفتر، مسئول دفتر مرکزی
☑️ معاونتها و بخشها: معاونت نظارت حرفهای، معاونت آموزش و درمان، روابط عمومی و سخنگو، امور اعضا، امور مراکز درمان اعتیاد، امور پژوهشی و رویدادهای علمی، امور حقوقی، تدارکات و پشتیبانی
داروی خطرناک متا (METHA)
این دارو برای درمان مشکلات جنسی و اعتیاد به صورت قاچاق توزیع و مصرف میشود. از جنس متخلخل قرص پیداست که در دستگاههای غیر استاندارد پرس شده است. اگر به ترکیبات قرص دقت کنید در هر قرص آن ۲۰ میلیگرم متادون معادل ۴ سیسی شربت متادون وجود دارد که مقدار بسیار زیادی است. بر روی آن به دروغ تبلیغات Herb یا گیاهی درج شده و همچنین ادعا شده که دارو تولید شده در کشور #آمریکا است. اما از بستهبندی و برچسب بیکیفیت دارو مشخص است که این دارو تولید شده در بازارهای زیر زمینی است.
برگرفته از کانال تلگرامی دکتر هومان نارنجیها
t.me/razitebnarenjiha
انتشار یادداشت مشترک رییس انجمن و سرکار خانم مهسا عوض محمدیه با عنوان "ترور بیولوژیک به سبک انتحاریون!" در سایت خبری انتخاب
در این یادداشت به این پرسش پاسخ داده میشود که چگونه با بیتفاوتی در برابر کرونا در حال ترور خود هستیم؟
«فرد مشهوری» که اکنون در چهرهی «بیتفاوتی» به سرنوشت یکدیگر ظاهر شده و افکار جهانی را به سمتی کاملاً بی اهمیت (در برابر اقدام آنی به منظور حفظ جان انسانها) هدایت کرده است، خود میتواند به شکلی دیگر همان "اهداف بیوتروریسم" را محقق کند.
کانال رسمی انجمن صنفی
از آمارهای جدید اعتیاد در کشور تا اعطای وام ۵۰ میلیون تومانی به بهبودیافتگان مشتاق کار!
امیرحسین یاوری معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر در پاسخ به تعدادی از پرسشهای خبرنگار گفت: تعداد مصرفکنندگان مستمر در جمعیت عمومی ۱۵ تا ۶۴ سال، ۲ میلیون و ۸۰۲ هزارو ۸۰۰ نفر است و تعداد نفرات مصرفکنندگان تفننی در جمعیت عمومی کشور نیز ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر است. تنوع مواد مخدر خیلی زیاد است و بیش از ۲۰۰ مواد مخدر وجود دارد. اکنون براساس آمار بینالمللی، معتادان اگر در اثر ابتلا به کرونا به بیمارستان بروند ۳.۶ درصد برابر افراد عادی بیشتر فوت میکنند. یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از معتادان افرادی هستند که خدماتی از ۹ هزار مرکز ترک اعتیاد دریافت کرده یا میکنند. قسمتی از این افراد در مراکز ترک اعتیاد دولتی هستند و برخی توسط سازمانهای مردمنهاد به صورت رایگان خدمات میگیرند. میزان شیوع مصرف مواد مخدر در بین دانشآموزان ۲.۱ درصد است که مربوط به مصرفکننده در دوره متوسطه دوم و هنرستانها هستند؛البته ثابت شده رشد مصرف مواد مخدر در دانشآموزان متوقف شده است. میزان شیوع مواد مخدر در بین دانشجویان نیز ۴.۷ درصد است. سن شروع مصرف مواد مخدر در ایران ۲۴ سال است. در جمعیت عمومی بین ۱۵ تا ۶۴ سال به ترتیب خوزستان، گلستان، چهار محال و بختیاری، کرمان، فارس، خراسان شمالی، مرکزی، کرمانشاه و سیستان و بلوچستان بیشترین مصرف کننده مواد مخدر هستند. در سال ۲۰۱۸ در جهان ۸۰۳ نوع NPS (مواد مخدر صنعتی روانگردانهای جدید) شناسایی شد. در ایران به ترتیب تریاک، ماریجوانا، شیشه و هروئین بیشترین مواد مخدر مصرفی هستند و در جهان «ماری جوانا» بیشترین ماده مخدر مصرفی است. در کل کشور حدود ۶۰ هزار معتاد متجاهر داریم. بیش از ۹۰۰۰ مرکز در سطح کشور داریم که نسبت به ارائه خدمات درمان و کاهش آسیب اعتیاد اقدام میکنند. از طریق صندوق ملی کارآفرینی برنامهریزی شده تا ۵۰ میلیون تومان به هر معتادی که ترک کرده و میخواهد دوباره شروع به کار کند وام با بهره بسیار پایین در درازمدت بدهیم.
کانال رسمی انجمن صنفی
مدیرکل بهزیستی استان البرز گفت: نخستین مراکز جامع درمان اعتیاد کشور به زودی به بهره برداری میرسد.
اسدالله حیدری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این مراکز با ظرفیت ۵۰ نفر برای خانمها و ۱۰۰ نفر برای آقایان آماده ارائه خدمات به معتادان شده است.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: در این مراکز به جای اقدامات پراکنده، درمانهای کوتاه و مقطعی تلاش میشود تا درمانهای سرپایی، سمزدایی اولیه، اقامت بیمار و در مرحله پایانی توانمندسازی و اشتغال در این مراکز تجمیع شود.
حیدری گفت: برای هر بیماری که تحت پوشش بهزیستی باشد در این مراکز سالانه ۹ میلیون تومان یارانه پرداخت میشود.
وی اضافه کرد: همچنین اگر معتاد بهبود یافته در این مراکز به مرحله اشتغال برسد، برای هر نفر به شرط آنکه یک سال پاکی داشته باشد ۵۰ میلیون تومان هزینه اشتغال داده می شود .
این مسئول اضافه کرد: علاوه بر این به کارفرمایانی که بیمار معتاد را تحت حمایت قرار دهند نیز برای هر بیمار ۵۰ میلیون تومان به کارفرما داده میشود.
مدیرکل بهزیستی استان البرز اظهار داشت: مراکز جامع درمان اعتیاد استان البرز در هفته بهزیستی راهاندازی میشود و بهزیستی با صرف اعتبارات دولتی به مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان برای تجهیز این مراکز همکاری لازم را داشته است.
لازم به ذکر است ۱۰۰ کمپ ترک اعتیاد ، دو مرکز تیسی (مراکز اقامتی کوتاه مدت معتادان)، مراکز کاهش آسیب و مؤسسات بسیاری با بهزیستی برای درمان اعتیاد در البرز همکاری دارند.
کانال رسمی انجمن صنفی
پیام متفاوت و با تأخیر رییس انجمن صنفی روان شناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران به مناسبت هفته مبار
بسمه تعالی
منتظر بودم تب و تاب این هفته سپری شود. تبریک ها و تقدیرها تمام شود. طرحها و پروژه ها بهره برداری شود تا بتوانم چند خطی درباره ی آدمها بنویسم. اما نه برای معتادان نیازمند درمان و کمک و نه در جهت یک گرامیداشت فرمالیته از این هفته برای تشکر از مسئولان، بلکه برای همکاران مظلوم خودم. برای روان شناس متأهلی که هر روز برای رسیدن به محل کارش که یک مرکز بهبودی اقامتی میان مدت (کمپ) است باید ۲۰/۰۰۰ تومان هزینه کند و در ماه ۱۰ نوبت این کار را انجام دهد. آخر ماه هم اگر مسئول کمپ داشته باشد، ۵۰۰/۰۰۰ تومانش را بدهد، اگر هم نداشت انشاءالله اواسط یا آخر ماه بعد که بیشتر مریض بخورد. راستی بعداً از آن ۵۰۰/۰۰۰ تومان لطفاً ۲۰۰/۰۰۰ تومانش را کم کنید. برای مشاوری که در کلینیک درمان سوء مصرف مواد باید از شنبه تا پنجشنبه روزی ۴ ساعت در مرکز حضور داشته باشد و با احتساب رفت و برگشتش ۵ الی ۶ ساعت از زمان روزانه اش را صرف این کار کند، آن وقت بگویند خُب مگر تو چکار میکنی اینجا؟ کارشناسی ارشد هستی که هستی، برای خودت هستی، ۲۰۰ ساعت کارگاه تخصصی رفتی که رفتی، حقوقت، ماهی ۸۰۰/۰۰۰ تومان هست. حقوق وزارت کار دیگه چیه؟ یادت که هست گفتیم بیمه نمی کنیم. نُت پزشک هم یادت نرود...
همکار تحصیلکرده و کاربلد من، تو کسی هستی که اراده کردی در رشته ی تخصصی و با دانشت کسب درآمد کنی، اما نه از تو حمایتی می شود و نه کسی قدر زحماتت را می داند. کسی خبر ندارد تو برای دو نفره های مشاوره، چقدر وقت می گذاری و توجه. کسی خبر ندارد که از چند خودکشی، از چند لغزش و یا از چند طلاق و فرار از خانه جلوگیری کرده ای. کسی نمی داند که تو هر روز رنج های مراجعت را با خودت برمی داری و به خانه ات میبری. گفتم خانه. راستی قرارداد خانه ات را امسال با چند درصد افزایش تمدید کردی؟ ۳۰ درصد! مگر نگفتی که ۴۰ متری بود. خانه ۴۰ متری آن هم ۵۰ میلیون ماهی ۸۰۰/۰۰۰ تومان! حواست باشد مراقب خودت باشی. اگر مریض بشوی بیمه هم که نیستی برای سلامتی ات هزینه کنی، مجبوری صبر کنی مریضی خودش برود برای آن که وقت دخل و خرجت برای ماه جور دربیاید.
می دانم گله از سازمان نظام روا نشناسی داری. توقع داری از تو حمایت بشود. توقع داری از تعرفه های انجمن صنفی ات حمایت بشود که لااقل همان حقوق حداقلی وزارت کار با بیمه را بگیری. من گفتم در این پُست، اینستاگرام سازمان نظام را هم تگ کنند. پارسال هم سه تا نامه به سازمان نظام زدم که محتوای یکی از نامه ها، حمایت از تعرفه های انجمن برای بهتر شدن اوضاع شما و خودم بود. بعد از انتشار این پیام، مجدداً این کار خواهم کرد. بعضی از دوستان همکارانمان هم قول حمایت داده اند. گفتیم شاید این بار فرجی بشود. می دانم که کارفرما به تو گفته: «همینه که هست، یا بمون یا برو! روان شناس ریخته!». می دانم که گله داری از این حجم بی احترامی ها، از این حجم قدرناشناسی ها، از این حجم بی توجهی ها.
همکار عزیز من، برای تمام تلاش هایت از تو متشکرم. من به عنوان مسئول انجمنی که باید از تو و سایر همکارانمان حمایت کند، در حد معینی اختیار و قدرت دارم. باقی اش درخواست و طلب کمک (به عنوان شخص حقوقی) از سازمانها و نهادهایی هست که وظیفه شان حمایت از کار و تلاش و علم است. وظیفه شان حمایت از جوانان تحصیلکرده و پای کار و تلاشگر است. آقا و خانم روانشناس یا مشاور، به خاطر این وضعیت بد متأسفم. به خاطر این شرایط سخت، معذرت می خواهم. یادت هست، کوچکتر که بودیم بزرگترها به ما می گفتند به در گفتیم که دیوار بشنود؟
علیرضا چهرهسا
رییس انجمن صنفی روانشناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران
کانال رسمی انجمن صنفی
بسمه تعالی منتظر بودم تب و تاب این هفته سپری شود. تبریک ها و تقدیرها تمام شود. طرحها و پروژه ه
این پیام در تاریخ ۹۹/۰۴/۱۳ منتشر شده است.
جداول (الف و ب) تعرفههای سال ۱۳۹۹ مصوبه ۹۹/۰۲/۰۲ - نسخه اصلاح شده که برای دریافت مطالبات از کارفرما از تاریخ ۹۹/۰۱/۰۱ الی ۹۹/۰۳/۳۱ مجاز میباشد. این جداول بر اساس جلسه ۹۹/۰۱/۲۰ شورای عالی کار (بخشنامه شماره ۷۹۳۳ مورخ ۱۳۹۹/۰۱/۲۶ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) تنظیم شده است.
🚩 تعرفههای #جدید که بازنگری و تغییرات در آن بر اساس تغییرات دستمزد ۹۹ در آخرین جلسه شورای عالی کار مورخ ۹۹/۰۳/۱۷ (بخشنامه شماره ۴۸۶۹۲ مورخ ۹۹/۰۳/۳۱ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) و تغییرات احتمالی در تعرفههای سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران خواهد بود، پس از مشخص شدن وضعیت تعرفههای خدمات روانشناسی و مشاوره در سال ۱۳۹۹ توسط سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ج.ا.ا منتشر خواهد شد.
🎧 در این رابطه، توضیحات رییس انجمن را از طریق کانال تلگرامی انجمن بشنوید.
📎 هیئت مدیره انجمن صنفی روانشناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران با استناد به بندهای ۱، ۴، ۵ و ۹ از ماده ۳ و بند ۱ از ماده ۴ اساسنامه، اقدام به تعیین تعرفه خدمات روانشناسان و مشاوران اعتیاد (Addiction Psychologists and Counselors) در استان تهران نموده است که این تعرفهها در قالب دو جدول الف (مراکز درمان اعتیاد) و ب (خدمات تخصصی آموزشی-درمانی) توسط همکاران عضو و غیرعضو در استان تهران، قابل دریافت میباشد.
معرفی کانال (مستر سایکولوژیست) و گروه (نیازمندیهای مراکز درمان اعتیاد ایران) تلگرامی #مرجع جهت کاریابی در حوزه درمان اعتیاد برای همکاران که به ترتیب توسط انجمن مدیریت و نظارت میشود.
🚩 آیدی کانال:
@mpsych
🚩 لینک گروه:
https://t.me/joinchat/B6bLLkAVxLVev0S7-uZ5BQ
ماجرای کمپ مخوف ترک اعتیاد
شکنجه معتادان برای تفریح و خنده. سگها را به جان معتادان میانداختند
روزنامه ایران نوشت: دو برادر با راهاندازی یک کمپ ترک اعتیاد و پذیرش معتادان در غرب تهران اقدام به شکنجهی دائمی و بیرحمانه آنها میکردند اما راز این دو برادر با مرگ یک مددجو فاش شد.
🔹مأموران کلانتری امامزاده داوود از مرگ مشکوک پسر جوان ۳۱ ساله در یک کمپ ترک اعتیاد که در اختیار دو برادر بود مطلع شدند.
🔹در بررسیها مشخص شد که پسر جوان به دستور صاحبان کمپ و توسط معتادانی که در آنجا نگهداری میشدند مورد شکنجه قرار گرفته است.
مرد معتادی که در این ماجرا بازداشت شده در مورد علت کتک زدن مقتول گفت: اگر او را کتک نمیزدیم خودمان شکنجه میشدیم.
🔹وی که آثار زخم عمیقی شبیه جای گاز گرفتگی سگ روی پایش دیده میشد گفت: هر کسی که به کمپ میآمد سگ را رها میکردند و پاهای او را گاز میگرفت. اگر هم مخالفت میکردیم به قدری ما را کتک میزدند تا بمیریم.
🔹از ۸۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان ماهانه از ما پول میگرفتند. اما به جای غذا کدو و بادمجان گندیده به ما میدادند.
🔹برای تفریح و خنده خودشان، تقریباً هر روز یک بار ما را شکنجه میکردند و به تماشای این شکنجه میایستادند.
🔹مقتول روز حادثه شروع به داد و بیداد کرد که نمیخواهد باشد و سر همین مسأله او را سه ساعت تنبیه کردیم که زیر این شکنجهها حالش بد شد. او را به حمام بردند. بعد از حمام وقتی وی را به اتاق آوردند متوجه شدیم فوت کرده است.
توییت رییس انجمن دربارهی فضای مجازی تسخیر شده توسط ناروانشناسان و نامشاوران
جولان #روانشناس_نماها در فضای مجازی و اعتباری که دارد به ازای #سودحویی عدهای، از رشتههای روانشناسی و مشاوره رخت برمیبندد. قبلا #غربی بود و حالا دارد میشود #کلاهبرداری و #شیادی. فضای مجازی پر است از مشاورهایی که متخصص اختلالات جنسی و زناشوییاند! کدام مسئول باید پاسخگو باشد؟
۴ میلیون و ۷۰۰ هزار کارگر ایرانی هیچگونه قراردادی ندارند. کارفرمایان برای فشار به کارگر، قرارداد سفید امضا میگیرند
ولی اسماعیلی نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس:
🔰 ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار کارگر ایرانی هیچگونه قراردادی ندارند؛ برخی از کارفرمایان برای فشار به کارگر، قرارداد سفید امضا میگیرند.
🔰 متأسفانه در دوران کرونا کارگران کشورمان آسیبهای زیادی دیدهاند، ضمن اینکه بیمه بیکاری هم به برخی از کارگران تعلق نگرفت.
🔰 برخی از کارفرمایان برای فشار به کارگر قرارداد سفید امضا از او میگیرند این در حالی است که کارفرما هیچ تعهدی هم در قبال او امضا نمیکند که دلیل این کار شانه خالی کردن کارفرما از زیر بار مسئولیتهایش است.
علیرضا چهرهسا؛ رییس انجمن صنفی روانشناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران در واکنش به اظهارات جناب آقای ولی اسماعیلی؛ نماینده محترم مجلس شورای اسلامی و نایب رییس کمیسیون اجتماعی در خصوص قراردادهای کار عنوان کرد: در این میان همکاران روانشناس و مشاور شاغل در مراکز درمان اعتیاد که تعداد آنها کم هم نیست، حضور دارند. همکارانی که باید تحت حمایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران قرار بگیرند. چه آنهایی که عضو شدهاند و چه آنهایی که عضو نیستند.
کانال رسمی انجمن صنفی
علیرضا چهرهسا؛ رییس انجمن صنفی روانشناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران در واکنش به اظهارات جناب آق
شاید بپرسید چطور کسانی که عضو نیستند، باید مورد حمایت سازمان قرار گیرند؟ هماکنون عضویت در سازمان با حداقل مدرک کارشناسی ارشد امکانپذیر است، در حالی که در حوزهی درمان اعتیاد، بسیاری از همکاران ما، دارای مدرک لیسانس در رشتههای روانشناسی و مشاوره هستند. بر اساس پروتکلهای درمان وزارت بهداشت و بهزیستی مانعی برای فعالیت آنها در این حرفه وجود ندارد. اینها هم باید بتوانند عضو شوند. البته سازمان نظام روانشناسی همین الان هم خدمت خاصی به اعضای کارشناسی ارشد خود ارائه نمیدهد. من از سازمان گلههای زیادی دارم که برخی از آنها با گلایههای بازرسان محترم سازمان و بسیاری از اعضای آن، مشترک و برخی هم بنابر وظایف صنفی خودم و در جایگاه دفاع از همکاران متفاوت است.
مثلا اینکه چرا مجمع عمومی برگزار نمیشود؟ چرا اینقدر زمان انتظار برای مصاحبه کمیسیونها جهت دریافت پروانهی اشتغال طولانی است؟ یا اینکه چرا سازمان پیگیر مسائل صنفی و واقعی همکاران نیست؟ چرا تعرفهها فقط برای جلسات روانشناسی و مشاوره ۴۵ دقیقهای تعیین شده است؟ چرا در حوزه اعتیاد که این تعداد زیاد از دانشآموختگان مشغول هستند، از تعرفههای انجمن حمایت نشد و نمیشود؟ چرا سازمان با وزارت بهداشت وارد مذاکره نمیشود که لااقل اگر روانشناسی و مشاوره را حرفههای درمانی و تخصصی نمیدانید، برای آنها حداقلهای قانون کار را اعمال کنید؛ حقوق کارگری، بیمه، مرخصی، پاداش و عیدی...
یعنی شأن روانشناس و مشاور در این مملکت این است که حتی بیمه هم نداشته باشد؟ شأن روانشناس و مشاور این است که هر کارفرمایی بتوانند با کمال بیاحترامی به دلیل اینکه قرارداد و یا تعرفهی تخصصی ندارد، از کار بیکار کند؟ به نظر میرسد بهتر است برخی اقدامات حاشیهای در سازمان کمتر شود و بیشتر به ولی نعمتان آن، یعنی مشکلات اعضای سازمان رسیدگی گردد.
اجحاف در حق روانشناسان و مشاوران مراکز درمان اعتیاد تا کی ادامه خواهد داشت؟ چرا سازمان نظام روانشناسی و مشاوره به بازار کار دانشآموختگان توجه نمیکند؟ کی و کجا به امور صنفی و مطالبات ولی نعمتان سازمان پرداخته خواهد شد؟ آیا شأن یک روانشناس و مشاور، دریافت حقوق و مزایا حتی پایین از «قانون کار» است؟! یعنی یک پزشک عمومی برای پذیرش مسئولیت فنی یک شیفت در مرکز درمان سوء مصرف مواد میتواند حتی مبلغ ۶/۵۰۰/۰۰۰ تومان درخواست کند، اما روانشناس و مشاور مرکز باید «امن یجیب» بخواند تا به او با هزار منت و سرکوفت، هر ماه حدود ۱/۰۰۰/۰۰۰ تومان حقوق بدهند؟!
- برای دومین سال پیاپی، نامههای سه گانهی انجمن صنفی روانشناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران در حوزه مطالبات صنفی با موضوعات زیر برای شخص رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ارسال خواهد شد. لازم به ذکر است نامههای سه گانهی سال گذشته (۹۸) بدون جواب مانده است.
کانال رسمی انجمن صنفی
اجحاف در حق روانشناسان و مشاوران مراکز درمان اعتیاد تا کی ادامه خواهد داشت؟ چرا سازمان نظام روانشن
🚨 آقای دکتر محمد حاتمی؛ رییس محترم سازمان، عدم پاسخگویی به نامههای مستقیم رییس یک انجمن صنفی، #توهین_آشکار به همهی اعضای صنف یعنی دانشآموختگان و درمانگران رشتههای روانشناسی و مشاوره در حوزهی درمان اعتیاد است. لطفا در حدود وظایف خود پاسخگو باشید.
📃 درخواست مطالبهگری سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شخص جناب وزیر؛ آقای دکتر سعید نمکی از طریق انجام مکاتبات جهت تنظیم سازوکار نظارت دقیق و مستمر بر شرایط کاری کادر درمانی مراکز درمان سوء مصرف مواد و به طور ویژه روانشناسان و مشاوران
📃 درخواست بررسی و حمایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران از تعرفههای انجمن
📃 درخواست همکاری و حمایت از طریق صدور امتیاز بازآموزی جهت برگزاری دورهها و کارگاههای علمی انجمن