دولت شهید #رئیسی از زمان شروع به کار خود مجبور بوده که اقدام به تسویه بدهی های کلان دولت روحانی کند
اگر فهرست عظیم بدهیهای روحانی نبود، دولت رئیسی میتوانست درآمد حاصل از افزایش ۲ برابری صادرات نفت را صرف بهبود معیشت مردم کند.
این را در دهان ظریف، جهانگیری و بی انصافها بزنید .
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨ دکتر قالیباف و خصوصیسازی سیاستگذاری اقتصادی؟
دکتر قالیباف به اتاق بازرگانی تشریف برده و فرمودهاند: "مذاکره و رفع تحریم را من انجام میدهم، شما هم تصمیمهای اقتصادی را بگیرید".
حقیقتا باورکردنی نیست که ایشان بخواهند تصمیمگیری درباره اقتصاد کشور را به چهاردرصدیها بسپارند، اما انکارکردنی هم نیست...
با دو مثال، فاجعهای که این سیاست میتواند رقم بزند را توضیح میدهم.
۱- اخیرا ۱۲ تشکل ذینفع گرانی دلار که عمدتا از ارکان اتاق بازرگانی هستتد، در نامهای سرگشاه و بیادبانه به محضر رهبر انقلاب، مدعی شدند که نرخ ارز در سامانه نیما سرکوب شده و باید نرخ بازار ملاک باشد. منظورشان این بود که اولا دلار حاصل از صادرات خود را به جای اینکه حدود ۴۰ تومان بفروشند، ۶۰ تومان بفروشند. ثانیا محصولاتشان را که با فرمول قیمت جهانی ضربدر دلار ۴۰ تومان میفروشند، با فرمول قیمت جهانی ضربدر دلار ۶۰ تومان بفروشند. از آقای قالیباف سوال میکنیم که بناست تصمیمگیری درباره این امور را به خود این آقایان بسپارند؟! افزایش ۳۰ درصدی نرخ ارز و نرخ تسعیر چه بلایی بر سر سفره مردم خواهد آورد؟
۲- رهبر حکیم انقلاب اسلامی در دیدار سال ۹۹ هیئت دولت وقت فرمودند: "شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی لوکس آمریکایی در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار مصرف شده. البته بخش خصوصی این کار را میکند، منتها دولت بایستی جلوی این را بگیرد". موضع آقای قالیباف درباره این نقشی که رهبر حکیم انقلاب اسلامی برای دولت در سیاستگذاری برای بخش خصوصی قائل هستند، چیست؟ میخواهند تصمیمگیری در این امور را به اتاق بازرگانی بسپارند؟
رهبر حکیم انقلاب اسلامی معتقدند دولت نباید تصدیگری نکند، نه اینکه دولت کلا از اقتصاد حذف شود و حتی تصمیمگیری درباره اقتصاد به بخش خصوصی واگذار شود. در نئولیبرالترین اقتصادها نیز این سیاست پیاده نشده که دولت تصمیمگیری درباره اقتصاد را به نهادی چون اتاق بازرگانی بسپارد.
آقای دکتر قالیباف شدیدا ولایتپذیر هستند. از ایشان انتظار داریم این اطاعت را در ساحت اندیشه نیز به نمایش بگذارند.
@syjebraily
⭕️اصلح، مقبول شده است
🔹چرخش خاکستریها به این سو
✍مهدی جمشیدی:
۱. پزشکیان نشان داد که برخلاف روحانی در سال ۹۲ و ۹۶، «کشش» و «ظرفیت» رأی بیش از این را ندارد و نمیتواند انتخابات را ببرد، بلکه اکنون و در آینده نیز در عرض بقیه قرار گرفته و همرتبهی آنها باید مبارزه کند. او در بهترین حالت، تنها میتواند به دور دوم برود، اما قدرت «یکهتازی» و «عبور چشمگیر از همه» را ندارد. «شرایط اجتماعی» نسبت به آن زمان، بسیار دگرگون شده و همین امر، کار را بر پزشکیان دشوار کرده است. جامعهی امروز، متأثر از «شهادت #رئیسی» است و نمیخواهد از او عبور کند، بلکه قصد دارد به گزینهای «همانند رئیسی» رأی بدهد، درحالیکه پزشکیان، هیچ نسبتی با منطق و الگوی عمل رئیسی ندارد. دلربایی رئیسی از مردم، امکان رأی «جهشی» و «هیجانی» را از اصلاحطلبان ربوده و آن را در باتلاق، اسیر کرده است. پزشکیان، امکان صعود چشمگیر را ندارد و در یک حد از پیشروی، محدود و متوقف مانده است.
۲. برخلاف تصور دیگران، #جلیلی به دلیل «عدالتخواهی» و «سادهزیستی»اش توانسته مانند احمدینژاد در سال ۸۴ و ۸۸، رأی بخشی از «خاکستریها» را نیز از آن خود سازد و از بدنهی حامیان ایدئولوژیکش فراتر برود. انتظار تحلیلگران این بود که جلیلی، تجربهی سال ۹۲ را تکرار کند و بیش از یک کنشگر درجهی دوم نباشد، اما وی با وجود سالها حاشیهنشینی و گمنامی، اکنون توانسته به کنشگر «اصلی» و «رأیساز» انتخابات تبدیل بشود. او میان «کار» و «عدالت»، جمع برقرار کرده و از این جهت است که دیگران را پشت سر گذاشته است. رأی او، فزونتر هم خواهد شد؛ چون او بیش از همه، همگون و همراستای با «اقتضاهای زمانهی پسارئیسی» است. منطق هویتی زمانه و میل سیاسی جامعه، او را میطلبد. جامعه در حالوهوای «دورهی پسارئیسی» است و در نسبت با آن، گزینهی مطلوب خود را تعریف میکند؛ گزینهای که بیشترین تطابق و شباهت با او را داشته باشد.
۳. برخی تصور کردند که «لایهی خاکستری جامعه»، همواره منطق ثابت دارد و ترجیحاتش، یکنواخت است، درحالیکه اینچنین نیست. خاکستریها در تجربهی انتخاباتی دهههای گذشته نشان دادند که بهشدت «موقعیتی» و «اقتضائی» رأی میدهند و اینگونه نیست که لیبرالیسم سیاسی و فرهنگی، آنها را برانگیزاند و آرمانگرایی برای آنها دافعه داشته باشد. تجربهی انتخاباتی احمدینژاد و رئیسی، نشان داد که آنها به این سو نیز چرخش دارند؛ کافیست گزینهی انقلابی بتواند تصویری از «عدالتخواهی» و «سادهزیستی» و «گرهگشایی»اش را در ذهن و دیدهی آنها ترسیم کند. اگر چنین شود، جریانهای تکنوکرات و لیبرال، بهآسانی به حاشیه خواهند رفت. امروز جلیلی در ساختن چنین روایت و تصویری از خود، تا حدود زیادی موفق بوده و گذر زمان نیز تا انتخابات، این امر را بسط خواهد داد. ذائقهی سیاسی خاکستریها، متأثر از شهادت رئیسی، همرنگ و همداستان با انقلابیهای رادیکال شده است و این فرصت اجتماعی، یک پنجرهی سیاسی و انتخاباتی را به روی آنها گشوده است. ازاینرو، باید بهجای هراسافکنی از احتمال رأیآوری گزینهی اصلاحات و مایلشدن به نگاه تقلیلگرایانهی برآمده از صالح مقبول، کوشید بر سبد رأی #اصلح_مقبول افزود. شرایط زمانه و اقتضای جامعه، چنین امکانی را برای ما فراهم کرده است.
#سعید_جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به توهین #پزشکیان به دانشآموختگان این دانشگاه:
🔻 «پاسختان را هشتم تیر ماه خواهید گرفت» هفت میلیون دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی هستند.
هر سکوتی، علامت تقوا نیست!
🔸️روشن کردن مردم وظیفه است؛ ما وظيفه داريم هم اصلح را بشناسيم و معرفي کنيم و هم نااهلان را معرفي کنيم تا مردم فريب نخورند. عده اي تصور مي کنند نباید هيچ حرفي درباره ديگران بزنيم! براي چنين چيزي، کدام دليل شرعي و عقلي وجود دارد؟! آنچه هست اين است که تشنج ايجاد نکنيد، جو را به هم نزنيد و آرامش حاکم باشد؛ اما روشنگري و توجه دادن مردم به خير و صلاحشان و معرفي کردن افراد صالح و ناصالح وظيفه است.
🔸️وظيفه نداريم هر جايي فرد ناصالحي وجود دارد، به مردم معرفي کنيم؛ زيرا غيبت حرام است و نبايد آبروي کسي را ريخت؛ اما اگر کسي در معرض اين است که مردم را گول بزند و پستي را احراز کند که صلاحيتش را ندارد، بايد به مردم گفت. اين مثل يک مشورت عمومي است. اگر کسي به يک مرض مُسري مبتلا است، بايد او را به ديگران معرفي کرد؛ البته همه اين ها حد و حدودي دارد. بي جا نبايد گفت، نبايد آبروي کسي را بي جهت ريخت، نبايد ارزش هاي انساني را فراموش کرد.
🔸️تاريخ انبيا، ائمه اطهار و بزرگان دين، امام خودمان و سايرين را ببينيد. اگر روشنگري و معرفي افراد فاسد نبود، مگر انقلاب پيروز مي شد؟ در فتنه ۸۸ کساني خودشان را دلسوز مردم معرفي کردند. خسارت هايي که وارد شد براي اين بود که افرادي مسامحه کردند و آنها را معرفي نکردند؛ آنهايي که مي دانستند و باز هم سکوت کردند، بدتر بودند. آيا این ها آدم هاي خيلي خوبي هستند که سکوت مي کنند؟! خيلي باتقوا هستند؟! اين ها مثل همان کساني هستند که ديدند سر سيدالشهدا را ميبُرَند، اما سکوت کردند! هر سکوتي علامت تقوا نيست.
۱۳۹۰/۱۱/۰۷
#غدیر
📱 @mesbahyazdi_ir
1_12125040074.mp3
8.15M
صوت بسیار مهم
جواب شبهه
حجتالاسلام پژمانفر نماینده مجلس مشهد: کسی که زمان خانهنشینی احمدینژاد، دولت را اداره کرد دکتر #جلیلی بود. نگذاشت آب از آب تکان بخورد.
┄┅═✧☫🇮🇷☫✧═┅┄
نکات بسیار مهم 👌
تا آخر با دقت بشنوید
🗳 ستاد مجازی دکتر جلیلی | @hamiyan_jalili
هدایت شده از سعیدیسم ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتقاد یک اقتصاددان به پزشکیان: آقای عبده تبریزی مظهر لیبرالیسم و میدری مظهر تفکر چپ و نهادگرایی است چگونه این دو نفر را با خود به صداوسیما بردید؟
🔸دکتر حسین عباسینژاد، عضو هیات علمی دانشگاه تهران: مشخص کنید با چه مبنایی به دنبال عدالت هستید؟
🔻تیم اقتصادی شما بر چه مبنایی انتخاب میشود؟
🔻چگونه جلوی اختلاف در تیم اقتصادی را میگیرید؟
@Kayhan_online
هرچقدر مستند پزشکیان پر از سیاه نمایی و ناامیدی آن هم با حضور ظریف معلوم الحال بود، ولی مستند دکتر #جلیلی پر از امید و نشاط و فعالیت بود و اشاره ای داشت گذرا به بیش ۱۴۰ سفر استانی ایشان به سراسر کشور و بازدید میدانی از ۴۰۰۰ روستا حتی در دورترین مناطق مملکت
#مرد_میدان
#مرد_اجرایی
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم اکنون ستادهای پزشکیان😂
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
📖 پاسخهای جالب انتخاباتی از منظر قرآن
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#اَللّٰهُمَّعَجِّلْلِوَلِیَکَالْفَرَجَ
🚩قیـــــــامــــ لله
🟣 برسد به دست آقای پزشکیان
👈پزشکیان میگوید: چرا ۴٠ سال است درست نکردید؟
خطاب او دقیقا به چه کسانیست؟!
👈 بگذریم که پزشکیان خود سابقه ۲٠ سال وزارت و وکالت دارد.
👈 لکن سری به سوابق کارگزاری حامیان و اعضاء ستاد او تعجب را دوچندان میکند:
👈۱ - زنگنه ۴۵سال : وزیر جهاد- وزیر نیرو- وزیر نفت- عضو تشخیصمصلحت.
👈 ۲ - جهانگیری ۲۹سال: نمایندگیمجلس- استاندار- وزیر معادن-وزیر صنایع-معاوناول رییسجمهور.
👈 ۳ - ظریف ۲۳سال : سفیر، معاون و وزیرخارجه.
👈 ۴ - خاتمی ۲٠ سال : نمایندهمجلس-وزیرارشاد- رییسجمهور
👈 ۵ - ربیعی ۲٠ سال : مشاور رییسجمهور-وزیر تعاون-رییسمرکز بررسیهای استراتژیک- سخنگویدولت.
👈 ۶ - ابتکار ۲۳سال : معاون رییسجمهور- شورای شهر تهران
👈 ۷ - عارف ۳۵سال: وزیر فرهنگ-وزیر پست- معاون رییسجمهور- رییسسازمان برنامه- نمایندهمجلس- عضو تشخیصمصلحت
🔻این لیست حامیان پزشکیان را میتوان به دهها تن با چندصدسال سابقه، افزایش داد.
👈حال، خطاب «چرا ۴٠ سال درست نکردید؟» دقیقا به کیست؟
🔻مگر میشود با این لیستطویل، کارنامه ۴٠ سال را گردن نگرفت؟!
👈 نمیشود دائم از نهجالبلاغه و عدالتِ علی علیه السلام خطبه خواند اما به وقت انتخابات، برای یک مشت رأی ، از کارنامهٔ خود شانه خالی کرد و تازه سخن از خدمتگذاری در آینده گفت!
👈 طوری از کارنامه ۴٠ ساله انتقاد میکنند که گویی در کشور دیگری وزیر بودهاند و امروز بهمن۵۷ است و آنان به تازگی از پلکان هواپیما پایین آمدهاند!
🔺 وقتی نامزدی، کارنامه ۴٠ سال خود و همقطارانش را گردن نمیگیرد و پاسخگو نیست، چگونه میتوان به او اعتماد کرد؟
👈 او حتما کارنامه و تصمیمات دولت خود را هم گردن نخواهد گرفت و به سیاق همین ۴٠ سال گردن دیگران خواهد انداخت.
🔻حتما هم به وقت بحران خواهد گفت: «من خودم صبح روز جمعه فهمیدم!»
🔻کاش انقدر جوانمرد بودید که پای ۴٠ سال کارگزاری خود میماندید.
کاش...
✍ جواد موگویی
سواد رسانه
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#اَللّٰهُمَّعَجِّلْلِوَلِیَکَالْفَرَجَ
🚩قیـــــــامــــ لله
هدایت شده از قیـــــامـــ لله|ایلام🎙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السَّلامُ عَلَیْکَ حِینَ تَقْرَأُ وَ تُبَیِّنُ...
السَّلامُ عَلَیْکَ بِجَوَامِعِ السَّلامِ
#اَللّٰهُمَّعَجِّلْلِوَلِیَکَالْفَرَجَ
🚩قیـــــــامــــ لله