31.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معرفی_نخبگان(۷۹)
#شهیده_زینب_کمایی
🔵مادر شهیده کمایی: زینب بسیار درسخوان و خیلی مؤمن بود. زینب دوران دبستان به کلاسهای قرآن میرفت. زینب بعد از شرکت در این کلاس قرآن علاقه شدیدی به حجاب پیدا کرد.
🔶یک شب سر نماز، سجدهاش خیلی طولانی شد و حسابی گریه کرد. بلندش کردم. گفتم «مامان، تو را به خدا این همه گریه نکن. آخر تو چه ناراحتی داری؟» گفت: «مامان، برای امام خمینی گریه میکنم، امام تنهاست. به امام خیلی فشار میآید. به خاطر جنگ، مملکت خیلی مشکل دارد.
♦️ این جمله بر سر برگ تمام دفترهایش دیده میشد: «میخواهم لحظهای فراموش نکنم که در محضر خداوند هستم و هیچگاه گناه نکنم.»
برنامههای خودسازی را لحظهای فراموش نمیکرد. برای خودش دفتر داشت، همه اعمالش را و کارهای خوبی را که انجام داده بود، در دفترش مینوشت و آخر هفته بررسی میکرد و به خودش نمره میداد. بعد هم نمودار خودسازی یک هفتهاش را ترسیم میکرد که ببیند این نمودار صعودی است یا نزولی.
🔷 در سال ۱۳۶۰ در شاهینشهر یک راهپیمایی علیه بیحجابها راه افتاد که زینب مسئول جمعآوری بچههای مدرسه برای شرکت در راهپیمایی شد. منافقین از همان جا زیر نظرش گرفتند.
شهیده زینب کمایی شب اول فروردین ماه سال ۱۳۶۱ در راه بازگشت از مسجد به خانه توسط منافقین ربوده میشود . بعداز سه چهار روز با آدرسی که از طرف منافقین ارسال میشود ، جنازه زینب را در حالی که چادرش را بر گردنش گره زدند و خفه اش کرده بودند ، می یابند.
┅═✿❀🍀💐🍀❀✿═┄
🇮🇷 | #عصر_دانایی | #انتشار_با_شما👇🇯🇴
🆔 https://eitaa.com/joinchat/606535787C7771eb5bf5
عصردانایی رابه دیگران معرفی فرمایید. باتشکر
🎙حجتالاسلاموالمسلمین عالی:
✨پیامبر مهربانیها؛ چهار راهکار برای تربیت فرزندان معرفی میکنند:
💠یکی اینکه #پدر و #مادر ابتدا خود عامل به خیر و خوبی باشند. در خانهای که #پدر و #مادر به واجبات، محرمات و حلال و حرام توجه نمیکنند یا به #نماز اول وقت اهمیت نمیدهند نباید انتظار داشته باشند که فرزندانشان دینی تربیت شوند.
💠راهکار دوم این است که فرزندانتان را متذکر خدا قرار دهید و این به معنی تسبیح دادن به دست فرزند نیست، بلکه باید بستر #خانواده بستر ذکر و یاد خدا باشد و یاد خدا به طوری در آن خانه قوی باشد که کسی جرأت گناه نداشته باشد.
💠راهکار سوم این است که فرزندانتان را #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر کنید و بدانید با که میرود، کجا میرود و چه میکند. اما فرزندی که #ازدواج کرد و رفت تلاش نکنید سلیقهها و نظراتتان را به او تحمیل کرده و #زندگی او را خراب کنید بلکه به آنها نظر مشورتی بدهید زیرا امر به معروف باید همراه با رفاقت باشد.
💠راهکار دیگر رفیق بودن پدر و مادر با فرزندانشان است؛ کلید تربیت یک کلمه است و آن اینکه با فرزندانتان رفیق شوید و نگذارید قبل از شما کسان دیگری با آنها رفیق شوند.
#تربیت_فرزند
#تربیت_دینی
https://eitaa.com/taranom_beheshti_ab
بسم الله الرحمن الرحیم
🔑پاسخ استاد عباسی ولدی به یک سوال کلیدی: آیا آزاد گذاشتن بچّهها برا غذا خوردن یا آب بازی اسرافه؟
♨️ بعضیا معتقدن که لازمۀ آزادی، اسراف و تبذیره. وقتی ما به کودک اجازه میدیم که با غذاش 🍛بازی کنه، مقداری غذا از بین میره. آببازی هم هدر دادن آبه. وقتی که اجازه میدیم کودک اسباببازیهاش رو بشکنه، در حالی که برای این اسباببازی ها پول خرج شده، یه نوع اسرافه و ... .🤔
⁉️ معنی دقیق اسراف و تبذیر چیه؟
✅ اسراف در لغت، به تجاوز از حد در هر کاری گفته میشه. هر کاری به نسبت خودش، اندازۀ شایستهای داره که اگه از اون اندازه گذشت، اسراف میشه. تبذیر هم در اصطلاح به معنی ضایع کردن مال هست که شاید بتونیم معادل فارسی اونو «ریخت و پاش بیهوده» بدونیم.👌
💯 این جا هم مثل بحث نظم، شما فقط چیزی رو میبینید که در حال از بین رفتن یا مصرف شدنه؛ یعنی آب، غذا، اسباببازی ؛ امّا خود کودک👶رو نمیبینید.🤦♀
⚠️ کسی که دورۀ کودکیش رو گذرونده و به سنّ رشد رسیده، وقتی بلایی سرِ غذاش مییاره که باید اون رو دور ریخت، تبذیر کرده. یا وقتی با آب، بازی میکنه و اون رو الکی رو زمین میریزه، اسراف کرده. ولی وقتی کودکی با غذاش بازی میکنه، در حال پاسخ دادن به نیاز خودشه، آببازی هم نیاز کودکه، بازی با آب و غذا برا کودک، خارج شدن از حدّ اعتدال نیست تا اسراف باشه.☺️
😉 درسته که تو این بازیها یه مقدار از غذا یا آب، به ظاهر از بین میره؛ امّا از اون جایی که کودک تو این بازی، خوراک روحی خودش رو به دست میآره، نمیشه گفت که غذا از بین رفته. بدون مبالغه باید گفت که این جا از آب و غذا، استفادۀ بهینه شده؛ چون غذا برا بچّه تنها برای خوردن😋 نیست؛ برای بازی کردن هم هست...
#من_دیگر_ما #آزادی #آب_بازی
#استاد_عباسی_ولدی
https://eitaa.com/taranom_beheshti_ab
#فرزند_پروری
#تربیت_فرزند
💢 انواع تنبیه بد ناجوانمردانه:
1⃣ مقایسه کودک با سایر کودکان
2⃣ سرزنش کودک که او باعث بیماری و مریضی والدین شده است. (مریضم کردی، وقتی از دستت مریض شدم و مردم می فهمی با من چه کار کردی)
3⃣ تحقیر کردن کودک که کارهایش احمقانه است و هیچ نمی فهمد (دیوانه هستی ، احمقی و دست و پا چلفتی)
4⃣ محروم کردن او از عشق و دوست داشتن (مادرت نمی شوم، دیگر دوستت ندارم)
5⃣ تهدید او به جدایی (دیگر در این خانه نمی مانم)
6⃣ ارعاب و ترساندن او (اگر گوش نکنی بلایی به سرت می آورم که مرغان آسمان به حالت گریه کنند).
❌ و موارد فراوان دیگری که ما فکر می کنیم خاصیت تنبیهی دارند ولی صرفا از روی خشم ما اعمال می شوند❌
─ ✾࿐༅🍃❤️🍃༅࿐°°°°°
لینک کانالمون
👇👇
@khanevademehrAranbidgol
7️⃣
🔸️ بازی کردن در بچههای ۱ تا ۲ سال
◇ برای کودک ۱ تا ۲ سال چه بازی و اسباببازیهایی جالبه؟؟👇
_ وسایل خونه و آشپزخونه! بچهها تو این سن کم کم جای وسایل رو به خاطر میسپرن چون حافظه داره قوی میشه کم کم میفهمن مثلاً یه چیزی رو نمیخوای بهش بدی قائم کردی پشتت، اگه یه وسیلهای رو نمیخواید بهش بدید جلوی چشمش نذارید وگرنه میخواد و بیخیالم نمیشه و شما برچسب لجبازی بهش میزنید در حالیکه لجباز نیست بلکه بزرگ شده و میفهمه الکی میگی نیست😅
_ بازیهای تکراری رو تو این سن دوست دارن مثل دالی بازی، قائم باشک!
_ دوست دارن یه وسیلهای رو بکشن یا هل بدن اینور و اونور، مثلاً کالسکهی اسباب بازی یا کامیونی که بهش نخ وصله!
_ اسباب بازیهای سوار شدنی و تعادلی براشون خوبه!
_ اسباب بازیهای تکههای درشت داره و در هم فرو میرن یا روی هم سوار میشن، مثل پازل ۲ تیکه یا خونه سازی!
_ مکعبهای پارچهای یا چوبی!
_ دوست دارن محتویات لیوانشون رو خالی کنن روی زمین!
_ دوست دارن یچیزی رو از یک ظرف بریزن در یک ظرف دیگه!
_ دوست دارن لباسهاشون رو دربیارن و بپوشن!
#بازی
#اسباب_بازی
#ویژگیهای_رشدی_کودک
─ ✾࿐༅🍃❤️🍃༅࿐°°°°°
جهت ارتباط با ادمین:👇
🆔 @Yaghafoor89
☎️ 09378105713
یادت نره کانال ما رو به دوستات معرفی کنی
👇👇
@khanevademehrAranbidgol
#مرکز_مشاوره_خانواده_مهر_آرانوبیدگل
چگونه #والدین هلیکوپتری یا بیش از حد محافظ نباشیم؟
تلاش های #آگاهانه برای جلوگیری از انجام کارهای خاص انجام دهید. این یک راه طولانی در پرورش یک کودک مستقل خواهد بود:
✳️ توقف دخالت بیش از حد
عادت نکنید که لباس و کفش کودک را خود بپوشانید در حالی که کار ساده ای برای انجام دادن است ؛ او را از انجام فعالیت هایی که مناسب سنش است منع نکنید.
ایده خوبی نیست که در فعالیت های فرزندتان دخالت داشته باشید، مانند پاسخ دادن به سوالاتی که از طرف او انجام شده و یا صحبت کردن با معلمان بطور مداوم در مورد عملکرد فرزندتان.
اگر او قادر به تصمیم گیری نیست، سعی نکنید به جای او تصمیم بگیرید. در عوض به او زمان بدهید، اجازه دهید درد و ناراحتی را احساس کند، زیرا این بخشی از رشد کودک است. او را از سختی ها و مبارزات محافظت نکنید.
#روانشناسی_کودک
⛔️مقایسه بچهها با هم ممنوع!*
🔻 چقدر در زندگی، بچهها را با هم مقایسه میکنید؟ جملاتی شبیه این: «از فلان بچه یاد بگیر! ببین کفش ۴۰ تومانی میپوشد. من برای تو کفش ۴۰۰ تومانی خریدهام! اما نمره او را ببین، نمره خودت را ببین!»
یا بچهها را با کودکی خودمان مقایسه میکنیم.
❌️ توجه کنیم مقایسه غلط است. هرگز بچهها را با دیگران و خود مقایسه نکنیم. اما چرا ما مقایسه میکنیم؟
🔹️ هدفمان دادن الگوست. پس بیاییم به شیوه صحیح الگو دهیم. مثلا نمره فرزندمان ۱۰ شده و میخواهیم ۱۲ شود. با او صحبت میکنیم که برای ۱۲ شدن به چه چیزهایی نیاز دارد؟
🔹️ مثلا میگوید فلان مبحث را درست متوجه نمیشوم. ابزاری را برایش فراهم کنیم که بتواند آن مبحث را یاد بگیرد و خواسته خود را به صورت معیار مند و شفاف به او ارائه دهیم.
یعنی مثلا اگر دوستش ۱۲ میشود، به او نمیگوییم مثل علی باش. میگوییم مثل خودت باش، اما تلاش کن نمره ۱۰ تو ۱۲ شود.
19.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چجوری به بچه هامون نه بگیم که واکنش نشون ندن...🤔
https://eitaa.com/taranom_beheshti_ab
دلایل حوصله سر رفتن بچه ها! 🙇♀
✅دلیل اصلی این است که شاید واقعا حوصله اش سر رفته!
اگر بیشتر اوقات روز در خانه است،
اگر تحریکات و تحرکات مغزی و جسمی لازم برای رشد در اختیار ندارد،
اگر همبازی ندارد، طبیعی است که حوصله اش سر رفته و به خاطر رشد مغز باید بیشتر روز فعالیت داشته باشد.
✅دلیل دیگر اینکه یعنی من توجه میخواهم!
شاید حوصله کارهایی که شما میکنید را ندارد.
مثلا وقتی با تلفن حرف میزنید یا درس میخوانید، او توجه میخواهد.
ممکن است فرزندتان وابسته است و هنوز استقلال داشتن را نیاموخته باشد. و در شرایط خاص احتمال دارد فرزندتان اضطراب دارد و وقتی بیکار میشود، متوجه اضطرابش شده و حال بدی پیدا میکند و به همین دلیل میگوید که حوصله اش سر رفته.
پس سعی کنید برای بچه ها برنامه ریزی کنید و اوقات آن ها را به بهترین نحو پر کنید.
به کودکانمان عشق هدیه بدهیم🌹
#تربیت_فرزند
─ ✾࿐༅🍃❤️🍃༅࿐°°°°°
جهت ارتباط با ادمین:👇
🆔 @Yaghafoor89
☎️ 09378105713
یادت نره کانال ما رو به دوستات معرفی کنی
👇👇
@khanevademehrAranbidgol
#مرکز_مشاوره_خانواده_مهر_آرانوبیدگل
👨👩👦 والد آگاه کیست؟
والد آگاه، والدی است که به طور عمیق از احساسات، نیازها و تجربیات کودک خود آگاه است. او تلاش میکند تا با کودک خود ارتباطی عمیق و صمیمانه برقرار کند و به جای قضاوت و کنترل، درک و حمایت را ارائه دهد.
مولفههای کلیدی والد آگاه در ایجاد امنیت روانی کودک:
🔻 آگاهی از خود:
والد آگاه، ابتدا باید از احساسات، نیازها و الگوهای رفتاری خود آگاه باشد. این آگاهی، به او کمک میکند تا واکنشهای خود را نسبت به کودک خود بهتر کنترل کند و از انتقال الگوهای ناسالم رفتاری به کودک جلوگیری کند.
🔻 ارتباط عاطفی قوی:
برقراری ارتباط عاطفی قوی با کودک، یکی از مهمترین عوامل ایجاد امنیت روانی است. این ارتباط، از طریق گوش دادن فعال، همدلی، و ابراز محبت و پذیرش ایجاد میشود. والد آگاه، به احساسات کودک خود توجه میکند و به او کمک میکند تا احساسات خود را به طور سالم بیان کند.
🔻تنظیم هیجانی:
والد آگاه، به کودک خود کمک میکند تا احساسات خود را تنظیم کند و با چالشهای عاطفی روبرو شود. او به کودک میآموزد که چگونه با احساسات منفی مانند خشم، ترس و غم مقابله کند و از روشهای سالم برای بیان و مدیریت آنها استفاده کند.
🔻حمایت و پذیرش بیقید و شرط:
والد آگاه، کودک خود را به طور بیقید و شرط دوست دارد و پذیرش میکند. او به کودک خود میگوید که او را دوست دارد، حتی زمانی که اشتباه میکند. این پذیرش بیقید و شرط، به کودک کمک میکند تا اعتماد به نفس خود را افزایش دهد و احساس امنیت کند.
🔻ایجاد فضای امن برای بیان احساسات:
والد آگاه، فضایی امن و بدون قضاوت را برای کودک خود ایجاد میکند تا احساسات خود را به طور آزادانه بیان کند. او به کودک خود گوش میدهد و به او کمک میکند تا احساسات خود را درک کند و با آنها مقابله کند. فاطمه کارگر کارشناس پیشگیری از اعتیاد اداره بهزیستی شهرستان دشتستان به نقش والدآگاه تٱکید نمود و گفت: والد آگاه، با ایجاد امنیت روانی برای کودک، زمینه را برای رشد سالم و شکوفایی پتانسیلهای او فراهم میکند. این آگاهی، نه تنها به کودک کمک میکند، بلکه به والدین نیز کمک میکند تا روابط سالمتر و رضایتبخشتری با فرزندان خود داشته باشند.
https://eitaa.com/taranom_beheshti_ab
👱♀👱فرصتی مناسب برای همصحبتی با کودکان
💠 هنگامی که برای کودک کتاب میخونیم، فرصت مناسبیه تا با اون صحبت کنیم؛ اجازه بدیم درباره هر تصویر و هر تفکری که درباره کتاب و موضوع اون کتاب داره، باهامون صحبت کنه.
❌ هرگز به اون نگیم «صبر کن کتاب تموم بشه، بعد به سؤالت جواب میدم» یا «ساکت باش و ببین آخر داستان چه میشه»!
🔰 این کودکه که تو تخیل و تفکر خودش بهصورتی کاملاً خلاقانه انتهای داستان رو مشخص میکنه.
#تربیت_فرزند
https://eitaa.com/taranom_beheshti_ab