🔶🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
طرح #خلاصه_نویسی_کتاب
قسمتی از کتاب
«دشمن شناسی»
(رهبر معظم انقلاب اسلامی)
بسم الله الرّحمن الرّحیم
🔴اهمیت دشمن شناسی:
همه کارهای ما یک نوع مبارزه است، زندگی، میدان مبارزه است
همه در حال مبارزه اند
«انما الحیاه عقیده و جهاد»
جهت مبارزه کدام است؟
فلش این مبارزه به سمت چه کسی باید قرار داد؟
🔴اهمیت شناخت و روش دشمنی
مهمتر از شناختن دشمن،
🔹 شناختن دشمنی
و 🔹روش دشمنی کردن اوست.
امروز روش دشمنی:.
🔹ایجاد اختلاف و نفرت و کینه میان آحاد مردم است
🔹ایجاد دلسردی نسبت به آرمانهای اسلامی است
🔹منحرف کردن شعارهای مردم
و 🔹طرح شعارهایی است که با حرکت عظیم مردم هیچ همخوانی ندارد.
❌اولین کار دشمن این است که تبلیغ کنند هیچ دشمنی وجود ندارد!
🔴دشمن شناسی؛ اولین قدم مبارزه:
ملت و دولتی تسلیم میشود که
«دشمن را درست نشناسد»
یا
«دچار فساد و بدبختی باشد»
اما اگر دشمن شناسی بود:
آن وقت، شعارها، شعارهای روشن و آگاهانه ای خواهد بود.
❌خردمندانه نیست که انسان دشمن را نبیند و وجود او را عدم فرض کند.
📣دشمن باید شناخته شود،
این اولین قدم است🔔
#تمدن_نوین_اسلامی
#یادداشت_چهارم
تهیه کننده: مسیحا اسمعیلی
@saaaamenemamhosein
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | در مذاکرات چه میخواهیم؟
🍃🌹🍃
🔻مذاکرات هستهای از چند روز گذشته وارد فاز جدیدی شده است و این موضوع باعث گردیده تا رسانهها و تریبونهای رسمی و غیررسمی طرفین به انتشار خبرها و تحلیلهای جتدهی شده در راستای اهداف خود بپردازند. میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین اعلام کرد: «۵ دقیقه یا ۵ ثانیه با خط پایان فاصله داریم. مذاکرات بهویژه برای ایرانیها و آمریکاییها حساس است. نمیتوانم ضمانت کنم؛ اما برداشت موجود این است که گفتوگوها در مسیر درست پیش میرود».
🔸گزارههای تحلیلی:
1⃣ آنچه از سوی رسانهها، چه خوشبینانه و چه بدبینانه بهعنوان گام آخر مذاکرات مطرح میگردد، صرفاً جنبه رسانهای و روانی دارد. هرچند ایران از فرسایشی شدن توافق استقبال نمیکند ولی تا حصول نتیجه مدنظر خود، از مواضع اصولیاش کوتاه نخواهد آمد. لذا نکتهای که باید از سوی رسانههای انقلابی و جریان انقلابی مدنظر قرار گیرد، عدم پمپاژ خبرهای با پشت زمینه ناامیدکننده و یا ارسال خبرهایی است که موجب خوشحالی کاذب میگردد.
2⃣ در شرایط فعلی ایران درخواستهایی را بر روی میز دارد که یکی از موضوعات محوری، حذف هرگونه اهرم فشار علیه ایران در آینده است که نمونهای از آن بستن ادعاهای پادمانی علیه برنامه هستهای است. علت این خواسته هم مشخص است؛ چراکه بسته نشدن این موارد به آژانس بینالمللی انرژی اتمی اجازه میدهد هر از چند گاهی به بهانه ادعاهای طرفهای ثالث ازجمله رژیم صهیونیستی، سؤالات و ادعاهای تازهای علیه ایران باز کند و این کار آثاری سوء بر محیط داخلی و ریسک سرمایهگذاری در ایران خواهد گذاشت.
🔺نکته پایانی: این یک اصل اساسی است که برجام نقطه پایانی در مواجهه ایران با غرب نبوده و نیست و آنچه طرف مقابل مدنظر دارد، تخلیه قدرت ایران و گرفتن مؤلفههای قدرتساز جمهوری اسلامی است؛ لذا علاوه بر تیزبینی در مواجهه با دشمن، آنچه باید مدنظر قرار گیرد، متوازن کردن سیاست خارجی و دیپلماسی از یکسو و قویتر شدن پایههای اقتصادی از سوی دیگر است؛ چراکه از قدیمالایام گفتهاند برو قوی شو اگر راحت جهان طلبی؛ که در نظام طبیعت ضعیف پامال است.
✍ یعقوب ربیعی
#روشنگری | #ثامن | #محرم
@saaaamenemamhosein
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | شاخصههای رسانه حسینی
🍃🌹🍃
🔻تقارن ایام سوگواری حضرت اباعبداللهالحسین (ع) با روز خبرنگار در سال جاری یادآور ابعاد رسانهای نهضت عاشورا و مسئولیت فعالان رسانه در پیروی از مکتب و نورانی حسینی است. اینکه رسانه تراز نهضت حسینی دارای چه ویژگیهایی است و فعالان این عرصه چه مسئولیتی در سپهر رسانهای دارند، مجالی مستوفا میطلبد، اما در حوصله این نوشتار به برخی از مهمترین شاخصههای رسانه عاشورایی تراز نهضت حسینی پرداخته خواهد شد:
1⃣ مسئولیتشناسی: اساس نهضت حسینی به مسئولیتی است که امام در قبال وضعیت جامعه اسلامی آن روز احساس مینمود. رسانه حسینی به تأسی از سیره سیدالشهدا (ع) خود را در قبال آنچه در جامعه و دنیا میگذرد مسئول میداند و برای مواجهه منطقی و اثرگذار با چالشها برنامهریزی و اقدام میکند.
2⃣ انقلابیگری: نهضت امام حسین (ع) یک حرکت انقلابی بهمعنای اصیل کلمه بود و پیروان ایشان باید انقلابی باشند. انقلاب عاشورا در روز عاشورا پایان نیافت و اتفاقاً حضرت زینب کبری (س) پس از شهادت حضرت سیدالشهدا این راه را ادامه داد. رسانه حسینی نیز باید انقلابی باشد و از هرگونه محافظهکاری، جمود و ایستایی پرهیز کند.
3⃣ هدایتگری: چنانکه گفتهاند امام حسین (ع) مصباحالهدی است و امام هادی است که خداوند عزوجل میفرماید: «وَجَعَلْنَاهُمْ أَئِمَّه یهْدُونَ بِأَمْرِنَا». رسانه حسینی نیز وظیفه خود را هدایت ابنای بشر میداند و علاوه بر دنیا، برای عقبای آنان تکلیف دارد. رسانه عاشورایی نمیتواند با این توجیه که «ما مسئول بهشت بردن کسی نیستیم» چشم خود را بر انحرافات فرهنگی و اجتماعی ببندد و سکوت اختیار کند.
4⃣ امربهمعروف و نهیازمنکر: حضرت اباعبدالله (ع) فلسفه قیام خود را «امربهمعروف و نهیازمنکر» معرفی میکنند و اصولاً فلسفه اصلی رسانه حسینی نیز چنین است. مخاطب این امربهمعروف و نهیازمنکر هم مردماند هم مسئولان. ارشاد هرکدام رافع ارشاد به دیگری نیست. هم باید جامعه را مخاطب قرار داد و برای اصلاح آن تلاش کرد و هم مسئولان و مدیران را و راه و چاه را بدانها نشان داد. طبیعی است که اجرای این دو فریضه فراموششده مراتب و آدابی دارد که باید موردتوجه قرار گیرد.
5⃣ مبارزه با مستکبران: نوک اصلی پیکان مبارزه حضرت چه در طول قیام و حتی بعد از واقعه کربلا، در قبال مستکبران آن روز یعنی دستگاه فاسد اموی و یزید بود و الگوی نهضت حسینی، مقاومت در برابر نظام سلطه و مستکبران در هر زمان است. رسانه حسینی نیز در برابر استکبار و سلطهگران موضع دارد و مبارزه با آن را رسالت خود میداند. جنس مبارزه رسانه با نظام سلطه از سنخ و سیاق رسانهای است، ازاینرو رسانه عاشورایی، استکبار را بهخوبی میشناسد و به مخاطبان خود معرفی میکند و میشناساند؛ نقشههای شوم مستکبران را افشا میکند، نقاب از چهره عوامل و پادوهای نفوذی دشمن میاندازد و از مبارزه با استکبار شرمسار نیست.
✍️ محمدجواد اخوان
#روشنگری | #ثامن | #محرم
@saaaamenemamhosein
📍پشت به تشریفات/رو به مردم
🔻روزنامه اصلاحطلب آفتاب یزد با عنوان «پشت به تشریفات – رو به مردم» [در تمجید رفتارهای مردمی رئیسجمهور و رئیس قوه قضائیه]نوشت:
🔹چه کسانی که حامیان دولت هستند و چه منتقدان دولت سیزدهم نمیتوانند چشم از این مهم بپوشانند که آیتالله ابراهیم رئیسی با وجود اعتراضاتی که گاهی مردم از سر فشار دارند باز هم با شجاعت کنارشان حضور پیدا می کند.
🔸نمونه بارز اقدام ستودنی رئیسجمهور حضور در کنار مردم آسیبدیده از سیل فیروزکوه بود. رئیسی حتی در مناطقی که نتوانست حضور پیدا کند هنگام نیمه شب به شکل تلفنی جویای حال مردم شد و این حرکت نشان داد که او قرار نیست از پشت شیشه دودی اتومبیل خود با تشریفات اوضاع جامعه را رصد کند.
🔹امروز برای نقد به سیاستهای رئیس دولت سیزدهم زود است. رئیسی برای آرام کردن این حوادث حداقل تا پایان دوره اول ریاست جمهوری اش وقت میخواهد. رئیسی خودش را در هیچ حادثه ای از مردم جدا نمی داند.
🔻رئیسی تا اینجای کار جسارتی به خرج داده است که حداقل در دولت های قبل شاهد آن نبودیم.
#محرمانه_مدیا
📍مجری الجزیره: آشتی با ایران باعث اقتدار اسلام میشود
🔻جمال ریان:
🔹ملت ایران، ملت باعظمت مسلمان است، به همین خاطر آشتی با ایران، باعث اقتدار اسلام و مسلمانان میشود، برای آشتی با ایران آماده شوید.
🔹اگر آنچنان که به ظلم علیه ایران شایعه میکنند که این کشور به دنبال شیعه کردن اعراب اهل سنت است، اگر این ادعا درست است، اول ۱۵ میلیون نفر اهل سنت را که در این کشور حضور دارند، را شیعه میکرد، در حالی که آنها، آزادانه در ۱۷ هزار مسجد نماز میخوانند.
📍رسانه شورای عالی امنیت ملی: هیچیک از موضوعاتی که مانع انتفاع ایران از برجام شده از دستور کار هیأت ایرانی خارج نشده/ رفتار غربیها این گمانه را تقویت می کند که حسن نیت ندارند/ موضوعات پادمانی اساسا امری جدا از برجام نیست.
🔹در دور جدید مذاکرات رفع تحریمها که از روز چهارشنبه در وین آغاز شده، بر خلاف آنچه در برخی رسانههای غربی عنوان شده، هیچیک از موضوعات باقیمانده قبلی که مانع انتفاع ایران از برجام شده از دستور کار هیأت ایرانی خارج نشده و ایدههای ارائه شده از سوی کشورمان نیز با هدف پیگیری و به نتیجه رساندن انتظارات ایران مطرح شده است.
🔹اطمینان از باقی نماندن هیچ موضوعی برای تبدیل شدن به اهرم فشار بر ایران در آینده از جمله مهمترین مواردی است که هیأت ایرانی بر آن تأکید داشته است.
🔹رفتار غربیها در عهدشکنی، صراحتا این گمانه را تقویت میکند که آنها در ادعای خود مبنی بر دستیابی به یک توافق قوی، پایدار و قابل اتکاء جدیت و حسن نیت نداشته و سعی میکنند ایران را زیر فشار روانی قرار داده و امتیازات بیشتری را کسب کنند.
🔹 طرف غربی در حالی در فضای رسانهای سعی در القاء زیادهخواهی طرف ایرانی دارد که موضوعات پادمانی اساسا امری جدا از برجام یا خواستهای اضافی از سوی ایران نیست و آنها در سال ۲۰۱۵ در متن برجام نیز تعهدی سیاسی برای مختومه کردن ادعاها علیه برنامه هستهای جمهوری اسلامی ایران در شورای حکام آژانس ارائه کردهاند.
🔹طرف غربی با انواع ترفندها تلاش میکند با ابزارهای فرامذاکراتی، ایران را به پذیرش توافقی وادار کند که در آن موضوع انتفاع کامل کشورمان از برجام همچنان مبهم بوده و هیچ تضمینی نیز برای باز نشدن پروندههای ادعایی علیه ایران از سوی نهادهایی چون آژانس نیز وجود ندارد.
🔹منطق ایران در این خصوص نیز کاملا روشن و مبتنی بر اصول مذاکره حرفهای با بده بستانهای متوازن است که طبیعتا توافقی مطلوب را بهدنبال خواهد داشت.
🔹ضلع غربی مذاکرات نمیتواند ضمن ادعای حل موضوعات و اجبار ایران به پذیرش توافق، موضوعات دیگری را به عنوان گروگان در اختیار گرفته و از آن به مثابه چماق استفاده کند، چه، تجربه نشان داده در چنین شرایطی، آنها به مجرد عبور از این مرحله در اولین فرصت، ساز جدیدی را کوک خواهند کرد و از همه ابزارهای خود برای کاهش اثرگذاری رفع تحریمها استفاده خواهند کرد.
🔹بدیهی است توافق احتمالی در مذاکرات جاری اگر منجر به دو اتفاق یعنی؛ «حذف هرگونه اهرم فشار علیه ایران در آینده» و «رفع پایدار و با ثبات تحریمها برای اطمینانبخشی به شرکای تجاری» نشود، به دلیل اینکه منافع ملت ایران را تضمین نمیکند، هیچ دلیلی برای تن دادن به آن از سوی تهران وجود ندارد.
🔴حسین موسوی از سران فتنه صهیونیستی-آمریکایی ۸۸ مصداق کامل " حیوان جلّال= حیوان نجاستخوار " است.
۱۳ سال محاکمه نشد تا امروز وقیحتر از گذشته روی کثیف و وقیح خودش را در توهین به شهدای مدافع حرم نشان دهد.
🔮کانال مرجع گفتمان
#اعدام
#سران_فتنه
@saaaamenemamhosein
🌹🍃برای پیدا کردن علاقۀ به خدا، باید تمام حبّالدنیا را در دلت از بین ببری، ولی برای پیدا کردن علاقۀ به حسین(علیهالسلام) این گونه نیست؛ یعنی با داشتن حبّالدنیا هم میشود حسین(علیهالسلام) را دوست داشت و شیرینی محبت او را تجربه کرد.
🌹🍃اگر کسی میخواهد حبّالله را تجربه کند و بفهمد که از چه جنسی است، میتواند با تجربهکردن و چشیدن لذت محبت حسین(علیهالسلام) به این درک برسد.
🔮کانال مرجع گفتمان
#محرم
#امام_حسین
#ثامن
@saaaamenemamhosein
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | شاخصههای رسانه حسینی
🍃🌹🍃
🔻تقارن ایام سوگواری حضرت اباعبداللهالحسین (ع) با روز خبرنگار در سال جاری یادآور ابعاد رسانهای نهضت عاشورا و مسئولیت فعالان رسانه در پیروی از مکتب و نورانی حسینی است. اینکه رسانه تراز نهضت حسینی دارای چه ویژگیهایی است و فعالان این عرصه چه مسئولیتی در سپهر رسانهای دارند، مجالی مستوفا میطلبد، اما در حوصله این نوشتار به برخی از مهمترین شاخصههای رسانه عاشورایی تراز نهضت حسینی پرداخته خواهد شد:
1⃣ مسئولیتشناسی: اساس نهضت حسینی به مسئولیتی است که امام در قبال وضعیت جامعه اسلامی آن روز احساس مینمود. رسانه حسینی به تأسی از سیره سیدالشهدا (ع) خود را در قبال آنچه در جامعه و دنیا میگذرد مسئول میداند و برای مواجهه منطقی و اثرگذار با چالشها برنامهریزی و اقدام میکند.
2⃣ انقلابیگری: نهضت امام حسین (ع) یک حرکت انقلابی بهمعنای اصیل کلمه بود و پیروان ایشان باید انقلابی باشند. انقلاب عاشورا در روز عاشورا پایان نیافت و اتفاقاً حضرت زینب کبری (س) پس از شهادت حضرت سیدالشهدا این راه را ادامه داد. رسانه حسینی نیز باید انقلابی باشد و از هرگونه محافظهکاری، جمود و ایستایی پرهیز کند.
3⃣ هدایتگری: چنانکه گفتهاند امام حسین (ع) مصباحالهدی است و امام هادی است که خداوند عزوجل میفرماید: «وَجَعَلْنَاهُمْ أَئِمَّه یهْدُونَ بِأَمْرِنَا». رسانه حسینی نیز وظیفه خود را هدایت ابنای بشر میداند و علاوه بر دنیا، برای عقبای آنان تکلیف دارد. رسانه عاشورایی نمیتواند با این توجیه که «ما مسئول بهشت بردن کسی نیستیم» چشم خود را بر انحرافات فرهنگی و اجتماعی ببندد و سکوت اختیار کند.
4⃣ امربهمعروف و نهیازمنکر: حضرت اباعبدالله (ع) فلسفه قیام خود را «امربهمعروف و نهیازمنکر» معرفی میکنند و اصولاً فلسفه اصلی رسانه حسینی نیز چنین است. مخاطب این امربهمعروف و نهیازمنکر هم مردماند هم مسئولان. ارشاد هرکدام رافع ارشاد به دیگری نیست. هم باید جامعه را مخاطب قرار داد و برای اصلاح آن تلاش کرد و هم مسئولان و مدیران را و راه و چاه را بدانها نشان داد. طبیعی است که اجرای این دو فریضه فراموششده مراتب و آدابی دارد که باید موردتوجه قرار گیرد.
5⃣ مبارزه با مستکبران: نوک اصلی پیکان مبارزه حضرت چه در طول قیام و حتی بعد از واقعه کربلا، در قبال مستکبران آن روز یعنی دستگاه فاسد اموی و یزید بود و الگوی نهضت حسینی، مقاومت در برابر نظام سلطه و مستکبران در هر زمان است. رسانه حسینی نیز در برابر استکبار و سلطهگران موضع دارد و مبارزه با آن را رسالت خود میداند. جنس مبارزه رسانه با نظام سلطه از سنخ و سیاق رسانهای است، ازاینرو رسانه عاشورایی، استکبار را بهخوبی میشناسد و به مخاطبان خود معرفی میکند و میشناساند؛ نقشههای شوم مستکبران را افشا میکند، نقاب از چهره عوامل و پادوهای نفوذی دشمن میاندازد و از مبارزه با استکبار شرمسار نیست.
✍️ محمدجواد اخوان
#روشنگری | #ثامن | #محرم
🆔 eitaa.com/meyarpb