گوش دادن به صحبت های #کودکان
یکی از نکات مهم تربیتی برای والدین که باید به آن توجه ویژه ای داشته باشند این است که به صحبت های کودکانشان به طور کامل گوش دهند و در این زمان نباید تماس چشمی را قطع کنند و یا برای سوال پرسیدنی صحبت او را قطع کنند. شما با این کار اعتماد به نفس کودک خود را افزایش می دهید. دقت داشته باشید که تا زمانی که از شما کمک یا پیشنهادی نخواست، شما این کار را انجام ندهید و از آن ها سواتی را بپرسید و شما با گوش دادن به آن ها کمک می کنید که ترغیب شوند ارتباط را ادامه دهند.
#کودک
#تربیت
#فرزند
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
پاسخ دادن به سوالات #کودکان
یکی از اولویت هایی که در نکات مهم تربیتی برای والدین باید وجود داشته باشد این است که به سوالاتی که می پرسند جواب بدهید به این صورت که اگر کودکی پرسید که باشگاه آقایان چیست شما باید چه بگویید، به گفته کارشناسان افراد علاقه دارند که به کودک خود در مورد سوالی که پرسیده است جواب کامل و جامعی بدهد، اما باید دقت داشته باشد که کودکان تمایلی ندارند که جزئیات ناخوشاید را بشنوند و در کل باید به آن ها به ساده ترین شکل ولی صادقانه پاسخ داده شود.
#تربیت
#کودکان
#فرزند
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جهاد_تبیین در برابر محتوای دروغ
👈 اینکه من مدام میگویم «جهاد تبیین، #جهاد_تبیین» برای این است. محتوا را شما درست کنید؛ به مسئولین دارم میگویم؛ مسئولین رسانهها، مسئولین امور ارتباطات. قبل از اینکه دشمن، محتوای غلط و انحرافی و دروغ درست کند، شما محتوای دارای حقیقت و صحیح را درست کنید، انتقال بدهید به ذهن جوانها؛ دشمن مشغول این کار است. ۱۴۰۱/۸/۱۱
#دیدار_دانش_آموزان #جهاد_تبیین
#نوجوان
#انتشار_حداکثری
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
یکی از روش های یادگیری در کودکان اشتباه کردن است. آن ها با اشتباه کردن در زمینه های مختلف یاد می گیرند که چگونه باید مسائل را حل کنند. وقتی کودکتان کاری را اشتباه انجام می دهد نباید وسط کار او را از اشتباهش باز دارید، بلکه باید اجازه دهید او خود متوجه اشتباهش شده و آن را تصحیح کند، مگر اینکه اشتباه کودکتان خطر جانی یا سلامتی برای او داشته باشد؛ این کار باعث افزایش اعتماد به نفس در کودک می شود و مهارت های او را نیز تقویت می کند.
#تربیت
#کودک
#یادگیری
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
▪️نه گفتن حق کودک است
نه گفتن را به کودک یاد بدهید.
کودک حق نه گفتن دارد و باید به او یاد داد که این حق اوست و نباید از نه گفتن احساس خجالت یا ناراحتی کند. وقتی کودک نه گفتن را یاد بگیرد و آن را حق خود بداند، یاد میگیرد که اختیار بدن و احساساتش دست خودش است.
بعنوان پدر و مادر گاهی شما مجبور میشوید که بر خلاف میل کودک رفتار کنید اما اگر کودک بتواند به اعضای خانواده نه بگوید یاد میگیرد که به دیگران هم نه بگوید.
به کودک آموزش دهید به هر کس بخواهد با بدن او کاری کند نه بگوید و اصرار یا تطمیع یا هر روش دیگری نباید نه را عوض کند.
تحصیلی/تربیتی👇
#تربیت_فرزند
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
#دروغگویی_کودکان
مواجهه منطقی با دروغگویی کودکان
كودكان از 7 سالگي به بعد نسبت به دروغ گفتن حس بدي دارند و حتي ميدانند كه توسط والدين مجازات مي شوند.
آنها از 11 - 12 سالگي به واقعيتها پی مي برند و ميدانند جامعه بر مبناي اعتماد است و اگر نتوانند اعتماد كسي را جلب كنند به دردسر ميافتند. چه کنیم فرزاندان مان همواره اصل صداقت را در کلیه امور مربوط به زندگی به کار بسته و از دروغ گفتن بپرهیزند؟
👈1- هیچ گاه ازفرزندتان سوالی نکنید که او را به دروغ گفتن وادار کنید: " وقتی می بینید بسته شکلات در قفسه نیست و صورت کودک شما شکلاتی است از او نپرسید " تو بسته شکلات را برداشتی؟ " در این شرایط واقعیت رابگویید " ناراحت شدم بی اجازه شکلات برداشتی. این شکلات عصرانه ات بود. "
👈2- اگرفرزندتان پیش شما آمد تا حقیقت را بگوید جلوی خودتان را بگیرید و برایش سخنرانی نکنید. از کودک برای حرفی که زده تشکرکنید و در مورد یافتن راه حل یا تعیین تنبیه لازم بدون عصبانیت فکرکنید. هیچ گاه نگویید " اگرحقیقت را بگویی تنبیه ات نمی کنم "
👈3- الگوی صداقت باشید: وقتی فرزندتان دروغ های به اصطلاح مصلحتی از شما می شنود در واقع دارید درسی متناقض با صداقت به او می دهید. مثل زمانی که کودک تان را کوچک تر از سن واقعی اش جا می زنید تا بلیط ارزان تری بخرید. یا او را وادار می کنید به دوست تان که تلفن کرده بگوید در خانه نیستید. در واقع دارید به فرزندتان آموزش غلط می دهید. از یاد نبریم ما همیشه در حال آموختن چیزی به فرزندمان هستیم.
👈4- اگر كودكي دروغ ميگويد آن را نبايد مشكل شخصيتي بدانيم بلكه بر حسب فهم و درك او روش هايي را به كار بگيريم تا راست گويي و درست كاري را به او آموزش دهيم.
#تربیت_فرزند
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
#رشد_معنوی_کودک
عصری که ما درآن زندگی میکنیم سرشار است از جرم های مختلف، رفتارهای مشکل دار و زندگی هایی که خالی از ارزش است و این موجب نگرانی والدین شده است.
والدین به دنبال این هستند که فرزندان خود را مناسب تربیت کنند و به رشد معنوی برسانند در واقع آرزوی والدین در زندگی داشتن فرزندان معتقد و برخوردار از ایمان به خداست و لذا برای رشد معنوی فرزندان خود تلاش می کنند اما راههای رساندن فرزندان خود به معنویت را نمیدانند.
آنچه که باعث می شود فرزندان ما درست تربیت شوند آموزش مناسب درباره خداست اینکه خدا را آنگونه که هست بشناسد و بتواند با او ارتباط برقرار کند.
اگر این آموزش و تربیت رخ داد زندگی برای کودک با معنا میشود و با امید به آینده و هدفمند زندگی خواهد کرد نشاط و شادابی نتیجه چنین تربیتی خواهد بود.
ادامه دارد...
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
#سئوالهای_کودکان_در_مورد_خدا
اکثر کودکان با سوالات خود در باره خداوند موجب شگفتی والدین می شوند. سوالاتی از قبیل خدا کیست؟ خدا کجا زندگی می کند؟ خدا را که آفریده است؟ خدا چه رنگیه؟ از کجا بفهمیم خدا صدای ما را میشنود؟ چرا خدا همه انسانها را خوب نیافریده است؟
چرا خداوند همه بدی ها را از بین نمی برد؟
و هزار چرا های دیگر!
این سوالات باعث می شود پدر و مادر در مقابل کودکان اظهار عجز کنند، در حالیکه همه سوالات کودکان پاسخ دارد و پدر و مادر می توانند با فراگیری روشهای پاسخ به سئوالهای اعتقادی، در تربیت فرزند خود و پاسخ به سوال های اعتقادی موفق باشند و او را به رشد معنوی مناسب برسانند.
مهم این است پدر و مادر زبان سخن گفتن با فرزند را بدانند جوری حرف بزنند که برای فرزند قابل درک و فهم باشد.
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
چند نکته در مورد #سوالهای_کودکان
۱- تمام ذهنهای پرسشگر به دنبال دانستن هستند.
۲- انسان از طریق سوال هایی که دارد و با دریافت پاسخ سوال ها با جهان پیرامون خود ارتباط برقرار میکند.
۳- همه والدین با این گونه فرزندان که دارای سوال های گوناگونند روبرو هستند.
۴- بدانید حتی مشکل ترین سوالات کودکان درباره خدا و مسائل اعتقادی جواب های قابل فهم دارند.
۵- سوالات کودکان را جدی بگیرید و قبل از پاسخ دادن به آنها دربارش فکر کنید
۶- زمان مناسبی را برای پاسخ دادن به سوالات کودکان انتخاب کنید.
۷- اگر پاسخ سوالی را نمی دانید صادقانه به فرزندتان بگویید که پاسخش را نمی دانیم از شما انتظار نمی رود پاسخ همه سوالات بچه ها را بدانید پاسخ ندادند گاهی بهتر از پاسخ دادن اشتباه به فرزندان است.
۸- فرزندان خود را تشویق کنید تا برای یادگیری بیشتر درباره خدا با شما گفت و گو کند.
۹- در سنین در سنین نوجوانی ممکن است فرزندتان مایل نباشد سوالات خود را با شما مطرح کند در چنین شرایطی بهتر است او را راهنمایی کنید تا سوالاتش را با شخص مورد اطمینان مطرح کند.
۱۰- دهم برای پاسخ به سوالات فرزندتان از مثال استفاده کنید.
۱۱- همواره تاکید کنید که پاسخ کامل سوالات شان را نمیدانید چون هر تفسیری که از خدا ارائه می کنید یا هر پاسخی که به سوالات بدهید خداوند را در پاسخ های خود محدود کرده اید.
۱۲- هر کسی که تصور می کند پاسخ تمامی سوالات را می داند لذت یادگیری بیشتر را تجربه نخواهد کرد.
ادامه دارد...
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
چطور با #کودک کجخلق برخورد کنیم؟
مهمترین نکته این است که آرامشتان را حفظ کنید. به یاد داشته باشید که کجخلقی او، طبیعی است معنیش این نیست که پدر یا مادر بدی هستید یا فرزندتان مشکلی دارد. فریاد کشیدن یا کتکزدن کودک، فقط باعث بدتر شدن وضعیت میشود.
واکنشی توام با آرامش و ایجاد جوی آرام و قواعدی را که برایش تعیین کردهاید، زیر پا نگذارید، با خفظ آرامش استرسها کاهش می یابد و باعث میشود هم شما و هم فرزندتان احساس بهتری داشته باشید.
میتوانید خیلی ملایم، توجه کودک را به چیز دیگری جلب کنید و او را به انجام فعالیتهایی وادارید که از آنها لذت میبرد یا سعی کنید او را بخندانید.
تحصیلی/تربیتی👇
#تربیت_فرزند
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
✍🏻🍃
جاده موفقیت مستقیم نیست...!
پیچی دارد به نام "شکست"
دوربرگردانی به نام "سردرگمی"
سرعت گیرهایی به نام "افکار منفی"
و چراغ قرمزهایی به نام "دشمنان"
اما اگر یدکی به نام "اراده" داشته باشید
موتوری به نام "استقامت"
و راننده ای به نام "خدا"
به جایی خواهید رسید که "موفقیت" نام دارد.
#موفقیت
#تربیت_فرزند
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🔹این مرد با انقلابش دنیا رو تکان داد، اما در جواب عروسش که میگوید خوش به حال شما که کارهای بزرگی برای اسلام کردید، پاسخ میدهند: من حاضرم همه کارهای بزرگ رو بدهم به شما، در عوض ثواب دو ساعت بچه داری را به من بدهید!
این است جایگاه زن و مادر در اسلام
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
کُری خونی بچه های انقلابی
در جواب دشمنای داخلی و خارجی
#سپاه_مقتدر
#سپاه_پاسداران
@tarbiatkoodak_nojavan
#قلب_سالم
بعضی ازخوراکیها یک پوسته دارند و یک مغز مثل بادام، فندق، گردوف پسته، تخمه. ارزش و اعتبار اینها به مغزشان است نه پوسته، پوسته دورانداختنی است، مغز است که ارزش اینها را بالا برده است. اما گاهی همین گردو را می شکنی می بینی مغزی ندارد توخالی است پوک یا کرم زده است یا تلخ است، اینجا دیگر این گردو ارزشی ندارد و دور انداختنی است.
انسان هم همینطور، مثل بادام، پسته و گردو مغزی دارد به نام قلب و ارزش او به همان قلب است.
امام علی علیه السلام: «قیمة کل امرء ما یحسنه» ارزش هر کس به اندازه همان خیری است که دل می بندد و عشق می ورزد.
معیار ارزش آدمها به دلشان است به اینکه به چه چیزی عشق می ورزد، به چه چیزی دلبسته است. اگر به خانه به ملک و مقام دل بسته است ارزش انسان می شود همان. اگر به خدا دل بسته است ارزش انسان می شود همان.
فردای قیامت هم روزی است که هیچکاد از اینها بدرد آدم نمی خورد مگر قلی که سالم باشد. «یوم لا ینفع مال و لابنون الا من أتی بقلب سلیم» فردای قیامت قلب سالم نجات دهنده است، دست آدم را می گیرد. قلبی که خالی از کینه و فساد و خشم و شهوت باشد کرم زده نباشد، تلخ نباشد. قلب کرم زده و مریض بدرد نمی خورد، دور انداختنی است آنچه که ما را به سعادت می رساند. دل سالم است.
زمانی می توانیم به سعادت برسیم که دل از صفات بد و شیطانی خالی کنیم. به موسی علی نبینا و آله و علیه السلام خطاب شد یا موسی: «دع نفسک و تعال» ای موسی خودیت را بگذار، هوای نفست را رها کن سپس نزد ما بیا.
جان ها فلکی گردد گر این تن خاکی
بیرون کند از خود صفت دیو و ددی را
بر باد فنا تا ندهی گرد خودی را
هرگز نتوان دید جمال احدی را
سوال کودکان در مورد #خدا
یکی از سوال های رایج کودکان در مورد #خدا این سوال هست:《خدا کیست؟》
در جواب این سوال توجه داشته باشید که پاسخ ساده و مشخصی برای این سوال که خدا کیست برای کودک وجود ندارد پدر و مادر و مربیان باید طوری به این سوال جواب بدهند که انگیزه کودک از پرسیدن این سوال را جوابگو باشند یعنی کودک به چه انگیزه ای و بچه نیت این سوال را کرده با توجه به آن انگیزه باید به سوال پاسخ داد.
باید توجه داشته باشید که حتی فلاسفه و علما و شعرا و دانشمندان در جستجوی پاسخ روشن به این سوال هستند و هر کدام نظرات متفاوتی دادند. در پاسخ به سئوال مورد نظر توجه به نکات زیر ضروری است:
۱- مراقب باشید برای توضیح دادن مفهوم خداوند از لغاتی استفاده نکنید که برای کودک نامفهوم باشد.
۲- برای این که بتوانید پاسخگویی سوالات فرزندان درباره خدا باشید مهمترین نکته رعایت این اصل است که به دنبال پاسخی برای فرزندتان باشید که با نیازهای کنونی فرزندتان ارتباط داشته باشد.
برای این کار به دو تا نکته توجه کنید:
۱- سطح بلوغ فکری کودک تا چه اندازه است یعنی او چقدر رشد کرده از نظر واژگان چقدر دارایی دارد و چه لغاتی را درک می کند و می فهمد چقدر با کلمات آشناست مثلا افراد بزرگ سال کلمات ازلی و ابدی رو درک می کنند اما کودک ۶ ساله با مفهوم این کلمات آشنا نیست برای کودک باید از واژه برای همیشه استفاده کرد و....
۲- فرزند شما چه نیاز ویژه ای دارد؟
باید بدست بیاورید که ایا کودک
در وجود خدا شک کرده است؟
آیا می خواهد مطمئن شود که همیشه کسی هست که از او مواظبت کند؟
آیا می خواهد خوب و بد را بشناسد تا راهنمای عملش باشد؟
آیا چیزی می خواهد که بهش نرسیده؟
و نیازهای دیگر
بررسی این سئوالات کمک می کند تا پاسخی به کودک داده شود که متناسب با
سطح درک و فهم او باشد و هم نیاز او را بر آورده سازد.
ادامه دارد...
#سوالات_کودکان
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
تربیت دینی کودک و نوجوان
سوال کودکان در مورد #خدا یکی از سوال های رایج کودکان در مورد #خدا این سوال هست:《خدا کیست؟》 در ج
#نکته_راهبردی
در پاسخ به سوال 《خدا کیست؟》کودکان باید فهمید که کودک تاکنون چه تصویری از خداوند به دست آورده است تا مربی و والدین توضیحات بعدی خود را بر اساس آن استوار کنندگرچه خدا از هر تصوری بزرگتر است اما همه آدما صرف نظر از سن و سال و دانش و تجربه شخصی خدا را بر اساس تصور خود می شناسند با توجه به تصوری که خود نسبت به خدا دارند از او شناخت دارند.
برای اینکه بتوانید به عنوان مربی و والدین به سوال 《خداکیست》کودکان پاسخ مناسب بدهید ابتدا باید از او بپرسید:
《نظر خودت چیست؟》 خودت درمورد خدا چه فکر می کنی؟ برای این سئوال چه جوابی داری؟ هر جوابی داد با توجه به جوابش پاسخ مناسبی را برای او ارائه
دهید.
ادامه دارد...
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
تربیت دینی کودک و نوجوان
#نکته_راهبردی در پاسخ به سوال 《خدا کیست؟》کودکان باید فهمید که کودک تاکنون چه تصویری از خداوند به د
#نکته_راهبردی (۲)
در پاسخ به سئوال 《خدا کیست؟》 کودکان
برای پاسخ مناسب به سوال کودکان
از باورهای اساسی اسلام در مورد خداوند استفاده کنید.
ادامه دارد...
در تاریخ امامان شیعه پیوندی خجسته اتّفاق افتاد که ثمرات بسیار پُر برکت و بی نظیری داشت. بانوئی در اوج کمال و عفّت از فرزندان امام مجتبی علیه السّلام با پسر عمّ خود، حجّت و امام چهارم، فرزند سیّد و سالار شهیدان ابا عبد الله الحسین علیه السّلام، ازدواج کرد و چنین مقدّر شد تا امامان از نسل حضرت زین العابدین علیه السّلام، هم سیّد حسینی باشند و هم حسنی. امام باقر علیه السّلام اوّلین امامی هستند که از سوی پدر منسوب به حضرت ابا عبد الله الحسین علیه السّلام و از جانب مادر فرزند حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام است، بهمین دلیل به او لقب هاشمیٌ بین هاشمیَین، علویٌ بین علویَین و فاطمیٌ بین فاطمیَین دادهاند.
🔻 مادر امام محمد باقر، فاطمه بنت الحسن است که بانویی والامقام است که روایات مختلفی در شأن و منزلت او گفته شده، او بهمراه عموی خود سیدالشهداء در کربلا حضور داشت و به اسارت درآمد
مفید، الارشاد، ۱۴۱۳ق، ج۲، ص۱۵۸.
#میلاد_امام_محمد_باقر
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴این دوربین مخفی را حداقل یکبار در عمرتون باید ببینید مـهــــم
همه این کلیپ رو تا آخر ببینن،
دختــر دارا ببینن،
خواهر دارا ببینن،
غیرتیا ببینن،
ایرانیا ببینن ...
چقدرمدیون شهیدان
و خانواده های معظم شهیدان هستیم.
#لبیک_یا_حسین
#سپاه_حافظ_امنیت
#سپاه_فدایی_کشور و مردم و ولایت و اسلام
شعر
🌼«دوازده امام»
🌷اول امامِ علی (ع)
🌼خوانده خدایش ولی
🌷دوم امامِ حسن (ع)
🌼مانندِ ماهِ روشن
🌷سوم امامِ حسین (ع)
🌼برادرِ زینَبین
🌷چارم امامِ سجاد (ع)
🌼که بوده زینُ العِباد
🌷پنجم امامِ باقر (ع)
🌼علمش نموده ظاهر
🌷ششم امامِ صادق (ع)
🌼گوینده یِ حقایق
🌷هفتم امامِ موسی (ع)
🌼کاظم غریب و تنها
🌷هشتم امامِ رضا(ع)
🌼راضی شده بر قضا
🌷نهم امامِ جواد (ع)
🌼مارا برس به فریاد
🌷دهم امامِ هادی(ع)
🌼آن رهنمای شادی
🌷یازدهم عسکری (ع )
🌼امام روشنگری
🌷آخر امامِ زمان (عج )
🌼آن مهدیِ مهربان
شاعر سلمان آتشی
#شعر_ائمه
#پیش_دبستانی
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
برخورد کریمانه با #کودک و #نوجوان
در هندسه معرفتی قرآن، اصل کرامت وجودی انسان، که ناشی از مقام خلیفهاللهی اوست، زیرساختیترین اصل تربیتی است. و لقد کرمنا بنیآدم...(اسرا/70). بنابراین تمامی هنجارها و رفتارهای تربیتساز کودک و نوجوان، میبایست مبتنی بر این نگاه صورت پذیرد. قرآن، آنجا که از فرزندخواندگی سخن به میان میآورد، سفارش میکند که آنها را به نام و نسبشان، بخوانید تا کرامتشان حفظ شود.
ادْعُوهُمْ لِآبَائِهِمْ هُوَ أَقْسَطُ عِنْدَ اللَّهِ فَإِنْ لَمْ تَعْلَمُوا آبَاءَهُمْ فَإِخْوَانُکمْ فِی الدِّینِ وَمَوَالِیکمْ...(آنها را به نام پدرانشان بخوانید که این کار نزد خدا عادلانهتر است؛ و اگر پدرانشان را نمیشناسید، آنها برادران دینی و موالی شما هستند.) احزاب/7
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
تربیت دینی کودک و نوجوان
#نکته_راهبردی (۲) در پاسخ به سئوال 《خدا کیست؟》 کودکان برای پاسخ مناسب به سوال کودکان از باورهای اسا
پاسخ به 《#خدا_کیست》 کودکان بر
اساس باورهای اساسی دین اسلام 👇
۱- از نظر اسلام خداوند غایت هر چیزی است بزرگ تر از او نیست هر چه تصور بشود خداوند از او بزرگتر است.
برای پاسخ به این سوال کودک که #خدا_کیست؟ می توان گفت: خداوند بزرگترین و بهترین چیزی است که در دنیا وجود دارد
۲- از نظر اسلام خداوند قادر مطلق است او می تواند بیافریند یا نابود کند می تواند همه مشکلات را بر طرف سازد می تواند ظالمین را عذاب کند وادار به تسلیم کند و گرفتاران را نجات دهد و او بهترین حل کننده مشکلات است
به کودک بگویید: (( #خدا قویترین و بزرگترین فرد در سراسر عالم است.))
۳- یکی از باورهای اساسی در دین اسلام این است که #خدا معنا دهنده زندگی است #خداوند به این عالم هدف بخشیده به این عالم معنا داده است جهان هستی را هدفمند کرده است.
حتی آنچه که در عالم هستی می گذرد و می بینیم و به نظر تصادفی میرسند همه تحت اراده خداوند هستند در پاسخ به سوال کودک که #خدا_کیست می توان جواب داد ((#خداوند کسی است که هرچی ما فکر می کنیم هرچی سوال داریم همه را میداند و پاسخ تمام سوالات ما را میداند.))
ادامه دارد....
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
تربیت دینی کودک و نوجوان
پاسخ به 《#خدا_کیست》 کودکان بر اساس باورهای اساسی دین اسلام 👇 ۱- از نظر اسلام خداوند غایت هر چیزی
۴- از نظر اسلام خداوند #مقدس است در بین تمام ادیان جهان خداوند مقدس است.
این تقدس، خداوند را از همه پدیده های عالم ممتاز کرده است به همین خاطر عبادت و پرستش مختص اوست.
برای پاسخ به سوال کودک در مورد #خدا_کیست می توان گفت:
《خدا با هر چیزی که تصور می کنی تفاوت دارد هر چیزی تو ذهنت میرسه و فکر می کنی در عالم وجود داره خدا با همه اینها متفاوته》
ادامه دارد...
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan