🔻
📚 *#مشاوره
اثر #محبت_افراطی در کودکان عبارت است از:
👈 خودخواهی
👈 کم طاقتی
👈 اتکای به غیر یا وابستگی به دیگران
👈 جسارت به دیگران
👈 ضعف نفس و شکوفا نشدن استعداد های پنهان کودک*
🇮🇷 به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🔻
📚 *#مشاوره
ترساندن يا تهديد كودک از خدا، پليس، لولو، آمپول، دکتر و... تاثير بدی بر روی كودک دارد.
كودكانی كه بيشتر از بقيه كودكان میترسند میتوانند زمينه ارثی وسواس يا اضطراب را داشته باشند که همین ترس میتواند باعث فعال شدن بیماریهای روانی شود.
🇮🇷 کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🔻
📚 *#مشاوره
اگه به حرف مامان بابا گوش ندی دوستت ندارن...
انتظار اطاعت محض اشتباه است.
کم سن و سال بودن همیشه به معنای تسلیم محض بودن نیست.
هر کودک و نوجوان باید در محیطی بی قید و شرط بزرگ شود.
این به معنای ندیدن کار اشتباه نیست.
والدین وظیفه اصلاح دارند اما نه با شرط دوست داشته شدن یا نشدن...*
✅ [تربیت فرزند]
🇮🇷 به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🔻
📚 *#فرزندان_بهشتی
یکی از علل #لجبازی کودکان امروزی، محدودیت و عدم تخلیه انرژی ست...
سبک زندگی جدید رابطۀ خوبی با بازیهای فعال کودکان ندارد؛
اما روحیۀ کودکانه، سبک زندگی امروزی را نمیشناسد. او نیازهای خود را می بیند و به دنبال راهی برای پاسخ گفتن به نیازهایش می گردد.
اگر کودک راهی برای تخلیۀ انرژی خود نیابد، با لجاجت، عصبانیتِ خود را از محدود بودنش ابراز می کند.
یکی از دلایل علاقۀ شدید کودکان به بازی های ساکن؛ مثل بازی های رایانه ای؛ به ویژه در سنین پایین ممنوعیت بازی های فعال در خانه است.*
🇮🇷 به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🔻
🧒👦 *فرزندان بهشتی*
✅ باید به بچه ها #مسئولیت داد و تاییدشون کرد.
اگر به کودک دائم پیام ناتوانی بدید و نذارید کاری را انجام بده بعدها در بزرگسالی این فرد اعتماد به نفس ندارد و دائم میگه نمی تونم.
🇮🇷 به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🔻
📚 *#مشاوره
#خاطرات تلخ و بد دوران کودکی خود را برای فرزندتان تعریف نکنید.
تعریف این خاطرات کتک خوردنها، محدودیتها و سختیها به کودک آسیب می رساند.*
🇮🇷 به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🔻
📚 *#فرزندان_بهشتی
حرف کودکتان را قطع نکنید، سریع جملاتش را کامل نکنید. به همه حرف های او و احساسی که در آنها نهفته است توجه کنید
🇮🇷 به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🔻
🧒👦 *#فرزندانبهشتی*
گاهی کودک باش
جدی بودن را فراموش کن
کودکان آرامش
بیشتری دارند،
بزرگ تر که میشوی زیباتر
سخن میگویی
ولی احساس وطراوتت
را از دست می دهی!!
کودک بودن کوچک
بودن نیست، لذت بردن است!
🫶
`[دعای خیر ما برای شما را اینجا ملاحظه بفرمایید] امیدوارم دریای زندگیتون پر از امواج زیبایی سلامتی، آسمون دلتون خالی از ابرای غم و ناراحتی و ساحل عمرتون پر از ماسه های برکت باشه... الهی آمین 🤲 🇮🇷 به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید: @tarbiatkoodak_nojavan
پسر۵ ساله ای دارم میگه شیطان چراخدا خلق کرده وازچی تشکیل شده
وخدا کی و باباومامانش کی وچطوری اون بدون مادروپدروجودداره اگه میشه ی توضیح قانع کنده وکودکانه لطف کنید؟؟
سلام شناخت كودكان بسيار محدود و به دوره سني خودشان منحصر است. آنان به تناسب سن و ميزان تحول عقلي و شناختي شان،از مفاهيم برداشت هايي دارند. آشنايي با اين محدوديت ها و كاستي هاي شناختي، سبب درك بهتر آنان و برخوردي درست تر در رويارويي با سخناني است كه از كودكان درباره مفاهيمي چون خدا، فرشتگان و ديگر موضوع هاي ديني مي شنويم.
پژوهش هاي روان شناسان و نظريه هاي ايشان در رشد ديني، اطلاعات مفيدي را در اختيار والدين و مربيان مي گذارد. همچنين چگونگي درك و فهم كودكان و نوجوانان را از مفاهيم مجردي مانند خدا، شيطان و... روشن مي سازد. بدين ترتيب مي توانيم نگراني ها يمان را در بعد تربيتي كاهش داده، بر پايه ظرفيت فرزندانمان، روش هاي آموزشي-مذهبي را پيش گيريم.(شما براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد سير تفكر كودك درباره خدا مي توانيد به كتبي كه در پايان اين پاسخ به آن اشاره مي شود، مراجعه كنيد)
*** اکنون پس از بيان نكات بالا نوبت به روش ها و راهكارهاي معرفي خدا به كودك است:
1.بهره گيري از داستان:
كودكان الفتي شيرين و باور نكردني با داستان دارند. برخي از مشكلات رفتاري كودكان را مي توان با طرح داستان حل كرد و يا لااقل آمادگي ذهني آن را بوجود آورد.همچنين مي توان با داستان براي انتقال بهتر مفاهيم استفاده كرد؛ شيوه اي كه قرآن از آن استفاده كرده است. سوره هاي گوناگون قرآن، سيره پيشوايان ديني، منش انسان هاي خدا شناس همه مي تواند در خدمت خداشناسي كودكان قرار گيرد. در طرح داستان هاي ديني بايد دقت شود كه از بيان رويدادهاي مربوط به عذاب هاي خداوند و سخت گيري او بر بندگانش بپرهيزيم. در مقابل بيشتر به بازگويي داستان هايي بپردازيم كه چهره اي جذاب، صميمي و مهربان از خداوند دارد.
2.بيان علاقه خدا به كودك:
اگر كودك بداند كه خداوند او را دوست دارد و وجود پدر و مادر مهربان، دوستان خوب، بدن سالم و با نشاط و خوراكي هاي لذيذ همه و همه هداياي خداوند است، زمينه هاي آغازين شناخت بهتر خدا در او شكل مي گيرد. اين پندار بايد در ذهن كودك جاي بگيرد كه خدا او را دوست دارد و مي خواهد او فردي شايسته و خوشبخت شود؛ خدايي كه دوست داشتني، مهربان و صميمي تر از پدر و مادر است.
3.استفاده از شيوه هاي بديع:
براي شناساندن خدا به كودك بايد از روش ها سبك هاي گوناگون بهره برد. سرود، شعر و ديگر روش هايي كه براي كودك جذابيت دارد و به جاي گفتار بر ديدار تاكيد می کند
🇮🇷 به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
دخترم میپرسه خدا مردهست یا زن؟چه جوابی بدم؟
سلام #شناخت #خدا برای #کودک امر مهمی است. برای آموزش خداشناسی به کودکان روش های متعددی وجود دارد که می توان از آنها در راه معرفی صحیح خداوند و صفات او به کودکان بهره گرفت. در سیره تربیتی معصومین(ع) نیز چهار کلید اصلی مشاهده می شود که عبارتند از:مفروض گرفتن اصل وجود خدا؛ استفاده از دلایل روشن و قابل فهم؛ تاکید بر معرفی خدا از راه صفات؛ ایجاد ارتباط با خدا و حفظ آن (که آثاری چون تقویت، رشد و ارتقای ایمان به خدا و انس با خدا و محبت او را در پی دارد).
۱-اهمیت داستان : کودکان الفتی شیرین و باور نکردنی با داستان دارند. برخی از مشکلات بزرگ رفتاری کودکان را می توان با طرح داستان تغییر داد یا آمادگی ذهنی تغییر را در آنها به وجود آورد. همچنین می توان از داستان برای انتقال بهتر مفاهیم بهره گرفت؛ شیوه ای که عملاً در قرآن توصیه شده است.در معرفی خدا به کودکان نیز زمینه استفاده از این روش بسیار مهیاست. سوره های مختلف قرآن، سیره و روش زندگی پیشوایان دینی، روش بزرگان و دانشمندان و نیز منش انسان های بزرگی که با تکیه بر قدرت خداوند توانسته اند کارهای بسیار مهمی در زندگی خود داشته باشند، می توانند در خدمت خداشناسی کودکان قرار گیرند.
در اجرای موفق این روش، توجه به چند نکته سودمند است:
الف- کودکان تا سن سه سالگی و برخی دوره های دیگر، بین واقعیت و افسانه های خیالی تفاوتی قائل نیستند. آنها هر داستانی را که درباره ادیان و انبیا(ع) گفته شود، باور خواهند کرد. حتی ممکن است وانمود کنند که خود یکی از شخصیت های داستان هستند، چرا که تفکیک میان واقعیت و آنچه در خیال او می گذرد، برای کودک مشکل است. داستان های جذاب و شخصیت های آن برای کودکان بسیار قابل باورتر و واقعی تر از توصیه های اخلاقی و تربیتی مجرد و ذهنی هستند. برای آموزش درس های بزرگ زندگی به فرزند خود، از داستان استفاده کرده و از هر گونه موعظه و سخنرانی اجتناب کنید.
ب- در طرح داستان های دینی باید دقت کرد که از بیان وقایعی که مربوط به عذاب ها و سخت گیری های خداوند بر بندگانش می شود، خودداری کرده و بیشتر به بازگویی داستان هایی پرداخته شود که چهره ای صمیمی و مهربان از پروردگار را به نمایش می گذارند.
ج- سعی کنید از داستان های فرهنگ و مذهب خودتان استفاده کنید. مانند داستان حضرت یونس(ع) که مفاهیمی چون ناامید نشدن از رحمت خداوند و توبه کردن پس از آگاه شدن از اشتباه و خطای خود در آن نهفته است.
🇮🇷 به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
در ارتباط با معرفی خداوند برای کودکان، دانش آموزان و نوجوانان باید چند نکته را در نظر داشت.
1. از آنجا که پاسخ هر سؤال باید متناسب با سطح اطلاعات و آگاهی شخص سؤال کننده باشد؛ از اینرو، نمیتوان به طور یکنواخت پاسخ داد؛ بلکه پاسخها باید متفاوت و متناسب با هر یک از این گروهها باشد.
2. گاهی ممکن است سطح معلومات شخص در حدی نباشد که بتواند از پاسخ دقیق استفاده کرده و بهره ببرد؛ در اینگونه موارد باید از راههای مختلف مطلب را به گونهای بیان کرد که قابل استفاده باشد: برای نمونه برخی از این راهها را بیان میکنیم:
۲-۱. گاهی میتوان از مثالهای ساده استفاده کرد. مثلاً اگر دانش آموز ابتدایی یا اوایل راهنمایی بود و پرسشهایی که در متن سؤال آمده است را مطرح کند میتوان از آنها پرسید، آیا مادر شما نسبت به شما مهربان است یا نه؟ در صورتی که جواب مثبت دهد؛ میتوان پرسید آیا شما مهربانی مادر را دیدید؟ چه رنگی بود؟ قد و قیافه مهربانی چگونه بود؟ چند متر طول داشت؟
2-2. گاهی نیز میتوان با مقداری تغییر جهت دادن در پاسخگویی توجه او را به مطالب مفیدتری سوق داد؛ مثلاً میتوان گفت خداوند آن کسی است که هر کس کار خوب انجام دهد؛ به پدر و مادرش احترام بگذارد و حرفهای آنها را گوش دهد، او را به بهشت که بهترین جای جهان است میبرد، و اگر کار بد انجام دهد، دروغ بگوید، پدر و مادر یا دیگران را اذیت کند به جهنم که بدترین جای جهان است میبرد.
۲-۳. گاهی نیز میتوان از راههای عاطفی وارد شد؛ مثلاً گفت همانگونه که شما در مشکلات به پدر و مادر یا برادر بزرگتر خود پناه میبرید و احساس آرامش میکنید؛ خداوند نیز پناه همه انسانها است که هر کس در مشکلات خود به خدا پناه میبرد و از او کمک میخواهد و از این طریق احساس آرامش میکند.
۲-۴. اگر دانش آموز در حد دبیرستان بود میتوان مسئله را اینگونه طرح کرد: ما برای آنکه بتوانیم تصور درستی از عظمت و چگونگی خداوند داشته باشیم، خوب است ابتدا یک نگاهی به جهان آفرینش بیندازیم، ببینیم آیا ذهن ما به طور دقیق میتواند عظمت و کیفیت عالم خلقت را درک کند؛ برای این منظور باید متذکر شویم خیلی از مسائلی که در اثر تکرار برای ما عادی به حساب میآیند، ولی با مقداری دقت پر از رمز و راز هستند؛ مثلاً: گردش زمین به دور خود و پدید آمدن شب و روز و به وجود آمدن منظره زیبای طلوع و غروب خورشید؛ گردش زمین به دور خورشید و پدید آمدن فصول چهار گانه؛ وجود این همه انسانها، هوا، کوه، دشت، دره، دریا، و ... با همه دقت و ظرافتهایی که دارند و شما بخشی از آنها را در کتابهای زیست، فیزیک، شیمی و ... خواندهاید. خلاصه اینکه وقتی عقل و هوش ما از درک عظمت مخلوق بازمانده است و انگشت حیرت در برابر آن به دهان میگیرد، چگونه میتواند به طور دقیق عظمت خالق آنرا درک کند؟ چگونه میتواند خدا را به صورت ملموس و در قالب الفاظ و مثال بیان کند. به بیان دیگر، خداوندی که خود خالق رنگها است برتر از آن است که دارای رنگ و محتاج به رنگ باشد؛ خداوندی که خالق حجم و اندازه و خالق کیفیت مادی است بالاتر از آن است که خود، دارای حجم و اندازه و کیفیت مادی است
🇮🇷 به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
کنشگران جلد 2.pdf
16.4M
┄┅─✵🍃🇮🇷 🍃✵─┅┄
#کتاب کنشگران فتنه سلبریتیها
جلد دوم: #ورزشکاران و
فوق العاده کتاب جالبی است از جهت ارائه اطلاعات سلبریتی های ورزشکار که در حوزه ورزش و در فتنه نقش داشته و خود نمایی کردند.
با ملاحظه این کتاب شاهد سازماندهی عجیب و بسیار پیچیده خواهیم بود که توانسته در یک مدت کوتاه این لایه از جمعیت را مدیریت و مهندسی کرده و در راستاری اهداف براندازی استفاده کنند
این کتاب را هم حتما ملاحظه بفرمائید و در صورت صلاحدید آنرا انتشار دهید تا زحمات دوستانی که زحمت کشیدید و اطلاعات آنرا جمع آوری و انتشار دادند از بین نرود.
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan
🔻
📚 *#مشاوره
برای #نوجوانتان فرایند سعی و تلاش را مورد تحسین قرار دهید نه نتیجه کارش را....
در این صورت او انگیزه پیدا میکند و تلاش خود را ادامه خواهد داد.*
✅ [تربیت فرزند ]
🇮🇷 به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🔻
📚 *#مشاوره
#ارتباط_کلامی
ارتباط كلامی را به فرزندتان یاد دهید:
فرزندتان باید بیاموزد که از كلمات برای بيان احساسات منفی اش استفاده كند.
به او ياد بدهيد در زمان مناسب بگويد «الان ناراحت هستم!»
وقتی بتواند احساسات خود را مستقيما و مانند افراد بالغ بيان كند، شیوه "كتك زدن"به تدريج متوقف می شود و ديگر از اين روش برای فروكش كردن عصبانيت خود استفاده نمی كند.*
✅ [تربیت فرزند]
🇮🇷 به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🔻
🧒👦 *فرزندان بهشتی*
هر چه انرژی برای فرزند پروری دارید تا ۱۲سالگی فرزندتان بکار بگیرید ️چراکه بعد از آن، اثر بخشی تربیت به شدت کاهش مییابد.
والدینی که با مشاهده #بحرانهای_رفتاری_نوجوان تازه به فکر تربیت می افتند با سختی زیادی روبرو می شوند.
✅ [تربیت فرزند]
🇮🇷 به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🔻
📚 *#مشاوره
📌 اگر که میخواهیم تغییری در #رفتار کودک و نوجوان مان ایجاد کنیم لازم است:
👇
✅ پیشرفتهای کوچک او را ببینیم و به او بازخورد دهیم.
❌ برای اشتباهات و شکستهایش او را سرزنش نکرده و در یافتن مسیر درست و جبران شکست، کمک و همراهی کنیم.
✅ اجازه دهیم بین راه درست و راه غلطی که چندان آسیب رسان نیست، دست به انتخاب بزند و با پیامد انتخابش مواجه شود.
صبور باشیم،
تغییر نیاز به زمان دارد.*
______________________________
🇮🇷 به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🔻
📚 *#مشاوره
#تلنگر
یکی از بدترین کارهای ممکن برای از بین خلاقیت و اعتماد به نفس در کودکان این است که آثار خلاقانه او را با خواهر یا برادر یا دوستانش مقایسه کنید و به او سرکوفت بزنید.
هیچ گاه از جملاتی مانند "تو هیچ وقت نمی توانی مثل خواهرت داستان های خوبی تعریف کنی" یا"چرا سعی نمی کنی مثل برادرت نقاشی های زیبایی بکشی؟" استفاده نکنید.
این کار به معنای واقعی خلاقیت را در وجود کودکان نابود می کند. بلکه به جای مقایسه مخرب کودک را تشویق کرده و او را به بهتر شدن امیدار کنید.*
✅ [تربیت فرزند]
______________________________
🇮🇷 به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🔻
🧒👦 *فرزندان بهشتی*
به جای دستوردادن،با بچه ها ارتباط قلبی برقرار كنید.خودتان را تا سطح آنها پایین بیاورید،خود را به جا و در سن آنها تصور كنید،به آنها گوش كنید و به احساساتشان احترام بگذارید.
_______________________________________
🫶
`[دعای خیر ما برای شما را اینجا ملاحظه بفرمایید] زیباتریڹ گل ها همیشه مختصِ بهترینهاست زندگیتون مثل گلها زیبا و خوش آب و رنگ و هر جایی کـه هستین دعا ميڪنم خـدا پناهتان باشد 🤲 🇮🇷 به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید: @tarbiatkoodak_nojavan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میگیم اول و آخر فقط و فقط آقا سید علی یعنی این!
علامه حسن زاده آملی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#انتشار_حداکثری
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan
4_6050985136193802725.mp3
12.89M
🎧 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم «سیستان و بلوچستان» و «خراسان جنوبی». ۱۴۰۲/۶/۲۰
🌷 #ایران_عزیز
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 چگونه فرزندانمان را به پوشش مناسب تشویق کنیم؟
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
🇮🇷 به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🕋 #دمی_با_قرآن 🕋
چرا باید از خدا بترسیم؟
«وَ لِمَنْ خافَ مَقامَ رَبِّهِ جَنَّتانِ»(الرحمن۴۶)
۱.خوف از حسابرسی خدا در قیامت و محکمه عدل الهی
۲.ترس گنهکار از عذاب الهی
۳.ترس عارفان از غفلت از خدا
۴.وحشت از علم خدا به ظاهر و باطن ما
۵.ترس و نگرانی عاشقان ازینکه مبادا کاری کنند که موجب ناراحتی معشوق شود
امام صادق علیه السلام میفرماید:
کسى که مى داند خدا او را مى بیند و آنچه مى گوید مى شنود و آنچه را از خیر و شر انجام مى دهد مى داند و این توجه او را از اعمال قبیح باز مى دارد، این کسى است که از مقام پروردگارش خائف است
(اصول کافى، ج 2، ص 70).
🍃جمعه۲۴ شهریور
به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
بدترین شغل های تابستانی برای یک نوجوان چیست؟
بدترین کارها برای نوجوان، شامل مشاغلی است که به جسم و روح او صدمه میزند.
مشاغلی مانند حمل و نقل بار، کارهای فیزیکی خطرناک یا کار کردن با قشر بزرگی از مردم.
این نوع مشاغل، دارای ساعات بسیار طولانی، دست مزد بسیار کم و بدون مزایا هستند.
نوجوانان باید مطمئن شوند که شغل، متناسب با سن است و از آنها سوء استفاده نمیشود.
مشاغل تابستانی پردرآمد برای نوجوانان دختر و پسر چیست؟
معمولاً، پردرآمدترین، شامل مشاغل آنلاین میشود.
مشاغلی مانند همکاری در فروش، برنامهنویس، طراح وب، نویسندگی، دیجیتال مارکتینگ و…
تسلط پیدا کردن در این مشاغل، درآمد و آینده بسیار خوبی برای نوجوانان ایجاد میکند.
آیا نوجوانان با مشاغل تابستانی ثروتمند میشوند؟
به صورت کلی، بسیار بعید است که یک نوجوان، فقط با کار کردن در تابستان، ثروتمند شود.
چون این مشاغل موقتی هستند و درآمد بسیار زیادی برای ثروتمند شدن در اختیار شما قرار نمیدهند.
اما مزایای بسیار زیاد دیگری دارد که باعث موفقیت آینده شما میشود.
مزایایی مانند ایجاد اعتمادبهنفس، تجربه و رزومه کاری، پیدا کردن علاقه، فن ارتباطات و…
چگونه یک نوجوان بدون کار کردن در تابستان، صاحب درآمد شود؟
راههای بسیار زیادی وجود دارد که یک نوجوان میتواند بدون کار کردن در طول تابستان، درآمد داشته باشد.
کارهایی مانند فروش انواع لوازم به صورت آنلاین، تدریس آنلاین، انجام بازیهای آنلاین پولی و…
مشاغل تابستانی آسان برای نوجوانان چیست؟
درواقع چیزی به نام مشاغل راحت وجود ندارد.
زمانی که ما در یک شغل، مهارت زیادی پیدا کنیم، انجام دادن دوباره آن، آسان میشود.
اما در کل، چون مشاغل آنلاین، ساعت کاری انعطافپذیری دارند و میتوان اکثر آنها را در منزل انجام داد، جزو کسب و کارهای راحت قرار میگیرند (البته نیاز به تخصص بالایی دارند).
چگونه میتوانیم به عنوان یک نوجوان، بدون هیچ تجربهای، شغل پیدا کنیم؟
پیدا کردن یک شغل تابستانی برای نوجوانان، آن هم بدون هیچ تجربهای بسیار سخت است.
اما شما باید فقط قدم اول را بردارید.
با جستجو در اینترنت، اطرافیان و محل زندگی خود شروع کنید.
در ضمن میتوانید به صورت داوطلبانه وارد دورههای کارآموزی شوید.
باید یاد بگیرید که دوستان، اعضای خانواده و… را به صورت یک شبکه دربیاورید.
با شبکهسازی، فرصتهای شغلی بسیار خوبی را پیدا میکنید
به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
نکاتی طلایی برای صحبت با نوجوانان بد عنق
در نوجوانی، افراد دچار تغییرات فیزیکی، روانی، هورمونی و اجتماعی می شوند در نتیجه، ارتباط با نوجوان شما می تواند بسیار پیچیده باشد ؛ این تغییرات باعث می شود آنها بیشتر بخواهند با دوستان خود صحبت کنند؛ زیرا آنها هم سن هستند اما اغلب منجر به گوش دادن به توصیه های غلط می شوند
منطقی باشید و موقعیت خود را حفظ کنید:
نوجوانان می دانند که چگونه با والدین صحبت کنند تا به خواسته خود برسند این درست است که وقتی والدین به خواسته های فرزندان خود می اندیشند، می توانند مشکل را به طور موقت حل کنند اما با انجام این کار، واقعا آنها را آموزش می دهید ؛
با این حال، باید منطقی باشید و به فرزندتان سرپیچی از قانون را توضیح دهید . به عنوان مثال، پیشنهاد می کنند که بعد از تاریکی شب به خانه برگردند و اگر موافق و منطقی هستید، آنها دیگر التماس نمیکنند.
برای تقویت این قاعده، توصیه می کنیم که کل خانواده را برای بحث در مورد قوانین، بخصوص برنامه زمانی تعیین شده برای زمانی که به خانه می آیند، دور هم جمع و صحبت کنید ،قبل از تصمیم گیری، همه عوامل را در نظر بگیرید این نشان می دهد که والدین مایل به انجام مصالحه هستند، البته اگر از قوانین سرپیچی نشود.
برای صحبت با نوجوانان بهترین مکان و زمان را انتخاب کنید:
اگر فکر می کنید فرزند شما یک مشکل رفتاری دارد، مهم است که یک زمان و مکان را انتخاب کنید که می توانید با آنها بی سر و صدا صحبت کنید باید جایی باشد که صحبت آن قطع نشود. هنگامی که شما هر دو آرام هستید، به ویژه فرزندتان، می توانید با آنها مکالمه ای مثبت برقرار کنید و بحث را با توضیح مشکل در راه ساده و مستقیم شروع کنید این بیان گر احساس شما در مورد رفتار آنها است.
فقط رفتار درست را تصحیح کنید باید واضح شود چه چیزی باعث ناراحتی شما شده است ؛ اصلاح اشتباهات اولیه بسیار مهم است پس اجازه ندهید رفتار آنها ادامه یابد به این ترتیب شما می توانید از مجازات او اجتناب کنید و فرزند شما دفاعی نخواهد داشت و متوجه خواهد شد که او نباید دوباره آن را انجام دهد.
در نهایت ما می دانیم که صحبت کردن با نوجوان شما آسان نیست و اغلب سخت است که از استدلال جلوگیری کنیم. اگر فرزند شما ناراحت شود و صدایش را بالا ببرد، مهم است که آرام باشید زمانی که آرام شد صحبت را ادامه دهید.
به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
پاسخ به سوالات کودکان درمورد چگونه به دنیا آمدن
از پاسخ های کوتاه و مستقیم استفاده کنید
برای پاسخ به سوالات چگونه متولد شدن به کودکتان نیازی نیست که پاسخی طولانی و گیج کننده بدهید. مثلا اگر کودک شما سه ساله است برای پاسخ به سوال جنسی او تنها کافی است که به او بگویید، نوزاد از شکم مادر متولد میشود و نیاز به قصه گویی برای کودکان ندارد.
آنچه کودک میداند را تعیین کنید
اول از همه قبل از اینکه به سوالات کودک درباره بچه دار شدن و تولد توضیحی بدهید، از خود او بپرسید که ” خودت در این باره چه فکر میکنی؟” به کمک این سوال شما میتوانید از طرز فکر فرزندتان در مورد مسائل جنسی با خبر شوید و سپس با توجه به میزان فهم و درک او در مورد مسائل و رابطه جنسی صحبت کنید. هرچه پاسخ شما ساده تر و متناسب با میزان فهم کودکتان باشد، احتمال بروز سوالات اضافی کمتر میشود.
کلمات ساده به کار ببرید
بهتر است برای پاسخ در مورد بچه دارشدن از کلمات ساده استفاده کنید. مثلا برای توضیح زایمان برای کودکان لازم نیست که به آنها بگویید از طریق سزارین به دنیا آمدهاند. تنها کافی است که اینگونه توضیح دهید که نوزادان با بریده شدن شکم مادر به دنیا میآیند. شما اگر از کلمات پیچیده و غیرقابل فهم برای کودکان حتی اگر کودک شما خصوصیات کودکان باهوش را دارد، استفاده کنید، منجر به نگرانی و مشغله ذهنی در فرزندتان میشود.
برای جواب دادن عجله نداشته باشید
اگر پاسخ به سوالات چگونه متولد شدن، کودک شما را قانع نکرد و سوالات پیچیده تری در این باره از شما پرسید، به او بگویید که نیاز به زمان دارید تا پاسخی صحیح به او بدهید. شما در این زمان میتوانید به دنبال یک کتاب داستان که در مورد مسائل جنسی برای کودکان صحبت کرده است، بگردید و یا با یک مشاوره کودک در این زمینه صحبت کنید.
با کودکتان صادق باشید
برای پاسخ در مورد بچه دار شدن با کودکتان صادق باشید. هیچ سیاستی بهتر از صداقت نیست و اگر شما از گفتن حقیقت به فرزندتان پرهیز کنید، یعنی این وسط مشکلی وجود دارد. گاهی اوقات پرهیز کردن از پاسخگویی به سوالات فرزندتان منجر به ایجاد این احساس در فرزندتان میشود که آنها کار بدی کردهاند که از شما درباره این موضوع سوال پرسیده اند. یا حتما این موضوع خیلی موضوع زشتی است که نباید درباره آن صحبت کرد در حالیکه هیچ جای خجالتی وجود ندارد. این رفتار، به مرور زمان باعث ایجاد تنش فکری در فرزندتان میشود.
برای فرزندتان کتاب بخوانید
معمولا در مورد خیلی از مسائل کودکان مانند اینکه چگونه بچه حرف گوش کن داشته باشیم و یا چگونه به سوالات جنسی کودکمان پاسخ دهیم، کتاب داستان های کوتاهی نوشته شده است. شما میتوانید این کتاب ها را تهیه کرده و برای فرزندتان بخوانید. همچنین شما با توجه به سن و درک کودکتان، میتوانید بخش هایی از این کتاب را که فکر میکنید مناسب سن او نیست، حذف کنید.
با فرزندتان فیلم ببینید
مادری در مورد اینکه چگونه به سوالات کودک درباره بچه دار شدن و تولد به فرزند خود پاسخ داده است، این چنین گفت: ” ما یک فیلم در مورد اینکه یک سگ در حال زایمان بود را با یکدیگر دیدیم”. سپس به فرزند خود توضیح دادم که برای تولد نوزاد، دکتر در کنار مادر است و به او کمک میکند. او از نحوه پاسخ دادن به سوال کودک خود در مورد به دنیا آمدن، کاملا راضی بود و به دیگر والدین نیز پیشنهاد میکرد.
از اشیاء اطراف خود برای توضیح استفاده کنید
یکی از بهترین راه ها برای پاسخ دادن به سوالات جنسی فرزندان این است که از اشیا اطراف خود برای درک بهتر این موضوع برای آنان استفاده کنید. مثلا برای کودک شش ساله خود اینگونه توضیح دهید که گیاه منزل شما از یک دانه به وجود آمده است و سپس رشد کرده تا شکل الان را دارد. نوزادان هم مثل گیاهان از سلول هایی در بدن مادرشان به وجود میآیند. استفاده از این مثال ها به درک هر چه بهتر فرزند شما در مورد مسائل باروری کمک زیادی میکند.
به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
رهبر معظم انقلاب اسلامی :
مادر میتواند فرزندان را به بهترین وجهی تربیت کند. تربیت فرزند به وسیلهی مادر، مثل تربیت در کلاس درس نیست؛ با رفتار است، با گفتار است، با عاطفه است، با نوازش است، با لالائی خواندن است؛ با زندگی کردن است. مادران با زندگی کردن، فرزند تربیت میکنند.
هرچه زن صالحتر، عاقلتر و هوشمندتر باشد، این تربیت بهتر خواهد شد.
(۹۲/۲/۱۱)
مسئولیت.pdf
1.48M
فایل کتاب مسئولیت و سازندگی
استاد صفایی حائری
به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
22.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ | روایت رهبر انقلاب از داستان شعری که دعبل برای حضرت امام رضا سرود و در مدت کوتاهی در بلاد اسلامی گسترش یافت
📣 رسانه اثرگذار یعنی این!
◼️ فرارسیدن شهادت حضرت علیبنموسیالرضا(علیهالسلام) تسلیت باد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
سلسله الذهب
به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🌗 بسته ویژه بهمناسبت سالروز شهادت «عالم آل محمد»(ع)
✔️با آثار و گفتارهایی از صاحبنظران و اساتید حوزه و دانشگاه:
✔️🔘گفتگو:
💠 روشنگری مکتب رضوی علیه دیکتاتوری مأمونی/ علامه سیدجعفر مرتضی عاملی
💠 مناظرات امام رضا(ع)؛ سیره علمی و عملی یک امام/ یحیی یثربی
💠 هجرت تمدن ساز؛ گسترش علم در زمان امام رضا(ع) / محمدهادی همایون
💠 ایران تنها امید علویان/ محمدحسین رجبی دوانی
💠 مغفول بودن نقش امام رضا(ع) در فقه اهل بیت(ع)/ سیدمحمدعلی خادمی
💠 سبک و سلوک سیاسی امام رضا(ع)/ علی شفیعی
💠 مناظرات امام رضا(ع) ضابطهمند و عقلایی بود/ سیدجعفر مرتضی عاملی
💠کُتب کرامات و معجزات امام رضا(ع)، الگوی مناسبی برای سبک زندگی نیست/ مهدی غلامعلی
✔️🔘 یادداشت:
✍️ نسبت فقه و اخلاق در آموزههای امام رضا (ع)/ احمد پاکتچی
✍️ «فقه الرضا» را چه کسی نوشته است؟/ جواد زمانی
✍️ مبارزه از نزدیکترین فاصله؛ تأملی بر سیره سیاسی امام رضا(ع)/ مهراب صادقنیا
✍️ این ولایتعهدی به شرط لا/ رسول جعفریان
✍️ فصلی که دوباره باید خواند/ نجمالدین طبسی
✍️ ولایتعهدی امام رضا(ع)؛ توطئه یا باور!/ سید علیرضا واسعی
✍️ فهم تمدنی سیرهی امام رضا علیهالسلام/ محسن الویری
✍️ برکات بیشمار ثامن الحجج (ع) برای ایرانیان/ علی نصیری
✍️ تقریری بر عدم تقیه امام رضا(ع) در عصر خویش: مجید معارف
✍️ امام رضا(ع)، الگوی گفتگوی جهانی امروز؛ روششناسی مناظرات ثامن الائمه/ حسن امینیفر
✍️ افق گشاییهای فقهی_کلامی عالم آل محمد/ اکبر مرادخانی
✍️ اصول مناظره و آزاداندیشی در سیره امام رضا (ع)/ عباس مصلایی پور
✍️ شاهراه معرفت/ کاوه اسماعیلی
✍️ هدایت موحدانه/ سیده مژگان سخایی
✍️ توسعه تشیع، تعمیق دین/ مسلم شهابی
✍️امام رضا(ع)، سرمشقی برای زیستن در دایره جامعه/ مهدی هادی
✍️درسهایی برای کاهش مشکلات زندگی در «سیره امام رضا (ع)»/ محمدعلی مطلبی فشارکی
✍️ پنج برش از تمایزهای رفتاری امام رضا(ع)/ رضا نظرزاده
✍️ فرصت خاص توسعه تمدنی دیار کهن/ سیدحسین حُرّ
✍️ خانوادۀ متعالی در مکتب رضوی/ احسان صمدی
✍️ معرفی امام معرفی اسلام است/ محمدجواد اخگری
✍️ پنج دستور امام رضا(ع) برای سلوک عاشورایی/ سید محمدمهدی میرباقری
✍️امام رضا (ع) و الگوی گذار به عدالت جهانی موعود/ مجتبی الهی خراسانی
✔️🔘 گزارش:
🔻اصول و مبانی جهاد اقتصادی در سیرۀ رضوی/ آیتالله مکارم شیرازی
🔻بررسی کتاب «الحیاه السیاسیه للامام الرضا(ع)»/ محمدعلی مهدیراد
🔻کنشگری اجتماعی امام رضا(ع)/ احمد مبلغی
🔻امام رضا(ع)؛ زندگی و اقتصاد/ محمد حکیمی
🔻جایگاه عقل در روش تفسیری امام رضا(ع)/ علی نصیری
🔻روایات رضوی بستر مناسبی برای فقه مقارن/ محمود ملکی
🔻نقش امام رضا(ع) در ترمیم سازمان وکالت ائمه(ع)/ محمدرضا جباری
🔻واقعنگری و پرهیز از مباحث انتزاعی در مکتب فقهی امام رضا(ع)/ محمدعلی مهدیراد
🔻کارآمدی سیره امام رضا(ع) در فقه شیعی/ مهدی مردانی
🔻 «تمدّن رضوی» اسلام حداقلی را رد میکند/ موسی نجفی
🔻شیوههای حل مشکل الحدیث عیون اخبار الرضا(ع)/ یاسین پورعلی
🔻«ازدواج و تشکیل خانواده» در سیره رفتاری علی ابن موسی الرضا(ع)/ رضا وطن دوست
🔻مناظرات رضوی در بستر عقلانیت دینی/ حسن حسینییار
🔻 سنت پیامبر(ص) در نگاه امام رضا(ع)/ رحمان ستایش
🔻طبق روایات امام رضا (ع) معاویه جزء صحابه پیامبر(ص) نیست/ محمود ملکی
🔻سیره رفتاری امام رضا(ع)؛ گزارههایی برای تمام بشریت/ ابوالقاسم علیدوست
📸 تصاویر برگزیده از حضور رهبر انقلاب، مراجع و علما در مراسم غبارروبی مضجع مطهر امام رضا(ع)
📽 فیلم/ گزیدهای از بیانات آیتالله خامنهای در کنگره جهانی امام رضا(ع) در سال ۱۳۶۵
📘 امام رضا(ع)؛ دیدگاهها و نظرها/ معرفی ۳۱ مقاله علمی
📗سیره امام رضا(ع) در رویارویی با تعارضهای خاندان علوی/ معرفی کتاب
📙«امام رضا (ع) و مخالفان»؛ با تکیه بر مبانی، اصول و تعامل امام/ معرفی کتاب
📚 منبع: اجتهاد
به کانال#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan