🍃🌻"گاهی اوقات به دلیل تمرکز بر نقصهای زندگی، زیباییهای آن را نادیده میگیریم. کودکان نماد زیبایی زندگی هستند، بیایید از حضورشان لذت ببریم و قدرشان را بدانیم..."🍃🌻
🌐@tarbiyati9800
گامهای تربیتی(نسلنو) ✅
🟢آموزش "سلام کردن"به کودکان🟢 🔰1.الگو گیری: خودتان به کودکان نشان دهید که چگونه سلام کنند. وقتی با
#گام_های_تربیتی
✅آموزش آداب به کودکان:
🟢فقط با یادآوری مداوم به کودک برای مودب بودن، تشکر کردن و سلام کردن، نه تنها مهارتهای اجتماعی او تقویت نمیشود، بلکه ممکن است اعتماد به نفسش نیز کاهش یابد. کودک نوپا درک درستی از آداب و رسوم شما ندارد. اینطور نیست که اگر کودک شما در دو سالگی سلام نکرد، در بزرگسالی هم این کار را نکند.
🟢هرگز کودک نوپا را مجبور به سلام کردن یا تشکر کردن نکنید. برای آموزش به او، ابتدا خودتان باید همیشه در سلام کردن به او و دیگران و همچنین تشکر کردن از او و دیگران پیشگام باشید.
🌐@tarbiyati9800
#گام_های_تربیتی
💠بگذارید بچهها با خاک وطبیعت آشنا شوند💠
🔰یکی از نیازهای اساسی انسان، به ویژه کودکان، ارتباط با دنیای طبیعی است و روزهای بهاری بهترین زمان برای بردن آنها به دل طبیعت است. یادتان باشد که اجازه دهید در آب بازی کنند و لباسهایشان را کثیف و خاکی کنند تا تجربیات جدیدی را کسب کنند.
🔰خاک به دلیل نداشتن شکل مشخص، میتواند به خلاقیت کودکان جان ببخشد و آنها را به ابتکار وادار کند. فضایی را برای بازی با خاک برایشان فراهم کنید.
🌐@tarbiyati9800
#گام_های_تربیتی
☘"هرچه محیط خانواده صمیمیتر و محبتآمیزتر باشد، کودکان با اعتماد به نفس بالاتری پرورش مییابند و برای والدین خود احترام بیشتری قائل میشوند. همچنین، این شرایط به آنها فرصت بیشتری برای رشد و پیشرفت میدهد."☘
🌐@tarbiyati9800
14.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نقاشی
🎨 نقاشی با عدد "3"
🎨3⃣
🌐@tarbiyati9800
#گام_های_تربیتی
🔶اثر محبت افراطی در کودکان
🔸 خودمحوری
🔸 نداشتن صبر
🔸 وابستگی به دیگران
🔸 بیاحترامی به دیگران
🔸 نداشتن اعتماد به نفس و عدم شکوفایی تواناییهای نهفته کودک
🌐@tarbiyati9800
#شعر
"مادر بزرگ"
☘ عینک مادربزرگ
🌹چند روزه خراب شده
☘به نظر میرسه غم زیادی
🌹در دلش جا گرفته
☘ هر جا بخواد بره
🌹منو صدا میکنه
☘ و با محبت
🌹 برام دعا میکنه
☘ امیدوارم چشماش
🌹 خوب و خوب شه
☘ چونکه نمیخوام
🌹 غم تو دلش بمونه
🌐@tarbiyati9800
#گام_های_تربیتی
✅چگونه کودکانی خوش قول تربیت کنیم؟
🔰خوشقولی را در خانواده خودتان به عنوان یک ارزش مهم و ستودنی معرفی کنید.مثلاً،کودک خود را با صفت«خوشقول»توصیف کنید و از این طریق، او را به داشتن این ویژگی تشویق کنید.این کار،ایجاد یک الگوی مثبت برای رفتار اوست.
🔰خوشقولی را در خانواده خودتان به عنوان یک ویژگی ارزشمند و قابل تحسین معرفی کنید.از عباراتی مانند"دخترم/پسرم چقدر خوشقوله!"استفاده کنید تا این ویژگی را در ذهن کودک تقویت کنید.
🔰گاهی اوقات،خوشقولی را به شکلی غیرمنتظره برای کودک خود مطرح کنید. وقتی کار خوبی انجام میدهد،از او بپرسید: "این چه قولی بود که انجام دادی؟"و سپس فرصت را غنیمت شمرده و به او توضیح دهید که عمل او،نشاندهندهی پایبندی به یک قول(مثلاً قول به خدا، قول به خانواده)است.
🔰برای نشان دادن اهمیت خوشقولی، میتوانید از نقشآفرینی استفاده کنید. مثلاً،اگر قرار بود چیزی برای او بخرید و کمی دیر شد،وانمود کنید که فراموش کردهاید و ببینید چه واکنشی نشان میدهد.سپس،اهمیت خوشقولی و احساس بد ناشی از بدقولی را برای او توضیح دهید.
🔰قرارهای خانوادگی،مانند نظافت اتاق، را به صورت قراردادی رسمی و مکتوب درآورید و آن را در اتاق کودک نصب کنید. همچنین،از او بخواهید کاردستیای با مضمون "من خوشقولی را دوست دارم" بسازد و در کنار قرارداد قرار دهد تا یادآور تعهد او باشد.
🔰اگر میخواهید فرزندتان خوشقول باشد، خودتان نیز باید الگوی خوشقولی باشید.کودکان از طریق مشاهدهی رفتار والدین خود یاد میگیرند.پس،خوشقولی شما،تأثیر مستقیمی بر رفتار فرزندتان خواهد داشت.
🌐@tarbiyati9800