💠 بیکار، دشمن خدا
🔸 امام صادق علیه السلام:
خداوند عزوجل، خواب زیاد و بیکاری زیاد را دشمن دارد.
📚 کافی/ج5/ص84
✍🏼 بیکاری آفت جسم و روح انسان است. بسیاری از گناهان و جرم ها به دلیل بیکاری اتفاق می افتد و آدم بیکار از نظر اجتماعی نیز جایگاه مناسبی ندارد.
#حدیث_عشق
27.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بحرانی که تن رهبر را لرزاند...
🔹در حال حاضر از هر ۱۱نفر ایرانی یک نفر پیر هست و با همین منوال جمعیت سالمندان ایرانی تا 1430 به بیش از 30 درصد کل جمعیت کشور می رسد و به عبارتی تا ۳۳ سال دیگر یعنی ۱۴۳۵ یکسوم ایران پیر میشوند.
یعنی در آن سال از هر سه نفر ایرانی یک نفر سالمند است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 یکی از قویترین نشانه های ظهور امام زمان (عج) در انجیل
#نشانه_های_ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠ظهور جدی است.
🎤سخنران :حجت الاسلام پناهیان
موضوع : ظهور امام زمان را
جدی بگیریم❗️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی حدود ۵۰ سال پیش مرحوم حاج شیخ احمد کافی در مورد پیادهروی اربعین،،،،،بفرستید برای اونهایی که میگن پیاده روی اربعین رو جمهوری اسلامی درست کرده
کاش یه نفر پیدا بشه دست من بی دست و پا رو برسونه دست امام زمان عجل الله تعالی فرجه شریف😭😭😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔 #کجایی_یابن_زهرا 💔
😔 کنم کجا نگار خود را من پيدا؟ 💔
😭 الی متى احارُ فيک یا مولا ...؟ 💔
😔اگر نوکر بودم تو را می دیدم...
😓چنین دور گنه نمی چرخیدم...
🎬کلیپ مهدوی فوق العاده زیبا
#پیشنهاد_دانلود
#سه_شنبه_های_جکمرانی...
📤بانشرمطالب در فراگیری معارف مهدوی سهیم باشیم
اگر یک نفر را به او وصل کردی
برای سپاهش تو سردار یاری
#ظهور_بسیار_نزدیک_است
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
💠 دعای پدر
🔸 رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم):
دعاى پدر براى فرزندش، همانند دعاى پیامبر براى امتش است.
📚 مشکاه الانوار/ص282
🔸 پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله و سلم):
خدا رحمت کند کسى را که فرزندش را بر نیکى کردن به خود یارى رساند، بدین گونه که از گناه و خطاى او در گذرد و به درگاه خدا برایش دعا کند.
📚 بحار الأنوار/ج70/ص98
#حدیث_عشق
💠 راضی به گناه
🔸 امام علی(علیه السلام):
راضی شونده به کار قومی مانند مرتکب آن کار است.
📚 وسائل الشیعه/ج11/ص411
✍🏼 روز قیامت که نامه ی عمل به دست برخی انسان ها می دهند، می بینند چند قتل و چند سرقت و چند توهین به اشخاص محترم و انواع جنایت در نامه ی عمل شان نوشته اند. اعتراض می کنند. می گویند: شما راضی از کار عاملان این اعمال بوده اید.
#حدیث_عشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اهمیت فضای مجازی در جنگ تمدنی
✘ شاید این آخرین فرصت من و تو باشد!
تا با سادهترین کار ممکن، در آینده جهان اسلام نقش آفرینی باشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ازلس آنجلس تا کربلا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاده روی جاماندگان اربعین امروز بجنورد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقا داره به حاج میثم چی میگه
عجب سعادتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ| مبانی اسلامی را صریح بگویید
بنده اصرار دارم که در زمینهی ذکر مبانی اسلامی، آحاد ملّت ایران و مسئولین کشور صریح باشند... «کَفَرنا بِکُم»
۱۳۹۶/۰۳/۰۶
#مبانی_اسلامی
نجم الثاقب
عریضه به خدمت حضرت بقیه الله الاعظم امام زمان (عج)
مرحوم محدث قمی در «منتهی الامال» به نقل از «تحفه الزائر» علامه مجلسی و «مفاتیح النجاه» سبزواری می نویسد: هر کس حاجتی دارد، آن چه را که ذکر می شود در یک قطعه کاغذی بنویسد و
مهدی پرس:
مرحوم محدث قمی در «منتهی الامال» به نقل از «تحفه الزائر» علامه مجلسی و «مفاتیح النجاه» سبزواری می نویسد: هر کس حاجتی دارد، آن چه را که ذکر می شود در یک قطعه کاغذی بنویسد و در ضریح یکی از ائمه (ع) بیندازد، یا کاغذ را ببندد و مُهر کند و خاک پاکی را گِل بسازد، و آن را در میان گِل بگذارد و در نهر و یا چاه آب یا برکه ای بیندازد، با این نیت که ان شاء الله به خدمت حضرت صاحب الزمان (ع) برسد و آن بزرگوار، عهده دار برآورده شدن حاجت وی شود. عریضه این چنین نوشته می شود:

«بسم الله الرحمن الرحیم، کتبت یا مولای صلوات الله علیک مستغیثاً (مستعیناً) و شکوت ما نزل بی مستجیرا بالله عزوجل، ثم بک من امر قد دهمنی و اشغل قلبی و اطال فکری و سلبتی (بعقر) بعض لبی و غیر خطیر نعمه الله عندی، اسلمنی عند تخیل و روده الخلیل و تبرء منی عند ترائی اقباله الی الحمیم و عجزت عن دفاعه حیلتی و خاننی فی تحمله صبری و قوتی فلجات فیه الیک و توکلت فی المساله لله جل ثناوه علیه و علیک فی دفاعه عنی علما بمکانک من الله رب العالمین ولی التدبیر و مالک الامور واثقاً بک فی المسارعه فی الشفاعه الیه جل ثناوه فی امری متیقنا لاجابته تبارک و تعالی ایاک باعطائی سؤلی و انت یا مولای جدیر بتحقیق ظنی و تصدیق املی فیک فی امر کذا و کذا ...»
و به جای «کذا» نام حاجت خود را ببرد و در ادامه بنویسد:
«فیما لا طاقه لی بحمله ولا صبر لی علیه و ان کنت مستحقا له ولاضعافه بقبیح افعالی و تفریطی فی الواجبات التی لله عزوجل فاغثنی یا مولای صلوات الله علیک عند الکهف (اللهف) و قدم المساله لله عزوجل فی امری قبل حلول التلف و شماته الاعداء فبک بسطت النعمه (النعم) علی واسئل الله جل جلاله لی نصرا عزیزا و فتحا قریبا فیه ببلوغ الامال و خیر المبادی و خواتیم الاعمال و الامن من المخاوف کلها فی کل حال انه جل ثناوه لما یشاء فعال و هو حسبی و نعم الوکیل فی المبدء و المآل». 1
آن گاه در کنار نهر یا چاه یا برکه ای برود و اعتماد به یکی از وکلا و نواب اربعه خاص آن حضرت نماید (بهتر است حسین بن روح باشد) و یکی از آن ها را صدا کند و بگوید: «فلان بن فلان (به جای فلان بن فلان نام نایب خاص آن حضرت گفته شود) سلام علیک اشهد ان وفاتک فی سبیل الله و انک (انت) حی عندالله مرزوق و قد خاطبتک فی حیاتک التی عندالله عزوجل (جل و عز) و هذه رقعتی و حاجتی الی مولانا (ی) «ع» فسلمها الیه فانت الثقه الامین». 2سپس، نوشته را در نهر، چاه یا برکه آب بیاندازد که حاجت او برآورده خواهد شد (انشاء الله)3
همچنین در این زمینه مرحوم محدث نوری در «نجم الثاقب» عریضه ای را خطاب به امام زمان (ع) نقل کرده است. 4 در کتاب دعای بحارالانوار، عریضه دیگری آمده است که باید حاجت مند متن استغاثه به درگاه خداوند متعال 5 را به همراه عریضه ای که خطاب به حضرت امام زمان (ع) است 6، با بوی خوش معطر سازد و هر دو را در داخل گل پاک بگذارد. سپس دو رکعت نماز بخواند و بعد، آن را به درون چاه آب یا نهر جاری بیندازد. بهتر است این کار در شب جمعه انجام گردد. وقتی عریضه را در چاه یا نهر آب انداخت، دعای مخصوصی 7 را بخواند.
1.
ترجمه: به نام خداوند بخشاینده مهربان، ای مولای من! که درودهای خداوند بر تو باد – می نویسم در حالی که استغاثه دارم، بابت آن چه بر من نازل شده است، شکایت می کنم؛ در حالی که به خداوند نیرومند و بلند مرتبه بزرگوار و سپس به تو پناه می برم، بابت امری که مرا در برگرفته است و قلبم را به خود مشغول داشته و فکرم را طولانی و بسیار کرده است و هوش و خردم را کاسته و بزرگی نعمت خدا را در نظرم دگرگون ساخته است و هنگام جلوه گر شدنش و گمان و فهم و وقوعش، دوست، مرا رها کرده است. و زمانی که روی آوردن آن امر به سوی من آشکار شد، خویشاوند از من دوری جست و جان خود را به سلامت برد، و توانایی و قدرت من از رویارویی و پاسخ آن درمانده است و بردباری و نیروی من یارای تحمل آن را ندارد؛ پس در آن به تو پناه آوردم، و برای پاسخ و حل این نیاز خود از خداوند که مدح او بسیار است بر خدا و بر تو توکل می نمایم، در حالی که علم دارم به مقام تو نزد خداوند که پروردگار عالمیان است و تدبیر امور به دست اوست و مالک امور است. در حالی که اعتماد دارم به تو که برای شفاعت در امر من نزد خداوند که مدح او بسیار است. سرعت خواهی داشت، در حالی که به اجابت خواست تو توسط خداوند تبارک و تعالی در این که خواسته مرا اعطا کند. یقین دارم. و تو ای مولای من! سزاواری که گمان مرا درست و امید مرا به خودت راست گردانی در امر چنین و چنین.
در آن چه تحمل حمل آن را ندارم و نمی توانم بر آن هیچ صبری نمایم، اگر چه سزاوار و مستحق آن امر (آن مشکل و سختی و گرفتاری و شدت) و حتی چندین برابر آن باشم، آن هم به جهت افعال قبیح و زشتم و تباه ساختن و کوتاهی در واجباتی که برای خداوند نیرومند و بلند مرتبه بزرگوار است؛ پس به فریادم برس ای مولای من! که درودهای خداوند بر تو باد این هنگام که به تو پناه بردم، و از خداوند نیرومند و بلند مرتبه و بزرگوار، امر و خواسته مرا بخواه، قبل از هدر رفتن و تباه و ضایع شدن امر، و شاد شدن دشمنان، که نعمت به واسطه تو بر من گسترانیده می شود و از خداوند بلند مرتبه بزرگوار برای من در کارم یاری کردنی ارجمند و گرامی، و پیروزی قریب الوقوع بخواه بوسیله برآورده شدن آرزوهایم و نیکو شدن آغاز و آخر اعمالم و ایمنی از همه ترس ها در همه احوال همانا خداوند که مدح او بسیار است برای آن چه می خواهد فعال است و او برای من کافی است و در آغاز و انجام، بهترین کسی است که می توان به او اعتماد کرد.
2.
ای فلان پسر فلان! بر تو! شهادت می دهم که همانا وفات تو در راه خدا بوده است و همان تو نزد خدا زنده ای و روزی می خوری و به تحقیق، با تو در حیاتت که در نزد خداوند نیرومند و بزرگوار بلند مرتبه است، سخن می گویم و این نامه من و حاجت من است به مولای ما که بر او سلام باد پس آن را تسلیم او کن که تو مورد اعتماد و امینی.
3.
بحارالانوار، ج 102، ص 234؛ منتهی الامال، ص 334
4.
نجم الثاقب، ص 421
5.
متن استغاثه، در نجم الثاقب، ص 421 آمده است.
6.
متن عریضه به امام زمان (ع) در بحارالانوار، ج 91، ص 28 آمده است.
7.
این دعا در بحارالانوار، ج 91، ص 29 آمده است.
منابع:
بحارالانوار، ج 91، ص 28 و 29 (به نقل از عریضه نویسی، سید صادق سید نژاد، ص 36)