2_144189955808254901.pdf
16.37M
#طرح_درس_روزانه
#ریاضی_ششم
قسمت ارائه درس
کار گروهی از معلمان
2_144189955808246181.pdf
504.3K
#طرح_درس_سالانه
#ریاضی_ششم
قسمت ارائه درس
کار گروهی از معلمان
طرح-درس-تم-13-ریاضی-(سری1)-اول-دبستان_Biamoz.com.pdf
468.7K
طرح-درس-تم-13-ریاضی-(سری1)-اول-دبستان
طرح-درس-تم-2-ریاضی-(سری1)-اول-دبستان_Biamoz.com.pdf
303.2K
طرح-درس-تم-2-ریاضی-(سری1)-اول-دبستان_
#چک_لبست_و_طرح_درس
#تمام_پایه_ها
#گروهی_وتکی
#اموزش_نوشتن_طرح_درس👇👇
https://eitaa.com/tarhedarseebtedaei
طرح-درس-سالانه-تم-1-تا-25-ریاضی-(سری1)-اول-دبستان_Biamoz.com.pdf
290.7K
طرح-درس-سالانه-تم-1-تا-25-ریاضی-(سری1)-اول-دبستان
#چک_لبست_و_طرح_درس
#تمام_پایه_ها
#گروهی_وتکی
#اموزش_نوشتن_طرح_درس👇👇
https://eitaa.com/tarhedarseebtedaei
#گام_اول؛ تعیین مشخصات کلی
✅در طرح درس روزانه ابتدا باید نام درس، موضوع درس، مدت جلسهها، شماره طرح درس، نام مدرسه، تعداد دانشآموزان، کلاس و دوره تحصیلی، نام معلم و تاریخ در بالای صفحه کاربرگ طرح درس نوشته شود.
#گام_دوم؛
✅مشخص کردن اهداف کلی، جزئی و رفتاری
یک معلم آگاه هدفهای کلی و رفتاری موضوعی که قصد تدریس آن را دارد، مشخص مینماید.
#اهداف_کلی:
✅هدف کلی در روند آموزش روزانه وضعیت فراگیر دانشآموزان را پس از دریافت یک عمل آموزشی توصیف میکند. به عبارت دیگر، هدفهای کلی آموزش روزانه حاوی نتایجی هستند که معلم در نتیجه ارائه آموزشی به دانشآموزان و انجام فعالیتهای مورد نیاز جهت درک بهتر مطالب، از آنها انتظار دارد.
#اهداف_جزئی:
#هدفهای جزئی شامل تعیین اهداف سطح پایینتر و جزئیتری در رابطه با قابلیتهایی هستند که فراگیران پس از گذراندن مجموعهای از تجارب یادگیری کسب میکنند. در واقع، توضیح و تقسیم مراحل رسیدن به نتایج اهداف کلی، شامل اهداف جزئی میشوند.
#اهداف_رفتاری:
✅پس از مشخص نمودن اهداف کلی و تجزیه آن به اهداف جزئی، اهداف رفتاری مطرح میشوند. هدفهای رفتاری عبارتند از اعمال، رفتارها، حرکات و آثاری که قابل مشاهده، شنیدن، لمس و سنجش هستند. این قبیل اهداف مشخص میسازند که دانشآموزان به هدفهای کلی رسیدهاند. برای طرح هدفهای رفتاری رعایت چهار ویژگی مخاطب شامل افعال رفتاری، شرایط و معیار و کشش آنان ضروری میباشد.
#گام_سوم؛
✅تعیین و تأمین ابزارهای آموزشی مورد نیاز
انتخاب منابع آموزشی مناسب منجر به آموزش مؤثرتر دانشآموزان میشود. به علاوه، باید توجه داشته باشید که از یک ابزار آموزشی نمیتوان در همه موقعیتهای تدریس استفاده کرد. به عبارت دیگر، هر موقعیت آموزشی ابزار و منابع خاص خود را طلب میکند. بدون توجه به قابلیتهای ابزارهای آموزشی در موقعیتهای مختلف نیز نمیتوان از آنها استفاده مناسبی به عمل آورد. بنابراین برای شناسایی یک ابزار مناسب، ابتدا باید به چند پرسش پاسخ دهید. این پرسشها عبارتند از:
هدف از ایجاد ارتباط چیست؟
چه کسی میخواهد ارتباط برقرار کند و چه ویژگیهایی دارد؟
مخاطب ارتباط کیست؟
چه میزان پذیرش دارد؟
ویژگیهای او چیست؟
شرایط زمانی و مکانی برقراری ارتباط چیست؟
برای انجام این کار چه امکاناتی وجود دارد؟
به طور کلی، عوامل مؤثر در انتخاب منابع و ابزارهای آموزشی مناسب عبارتند از نوع هدفهای آموزشی، ویژگیهای مخاطبان، روشهای فنون آموزشی، قابلیت رسانه برای انتقال پیام مورد نظر، جذابیت رسانه، کیفیت فنی هنری، اقتصادی بودن، عملی بودن و سهولت کاربرد ابزار مورد نظر.
#گام_چهارم؛ انتخاب روش تدریس مناسب
✅گام بعدی برای نوشتن طرح درس روزانه انتخاب روش تدریس مناسب است. با پیشرفت علوم و فنون و پیچیده شدن جوامع بشری، نیازهای فردی و اجتماعی بشر نیز پیچیدهتر میشود و برای ارضای نیازهای پیچیده احتیاج به علوم و فنون پیچیدهتر میباشد. کسب علم نیز در سایه بهکارگیری روشهای مفید، مؤثر، جدید و کارآمد در آموزش امکانپذیر است. به همین دلیل به منظور نیل به اهداف آموزشی تعیین شده، بهرهگیری از روشهای تدریس، الگوهای تدریس متناسب با هدفهای درس و نوع مطالب، نوع کلاس، تعداد دانشآموزان و غیره روشها و الگوهای خاصی مورد استفاده قرار میگیرد.
#گام_پنجم؛
✅بررسی نکاتی پیش از شروع درس
هر معلمی قبل از شروع درس باید از حضور دانشآموزان آگاهی حاصل کند. همچنین مطمئن شود که آنان از سلامت روحی و جسمی برای شروع درس برخوردار هستند؛ زیرا دانشآموزان باید در آغاز درس احساس آرامش نمایند و مشتاقانه منتظر یاد گرفتن درس جدید باشند. به علاوه، پیش از شروع درس جدید، اگر از قبل تکلیفی برای دانشآموزان تعیین کردهاید، آنها را بررسی کرده و برنامههای دیگر را متناسب با کشش دانشآموزان انجام دهید.
البته باید توجه داشته باشید که کارهای قبل از شروع درس نباید زیاد طول بکشد؛ زیرا طولانی شدن این مرحله از شور و شوق اولیه فراگیران میکاهد.