...
حاج آقا پناهیاݩ میگن:
اگہ میخواے عاشق چیزی بشے؛
با عمل و رفتار عاشق شو!
مثلا اگر میخواهی
عاشقِ #حسین بشی،❤️
هر روز صبح تو یہ
ساعتِ مخصوص بگو:
'صلے اللّٰہ علیڪ یا اباعبدالله...'
بگو حسیـنجانم،
میخوام بهت عادت کنم...
تا عاشقت بشم
تا به تو عاࢪف بشم...! :)💔
#امام_زمان 🌿
🌹@tarigh3
لبخند، ماجرای عجیبی دارد
اگر آن را به محبوبی،
هدیه كني، احساس آرامش
می کند.
اگر آن را به دشمنت،
تقدیم کنی، شرمنده و پشیمان
خواهد شد .
و اگر آن را به شخصی،،
که نمی شناسی هدیه دهی،
سخاوت پيشه كرده اي.
پس لبخند بــزن،،،
کـــه لبخند، تجلي خدا در توست
#خدایا_شکرت
🌹@tarigh3
🔶زکات جمال
🔰امام علی (علیه السّلام) فرمودند:
🔺زکاةُ الجمالِ العِفافُ.
✅ زکات زیبایی، عفت و پاکدامنی است.
📚«تصنیف غررالحکم، ص ۲۵۶، ح ۵۴۰۹»
🌹@tarigh3
🚨ولایتپذیری؛ بزرگترین امتحانِ امروز
امروز اگه به من بگید بزرگترین امتحانی که داریم میشیم چیه؟ من میگم بچهها یه امتحان بیشتر نمیشیم! و اون یه امتحان چیه؟ #ولایت_پذیری از آقا.
شهدا تمرین کردن ولایت پذیری امام مهدی(ع) رو در آقا روحالله(ره)، ما باید تمرین کنیم ولایت پذیری امام مهدی(ع) رو در حضرت آقا.
این دفعه دیگه با چون و چرا سوراخ میشه! که چرا آقا نمیگه؟ چرا آقا یه کاری نمیکنه؟ اگه آقا یه کاری میکرد. از همینجا لایهی اوزونِ ولایتیِ ما سوراخ میشه!
از چراها سوراخ میشه!
#حاج_حسین_یکتا
#جان_من_رهبر_من 💚
🌹@tarigh3
🌿🌿
هیچ ترس نداره،
هیچ...!
بجز وقتی که توی دو متر جا
تنها خوابیدی و فرصت جبران
هیچ کدوم از اشتباهاتتو نداری...
#کُلُّنَفْسٍذائِقَةُالْمَوْتِ
🔴 فرار به پناهگاه میلیاردر صهیونیست
منابع صهیونیستی مدعی شدند نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی به همراه همسرش تعطیلات پایان هفته را در منزل سایمون فالیک، میلیاردر صهیونیست سپری کرده است.
نتانیاهو و همسرش به دلیل آنکه منزل فالیک مجهز به یک پناهگاه پیشرفته ضدموشکی است، تصمیم گرفته است تا از ترس واکنش احتمالی ایران و خطر حمله موشکی تعطیلات پایان هفته خود را در منزل این میلیاردر صهیونیست سپری نماید.
🌹@tarigh3
در حالی که به دلیل احتمال حمله ایران، تجمع در اسرائیل ممنوع اعلام شده اما هم اکنون تظاهرات علیه نتانیاهو در کاپلان تلآویو برقرار است.
این تجمع دقایقی قبل بعد از ورود پلیس به درگیری کشیده شد.
🌹@tarigh3