امالبنینپیشهمهروضه خواندوگفت
شرمندهامرباب پسرمراحلالکن . .🥀
°•🌱
#السلام_علیک_یا_بقیة_الله ✋🏻
🏴اعظم الله اجورنا و اجورکم بمصابنا بالحسین علیه السلام و اخیه المواسی اباالفضل العباس علیه السلام و اولاده و اصحابه الابرار الاخیار المنتجبین ، العطاشاء المظلومین المضطرّین.
واحشرنا معهم فی الدنیا والاخره آمین رب العالمین.🏴
▪️مولای داغدارم،مهدی جان
ابالفضل،
در اوج عطش
و در نهایت خطر
برای امام زمانش
از هرآنچه داشت گذشت
و حسرت عالم شد...
و چه شرمسارم که
از او دم میزنم
اما در راه امام زمانم
اینهمه کم گذاشتهام▪️
#بحق_الزهرا_عجل_لولیک_الفرج🌱
#ماملتامامحسینیم
4_6014867205718545952.mp3
7.42M
▪️العجل العجل،
نفسمان گرفت از این هجران
بر لب آمد جان جهان
🚩 بر لب همه کربلاییان
مژده ظهور است
قوتی بده تا که بگذریم
از موج بلا...
🎤 حاج میثم مطیعۍ
#بحق_الزهرا_عجل_لولیک_الفرج🌱
◾️بصيرت حضرت اباالفضل در روز تاسوعا و عاشورا
▪️رهبرمعظم انقلاب: بصیرت اباالفضل العبّاس کجاست؟همه یاران حسینی، صاحبان بصیرت بودند؛ اما او #بصیرت را بیشتر نشان داد.
🏴در روز تاسوعا، وقتی که فرصتی پیدا شد که او خود را از این بلا نجات دهد؛ یعنی آمدند به او پیشنهاد تسلیم و اماننامه کردند و گفتند ما تو را امان میدهیم؛ چنان بر خورد جوانمردانهای کرد که دشمن را پشیمان نمود. گفت: من از حسین جدا شوم!؟ وای بر شما! اف بر شما و اماننامه شما!
🏴 نمونه دیگرِ بصیرت او این بود که به سه نفر از برادرانش هم که با او بودند، دستور داد که قبل از او به میدان بروند و مجاهدت کنند؛ تا اینکه به شهادت رسیدند. میدانید که آنها چهار برادر از یک مادر بودند: اباالفضل العبّاس - برادر بزرگتر - جعفر، عبداللَّه و عثمان. انسان برادرانش را در مقابل چشم خود برای حسینبنعلی قربانی کند؛ به فکر مادر داغدارش هم نباشد که بگوید یکی از برادران برود تا اینکه مادرم دلخوش باشد؛ به فکر سرپرستی فرزندان صغیر خودش هم نباشد که در مدینه هستند؛ این همان بصیرت است.
beshno-arshe-khoda--.mp3
4.88M
نوحه شیرازی
بشنو عرش خدا
اللهم عجل لولیک الفرج
خشنودی امام زمان عج
🔷 شهید آوینی: «وقتی انسان آزاد است که خود را هر آن سان که می خواهد فعلیت ببخشد یعنی هویت حقیقی انسان در عدم تعلق است، چراکه هر فعلیتی لازمه بازماندن از فعلیت های دیگر است و همان طور که عرض شد، ظهور حقیقت در هر مرتبه ای حجاب مراتب اعلای حقیقت است.
🔹یعنی حقیقت انسان در آن است که از هر تعلقی آزاد باشد، تنها در اینجاست که حقیقت انسان که جامعیت او نسبت به همه کلمات است ظهور خواهد یافت و این حقیقت در عین حال، به صورتی اسرار آمیز فردی است و بیرون از نوعیتِ حیوانی بشر تحقق می یابد.»
🔸منبع: کتاب «رستاخیز جان»