خرد جهانی محور مقاومت و جهان پیش رو
مسائل بزرگ، انسان بزرگ با سطح تحلیل و فکر بزرگ را می طلبد. از همین حیث است که به میزانی که در یک محیط بزرگ قرار می گیریم افقمون هم بزرگتر می شود. اتفاقات امروز محور مقاومت را نباید صرفا در ابعاد پیروزی نظامی دید بلکه خردی در صحنه است که توان حضور جهانی و کنش در سطح جهان دارد و کشف این خرد و بسط آن نقطه ی کور و حلقه ی مفقوده ی حل مسائل اقتصادی و فرهنگی ایران و منطقه است. یعنی دیگر کنش امروز یک کنش فردی نیست و این خرد بزرگی است که ایران می فهمد زمانه ی تنهایی کار کردن نیست و کمک او به مقاومت و تشکیل جبهه مقاومت ایجاد یک حضور وسیع جهانی است. اینکه تمام چشمها منتظر چگونگی واکنش ایرانند یعنی این خرد خوب توانسته است خود را به سمت تاثیر گذاری در معادلات جهانی برساند و انقلاب اسلامی در هیچ بعد فرهنگی و اقتصادی شکوفا نمیگردد و صادر نمی شود مگر از دریچه ی محور مقاومت و خرد حاضر در آن. محور مقاومت آینده ی سیاسی تمام کشورها و حتی اندیشه ها و مذاهب را در حال رقم زدن است بطوری که حتی سکوت او سفارت خانه ای را می بندد و تمام نقشه های باقی اندیشه های پوسیده و مرعوب غرب را که توهم جهانی شدن را ذیل غرب زدگی می دیدند می شکند. کسی که دغدغه ی اقتصادی یا فرهنگی یا تمدنی دارد باید بیندیشد چگونه می تواند خود را در بسط خرد محور مقاومت بکشاند. البته این راهی است که با نورانیت حاج قاسم ایجاد شد و چه بسا میشد از ساحت و جنبه ی دیگری ایجاد شود چه اینکه نمونه هایی شروع شد اما توان نزول آن نور را نداشتند و منزل نور عوض شد.
خطر جدی در امتداد یافتن و بسط محور مقاومت در باقی عرصه های غیر نظامی است که محدودیت و غفلت تاخیر تاریخی را می تواتد در این عرصه رقم بزند چه اینکه انقلاب اسلامی با این دست تاخیرها زیاد روبرو بوده است که همه آن ها را باید پیدا کرد و در جاهایی سیر طبیعی حوادث در حال رقم زدن حضوری بلند بود که بی خردی و غفلت جریان انقلاب ما به تاخیر انداخت.
محور مقاومت حلقه ی گمشده ای بود که تا شکل نمیگیرفت اندیشیدن به بعض مسائل درونی که ریشه ی بیرونی داشت میسر نبود و چه بسا برای حل یک مسئله باید به دنبال جای دیگر و حلقه ی مفقوده ای بود و انسان بی خرد به جای بسط خود و یافتن حلقه ی مفقوده، پافشاری بیشتر بر حل آن در همان مکان می کند و البته حلقه های مفقوده ی بسیاری هنوز در این مسیر مقابل انقلاب است و فقط اولی الابصار توانایی حضور در آن عرصه ها را دارند.
@tarikh_hozoor
با سلام و عرض ادب و ضمن عذرخواهی بابت تاخیر، صوت های جلسات گذشته خدمتتون بارگذاری میشه 👇
اسرار الآیات 7.mp3
27.19M
📼صوت جلسه هفتم شرح نمط دهم اشارات ، اسرار الآیات
#جلسه7
#اسرارالآیات
✨صوت کامل جلسات در کانال "تاریخ حضور":
@tarikh_hozoor
اسرار الآیات 8.mp3
27.59M
📼صوت جلسه هشتم شرح نمط دهم اشارات ، اسرار الآیات
#جلسه8
#اسرارالآیات
✨صوت کامل جلسات در کانال "تاریخ حضور":
@tarikh_hozoor
اسرار الآیات 9.mp3
42.96M
📼صوت جلسه نهم شرح نمط دهم اشارات ، اسرار الآیات
#جلسه9
#اسرارالآیات
✨صوت کامل جلسات در کانال "تاریخ حضور":
@tarikh_hozoor
📌جلسه یازدهم ، امشب ساعت ۲۲
🌐 در بستر مجازی قرار:
https://gharar.ir/r/b0580766
🔸پل ارتباطی : کانال تاریخ حضور
@tarikh_hozoor
اسرار الآیات 10.mp3
45.3M
📼صوت جلسه دهم شرح نمط دهم اشارات ، اسرار الآیات
#جلسه10
#اسرارالآیات
✨صوت کامل جلسات در کانال "تاریخ حضور":
@tarikh_hozoor
اسرار الآیات 11.mp3
21.72M
📼صوت جلسه یازدهم شرح نمط دهم اشارات ، اسرار الآیات
#جلسه11
#اسرارالآیات
✨صوت کامل جلسات در کانال "تاریخ حضور":
@tarikh_hozoor
سطحی زدگی خطر کشتی به اقیانوس رسیده ی انقلاب
طبیبی را در نظر بگیرید که در حال بررسی و درمان یک بیماری همه گیر جهانی است و در حال موفقیت های ابتدایی خوبی هم هست که در این حین مشغول گزارش درباره روند درمان نزد اطبایی که در حال دست و پنجه نرم کردن با آن بیماریند اسم یک بیماری دیگری را یک مقدار اشتباه تلفظ میکند. بعد از آن سخنرانی، تلفظ اشتباه نام آن بیماری به مسئله ی جدی گروهی از جامعه طب تبدیل می شود تا جلسات و موضع گیری هایی صورت می گیرد.
شما در رابطه با آن اطبا چطور می اندیشید؟
چقدر می توان با آنها به همه گیری بیماری جدید فکر کرد؟
چقدر عقل در این فضا یافت می شود؟
امروز انقلاب با مسائل بسیار مهمی روبرو هستیم که واقعا اندیشمند بزرگ می خواهد
چقدر دانشجوی ما با صنعت و جامعه مرتبط است؟
چقدر علوم انسانی حوزوی و دانشگاهی توانایی گره گشایی مسائل جامعه دارند؟
چقدر تصور جامعه علمی ما از کنش اقتصادی درست است؟
چقدر ما تصور از حضور فرهنگی داریم؟
چه تولیداتی گمشده ی امروزه؟
چه حلقه های مفقوده ای در علوم انسانی ما وجود دارد؟
و.....
در میان مسائل انبوهی که امروز با مسائل جهانی کاملا یکی است و حل مسئله ی دخترمان گوشه ی یک شهرستان برابر با حل مسئله ی خیل عظیمی از دختران کلان شهر اروپا، ناگهان می بینیم یه بحثی که واقعا اینقدر مهم نیست چقدر جامعه علمی را به کنشگری می اندازد.
اگرچه منظور سخن از گوشت تلخ در همان ۳دقیقه کاملا واضح است مثلا کسی بگوید مولا علی در عدالت سمج است این کجایش توهین است؟ نهایتا میتوان گفت معادل بهتری میشه به کار برد
خب آیا نباید ترسید؟
جامعه ی علمی مانند قوه ی متخیله است و نمی تواند بیکار باشد و دائم دنبال مسئله و کنشگری است چون هویت او به کنشگری علمی است. وقتی جامعه علمی سطحی باشد عطش کنشگری خود را موضوعات بی ارزش دنبال می کند پس از این جامعه باید ترسید چون اصلا نمی تواند به امروز و مسائل جهانی درون ایران امروز فکر کند اصلا به همین دلیل است به حاشیه می افتد.
نتیجه ی سطحی زدگی این می شود که حرف حکیمانه و عمیق گم می شود و حکیم می ترسد حرفهای بلند جهانی خودش را مطرح کند چون با جامعه ی علمی سطحیی روبرو است که توان بلند فکر کردن ندارد.
اینجاست که تاخیر تاریخی رخ می دهد و باید ترسید چون جامعه علمی توان فهم خودش را نشان داده است. و چه غمی برای میدان محور مقاومت است که آنقدر جلو رفته است که سکوتش معادله سیاسی جهانی می سازد ولی عقبه ی علوم انسانیش کنش اقیانوسی که هیچ، بلکه در حرکت مولکولهای آب درون پیاله ای در حال لرزش و تلاطم است.
@tarikh_hozoor
با سلام، ضمن عرض تبریک عید سعید فطر
به اطلاع دوستان میرسانیم که امشب جلسه برگزار نمیشود.
📌جلسه چهاردهم ، امشب ساعت ۲۲
🌐 در بستر مجازی قرار:
https://gharar.ir/r/b0580766
🔸پل ارتباطی : کانال تاریخ حضور
@tarikh_hozoor
📌جلسه پانزدهم ، امشب ساعت ۲۲
🌐 در بستر مجازی قرار:
https://gharar.ir/r/b0580766
🔸پل ارتباطی : کانال تاریخ حضور
@tarikh_hozoor