فضایل امامان
این که برخی علما فرموده اند در ایام میلاد و شهادت امامان(ع) فضایل و مناقب آن بزرگواران بیان شود به جهت همین معرفت افزایی است و این که معمولا در چنین روزهایی وصایا و نصایح آن امام (ع) بیان می شود ازاین رو است که امامان(ع) اسوه هایی هستند که باید در مقام عمل آنان را سرمشق قرار داد چنان که در قرآن کریم نیز ایمان و عمل صالح در کنار هم آمده است.
حال که خداوند توفیق داده امسال میلاد امام حسن عسکری(ع) را درک کنیم، نیکوست که با هم مروری داشته باشیم بر برخی از فضایل و مناقب یازدهمین امام(ع). البته فضایل امام حسن عسکری(ع) قابل شمارش و بیان نیست اما حال که بنا بر برداشتن چند قطره از اقیانوس است تلاش شده که مطالبی کمتر گفته شده از کتب شیعه و سنی ذکر گردد.
#استاد_طاووسی
https://www.mehrnews.com/news/3869958
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
آموزه های امام عسکری(ع) برای عبور از شرایط تحریم
وضعیت به گونه ای بود که یکی از القاب امام حسن عسکری «صامت» بود، به معنای ساکت و این صامت و ساکت بودن به دلیل اجبار و وضعیتی بود که برای حضرت(ع) در آن دوران ایجاد شده بود. نقل شده که وقتی حضرت(ع) در خیابان های سامرا به سمت دربار عباسی می رفتند به شیعیان فرموده بودند که حتی به من سلام هم ندهید اگر به من سلام بدهید پی به شیعه بودن شما می برند و برایتان مشکلاتی ایجاد می شود.
استاد طاووسی مسرور
http://shabestan.ir/detail/News/748063
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
امامی که انتظار را به شیعیان آموخت/ معارفی از امام عسکری(ع)
دوره ولایت امام عسکری(ع) از حساس ترین مقاطع تاریخ اسلام است و مأموریت مهم ایشان در این دوره نهادینه کردن وصایت امام عصر(عج) و آموختن چگونگی انتظار امام غایب به رهروان حقیقی دین است.
#استاد_حشمتالله_قنبری
#استاد_طاووسی
http://www.mehrnews.com/news/3028046/
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
#آجرک_الله_یا_صاحب _الزمان
شهادت مظلومانه ی امام یازدهم شیعیان علیه السلام و ایام محسنیه ع تسلیت باد.
♠️#ویژگی_حضرت _امام_علی علیه السلام
حتی در دیدگاه # غیر_ شیعه
♣️#بوکه
ترجمه ی گزارشی از
حادثه ی عظیم و مصیبت بار
#احتراق_بیت
در# کتب اهل سنت
"زمانی که مردم باابوبکر بیعت کردند وعلی بیعت نکرد، ابوبکر قنفذ را به محضر علی فرستاد وگفت: به دنبال علی برو و به او بگو خلیفه رسول خدا رااجابت کن. قنفذ نزد علی رفت و پیغام ابوبکر به حضرت رساند. علی فرمود: چه زود به پیامبر خدا دروغ بستید ومرتد شدید. به خداسوگند پیامبر، غیر ازمن کسی را به خلافت منسوب نکرد. ابوبکر برای بیعت به دنبال علی فرستاد وعلی قبول نکرد، عمر عصبانی شد و درب خانه علی را به آتش کشید و داخل خانه شد. فاطمه برابر او قرار گرفت و فریاد زد: یا ابتاه یا رسول الله عمر شمشیرش را که در غلاف بود بلند کرد و به پهلوی فاطمه زد و نیز با تازیانه به بازوی وی زد در این هنگام فریاد فاطمه برخاست یا ابتاه . علی ناگهان از جای برخواست و گریبان عمر را گرفت و او را به شدت به زمین کوبید وضربه ای محکم بر بینی و گردن عمر نواخت"
➖نکات اقتباس شده به شرح زیر است. :
°در این حدیث نیز اشاره شده است که عمر بن خطاب با عملی کردن تهدید خود خانه وحی را به آتش کشیده است و در این اقدام ابابکر نیز با او همکاری کرده است، گزارشی از ابابکر در پایان عمرش از بزرگ ترین مویدات این امر است.
°اذیت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم اذیت خداست و شخص اذیت کننده ملعون است و در آتش جهنم. سوره مبارکه احزاب آیه ی ۵۷ ( ان الذین یوذون الله و رسوله لعنهم الله فی الدنیا و الآخره و اعد لهم عذابا مهینا ) آتش زدن خانه وحی اذیت حضرت زهرای اطهر است و در نتیجه اذیت رسول خدا صلی الله علیه و اله و سلم و طبق آیه ی شریف هر کس رسول خدا را بیازارد خدا را آزرده است و خداوند او را در هر دو دنیا لعنت می کند و برای او آتشی دردناک آماده کرده است.
°نکته دیگری که از این حدیث قابل اقتباس است :آلوسی صاحب کتاب به آن اشاره کرده است که حضرت امام علی علیه السلام وقتی عمر بن خطاب وارد خانه شد از کمربند او گرفت و او را به زمین زد و بر گردن و بینی او ضربه زد. این مطلب می تواند یک پاسخ از مجموعه پاسخ ها در برابر پرسشی است که عده ای مطرح می کنند مبنی بر آن که
آیا حضرت امام علی صلوات الله علیه واکنشی در برابر چنین جسارتی انجام دادند؟