#کشف_حجاب
#رضا_خان
متنی که زرد کرده ایم را بخوانید
شکایت جمعی از مردم یزد بعد از رضاخان پهلوی به مجلس شورای ملی است که از جنایات وحشتناک کشف حجاب سخن می گویند
بزرگترین جنگ استعمار با ملت ایران بیش از آنکه بر سر نفت باشد بر سر حجاب زنان این سرزمین بود . این جنگ هنوز ادامه دارد....
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
▪️وقوع سيل عظیم در مکه
💬 سال 1153 قمری، سیل مسجدالحرام را فراگرفت، آب تا آستانه درب کعبه بالا آمد، آب به قدری زیاد بود که خطیب جمعه نتوانست در جایگاه خطبه حاضر شود، نماز جمعه در ان روز تنها با 5 نفر برگزار شد.
▪️ هرگاه در ایران سیل و زلزله و دیگر حوادث طبیعی رخ می دهد وهابیان به دنبال پیداکردن نشانه هایی از خرابی حسینیه ها و حرم ائمه و امامزادگان اند تا از این راه شبهات خود را با قدرت بیشتری پمپاژ کنند.
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
جایگاه حضرت فاطمه (س) در فرهنگ شیعیان با تکیه برسنخ شناسی احادیث و روایات متون شیعی قرن چهارم تا ششم هجری
نویسندگان: زهیر صیامیان گرجی زهرا سمیعی
منبع: سیره پژوهی اهل بیت سال دوم پاییز و زمستان 1395
در رویکرد تاریخی به فرهنگ شیعی می توان روند تثبیت جایگاه شخصیت های مذهبی در فرهنگ شیعیان را با تکیه بر مواجه ی معناکاوانه با متون تاریخی شیعی مورد بررسی قرار داد. فاطمه زهرا (س) از مهم ترین شخصیت هایی است که در عقاید و فرهنگ شیعی جایگاهی محوری دارد. فاطمه زهرا (س) به مثابه مرجع ارتباطی نبوت و امامت و ولایت در نظام عقاید شیعی است. فرهنگ شیعیان به عنوان باورمندان به عقاید مذهب شیعه نیز در روند تاریخی تحولات فرقه ی شیعه از قرون اولیه ی تاریخ اسلام تا قرن ششم هجری، مجالی برای معنابخشی و حفظ و بازتولید این نظام عقیدتی بوده است. مجامع و متون شیعی که از طریق احادیث و روایات منتسب به معصومین (ع) به عنوان منابع و مراجع فکر و فرهنگ شیعه پیونددهنده ی بین عقیده ی شیعی و فرهنگ شیعیان بوده اند. براین مبنا در این مقاله با تکیه بر سنخ شناسی احادیث و روایات متون شیعی از قرن چهارم تا ششم هجری به چگونگی روند تثبیت جایگاه فاطمه (س) به واسطه ی بازروایت احادیث گوناگون درباره ی ایشان در ابعاد مختلف شخصیت تاریخی و نقش عقیدتی فاطمه زهرا (س) در فرهنگ شیعی در زمینه ی تحولات تاریخی این قرون پرداخته می شود. ارتقای کمی و کیفی نگرش فضائل نگارانه به جایگاه فاطمه زهرا (س) از قرن چهارم تا ششم در احادیث منابع شیعی نشان از برجسته شدن و اهمیت یافتن این وجه از ابعاد شخصیتی ایشان در فرهنگ شیعی به عنوان الگویی اخلاقی و منبع ولایی در فرهنگ شیعیان است.
https://b2n.ir/f97851
#انجمن_تاریخ_جامعه_الزهرا
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
🌸چرا میگوییم نوزده دی قم یک حادثهی تحولآفرین و تاریخی است؟
چون شروع و سرآغاز یک جهاد بزرگ است. از اینجا یک جهاد بزرگی آغاز شد در سراسر کشور که هدف این جهاد هم این بود که ایران عزیز را از هاضمهی غرب بکشد بیرون.
ایران که له شده بود زیر دست و پای فرهنگ معوج و غلط غربی و زیر تسلّط سیاسی و نظامی غربی، این را بکشد بیرون، مستقلش کند، هویت تاریخی ایران را احیا کند. هویت تاریخی اسلام و ایران، ایران اسلامی است.
مقام معظم رهبری
۱۴۰۱/۱۰/۱۹
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
🔰تحریف پوشش زنان ایرانی در سریالهای تاریخی
✍️ فاطمه میری طایفه فرد، کارشناس ارشد تاریخ اسلام
▪️متأسفانه در سریالهای تاریخی شاهد هستیم که یک نوع پوشش خاص را به تمام اقشار جامعه نسبت میدهند، چیزی که گاهی به خاطر ناهمگونی سیرت و صورتِ سریال، نوعی دلزدگی ایجاد میکند.
▪️آنچه مهم مینماید؛ احساس خطر کردن در برابر فرهنگ عفیفانه و تاریخی کشورمان است که با پوششی از رنگ و داستان در قالب سریال به خورد مخاطب داده میشود.
▪️به استناد تاریخی، پوشش زنان ایرانی در ادوار مختلف و با ادیان و گرایشهای متفاوت، همواره عفیفانه و در بستری از ستر و پوشش بوده است.
🔗 مطالعه یادداشت در سایت فکرت
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN