فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️لحظه ورود دکتر جلیلی به گردهمایی عظیم و پرشور مردم شیراز در حرم شاهچراغ
🔹شعار مردم: صل علی محمد/بوی رئیسی آمد
#سعید_جلیلی
#انتخابات
#جلیلی
📍ستاد انتخابانی طلاب و روحانیون حامی دکتر سعید جلیلی فارس
🏴@tariqnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تصویر هوایی از استقبال پرشور مردم شیراز از دکتر جلیلی
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
پیام حسن روحانی لحظاتی قبل منتشر شد :
پیام ویدئویی حسن روحانی درمورد حمایت روحانی از پزشکیان: به کسی رأی دهیم که مصمم است سایه تحریم را از سر مردم بردارد.
من از مردمی که خواهان تعامل سازنده با جهان و خواهان اعتدال در داخل کشور هستند، میخواهم که روز جمعه به دکتر مسعود پزشکیان رأی بدهند.
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
🏴@tariqnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 پاسخ حسین طاهری به محمد جواد ظریف که بازتاب زیادی داشته است:
اگر قرار است هیهات بگوییم باید بگوییم : هیهات منا الحسن حسن و حسین روحانی ، هیهات منا اسحاق و مهدی جهانگیری
هیهات منا الشماها
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
🏴@tariqnews
بسماللهالرحمنالرحیم
مردم شریف ایران
سلام علیکم
امروز همه ما در آستانه انتخاب دیگری قرار گرفتهایم که میتواند آینده کشور را دستخوش تغییر و تحول نماید. در تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم، مشاهده کردم که معالاسف اکثر نظرات اقتصادی نامزدها بیش از آنکه به سود سفره مردم باشد، به سود خامفروشان، محتکرین انفال و سفتهبازان و مالیچیهاست. در چینشی عجیب و حیرتانگیز، رویکرد تمدن اسلامی علیالخصوص اقتصاد مقاومتی در سوالات صدا و سیما نیز غایب بزرگ میدان بود. در تمام مدت تبلیغات، سراغ کاندیداهای محترم یا مشاورین آنها رفتم و تلاش کردم آنها را از ایدههای خانمان برانداز نئولیبرالیستی و تبعات گرایش به سمت آنها بر حذر دارم. طرحهایی از آنها را که در چهارچوب تفکر سرمایهسالاری ساخته و پرداخته شده بود، نقد کردم و هر آنچه که برای برون رفت از مشکلات اقتصادی دهههای اخیر لازم است را به آنها پیشنهاد دادم و بخل نورزیدم.
با این حال، با وجود همه نگرانیهای اقتصادی که نسبت به کاندیداهای جبهه انقلاب وارد است و ابهامات و نگرانیهایی که درباره عملکرد دولت آنها وجود دارد، نمیتوان از جریان غربگرا غافل شد. غرب گرایی «گرداب سکندر» ایران معاصر است و عمر این ملت بزرگ را دههها به هدر داده که دهه ۹۰ عصاره همه آنهاست! فرصتسوزیها و ندانمکاریهایی که غرب گرایان در دهه ۹۰ مرتکب شدند، کشور را دچار بحران کرد و بیش از یک دهه عقب انداخت. اگر آه حسرت ما در دولت شهید جمهور، ناتوانی عبور از تجویزهای نئولیبرالها بود، دولتهای یازدهم و دوازدهم، خود، لیبرال بودند. اگر نگرانی ما در دولت سیزدهم ناتمام ماندن حذف مدیران نالایق نئولیبرال بود، دولتهای یازدهم و دوازدهم، آگاهانه، سیاست و صنعت و فرهنگ را آنطور که لیبرالیسم میخواست اداره میکردند. آن دو دولت، حتی به صنایع نظامی کشور نیز رحم نکرده و اگر درایت دلسوزان نظام نبود آن را نیز همانند صنعت هستهای، تعطیل مینمودند. اگر در دولت سیزدهم، مقتدرانه، پاسخ دندانشکنی به گستاخیهای رژیم صهیونیستی داده شد و برای اولین بار در تاریخ آن رژیم منحوس، شهرهای سرزمین اشغالی، موشک باران گردید و افق جدیدی بر روی همه سرزمین استثمار شده غرب آسیا و شمال آفریقا گشوده شد، یادمان نرفته که در آن دو دولت، مسئولان وقت از نوشتن شعار مرگ بر اسرائیل روی موشکها، لرزه بر اندامشان میافتاد. اگر دولت سیزدهم تلاش میکرد به سختی و شاید کجدار و مریز، اجرایی سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را دنبال کند، یادمان نرفته که آن دو دولت، مخفیانه و زیرپوستی، سند استعماری و ننگین ۲۰۳۰ را در کشور اجرا کردند. آنها با افتخار اسناد ننگینی مانند توافق پاریس را به دست اجرا سپردند. اسناد محرمانه با کشورهای غربی نوشتند و امضا کردند، بدون اینکه روال قانونی چنین اسنادی در کشور طی شود. تلاش کردند دستورالعملهای FATF را که ابزار خودتحریمی بود، به کشور تحمیل کنند.
امروز با وجود تمام اختلافها و نگرانیهایی که از مواضع اقتصادی کاندیداهای جبهه انقلاب و نیز از چینش نیروهای آنها در دولت احتمالی آینده وجود دارد، بر خود لازم میدانم تا به سبب پرهیز از بازگشت به عقب و فرو افتادن کشور در چاه ویل «غربگرایی»، همگان را به شرکت در انتخابات ریاستجمهوری دعوت نموده و ضمن احترام به همه کاندیداهای جبهه انقلاب و نیز طرفداران آنها، حمایت خود را از جناب آقای دکتر «سعید جلیلی» اعلام نمایم.
امید که ایشان پس از قرار گرفتن در جایگاه ریاست جمهوری از عهده تشخیص و تصمیم و انتخاب درست برآیند.
والسلام علی من اتبع الهدی
سیدیاسر جبرائیلی
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻سه سال پیش رأی دادیم چی شد؟
🔹مردم از رأیسه سال پیششان می گویند
🔴 دو روز مانده به انتخابات ۱۴۰۳
🔴 اجماع با چه مکانیزمی؟!
#انتخابات
#شماره سی و شش
1️⃣ سال ۱۳۹۲ بود؛
محمد باقر قالیباف ۶ میلیون و ۷۷ هزار رأی آورد و دوم شد(۱۶.۵ درصد آرا)
سعید جلیلی با ۴ میلیون و ۱۶۸ هزار رأی نفر سوم (۱۱.۳ درصد آرا)
و حسن روحانی با ۱۸ میلیون و ۶۱۳ هزار رأی نفر اول شد (۵۰.۷ درصد آرا)
بعد از انتخابات عده زیادی گفتند جلیلی عامل باخت در انتخابات بوده و اگر به نفع قالیباف کنار میرفت، روحانی برنده نمیشد. استدلال کنار رفتن جلیلی به نفع قالیباف هم این بود که او رأی کمتری داشت.
2️⃣ سال ۱۴۰۳ است؛
در تمامی نظرسنجیهای معتبر دکتر جلیلی بین یک تا هشت درصد از دکتر قالیباف جلوتر است.
رأی منفی دکتر جلیلی نیز بسیار پایینتر از دکتر قالیباف است. علت هم مشخص است، حواشی اطراف دکتر قالیباف به نحوی بوده و هست! که بخشی از جامعه تحت هیچ شرایطی به او رأی نمیدهند.
(البته باید توجه کرد این روزها به قدری نظرسازی در ساحت عمومی منتشر شد که نظرسنجیها کارکرد خود را از دست دادند.)
3️⃣ کماکان سال ۱۴۰۳ است؛
دکتر قالیباف در میزگرد سیاسی هفته گذشته اعلام کرد که من فرزند انقلابم و جبهه انقلاب باید تا قبل از ۸ تیر به یک نفر برسد و این عقلانیت در جبهه انقلاب وجود دارد.
اما شب گذشته مصاحبهای از ایشان منتشر شد در زمان سفر به اهواز که گفتند تا پایان در انتخابات هستم.
4️⃣ کماکان انتخابات ۱۴۰۳ است؛
همان بزرگوارانی که تا همین چند روز قبل میگفتند همه باید به نفع کسی که رأی بالاتری دارند کنار بروند، امروز استدلال دیگری دارند. میگویند باید محاسبه کنیم چه کسی در دور دوم برنده است و بعد با محاسباتی که عموما مبنای درستی ندارد، میگویند فقط قالیباف است که برنده دوگانه پزشکیان و قالیباف است چون او خاکستریها را جذب کرده، اما توجهی ندارند در صورت شکل گرفتن چنین دوگانهای چه رأی منفیای در هفته پیش رو برای قالیباف ساخته خواهد شد.
به احتمال بسیار بالا تمام حواشیای که جامعه در این چند ساله در مورد ایشان شنیده و از روی آنها با پوزخند تلخی رد شده، زنده خواهند شد. (فارغ از راست و دروغ این حواشی بخوانید. فهم عمومی اینجا اهمیت دارد)
5️⃣ سه روز مانده به انتخابات ۱۴۰۳؛
ظاهراً دکتر جلیلی برخلاف دورههای گذشته با اقبال عمومی همراه بوده و همه همین دوستان که ایشان را تا پیش از انتخابات اصلح غیرمقبول میدانستند، واقفند که اقبال مردمی برای ایشان شکل گرفته است. حداقل نسبت به دکتر قالیباف در جایگاه بهتری قرار گرفتهاند.
(مهم)
6️⃣ دو روز مانده به انتخابات ۱۴۰۳؛
اگر قرار بر اجماع است، فقط امروز فرصت و شرایطش وجود دارد. مکانیزمش هم آنقدرها پیچیده نیست. هر کس کنار میرود باید تلاش کند بدنه رأیش در حداکثریترین حالت ممکن به کسی که بیشترین آرا را دارد منتقل شود. صرف کنار رفتن و ساده کنار رفتن کافی نیست. اگر چنین نکنیم تقصیر را به اشتباه گردن دیگری نیندازیم ...
انشاءالله خداوند قلب و ذهن کاندیداها و موثرین جبهه انقلاب را به بهترینها رهنمون کند و فردا روز در صورت عدم موفقیت دنبال #آدرس_غلط نگردیم!
#حمید_کثیری
🏴@tariqnews
مهمتر از کار اجرایی داشتن منظومه فکریه
مهمتر از کار اجرایی شناخت ملاکهای انقلابه
مهمتر از اجرا، شناخت مناسبات فرهنگی اجتماعیه
مهمتر از اجرا....
اگر اینها نباشه اتفاقا هرچی اجراییتر باشی خرابکاری بیشتر انجام میدی. یه روایتی رو از دوران نوجوانی از کلاسهای استاد شجاعی یادگرفتم خیلی زیباست و اینجا کاربرد داره.
امام صادق میفرماید: اَلعامِلُ عَلى غَيرِ بَصيرَةٍ كَالسائِرِ عَلى غَيرِ طَريقٍ فَلا تَزيدُهُ سُرعَةُ السَّيرِ إلاّبُعدا؛
کسی که بدون «بصیرت» عمل میکند، همچون دوندهایست که در بیراهه میرود؛ پس هرچه سریعتر رود، از مقصد دورتر می شود.
تحف العقول، ص362
دقت کنید به حدیث. میفرماید بصیرت خیلی مهمتر از عمل زیاد انجام دادنه. اگه بصیرت نباشه هرچی عمل بیشتر انجام بدی بیشتر دور میشی از اهداف. در حدیث دیگه داریم هرکی بدون علم، عمل انجام بده خرابکاریش بیشتره
در کارهای اجرایی همینطوره. وقتی ملاکهای انقلاب رو نشناسیم، منظومه فکری نداشته باشیم. فرهنگ رو نشناسیم و همهجانبه عمل نکنیم، میشه دوره آقای هاشمی رفسنجانی. انقدر اون زمان کار اجرایی انجام شد که اسمش رو گذاشتن دوره سازندگی و به خود آقای هاشمی گفتن سردار سازندگی.
🔻 ولی بعدش چیشد؟ کلی مشکلات فرهنگی اجتماعی و حتی مشکلات اقتصادی بوجود اومد. سرمایهداری رشد پیدا کرد. شکاف طبقاتی زیادی بوجود اومد. طبقه ضعیف، ضعیفتر شدن و طبقه قوی قویتر. کلی مشکلات زیست محیطی بوجود اومد، کلی مشکل در منابع آبی بوجود اومد بخاطر زدن سدهای زیاد و هزاران مشکل دیگه. منکر کارهای خوبی که انجام شد اونم بعد جنگ نیستیم ولی اگه اون نکاتی که اول متن گفتیم که از اجرا مهمتره، در آقای هاشمی بود، این مشکلات رو بعدش نداشتیم. خیلی از این مشکلات سالها بعد خودشو نشون میده.
✅ آقای جلیلی این منظومه فکری رو داره. آقای جلیلی ملاکهای انقلاب رو مسلطه. آقای جلیلی مناسبات فرهنگی رو میشناسه. میدونیم که اگه تصمیم گرفته بشه به بلندمرتبه سازی، فقط بلندی اون برج رو نمیبینه، اثرات فرهنگی اقتصادی بعدشم میبینه. اگه تصمیم گرفته بشه به پاساژ و مالسازی، اثرات ضدفرهنگی و تورمی بعدش رو هم میبینه. و مثالهای مختلف دیگه
وقتی حرف از کارنامه زده میشه فقط نباید نمرههای خوب کارنامه رو دید، اون نمرههای ضعیفم باید نگاه کرد. بسیاری از کارهایی که قبلا انجام شده و تو کارنامه افراد هستش و تو سر دیگران میزنن، کلی آسیبهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و... داشته. اینارو کسی نمیاد بگه
✍مقام معظم رهبری دیروز فرمودن اصلح کسی هستش که اعتقاد قلبی به مبانی انقلاب داشته باشه و کارآمد باشه. سعید جلیلی هردورو داشته. برید سوال کنید از متخصصین که آیا در پستهایی که داشته کارآمد بوده یانه . ولی متاسفانه معنی کارآمدی رو بردن فقط تو کارهای اجرایی و ساختمونسازی. حرف ما اینه تو ساخت و ساز هم باید راهبرد داشت. آقا در سخنرانی سالگرد امام هم گفتن، اصلح کسیه که ملاکهای انقلاب رو بشناسه و در راستای ملاکهای انقلاب کار کنه. این یعنی مهمتر از فقط کار کردن، شناختن ملاکهای انقلابه.
#چرا_به_جلیلی_رای_میدم (2)
ادامه دارد....
نشر حداکثری
#حسین_دارابی
🏴@tariqnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 افشاگری زاکانی علیه قالیباف
🔹قالیباف از سال ۸۴ تا ۹۶ شهردار تهران بود. توی این ۱۲ سال، ۵ وام از بانکها گرفته و پس نداده، در نتیجه شهردارهای بعدی با یک بدهی بزرگ (تقریبا ۵ برابر بودجه!) شهرداری رو تحویل گرفتن.
اینرا مخالفین قالیباف نمیگن، آقای زاکانی میگه!
کارنامه، کارنامه همین بود! بعلاوه کلی فسادهای ریز و درشت که ذیل مدیریت او انجام شده!
✅ #داود_مدرسی_یان
🏴@tariqnews
متاسفانه اجماعی اتفاق نیفتاد!
علیرغم آنکه در ابتدای امر
احساس می کردیم جناب آقای قالیباف
واقعا به طور جدی وارد جریان انتخابات شده است
و او را شایسته این امر می دیدیم
ولیکن پس از گذشت زمان ⏳️
مشخص شد که ایشان
واقعا قصد جدی و نیز برنامه خاصی
برای اداره کشور در مقام رئیس قوه مجریه
ندارد.
از همین روی
بعد از گفتگوی های کارشناسی با صاحب نظران و اندیشمندان بسیار
و نیز حضور جدی آقای سعید جلیلی و مناظرات خوب ایشان،
او را شایسته تر از جناب آقای قالیباف
و اصلح از دیگران دانستید.
امید آنکه خدای متعال دلها رو به سمت اصلح در این امر و شایسته این ریاست، سوق دهد.
اعتلا و پیشرفت کشور ایران مان🇮🇷 را از خدای متعال خواستاریم.
#رییس_جمهور
#سعید_جلیلی
#شهید_جمهور
#شهید_خدمت
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
با ما در کانال "راهبری فرهنگ" همراه باشید.
@rahbariefarhang
دوستان اگه علاقمندید بقیه تابستون برق خونههاتون مثل سالهای 99 به قبل هی قطع بشه، به پزشکیان رأی بدید🤦♂😃
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
#پزشکیان_دولت_سوم_روحانی
#حسین_دارابی
🏴@tariqnews
میدونید بهترین گزینه برای ادامه راه رئیسی کیه؟
اون کسی که مخالفین رئیسی برای زدنش اینطوری تیتر میزدن
امپراطوری جلیلی در دولت رئیسی....
این روزنامه اعتماد بهمن 1401 هستش
هنوز شک داری؟
#حسین_دارابی
🏴@tariqnews
دوستان اگه علاقمندید زیرساختهای هستهای ایران مثل آب سنگین اراک نابود بشه به پزشکیان رأی بدید
#پزشکیان_دولت_سوم_روحانی
دوستان اگه علاقمندید خونه های نیمه کاره مسکن ملی تکمیل نشه و بهتون تحویل داده نشه به پزشکیان رای بدبد
#پزشکیان_دولت_سوم_روحانی
اگه میخواید رئیس جمهورتون با ماشین آخرین مدل بیاد کارخونتون بهتون سر بزنه، به پزشکیان رأی بدید
#پزشکیان_دولت_سوم_روحانی
دوستان اگه علاقه دارید پروژه های مسکن ملی به فراموشی سپرده بشه و قیمت مسکن چندین برابر بشه و وزیر مسکن بخنده و افتخار کنه که هیچ مسکنی نساخته، به پزشکیان رأی بدید
#پزشکیان_دولت_سوم_روحانی
دوستان اگه علاقه مندید روند سخت وام گرفتن از بانک ها با چند تا ضامن دوباره برقرار بشه به پزشکیان رأی بدید.
#پزشکیان_دولت_سوم_روحانی
اگه دوست دارید صبح جمعه ایشون بفهمه بنزین شده ۲۵تومن و کلی ناآرامی در کشور بوجود اومده، بهش رأی بدید
#پزشکیان_دولت_سوم_روحانی
#حسین_دارابی
🏴@tariqnews
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جلیلی: برخی جریانها صحبت از حقوق زن میکنند اما زنان روستایی و زنان خانهدار و زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست را سانسور میکنند
🔹وقتی اینها را نادیده میگیرند تجویزی هم برای آنها ندارند. ۲۶ درصد جمعیت ما مربوط به کشاورزان و روستایان هستند اما سهم آنها از بودجه متناسب نیست.
🔹بیش از ۵۰ درصد مدالآوران ما روستایی هستند و برای اینها باید برنامهریزی کرد.
🔹یکی از موضوعات مهم امنیت شغلی است؛ کارگر ایرانی باید خودش را در سود شرکت سهیم بداند و امنیت شغلی داشته باشد. هزاران میلیارد تومان از حقوقی که باید به کارگر پرداخت شود به جیب واسطهها میرود.
🔹خب شاید گفته شود پول اینها از کجا میآید؟ برای این کار ما باید سراغ انضباط مالی برویم.
#مناظره_پنجم
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily