🎯 امتحانهای خستهکننده، تکالیف تمامنشدنی، و حجم انبوه اطلاعات بیهودهای که هر سال باید از کتابهای درسی یاد بگیریم. بهسختی کتابها را حفظ میکنیم، و بهراحتی اکثرشان از یادمان میرود. این اتفاقات سوهان روح ما دانشجوهاست و بدون آنها قطعاً زندگی بهتری را تجربه خواهیم کرد. گری گاتینگ، استاد فلسفۀ دانشگاه نوتردام، پس از سالها تدریس در دانشگاه محک بهتری برای موفقیت استادها و دانشجوها پیدا کرد. گاتینگ، جمعهای که گذشت، در سن ۷۶سالگی از دنیا رفت.
🔖 ۱۱۵۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۷ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
tarjomaan.com/neveshtar/9272/
🔗 @tarjomaan
🎯 یونانیان باستان علناً زیبایی را ارزش میدانستند؛ به ورزشکاران خوشاندام به عنوان نیمهخدایان احترام میگذاشتند، پسربچههای زیبارو را مشهور میکردند و حتی گاهی از خون سربازان دشمن، بهخاطر زیباییشان، میگذشتند. فرهنگ خود ما نیز کمتر از فرهنگ یونان زیبایی را پرستش نمیکند. در جامعهای که زیبایی موجب برتری و مزیت است طبیعتاً زشتی موجب سرکوب است. اما، چرا اینقدر بیرحمانه زیبایی را ترجیح میدهیم؟
🎧 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بشنوید:
tarjomaan.com/sound/9273/
📌 نوشتار این مطلب را اینجا بخوانید:
tarjomaan.com/neveshtar/9052/
🔗 @tarjomaan
🎯 دیوار برلین، برای سالها، نماد جدایی دو بلوکِ شرق و غرب بود. سال ۱۹۹۱، این دیوار فروریخت. فوکویاما رسالهای نوشت و گفت تاریخ به پایان خودش رسید. اما از ابتدای قرن جدید، مداوماً دیوارهای بیشتری در مرز کشورهای جهان ساخته شده و بحران پناهجویان این روند را به اوج خود رسانده، که آخرین نمونهاش را هم میتوان در مرز مکزیکآمریکا دید. اما سؤال اینجاست: چرا فکر میکنیم با ساختن این دیوارها زندگی بهتری خواهیم داشت؟
📌 مطالب این پرونده را در لینک زیر بخوانید:
tarjomaan.com/neveshtar/7462/
🔗 @tarjomaan
🎯 «یادگیری شخصی» شیوهای از آموزش است که این روزها بین طرفداران تکنولوژی محبوبیت زیادی دارد. آنها میگویند برای بچهها رایانهای شخصی تهیه کنید و رهایشان کنید در اینترنت تا هر چه خودشان میخواهند و هر طور که خودشان دوست دارند بیاموزند. اما پشت این شیوۀ آموزش خطای فلسفی بزرگی نهفته است: اینکه همهچیز را میشود با چشم آموخت. در حالی که مرلوپونتی به ما آموخته است ما نهفقط با چشم، بلکه با تمام بدنمان میآموزیم.
🔖 ۳۱۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۹ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
tarjomaan.com/neveshtar/9269/
🔗 @tarjomaan
📍در پروندۀ نهمین شمارۀ فصلنامۀ ترجمان بخوانید
🎯 ساعت هفت صبح یکی از روزهای اوت ۱۹۷۴، جوانکی ۲۴ساله نمایشِ غیرقانونیِ دیوانهواری را شروع کرد: راهرفتن روی بندی در ارتفاع چهارصدمتری از زمین که بین برجهای دوقلوی نیویورک کشیده شده بود. به فاصلۀ چند ساعت، خبر این بندبازی مرگبار در تمام نیویورک پیچید و، خیلی زود، فیلیپ پتی را به یکی از معروفترین بندبازان جهان تبدیل کرد. مردی که ادعا میکند نمیداند ترس چیست، در این مطلب، از ترس نوشته است: از مزه و صدای ترس.
📌خرید اینترنتی فصلنامه:
goo.gl/6Sk17G
📌 خرید اشتراک فصلنامههای سال ۹۸ همراه با ارسال رایگان:
tarjomaan.shop/product/4subs/
🔗 @tarjomaan
🎯 تحقیقات متعددی نشان دادهاند که محافظهکاران زندگی را معنادارتر از لیبرالها میدانند. وضعیت مطلوب زندگی معمولاً برایشان روشنتر است و بیشتر احتمال دارد که احساس رضایت و شادی داشته باشند. بااینحال، نمیتوان این مسئله را دلیلی برای محافظهکار شدن تلقی کرد. زیرا پژوهشگرانی در جبهۀ مقابل معتقدند این احساس رضایت شاید به دلیل آن باشد که محافظهکاران چالشهای زندگی را به اندازۀ کافی جدی نمیگیرند یا سطح خواستههایشان پایین است.
🔖 ۱۲۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۸ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
tarjomaan.com/neveshtar/9275/
🔗 @tarjomaan
🎯 هر ۹ متر کتاب حدودِ یک گیگابایت مطلب در خود جا میدهد و حجم اسنادی که وبسایت آرشیو تابهحال در خود جای داده است به ۳۰ میلیون گیگابایت میرسد: چیزی حدود ۲۷۰هزار کیلومتر کتاب. اما یک نگرانی بزرگ: برخلاف تصور رایج، ماندگاریِ اسنادِ دیجیتال بهمراتب کمتر از نسخههای چاپی است. اسناد دیجیتال نمیپوسند یا در جنگها نابود نمیشوند، ولی خطر بزرگتری آنها را تهدید میکند: کسانی که میتوانند پول بدهند و از کل تاریخ محوشان کنند.
🔖 ۳۰۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۸ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
tarjomaan.com/neveshtar/9280/
🔗 @tarjomaanweb
🎯 جهانِ هری پاتر، در عین پیچیدگیهایش، بسیار ساده است. عصای جادویی همۀ کارها را انجام میدهد و کافی است مثل هری شاگرد زبر و زرنگی باشید تا قدرتِ آن را برای ازبینبردن آدمبدها به کار بگیرید. از طرف دیگر، استفاده از این عصای جادویی هیچ سازماندهی، برنامهریزی، یا فداکاریِ خاصی نیاز ندارد. بله، این الگو دقیقاً همان چیزی است که ما بهاشتباه از دنیای سیاست توقع داریم: صحنهای از آدمهای خوب و بد، که هیچیک خاکستری نیستند و میتوانند با اجیمجی دنیایمان را تغییر دهند.
🔖 ۱۵۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۰ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
tarjomaan.com/neveshtar/9277/
🔻 اشتراک فصلنامههای سال ۹۸:
tarjomaan.shop/product/4subs/
🔗 @tarjomaan
🎯 اگر فرزندانتان را فقط برای کارهای بزرگ تحسین کنید ممکن است استانداردهای شما را خیلی بالا تصور کنند و مضطرب شوند. اگر مدام برای کارهای خیلی ساده تحسینشان کنید یا فکر میکنند شما سادهلوحاید یا اینکه آنها را احمق فرض کردید. دست آخر هم اگر برای همۀ کارهای کوچک و بزرگ تحسینشان کنید احتمالاً لوس و حق به جانب بار میآیند. شما هم با این گزارهها موافقید؟ پس شاید بهتر باشد نگاهی به تجربۀ دست اول و مطالعات کارلین فلورا بیندازید؛ احتمالاً چشماندازتان نسبت به تحسین فرزندانتان دگرگون شود.
🎧 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بشنوید:
tarjomaan.com/sound/9281/
📌 نوشتار این مطلب را اینجا بخوانید:
tarjomaan.com/neveshtar/9093/
🔗 @tarjomaan