🎯 شوهر اینستاگرامی کسی است که از یک شاخ اینستاگرام عکس میگیرد. ماجرا را ساده نگیرید، چرا که حرف از چندین ساعت عکسگرفتن در روز است. زندگی با چهرههای پرطرفدار اینستاگرامی میتواند به جهنمی دردناک تبدیل شود چون مداوماً باید در جستجوی زاویه یا موقعیتی برای عکسگرفتن باشید و این پروژه تمام نمیشود. توی خانه، وقت سفر، طی تعطیلات، همهجا و همهوقت. ولی نکتۀ دیگری هم هست که شاید شرایط را خوشایندتر کند: کنار همسرتان هستید و پول درمیآورید.
🔖 ۱۸۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۱ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
tarjomaan.com/neveshtar/9282/
🔗 @tarjomaanweb
🎯 تابهحال دربارۀ زمان فکر کردهاید؟ اینکه زمان از کجا شروع میشود و به کجا ختم میشود، انتهایش چه ربطی به ابتدایش دارد، و ما در این میان چه نسبتی با آن داریم؟ اگر این سؤالها را بپرسید، بیشک آثار کانت و هایدگر را جلویتان میگذارند. اما جولین باگینی، که سی سال از عمر خود را در فلسفه سپری کرده، میگوید میتوان به نوشتههای فیلسوفان چینی، هندی، آفریقایی و اسلامی هم سرک کشید و جوابهایی به همان اندازه جدی و جذاب یافت.
🔖 ۳۱۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۲۰ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
tarjomaan.com/barresi_ketab/9285/
🔗 @tarjomaan
🎯 چیزی به روزهای خانهتکانی نمانده است. بیرون ریختن کشوها و کابینتها، شستن پردهها و فرشها و تمیزکردن شیشهها و دیوارها، و بعد، لبخند رضایتی که از دیدن خانهای درخشنده نصیبتان میشود. اما اگر راب دان آن لبخند را روی لبهایتان ببیند، احتمالاً به خوشخیالیتان خواهد خندید. کتاب جدید او حاصل تحقیقات چندین سالهاش دربارۀ جانداران ریزی است که در خانههایمان زندگی میکنند. آمیبها، باکتریها و کرمهایی که از دوش حمام روی سرمان میریزند و حشرات و سختپوستانی که کنارمان روی بالش میخوابند.
🔖 ۱۵۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۰ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
tarjomaan.com/barresi_ketab/9286/
🔗 @tarjomaan
🎯 رفتوآمد هر روزه بین محل زندگی و محل تحصیل یا کار سفری است دایرهوار، رفتن و آمدن؛ هر لعابی که صبحدم به روحیهمان بزنیم، لاجرم در ساعت برگشت رنگ میبازد. اتوبوسها و قطارهای شبانه پر است از صورتهای خستهای که غبار غم بر آنها نشسته و نگاهشان پر از ناامیدی است. گویا رهایی از این رفتوآمدهای ملالآور و زمانی که کِش میآید دشوار است.
🎧 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بشنوید:
tarjomaan.com/sound/9288/
📌 نوشتار این مطلب را اینجا بخوانید:
tarjomaan.com/neveshtar/9086/
🔗 @tarjomaan
🎯 میشل ولبک بیشک مشهورترین رماننویس فرانسۀ امروز است. مردی با چهرهای تکیده که از قلمش آتش خشم و نفرت میبارد. ولبک را رماننویس آیندۀ فرانسه میدانند، نویسندهای که ویرانشهرهایی را توصیف میکند که در انتظار این کشور است. رمان جدید او، «سروتونین»، نیز به طرز عجیبی به اوضاع و احوال امروز فرانسه شبیه است: کشاورزانی روستایی که جهانیشدن و اتحادیۀ اروپا زندگیشان را بر باد داده است و حالا برای گرفتن حقشان به شهرها ریختهاند. همان جلیقهزردها.
🔖 ۱۱۵۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۷ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
tarjomaan.com/barresi_ketab/9287/
🔗 @tarjomaanweb
🎯 یکی از طنزهای دنیای آکادمیک این است که حامی مالی پروژۀ اولیۀ نوام چامسکی در دانشگاه، ارتش ایالات متحده بوده است. در آن دوران، سازمانهای نظامی و دولتی از مهمترین حامیان دانشگاههای بزرگ بودند، اما امروز این نهادها جای خودشان را به برندها و شرکتهای چندملیتی دادهاند. کتابی جدید داستان سرمایهگذاریهای نایک، آدیداس، کوکاکولا و دیگر برندها را در دانشگاههای بزرگ آمریکا روایت کرده است. فرایندی که طی آن دانشگاه به خادم یک تولیدکنندۀ کفش یا نوشابه تبدیل میشود.
🔖 ۱۴۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۹ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
tarjomaan.com/barresi_ketab/9276/
🔗 @tarjomaan
🎯 وقتی رفتهرفته به چهلسالگی نزدیک میشویم، حسی غریب و گمگشتگی خاصی را تجربه میکنیم. دانته اینطور توصیفش میکند: «در میانۀ سفر زندگی، خویش را در جنگلی تاریک مییابم». جرقۀ این دوره با درک این موضوع رخ میدهد که زندگیمان به نیمه رسیده، و مرگ صرفاً چیزی نیست که برای دیگران اتفاق میافتد: مرگ آرامآرام به استقبال ما هم میآید. الیوت ژاک، روانشناس کانادایی، این حس قدیمی را یکبار دیگر کشف کرد و پرسید: «چرا در میانسالی دچار بحران میشویم؟»
🎧 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بشنوید:
tarjomaan.com/sound/9292/
📌 نوشتار این مطلب را اینجا بخوانید:
tarjomaan.com/barresi_ketab/9103/
🔗 @tarjomaan
🎯 مری هگلند، انسانشناس آمریکایی، به ایران آمده بود تا دربارۀ اقتصاد روستاها تحقیق کند، غافل از اینکه به فاصلۀ چندماه شاهد انقلابی بزرگ خواهد بود. او در روستایی به نام علیآباد در نزدیکی شیراز مستقر شد و با تمرکز بر فعالیت زنان روستایی، حال و هوای انقلاب در آن روستا را ثبت کرد. زنانی که قدم به قدم به بازیگران سیاسی پرشوری تبدیل شدند که از مردان نیز پیشی گرفته بودند. بخشی از کتاب روزهای انقلاب مری هگلند را میخوانید.
🔖 ۱۱۵۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۷ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
tarjomaan.com/barresi_ketab/9289/
🔗 @tarjomaan
🎯 با بیستهزار ورقۀ فایبرگلاس میشود اتاقی ساخت که ساکتترین نقطۀ جهان باشد، جایی که هیچ صدایی در آن منعکس نشود. تجربۀ این اتاق همه را وسوسه میکند، اما جان کیج که صبحوشبش را با صدای سازهای موسیقی میگذراند طور دیگری نگاه میکند: «امکان ندارد در جایی سکوت را پیدا کنید. حتی در ساکتترین اتاق هم صدای جریان خون و سیستم عصبی به گوشتان خواهد خورد». گرچه حرف کیج بیراه نیست، اما در «اتاق بیپژواک» میتوان صدایی شنید که حتی گوشِ کیج هم آن را نشنیده است.
🔖 ۱۱۵۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۷ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
tarjomaan.com/neveshtar/9268/
🔗 @tarjomaan
🎯با سلام و احترام،
ضمن تشکر و قدردانی از همراهی خوانندگان گرامی به اطلاع میرساند از این پس مطالب ترجمان در این کانال قرار نخواهد گرفت. شما میتوانید مطالب ترجمان را در شبکههای اجتماعی زیر دنبال کنید:
🔗 بله: ble.im/tarjomaan
🔗 اینستاگرام: instagram.com/tarjomaan/
🔗 تلگرام: t.me/tarjomaanweb
🔗 @tarjomaan