✅ از کجا معلوم که دوباره در قیامت زنده می شویم و خدا به حسابمان می رسد؟
🌷 سخن خدا در قرآن:
ای مردم! اگر در قدرت ما برای برپایی قیامت و زنده شدن پس از مرگ شک دارید، به آفرینش خودتان نگاه کنید. ما شما را ابتدا از خاک، و پس از آن از نطفهای در رحم، سپس از لختهای خون، و در مرحله بعد، از تکّهگوشتی کامل شده یا هنوز ناقص، آفریدیم تا قدرت خود را بر زنده کردن دوباره شما به روشنی نشانتان دهیم. آفرینش شما در چند مرحله و نه به صورت آنی، برای اثبات قدرتمان به شما بوده.
ما همچنین با همین قدرتمان در رحِم مادران هر آنچه را که خودمان اراده کنیم، قرار می دهیم؛ آن هم تا مدّتی معیّن. بعد خودمان با همین قدرتمان شما را به صورت یک نوزاد از رحم مادرتان خارج می کنیم. پس از آن هم با همین قدرت، شما را زنده نگه می داریم و رشد می دهیم تا به جوانیتان برسید.
ضمن اینکه با همین قدرت ما، جان برخی از شما در جوانی گرفته می شود و بعضیتان به پستترین دوره عمر ـ که دوره بیعقلی است ـ برگردانده می شوند تا پس از داشتن آن همه علم، از شدّت پیری، همه دانستههای خود را از دست بدهند و دیگر هیچ ندانند.
محمد! علاوه بر اینها سطح زمین را در زمستان، مرده و بیحرکت می بینی. پس وقتی که ما با همین قدرتمان باران بهاری را بر آن نازل می کنیم، به حرکت درمی آید، بالا می آید و انواع گیاهان زیبا می رویاند و زنده می شود.*
همین دلیلی است بر اینکه اوّلاً خدا حق است؛ ثانیاً دلیلی است بر اینکه او قدرت زنده کردن دارد و مردگان را زنده خواهد کرد؛ ثالثاً نه فقط بر زنده کردن مردگان، بلکه بر انجام هر کاری تواناست؛*
رابعاً قیامت قطعاً آمدنی است. هیچ شکی در آن نیست و خدا تمام کسانی را که مردهاند و در قبرها هستند، زنده خواهد کرد.
📖 يا أَيُّهَا النَّاسُ إِنْ كُنْتُمْ في رَيْبٍ مِنَ الْبَعْثِ فَإِنَّا خَلَقْناكُمْ مِنْ تُرابٍ ثُمَّ مِنْ نُطْفَةٍ ثُمَّ مِنْ عَلَقَةٍ ثُمَّ مِنْ مُضْغَةٍ مُخَلَّقَةٍ وَ غَيْرِ مُخَلَّقَةٍ لِنُبَيِّنَ لَكُمْ وَ نُقِرُّ فِي الْأَرْحامِ ما نَشاءُ إِلى أَجَلٍ مُسَمًّى ثُمَّ نُخْرِجُكُمْ طِفْلاً ثُمَّ لِتَبْلُغُوا أَشُدَّكُمْ وَ مِنْكُمْ مَنْ يُتَوَفَّى وَ مِنْكُمْ مَنْ يُرَدُّ إِلى أَرْذَلِ الْعُمُرِ لِكَيْلا يَعْلَمَ مِنْ بَعْدِ عِلْمٍ شَيْئاً وَ تَرَى الْأَرْضَ هامِدَةً فَإِذا أَنْزَلْنا عَلَيْهَا الْماءَ اهْتَزَّتْ وَ رَبَتْ وَ أَنْبَتَتْ مِنْ كُلِّ زَوْجٍ بَهيجٍ * ذلِكَ بِأَنَّ اللَّهَ هُوَ الْحَقُّ وَ أَنَّهُ يُحْيِ الْمَوْتى وَ أَنَّهُ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَديرٌ * وَ أَنَّ السَّاعَةَ آتِيَةٌ لا رَيْبَ فيها وَ أَنَّ اللَّهَ يَبْعَثُ مَنْ فِي الْقُبُورِ (حج، 5 تا 7)
مشغول مباحث علمی هستیم، نه تنبک زدن!☺️
اول نقل این خاطره 👆 را از آقای قرائتی ببینید و بشنوید تا کمی لبخند بزنید...
🔸 اما فارغ از شوخی، یک نکته مهمی وجود دارد که اگر انسان خیلی زیاد، اهل موسیقی باشد (چه نواختنش و چه گوش دادنش) از جهان پیرامون و حقایق زندگی و حتی مباحث علمی دور می شود.
🔸 این کلام مرحوم امام خمینی است:
«جوانی که اکثر اوقاتش را پای موسیقی صرف بکند از مسائل زندگی و از مسائل جدی به کلی غافل می شود و عادت می کند، همان طور که به مواد مخدره عادت می کند، و کسی که به مواد مخدره عادت می کند دیگر نمی تواند یک انسان جدی باشد که بتواند در مسائل سیاسی فکر کند.»
🔸 الان حال و روز برخی جوانان ما را ببینید:
👈 در ماشین و اتوبوس و تاکسی، موسیقی!
👈 موقع پیاده روی، موسیقی!
👈 در سفر، موسیقی!
👈 در جشن و عزا و حتی قبرستان، موسیقی!
👈 موقع تفریح یا خرید، موسیقی!
👈 در پارک و سالن ورزشی، موسیقی!
👈 موقع خواب، موسیقی!
👈 موقع غذا، موسیقی!
👈 حتی در حرم، موسیقی! 😳
جوانی را در صحن حرم حضرت معصومه(س) دیدم که گوشه ای نشسته و با موبایلش موسیقی گوش می داد!]
🔸 فرض هم می گیریم که همه این موسیقی ها حلال باشد... اما
🔸 با این احوال، آیا از چنین جوانی توقع دارید که اهل تفکر نسبت به جهان پیرامونش باشد و تحلیل سیاسی داشته باشد و جبهه حق و باطل را بر اساس فکر و عقل بشناسد!؟
✅ مسأله «ترویج موسیقی» را جدی بگیریم.
یاعلی🌹
@tarkegonah