مراقبه اعمال رجب 1445 @ostadayoobi.pdf
276.5K
📝 #جدول_مراقبه اعمال ماه #رجب
📎 فایل PDF مناسب چاپ
✅ برای استفاده بیشتر از این ماه پر برکت نشر دهیم!
🎁 چاپ کرده و به دوستانمان هدیه دهیم!
#ویژه
@tarkegonah
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0⃣0⃣ تاریخ بشریت با تعداد انبیاء باهم نمیخورد و ممکن نیست ۱۲۴ هزار پیامبر در کمتر از ۶۰۰۰ سال برای بشر آمده باشد؟!
🎥 فضای ولنگار اینستاگرام پر شده از میکرو بلاگرهایی که برای جذب فالور هر شبهه ای را به مخاطب القا میکنند.
✅ اما پاسخ به این شبهات گاهی به همین سادگیست!✌️
📣 آیدی دریافت شبهات👇👇
@Yaali110100
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پیامبران
📎 #دروغ
📎 #سال
✅ کانال پاسخ به شبهات دانش آموزی
🍀@shobahatedaneshamoozi
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐btid.org
📛گناه بزرگ فحش دادن📛
#فحش دادن، #فحاشی یا #ناسزا گفتن یکی از گناهان بزرگ زبان است که متاسفانه خیلی شایع است و عاقبت خوشی به همراه ندارد. بعضی ها بی خود و بی جهت به آسمان و زمین فحش می دهند،
رسول مکرم اسلام صلی الله علیه و آله می فرمایند :
«إِنَّ اللَّهَ حَرَّمَ الْجـَنَّهَ عَلَی کُلِّ فَحَّاشٍ بَذِیٍّ قَلِیلِ الْحَیاءِ لَا یُبَالِی مَا قَالَ وَلَا مَا قِیلَ لَهُ …»
خـداوند #بهشت را حرام کرده است بر هر فحّاش بی آبرو و کم شرمی که برایش فرقی نمی کند چه می گوید و چه دیگران به او می گویند… ( #بحار_الانوار ج۶۰ ص ۲۰۷.)
مثل بعضی از جوانها از روی #شوخی هر فحشی را به دوستانشان می دهند و هر فحشی را می شنوند.
در حالی که مومن نه حرف زشت نمی زند و نه دوست ندارد حرف زشتی بشنود.
👌دهان پر از “کِرم” پیرزن 😳😭
یکی از #غسال های بهشت زهرا به نام آقای موسوی می گوید: مدت های زیادی در #غسالخانه #بهشت_زهرا (س) مسئول تحویل #جنازه ها بودم.
یک شب که مسئول کشیک شب بودم، یک پیرزنی را آوردند و به من تحویل دادند، فردا صبح جنازه را برای شستشو به بخش غسالخانه بانوان فرستادیم، خانم های غسال ماجرای خیلی عجیب و چندشآوری را تعریف کردند؛ گفتند که از گوشه دهان این بنده خدا کرم های ریز زنده در حرکت بودند.
چطور ممکن است جنازه ای که تازه است درونش کرم افتاده باشد؟
داخل #سردخانه به قدری سرد است که هیچ موجود زنده ای نمی تواند داخل آن رشد و فعالیت کند، چطور این کرمها داخل بدن این پیر زن رشد کرده ا ند و زنده مانده اند؟
آقای موسوی می گوید: از روی کنجکاوی تو #تشییع_جنازه شرکت کردم و ماجرا را برای یکی از تشییع کنندگان که کمی آرام تر بود و آدم با تجربه و دنیا دیده ای به نظر می رسید، تعریف کردم.
اون بنده خدا بعد از چند بار استغفار گفت: این خانم مرحومه از بستگان ماست و یک ایراد بزرگ داشت که آدم بسیار بد دهنی بود و دائم به این و آن فحش می داد و حرف رکیک می زد و هیچ کس از زخم زبان اون در امان نبود و حتما دلیلش همین می تواند باشد. از تعجب هاج و واج مانده بودم. آرام از پیرمرد عذرخواهی کردم و به داخل برگشتم.
بله این چشمه ای از عواقب #بددهانی پیر زن است که خدا در دنیا به ما نشان داده است. وای به حال آخرت این #پیرزن که با زبانش به مردم #نیش می زده و قلبشان را به درد می آورده.
@tarkegonah
حکم دیدن ویدیوهای لایو(زنده) در شبکه های اجتماعی
حکم نگاه کردن به فیلمهایی که به صورت غیر مستقیم پخش میشود، چیست؟
پاسخ: طبق نظر برخی از مراجع تقلید حکم نگاه به انسان زنده را دارد. یعنی مردان نمی توانند به غیر از گردی صورت و انگشتان دست تا مچ زنان نگاه کنند (البته بدون قصد و ترس به گناه افتادن) و زنان هم فقط به جاهایی که مردان معمولا نمی پوشند میتوانند بدون قصد لذت و ترس به گناه افتادن، نگاه کنند.
——–
۱ .توضیح المسائل، امام خمینی، ص ۵۱۰ ،م ۲۳۰۹؛ توضیح المسائل، ایت الله مکارم، ص ۴۰۱ ،م ۲۰۸۰؛ جامع االحکام، آیت الله صافی گلپایگانی، ج ۲ ،ص ۱۷۲ ،س ۱۷۱۳٫
#لحظاتی_با_احکام
@tarkegonah
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼
✍پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: خداوند در آسمان هفتم، فرشته اى گماشته است كه به آن ، «داعى» گويند، و چون ماه رجب فرا رسد ، آن فرشته هر شبِ آن ماه را تا صبح، ندا مى دهد: «خوشا بر ذاكران! خوشا بر طاعت كنندگان!». خداوند نيز مى فرمايد: «من، همنشين كسى هستم كه با من ، همنشين باشد، و مطيع كسى هستم كه اطاعتم كند، و آمرزنده كسى هستم كه از من آمرزش بخواهد. ماه، ماه من است و بنده، بنده من و رحمت، رحمت من. هر كه مرا در اين ماه بخواند ، پاسخش مى گويم، و هر كه از من [چيزى] بخواهد، عطايش مى كنم، و هر كه از من هدايت جويد، راه نمايش خواهم بود. اين ماه را رشته اى (ريسمانى) بين خودم و بندگانم قرار داده ام. هر كس به اين رشته (ريسمان) چنگ زند، به من مى رسد».
📚الإقبال جلد3 صفحه174
🌸🌼🌸
@tarkegonah
#چراخوابدربینالطلوعیننهیشدهاست؟🤔
#برکاتبیداریدربینالطلوعین😌👇🏼
✨یک سری از هورمون های #استرسزا وجود دارند (البته در جای خود مفید می باشند) که به آنها “کورتیکواستروئید” گفته می شود، مانند هورمون های “آدرنالین” و “نور آدرنالین”، بیشترین میزان ترشح این هورمون ها #دوساعتقبلازطلوع آفتاب می باشد؛ یعنی دقیقا هنگام بین الطلوعین (از طلوع فجر تا طلوع آفتاب).
ولی این که خواب #بعدازاذانصبح، باعث #ناراحتی و کسلی و پریشانی انسان می شود، ولی بیدار شدن در موقع اذان حالت شادابی می آورد، به خاطر ترشح این هورمون هاست. ✨همچنین اگر زمانی که این هورمون ها حداکثر ترشح خود را دارند، انسان خواب باشد، احتمال سکته زیاد است. لذا بیشترین آمار مرگ در خواب، در ساعات بین الطلوعین می باشد.
@tarkegonah
🔹 از علی آموز ...
✅ چرا تقوا؟
🌷 امام علی (ع):
شما را به رعایت #تقوا (انجام دستورات #واجب و #حرامِ خدا) توصیه می کنم.
چون:
🔹 اوّلا #تقوا بهترین توصیه ای است که بندگان خدا به هم می کنند؛
🔹 ثانیاً #تقوا نزدیکترین عمل به راضی شدن خدا است.
🔹 ثالثاً #تقوا از نظر خدا بهترین کار برای عاقبت بخیری است.
🔹 رابعاً شما انسانها در دنیا فقط مأمور به رعایت #تقوا هستید و نه چیز دیگر.
🔹 خامساً شما فقط برای رعایت #تقوا و اطاعت از دستورات خدا آفریده شده اید؛ نه برای کاری دیگر.
پس:
🔸 اوّلاً از عاقبت مخالفت با دستورات واجب و حرامِ خدا بترسید که خدا به کسانی که از دستوراتش اطاعت نکنند، هشدار شکنجه ای شدید داده.
🔸 ثانیاً از خدا واقعی حساب ببرید نه حیله گرانه.
🔸 ثالثاً دستورات خدا را چون خدا دستور داده، اجرا کنید نه ریایی و نه برای آنکه دیگران بشنوند. چون هر کس برای غیر خدا کار کند، خدا او را به همان غیر خدا واگذار می کند و هر کس طبق دستور خدا و برای خدا کار کند، خدا مزدش را بر عهده گرفته.
📖 أوصِيكُمْ بِتَقْوَى اللَّهِ فَإِنَّ تَقْوَى اللَّهِ خَيْرُ مَا تَوَاصَى بِهِ عِبَادُ اللَّهِ وَ أَقْرَبُهُ إِلَى رِضْوَانِ اللَّهِ وَ خَيْرُهُ فِي عَوَاقِبِ الْأُمُورِ عِنْدَ اللَّهِ وَ بِتَقْوَى اللَّهِ أُمِرْتُمْ وَ لِلْإِحْسَانِ وَ الطَّاعَةِ خُلِقْتُمْ فَاحْذَرُوا مِنَ اللَّهِ مَا حَذَّرَكُمْ مِنْ نَفْسِهِ فَإِنَّهُ حَذَّرَ بَأْساً شَدِيداً وَ اخْشَوُا اللَّهَ خَشْيَةً لَيْسَتْ بِتَعْذِيرٍ وَ اعْمَلُوا فِي غَيْرِ رِيَاءٍ وَ لَا سُمْعَةٍ فَإِنَّهُ مَنْ عَمِلَ لِغَيْرِ اللَّهِ وَكَلَهُ اللَّهُ إِلَى مَنْ عَمِلَ لَهُ وَ مَنْ عَمِلَ لِلَّهِ مُخْلِصاً تَوَلَّى اللَّهُ ثَوَابَهُ.
📚 بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج32، ص: 356
@tarkegonah