🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۴۰🌷
هر امّتی عبادتی ویژه دارد:
دین، برنامه ای است که خدا برای رشد و کمال انسان ها در نظر گرفته است. می دانیم که هر یک از پیامبران اولوالعزم برای مردمِ زمان خود از سوی خدا دین و برنامه ی جدیدی آورده اند؛ برنامه ای که با پیشرفت انسان ها و تکامل درک و خرد آنان، از برنامه ی پیشین کامل تر بود؛ مانند برنامه های گوناگونی که برای دانش آموزان مقاطع و پایه های متفاوت تحصیلی و بر اساس رشد آنان در نظر گرفته می شود. پیامبران اولوالعزم، یکی پس از دیگری، دین کامل تری می آوردند، و برای همین، برخی از عبادات و احکامِ دین جدید، با دین قبلی تفاوت داشت. البتّه اصول تمامی ادیان، مانند اعتقاد به یگانگی خدا و برپایی قیامت، یکی بود و هست؛ تا این که زمان عرضه ی کامل ترین دین الهی به دست کامل ترین انسان تاریخ یعنی محمّد بن عبدالله فرا رسید، و آن حضرت، آخرین برنامه ی آسمانی را از سوی خدای جهان به مردم عرضه کرد. بی شک این برنامه، با برنامه های پیامبران قبل مانند دین حضرت موسی و عیسی تفاوت هایی داشته است؛ امّا مخالفان پیامبر که دنبال بهانه ای برای حمله به اسلام بودند، به او اعتراض می کردند که چرا عبادت های دین شما با عبادت های ادیان آسمانی دیگر متفاوت است؛ مگر همه ی ادیان آسمانی از سوی خدا نیامده است.
خداوند در این آیه به این شبهه پاسخ می دهد و می فرماید که برای هر امّتی، بر اساس مصلحتشان، عبادتی ویژه قرار دادیم که خدا را طبق آن عبادت می کردند؛ بنابراین کافران نباید در مورد این مطلب با تو بحث و جدل کنند؛ زیرا خدا از مصالح بندگانش آگاه تر است. آری، مهم این است که هر کس در هر زمان بر اساس دین مشخّص شده ی دورانش زندگی کند و با آمدن دین جدید، برنامه ی قبلی را رها کرده، برنامه ی جدید را به کار بندد. از این رو، پیروی از دین حضرت موسی، تا قبل از آمدن حضرت عیسی، و پیروی از دین حضرت عیسی، تا قبل از بعثت حضرت محمّد درست است، و پس از بعثت آن حضرت، دیگر دین جدیدی نخواهد آمد. بنا بر آنچه گفته شد، باقی ماندن بر ادیان آسمانی دیگر ـ حتّی اگر تحریف نشده باشند پس از بعثت حضرت محمّد توجیهی ندارد. بنابراین تکلیف انسان ها در حالی که ادیان آسمانی گذشته به کلّی تحریف شده، به روشنی مشخص است. نگاهی به کتاب های تورات و انجیل ِکنونی نشان می دهد که بخش عمده ای از این کتاب ها با حقیقت مخالف است. مطالب شرک آمیز و خلاف توحید، توهین به پیامبران و نسبت دادن گناه و فحشا به آن افراد پاک و معصوم، نمونه های آشکار تحریف است . همچنین نوع نیایش و عبادت کنونی مسیحیان و یهودیان، شاهد بیگانگی آن¬ها با عبادت حقیقی خداوند جهان است. برای مثال، آیا اعتراف به گناهان و فروختن آن ها به ارباب کلیسا و تجمّع در کلیسا آن هم تنها یک روز در هفته را می توان با عبادت پرمحتوایی مانند نماز که هر روز در پنج نوبت برگزار می شود، مقایسه کرد؛ در حالی که بر اساس قرآن، حضرت عیسی از ابتدای بعثت به خواندن نماز فرمان داده شده بود .
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
☀️ به نام خدا
آرامش؛ سهم دل هايی ست که
نگاهشان به نگاه خداست ...
سلام
روزتون خوش و دلتون با یاد خدا آرام
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
صبح یکشنبه زیبایتان به خیر
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ🌺
✅ ذکر روز یکشنبه :
( یا ذوالجلال و الاکرام/ ای صاحب جلالت و کرامت )
100 مرتبه.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(341)🌹را تلاوت کرده و
به پیامبران، اماممان، خانم فاطمه الزهرا(س)و خانم معصومه(س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحهی ۳۴۱
جزء #۱۷
#سوره_مبارکه_الحج
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
341-menshavi-tad.mp3
2.25M
تلاوت تدویر استاد منشاوی ص۳۴۱
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_حج
اى مردم مثلى زده شدهاست، بدان گوش فرا دهيد: كسانى كه شما آنها را به جاى خدا مىخوانيد هرگز نمىتوانند مگسى بيافرينند، هرچند براى آفريدن آن همداستان شوند؛ و اگر مگس چيزى از آنها بربايد نمىتوانند آن را باز پس گيرند.
هم خدايانى كه در پى آن مگس برآيند ناتوانند و هم مگسى كه در پى آنند ناتوان است. (73)
خداست كه تدبيركننده جهان هستى است و تنها او شايسته پرستش است، ولى مشركان خدا را آنگونه كه درخور منزلت اوست ارج ننهادند و به غير او روى آوردند. بىگمان، خدا نيرومند و شكستناپذير است. (74)
خدا از ميان فرشتگان فرستادگانى شايسته را برمىگزيند تا وحى الهى را به پيامبران برسانند، و از ميان مردم نيز شايستگان رسالت را انتخاب مىكند تا پيام خدا را به مردم ابلاغ كنند چرا كه خداوند درخواست مردم را كه در پى كمالند مىشنود و نيازشان به رهنمودها را مىبيند. (75)
خدا آنچه را كه پيش روى فرشتگان و پيامبران است و آنچه را كه پشت سرشان است مىداند. چگونه ممكن است كارهاى آنان بر خدا پوشيده بماند در صورتى كه همه امور به او بازگردانده مىشود. (76)
اى كسانى كه ايمان آوردهايد، ركوع و سجده كنيد و پروردگارتان را بپرستيد و كار خير انجام دهيد، باشد كه نيكبخت شويد. (77)
اى كسانى كه ايمان آوردهايد، در آنچه مربوط به خداست- چنانكه درخور تلاش براى اوست- تلاش كنيد. او شما را برگزيده و در دينتان كه همان آيين پدرتان ابراهيم است، بر شما هيچ دشوارى و تنگنايى قرار ندادهاست. خدا شما را پيش از نزول قرآن و در اين قرآن اهل تسليم ناميده و اسلام شما را پذيرفتهاست تا هم پيامبر بر شما گواه باشد و هم شما بر اعمال مردم گواه باشيد. پس نماز را برپا داريد و زكات بدهيد و در همه حال به خدا تمسّك جوييد و او را اطاعت كنيد كه او سرپرست شماست، او خوب سرپرست و نيكو ياورى است. (78)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
341.mp3
270.6K
🎙ترجمه گویای فارسی
📖صفحه ۳۴۱
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۴۱🌷
چند نکته ی مهم:
این آیه ـ که آخرین آیه ی سوره ی حج است ـ به نکات مهمّی اشاره کرده که سه نکته از آنها را توضیح می دهیم:
1ـ آن گونه که شایسته است، در راه خدا بکوشید: معنای اصلی «جهاد»، تلاش و کوشش است، و به جنگ و کارزار از این جهت جهاد گفته می شود که با تلاش و کوششِ فراوانی همراه است. خداوند در این آیه به افراد باایمان دستور می دهد که تا می توانند، در راه خدا کوشش کنند. این دستور، هر نوع تلاش و کوششی را در بر می گیرد؛ مانند تلاش برای انجام نیکی ها و مبارزه با هوس های سرکش و پیکار با دشمنان ظالم و ستمگر.
نکته ی مهمِ این دستور این است که خداوند برای ما مسلمانان، حساب جداگانه ای باز کرده و از ما توقّعی ویژه دارد. او می خواهد که ما هدف اصلی زندگی مان را کسب خشنودی او و تلاش و کوشش در راه او بدانیم(فِی الله). به راستی اگر ما از هنگامی که از خواب بـرمی خیزیم، بـا این هـدف به کـار و فـعّالیّـت روزانـه ی خویـش رو کـنـیم، چه زندگی پرمعنا و زیبـایی خواهیم داشـت.
2ـ در دین اسلام، دستوری فراتر از طاقت افراد وجود ندارد: جمله ی «ما جَعَلَ عَلَیکُم فِی الدّینِ مِن حَرَج»، جمله ای بسیار مهم است که به یک شعار اسلامی و قاعده ی فقهی بدل شده است. بر اساس این جمله، دستورهای دین اسلام، با فطرت و توان انسان ها کاملاً منطبق است و در این دین هیچ دستوری وجود ندارد که انسان ها با انجام آن به رنج و زحمت طاقت فرسا دچار شوند یا از عهده ی آن برنیایند. برای نمونه، تکلیف روزه ـ که یکی از واجبات دین است ـ از دوش افراد بیمار برداشته شده، و حج، تنها بر کسانی واجب است که توانایی برگزاری آن را دارند. همچنین افراد بیمار، کور، لنگ، پیر و ناتوان، از شرکت در جهاد معاف اند، و نیز کسانی که توانایی ایستاده خواندن نماز را ندارند، می توانند آن را نشسته، یا اگر نمی توانند، خوابیده بخوانند. البتّه این بدان معنا نیست که انجام وظایف دینی، زحمت ندارد؛ بلکه بدین معناست که در اسلام، دستورهای غیر ممکن یا طاقت فرسا وجود ندارد.
3ـ ابراهیم، پدر امّت است: این آیه، حضـرت ابراهیم را پدر مسلمانان برشمرده است؛ زیرا او نخستین کسی بود که خود را «مُسلِم»(تسلیم خدا) نامید و پیروانش را «اُمَّةٌ مُسلِمَة»(امّت مسلمان و تسلیم خدا) برشمرد و فرزندان معنوی خود معرّفی کرد. قرآن برای این پیامبر الهی، مقام و جایگاه بسیار والایی قائل است و به پیامبر و تمام مسلمانان فرمان می دهد که از راه و روش و شیوه ی زندگی آن پیامبر والامقام سرمشق بگیرند. از نظر قرآن، یکتاپرستی و مبارزه با شرک، تسلیم شدن در برابر دستورهای دشوار خدا مانند رها کردن زن و فرزند در بیابان بی آب وعلف مکّه و قربان کردن فرزند کوچک خود و همچنین اخلاص فوق العاده و بی نظیر آن مرد الهی، سرمشق مناسبی برای تمام کسانی است که می خواهند در مسیر حقیقت قدم گذارند و خشنودی خدا را کسب کنند.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🔈🔈▫️بسم الله الرحمن الرحیم▫️
⚠️نماز روز یکشنبه ذی العقده
نماز یکشنبه ماه ذیقعده را از دست ندهیم و دوستان خود را نیز در آن شریک کنیم.
یکی از اعمالی که بسیار در سیره بزرگان به آن تأکید شده است، نماز توبه یکشنبه های ماه ذیقعده میباشد (که البته در مابقی ایام سال نیز به نیت رجاء وارد شده است ولی در یکشنبه های این ماه بسیار مورد توجه میباشد). این نماز یکی از دستوراتی است که تمام علمای اخلاق به آن اهتمام ویژه داشتند و تمام برنامه ها و چله های عبادی خود را با آن آغاز میکردند.
نحوه انجام نماز: در روز یکشنبه ماه ذیقعده غسل (با نیت توبه) انجام میشود. سپس 4 رکعت نماز (دو تا دورکعت) با نیت نماز توبه یکشنبه ماه ذیقعده خوانده میشود. در هر رکعت بعد از حمد، سه مرتبه توحید و یک مرتبه معوذتین (ناس و فلق) خوانده میشود. بعد از سلام نماز دوم، هفتاد مرتبه استغفار گفته میشود و در انتها ذکر "لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم" خوانده میشود. (در دستور بعضی از بزرگان تعداد هفت بار برای ذکر
🔷"لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم"🔷
نقل شده است که به نظر صحیح تر می آید) و در انتها گفته میشود:
🔶يَا عَزِيزُ يَا غَفَّار اِغفِرلِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِيعِ المُؤمِنيِنَ وَ المُؤمِنَات، فَاِنَّهُ لاَ يَغفِرُ الذُّنُوبَ اِلاَّ اَنت🔶
نکته جالب در خصوص این نماز بحث حق الناس میباشد که در توضیح نماز آمده است در روز قیامت خصماء از او راضی میشوند. (انسان باید در جهت برآورده کردن حق الناس تلاش خود را انجام دهد و اگر فرد را پیدا نکرد یا احتمال مفسده ای داد، از طرف آن شخص صدقه دهد یا استغفار کند یا... ولی گاهی ممکن است حق الناسی نادانسته بر گردن انسان باشد که این نماز کمک میکند در روز قیامت آن فرد از انسان بگذرد.)
التماس دعا
🔚دستور نماز رو با دوستانتون و سایر گروه ها نیز به اشتراک بگذارید که همه از برکات این نماز بهره مند شوند.
☀️ به نام یکتا گشایش دهنده آگاه
سلام بر شما
بامدادانتان سراسر پر ز شادی و آرامش و مهر باد
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ🌺
✅ ذکر روز دوشنبه :
( ذکر روز:یا قاضی الحاجات /ای برآورنده حاجت ها )
100 مرتبه.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(342)🌹را تلاوت کرده و به پیامبر(ص)اماممان(ع)وخانم فاطمه الزهرا (س)و خانم فاطمه معصومه(س) هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحهی ۳۴۲
جزء #۱۸
#سوره_مبارکه_المومنون
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
342-menshavi-tah.mp3
8.61M
تلاوت تحقیق استاد منشاوی ص۳۴۲
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
342.mp3
279K
🎙ترجمه گویای فارسی
📖صفحه ۳۴۲
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_مومنون
به نام خداوند گستردهمهر مهربان
به راستى كه مؤمنان به سعادت دست يافتند، (1)
آنان كه در نمازشان فروتناند، (2)
و آنان كه از كار بيهوده رويگردانند، (3)
و آنان كه اموال خود را به وسيله انفاق پاك مىسازند، (4)
و آنان كه دامن خود را حفظ مىكنند، (5)
مگر از همسرانشان يا كنيزانى كه مالك آنها شدهاند، كه آنان نكوهش نمىشوند؛ (6)
پس كسانى كه راه ديگرى جز آنچه مقرّر شد طلب كنند، آنان از مرز الهى گذشتهاند؛ (7)
و مؤمنان كسانىاند كه امانتهاى يكديگر را پاس مىدارند و به پيمان خود وفادارند، (8)
و آنان كه همواره بر نمازهاى واجب خود مواظبت مىكنند، (9)
اينانند ميراثبران، (10)
همانان كه بهشت برين را به ارث مىبرند و در آن جاودانهاند. (11)
همانا ما انسان را نخستين بار از عصاره گلى آفريديم. (12)
سپس نسل او را از نطفه مقرر داشتيم؛ آن نطفه را در جايگاهى استوار قرار داديم. (13)
سپس آن نطفه را لخته خونى ساختيم، آنگاه آن لخته خون را به صورت پاره گوشتى [كه گويى] جويده شده درآورديم؛ پس آن قطعه گوشت را استخوانهايى چند ساختيم، آنگاه استخوانها را با گوشت پوشانديم، سپس آن را آفريدهاى ديگر ساختيم (به او حقيقت انسانى بخشيديم). پس خداوند كه بهترين آفرينندگان است پرخير و بركت است. (14)
سپس شما بعد از اين، قطعا خواهيد مرد. (15)
و آنگاه به يقين شما در روز قيامت برانگيخته خواهيد شد. (16)
و به راستى ما بر فراز شما هفت آسمان كه راههاى نزول فرمان خدا، فرود و صعود فرشتگان و بالا رفتن اعمال بندگان است، پديد آورديم و ما از آفريدگان بىخبر نيستيم. (17)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۴۲🌷
مراحل خلقت انسان؛ یک دوره ی خداشناسی:
یکی از راههای شناخت خدا و تقویت ایمان به او، توجّه به جهان هستی و پدیده های شگفت انگیز آن است. البتّه این توجّه دو شکل دارد: یکی، توجّه انسان به جهان پیچیده ی درون خودش؛ و دیگری، تفکّر در باره ی جهان شگرف بیرون از وجود خودش. این آیات با توصیف زیبایی از مراحل خلقت انسان ها، آنان را به تفکّر در بارهی آفرینش خودشان دعوت می کند؛ به این که قدرتی بی انتها از خاکی به ظاهر ناچیز چنین موجود فوق العاده پیشرفته ای را آفریده است. این آیات ابتدا به خلقت نخستین انسان ها یعنی حضرت آدم و حوا از خاک اشاره می کند. بر اساس آیات قرآن، پدر و مادر نخستین ما، از خاک آفریده شده اند و انسان های دیگر از نسل آن دو به وجود آمده اند. آیا به راستی حیرت انگیز نیست که دو انسان متفاوت (مرد و زن) با این همه پیچیدگی های جسمی و روحی از خاک آفریده شده اند؟ آیا این چیزی جز قدرت نامحدود خدا را اثبات می کند که برایش غیرممکن وجود ندارد؟ پس از این، خدا به خلقت انسان های دیگر که از نسل آدم و حوا بوده و هستند، اشاره می کند و سیر رشد انسان در شکم مادرش را توضیح می دهد که در شگفتی دست کمی از آفرینش دو انسان نخستین از خاک ندارد.
مطالعه ی مراحل رشد انسان که در این آیات به آن ها اشاره شده، هم اکنون با پیشرفت علم و امکان مشاهده ی مراحل تکامل جنین در رحم، به خوبی امکان پذیر است؛ ولی در زمان نزول آیات، شاید هیچ کس چنین آگاهی هایی نداشته است. بر اساس این آیات، نخستین مرحله ی آفرینش انسان، انعقاد نطفه در رحم مادر است؛ جایگاه امن و مطمئنی که انسان را از هنگامی که یک سلول است، تا نه ماه بعد که به نوزاد کاملی تبدیل می شود، از سرما و گرما و آسیب های احتمالی حفظ می کند. پس از مدّتی، آن تک سلول تکثیر می یابد و مانند یک لخته ی خون (علقه) می شود؛ سپس بزرگ تر شده، مانند یک تکّه گوشت می شود؛ البته نه یک تکّه گوشت بُرِش خورده با ابعاد منظم؛ بلکه تکّه گوشتی که انگار جویده شده است(مضغه). جنین پس از گذر از این دو مرحله، به سلول های استخوانی تبدیل می شود(عظام)، و بعد از آن، به تدریج عضلات و گوشت، مانند یک لباس روی آن را می پوشاند (فَکَسَونَا العِظامَ لَحمًا)؛ لباسی که زشتیِ شکلِ اسکلتِ آدمی را می پوشاند و استخوان هایش را از آسیب حفظ می کند. در این هنگام که جنین تقریباً به شکل یک نوزاد درآمده، زمان آخرین و مهم ترین مرحله ی آفرینش انسان فرا می رسد؛ مرحله ای که بر اساس روایات، در ماه چهارم جنینی رخ می دهد؛ «دمیده شدن روح». آری، در این مرحله، روح الهی در وجود انسان دمیده می شود و این موجود ضعیف به مخلوقی تبدیل می شود که می تواند به بالاترین مرحله ی تکامل در جهان هستی دست یابد. خداوند پس از بیان این مرحله می فرماید: «فَتَبارَکَ اللهُ اَحسَنَ الخالِقین»؛ یعنی بزرگ است خدایی که بهترین آفرینندگان است .
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
☀️ به نام پرودگار آگاه و توانا
آغاز کنید روزتان را با نام خدا
سلام صبح بخیر
ان شاءالله روزتون پر از "شادی های بی دلیل"
دلتون گرم از" آفتاب امید"
ذهنتون پر از "افکار پاک"
و قلبتون مملو از "مهربانی"باد
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
روز سه شنبه زیبایتان به خیر
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ🌺
✅ ذکر روز سه شنبه :
(یا ارحم الراحمین /ای بخشنده ترین بخشندگان)(۱۰۰مرتبه)
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(343)🌹را تلاوت کرده و به پیامبران و امامان و خانم فاطمه الزهرا(س) و خانم معصومه (س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحهی ۳۴۳
جزء #۱۸
#سوره_مبارکه_المومنون
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
343-menshavi-tad.mp3
3.33M
تلاوت تدویر استاد منشاوی ص۳۴۳
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
343.mp3
333.4K
🎙ترجمه گویای فارسی
📖صفحه ۳۴۳
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_مومنون
و از آسمان آبى به اندازه فروفرستاديم و آن را در دل زمين جاى داديم و قطعا ما بر بردن آن تواناييم. (18)
پس براى شما به وسيله آن بوستانهايى از درختان خرما و انگور پديد آورديم كه در آنها براى شما ميوههاى فراوان است و از آنها مىخوريد. (19)
و نيز به وسيله آن درخت زيتون را پديد آورديم كه از كوه سينا برمىآيد و ميوهاى مىروياند كه داراى روغن است و خورشى است براى خورندگان. (20)
به يقين براى شما در دامها (شتر، گاو، گوسفند) نشانهاى است بر اينكه امور بندگان را ما تدبير مىكنيم و به آنان مهربانيم؛ از شيرى كه در شكم آنهاست براى نوشيدن در اختيار شما مىنهيم، و نيز براى شما در آن دامها سودهاى بسيار است؛ از آنها بهره مىبريد و از گوشتشان مىخوريد. (21)
و در خشكى بر شتران و در دريا بر كشتىها سوارتان مىكنند. (22)
همانا نوح را به سوى مردم زمانش به رسالت فرستاديم. او بىدرنگ به سراغ آنان رفت و گفت: اى قوم من، خداوند يكتا را بپرستيد. شما را جز او معبودى شايسته پرستش نيست. آيا از كيفر او پروا نمىكنيد كه به يكتايى او كفر مىورزيد. (23)
مهتران قومش كه كافر بودند گفتند: اى مردم، اين جز بشرى مانند شما نيست. مىخواهد بدين وسيله بر شما برترى جويد. اگر از غيب پيامى به او مىرسيد، مىبايست به شما نيز كه بشرى مانند او هستيد برسد، و اگر خدا مىخواست پيامى به ما برساند، قطعا فرشتگانى را فرومىفرستاد. علاوه براين، آيين او سابقهاى ندارد و ما در ميان پدران نخستين خود نشنيدهايم كه اين آيين را برگزيده باشند. (24)
او مردى است كه جنون دامنگيرش شدهاست، پس تا مدّتى كوتاه در انتظارش باشيد، شايد بهبود يابد يا مرگ به سراغش آيد. (25)
نوح گفت: پروردگارا، من مردم را به عذاب هشدار دادم، ولى آنان عذاب را دروغ شمردند، اينك تو مرا به وسيله همان عذابى كه چون بدان هشدارشان دادم دروغگويم پنداشتند، يارى ده. (26)
پس هنگامى كه خواستيم عذاب بفرستيم، به او وحى كرديم كه آن كشتى را زير نظر ما و برطبق آنچه به تو وحى مىكنيم، بساز، و چون حكم ما در مورد نابودى كفرپيشگان در رسيد، و به نشانه عذاب، آب از آن تنور جوشيد، از هرحيوانى، دو تا، يك نر و يك ماده، با كسانت (مؤمنان و خانوادهات) جز كسانى از آنان كه پيشتر وعده عذاب در حقشان ثابت شدهاست، در آن كشتى سوار كن، و با من درباره نجات كسانى كه ستم كردهاند سخن مگوى، چرا كه آنان غرق خواهند شد و اين مقدر شدهاست. (27)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛