هدایت شده از فاطمه زهراء هلال بیرحندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌میدانید چرا تصاویر عزاداری رفتن #پزشکیان را بولد میکنند؟؟
✖️جوابش را از آیت الله میرباقری بشنوید.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
هدایت شده از میثم حیدری
🔴 اصلی ترین مشکل کنش گری جبهه انقلاب چیست؟
بیایید پاسخ این سوال را از جناب جان فون نویمان بپرسیم!
وی در سال ۱۹۴۴ در کتابی به راهبرد کنش گری بر مبنای بازیگران خارج از سیستم پاسخ داده است. وی بر مبنای همین موضوع نظریه بازی ها را مطرح نمود
اما نظریه بازی ها چیست؟؟؟
نظریه بازی ها به زبان ساده:
✍️نظریه بازی ها شاخهای از ریاضیات است که به بررسی تعاملات بین دو یا چند عامل میپردازد که در آن هر عامل با توجه به انتخابهای دیگران، استراتژی خود را انتخاب میکند. به عبارت دیگر، نظریه بازی ها به دنبال درک این است که چگونه افراد در شرایطی که منافعشان با یکدیگر در تضاد است، تصمیم میگیرند.
مفاهیم کلیدی در نظریه بازی ها:
✍️بازی: هر موقعیتی که در آن دو یا چند عامل با توجه به انتخابهای دیگران، استراتژی خود را انتخاب میکنند، یک بازی نامیده میشود.
✍️ بازیکن: هر یک از عوامل درگیر در یک بازی را بازیکن مینامند.
✍️ استراتژی: مجموعه قوانینی که یک بازیکن برای انتخاب اقدامات خود در طول بازی دنبال میکند، استراتژی نامیده میشود.
✌️انتخاب: هر اقدامی که یک بازیکن میتواند در طول بازی انجام دهد، انتخاب نامیده میشود.
✍️ فضای اطلاعات: مجموعه تمام اطلاعاتی که یک بازیکن در مورد بازی و انتخابهای دیگر بازیکنان در اختیار دارد، فضای اطلاعات نامیده میشود.
✍️ تابع بازده: تابعی که منافع هر بازیکن را از هر ترکیب انتخابی توسط همه بازیکنان تعیین میکند، تابع بازده نامیده میشود.
✍️تعادل نش: وضعیتی در بازی است که در آن هیچ بازیکنی نمیتواند با تغییر استراتژی خود، بدون توجه به استراتژیهای دیگر بازیکنان، منافع خود را افزایش دهد.
👈انواع بازی ها:
بازیهای با حاصل ثابت: در این نوع بازی ها، مجموع منافع تمام بازیکنان در هر ترکیب انتخابی ثابت است. به عبارت دیگر، یک بازیکن فقط میتواند با ضرر رساندن به بازیکن دیگر، منافع خود را افزایش دهد.
👈 بازیهای با حاصل متغیر: در این نوع بازی ها، مجموع منافع تمام بازیکنان در هر ترکیب انتخابی میتواند متفاوت باشد. به عبارت دیگر، ممکن است راههایی برای افزایش منافع همه بازیکنان وجود داشته باشد.
👈بازیهای غیرهمکاری: در این نوع بازی ها، بازیکنان نمیتوانند با یکدیگر همکاری کنند و هر بازیکن فقط به دنبال منافع خود است.
👈بازیهای تعاونی: در این نوع بازی ها، بازیکنان میتوانند با یکدیگر همکاری کنند تا منافع خود را به حداکثر برسانند.
کاربردهای نظریه بازی ها:
👈اقتصاد: نظریه بازی ها برای مطالعه رفتار شرکت ها در بازار، مزایده ها، مذاکره و سایر تعاملات اقتصادی استفاده می شود.
👌 سیاست: نظریه بازی ها برای مطالعه رفتار دولت ها در روابط بین الملل، انتخابات و سایر تعاملات سیاسی استفاده می شود.
👈 زیست شناسی: نظریه بازی ها برای مطالعه رفتار حیوانات در رقابت بر سر غذا، قلمرو و جفت استفاده می شود.
👈 علوم کامپیوتر: نظریه بازی ها برای طراحی الگوریتم هایی برای هوش مصنوعی، شبکه های کامپیوتری و سایر سیستم های پیچیده استفاده می شود.
🔴🔴🔴
عزیزان انقلابی اگر تا به اینجا با مفهوم این بازی ارتباط نگرفته اید به مثال زیر توجه کنید:
مثالی از نظریه بازی ها:
یکی از مشهورترین مثال های نظریه بازی ها، بازی دوراهی زندانی است. در این بازی، دو زندانی به طور جداگانه مورد بازجویی قرار می گیرند. هر زندانی می تواند به جرم خود اعتراف کند یا انکار کند. اگر هر دو زندانی اعتراف کنند، هر دو به 10 سال زندان محکوم می شوند. اگر هر دو زندانی انکار کنند، هر دو به 1 سال زندان محکوم می شوند. اگر یک زندانی اعتراف کند و دیگری انکار کند، زندانی که اعتراف کرده به 6 ماه زندان و زندانی که انکار کرده به 10 سال زندان محکوم می شود.
بهترین استراتژی برای هر زندانی چیست؟ اگر هر دو زندانی باهوش باشند و به دنبال منافع خود باشند، هر دو انکار خواهند کرد. این به این دلیل است که اگر یک زندانی انکار کند، 1 سال زندان می رود، در حالی که اگر اعتراف کند، حداقل 6 ماه زندان می رود.
با این حال، اگر هر دو زندانی به جای انکار، به جرم خود اعتراف کنند، هر دو به 10 سال زندان محکوم می شوند که نتیجه بدتری برای هر دو است.
نظریه بازی ها ابزاری قدرتمند برای درک رفتار انسان در شرایطی است که منافع افراد با یکدیگر در تضاد است. این نظریه کاربردهای گسترده ای در زمینه های مختلف از جمله اقتصاد، سیاست، زیست شناسی و علوم کامپیوتر دارد.
هدایت شده از میثم حیدری
بیان دیگر از این نظریه :
تصور کنید در دنیایی هستید پر از موقعیتهای چالشبرانگیز، جایی که باید تصمیم بگیرید چه کاری انجام دهید و هر انتخاب شما، عواقبی برای خودتان و دیگران خواهد داشت. این دنیای پیچیده، دنیای نظریه بازیها است.
در این نظریه، شما مانند یک بازیکن هستید که با دیگر بازیکنان در حال رقابت یا همکاری هستید. هر کدام از شما اهداف و استراتژیهای خودتان را دارید و باید با پیشبینی رفتار دیگران، بهترین حرکت را انجام دهید.
مثالهایی از نظریه بازیها در دنیای واقعی:
👈حراج: زمانی که در حراج شرکت میکنید، در حال انجام یک بازی با دیگر خریداران هستید. هر کدام از شما با توجه به ارزشگذاری خودتان برای کالا، قیمتی پیشنهاد میدهید و در نهایت، برنده کسی است که بالاترین پیشنهاد را ارائه دهد.
👈 انتخاب رشته: انتخاب رشته دانشگاه هم یک بازی است. شما با توجه به علایق، تواناییها و فرصتهای شغلی، رشتهای را انتخاب میکنید. در حالی که انتخاب شما بر آینده شما تاثیر میگذارد، انتخابهای دیگر داوطلبان نیز بر شانس قبولی شما تاثیرگذار خواهد بود.
👈 ورزشهای گروهی: در ورزشهای گروهی مانند فوتبال، همتیمیها با یکدیگر همکاری میکنند تا به هدف نهایی که همان بردن بازی است، برسند. اما در عین حال، تیم حریف نیز در حال برنامهریزی برای شکست دادن شما است و این یک بازی استراتژیک پیچیده بین دو تیم محسوب میشود.
✌️نظریه بازیها ابزاری قدرتمند برای تحلیل تعاملات استراتژیک بین افراد و گروهها است. با درک مفاهیم کلیدی این نظریه، میتوانیم رفتار خود و دیگران را در موقعیتهای مختلف بهتر درک کنیم و تصمیمات هوشمندانهتری بگیریم.
✌️یک مثال نزدیک:
مثال کاربردی نظریه بازی ها در سیاست: انتخابات
فرض کنید در یک کشور دو نامزد برای انتخابات ریاست جمهوری رقابت میکنند. هر دو نامزد میدانند که برای پیروزی در انتخابات، باید آرای اکثریت مردم را به دست آورند.
در این شرایط، هر نامزد میتواند دو استراتژی را انتخاب کند:
👈 تمرکز بر جلب نظر رای دهندگان میانهرو: این استراتژی شامل ارائه برنامههایی است که برای اکثریت مردم جذاب باشد، مانند کاهش مالیات، افزایش حقوق بازنشستگی یا بهبود خدمات عمومی.
👈تمرکز بر جلب نظر رای دهندگان خاص: این استراتژی شامل ارائه برنامههایی است که برای یک گروه خاص از مردم جذاب باشد، مانند پایگاه مذهبی یا قومی خاص.
انتخاب استراتژی هر نامزد به انتخاب استراتژی نامزد دیگر بستگی دارد:
👈اگر هر دو نامزد بر جلب نظر رای دهندگان میانهرو تمرکز کنند: ممکن است هیچ کدام به اکثریت آرا دست پیدا نکنند و انتخابات به دور دوم کشیده شود.
👈اگر هر دو نامزد بر جلب نظر رای دهندگان خاص تمرکز کنند: ممکن است هر دو بخش قابل توجهی از آرا را از دست بدهند، زیرا برنامههای آنها برای اکثریت مردم جذاب نخواهد بود.
* اگر یک نامزد بر جلب نظر رای دهندگان میانهرو تمرکز کند و نامزد دیگر بر جلب نظر رای دهندگان خاص تمرکز کند: نامزدی که بر جلب نظر رای دهندگان میانهرو تمرکز کرده، به احتمال زیاد پیروز خواهد شد، زیرا برنامههای او برای اکثریت مردم جذابتر خواهد بود.
🤔در کنشگری انقلابی ما چگونه اندیشه می کنیم؟ آیا بازی طرف مقابل برای ما مهم است؟ آیا اطلاعات کافی از ظرفیت های خود برای تاثیر درست و مدبرانه بر خود و جامعه داریم
منابع برای مطالعه بیشتر:
📚کتاب: "نظریه بازیها: یک مقدمه" نوشتهی Avinash K. Dixit, Susan Skeeter
هدایت شده از ehs@n ....
💢نئوعدالتخواهی؛ عدالت بازی
🔹این نگاشته به نقد صریح و به دور از محافظه کاری شکل جدیدی که جریان عدالتخواهی به خود گرفته است خواهد پرداخت. معتقدم مواجهه این جریان با واقعیت های تاریخی پیش آمده در یکی دو دهه اخیر سبب قلب تئوریک ناخوداگاه آن شده و گونه ای از احساس گرایی نفی کنندهی نتیجه، نئوعدالتخواهی را که مهمترین شاخصه آن غلبه نمایش عدالتخواهی برای تلاش منتج به عدالت بوده به وجود آورده است. و مهمترین عارضه این تلاش تئاتری، ظلم عملی بخاطر عدالت اسمی است.
نمونههای این موقعیت پارادوکسیکال در ادامه تقدیم خواهد شد؛
🔸شفافیت بازی
سعید شعرباف، شهردار کرمان می شود. قانون می گوید حقوق مدیران باید شفاف شود. اما وی حقوق همگی، یعنی حتی پاکبانان را منتشر میکند. خیلیها اعتراض میکنند که زندگیهایشان بهم ریخته، حتی نماینده ولی فقیه در استان این کار را غیرشرعی اعلام میکند. اما عدالتخواهان سوت و کف می زنند و صداوسیمایِ وحیدجلیلی نیز رپورتاژ می رود! اما چرا خود صداوسیما هیچ گامی برای شفافیت خودش بر نمی دارد؟! چرا هیچکس از وحید جلیلی مطالبه شفافیت نمی کند؟ چرا ستاد انتخاباتی سعید جلیلی برخلاف ادعایش فقط سه روز منابع مالیش را اعلام کرد و بعد از حضور آقای منصوری هیچ چیز اعلام نشد؟! چرا آقای ظهوریان عدالتخواه اسامی کسانی که خودش گفته ۲۰۰ میلیون تومان برای انتخابات مجلس به ایشان کمک کردهاند را منتشر نمی کند؟ اهمیت شفافیت این موضوع کمتر از شفافیت حقوق پاکبانان کرمانی است؟!
🔹اخلاق بازی؛
پرواضح است که یک فرد لال نمیتواند به اینکه هیچگاه دشنام نداده افتخار کند. و به همین سادگی واضح است کسی که مسئولیت اجرایی و اساسا تجربه تنخواه گردانی با ارقام ملی نداشته است، نمیتواند به مبارزه با فساد بنازد. اما این جریان با ایجاد دوقطبی غلط میان مدیریت جهادی که طبیعتا ممکن است املایش غلط هم داشته باشد و پاکدستی از طریق کاری انجام ندادن، کشور را به سمت فهمی فانتزی و پشت ویترینی از اخلاق می برد. و چه بسیار عجیب که بی اخلاقترین اطرافیان نیز مربوط به همین جریان است. از رسایی و رائفیپوری که انواع لجنپراکنیها با وجود تذکرات رهبری را داشته اند بگیرید تا زیرمجموعه مبتذل عدالتخواهان مشهد، یعنی حسینیه قرآن و عترت که مرزهای متعددی از اخلاق را زیر پا انداخته است.
🔸سیاه بازی؛
رهبری بارها به صراحت گفتهاند با افشای اتهاماتی که در دادگاه قطعی نشده مخالف هستند. حتی جرمهایی که قطعی می شوند نیز نیایند افشا شوند مگر در موارد خیلی خاص و محدود. این نگاه، دقیقاً نقطه مقابل کارهایی که عدالتخواهان رقبا را با آن میزنند و برای خود شهرت کسب می کنند! بدتر آنکه وقتی مشخص می شود ادعای فلان عدالتخواه دروغ بوده و دادگاه محکومش می کند، نه تنها از سر عدالت اخلاقی به دنبال اعاده حیثیت آن بنده خدایی که به ناحق آبرویش ریخته شده نمیروند، بلکه شروع به حمله به دستگاه قضا و نظام می کنند! این دیگر چه عدالتی است؟! عدالتی که معیار تشخیصش رفقای حزبی و جریانی شماست؟! هرکه بر خلاف شما باشد محکوم است؟ حتی دادگاه؟! عجیب تر آنکه قبله آمال این جریان، یعنی آقای جلیلی مدعی دفاع از ولایت است و به اصلاح طلبان بخاطر فاصله با گفتمان رهبری می تازد اما وقتی امثال اشتری به رهبری کنایه می زنند یا دستگاه قضا را فاضلاب نظام می خوانند، دم بر نمی آورند!
🔹قبیله بازی؛
آقایان مدتها حرف از تعارض منافع و مقابله با فامیلبازی میزنند. واقعا عجیب نیست برخلاف همگی که پیش از انتخابات اعلام مرخصی از مسئولیتها کردند، درباره وحید جلیلی بعد از اینکه عکسش در جلسه تقدیر از اعضای ستاد سعیدجلیلی منتشر شد، مرخصیاش اعلام شود؟! چرا همه عدالتخواهان درباره سخنرانی محسن منصوری، رئیس ستاد جلیلی، در همایش دولتی و ملی دهیاریها سکوت کردهاند؟! مگر عدالتخواهی برای خودی و غیرخودی فرق دارد؟ مگر موارد قبلی پروژه بودهاند؟ عجیب نیست پسرخاله برادران جلیلی، معاون سیاسی صداوسیما باشد و بلافاصله پس از صحبت رهبری در نهی لجن پراکنی و آن برنامه عجیب با رسایی، ناگهان عزل شود؟! این که مسئولین ستادهای آقای جلیلی در ادوار قبل، مسئولین کنونی برنامههای انتخاباتی صداوسیما شدند عجیب نیست؟ حضورس این همه جشنواره عماری و رفقای حزبی عدالتخواهان در صداوسیما عجیب نیست؟ این همه دعوت از کارشناسان عدالتخواه عجیب نیست؟! و البته شاید انتظار پاسخگویی از ایشان عجیب باشد!
🔸شاخص بازی؛
یکی از بهترین راه های خراب کردن یک مقوله، دستمالی کردن، لوث کردن و تقلیل دادن آن است.
هدایت شده از ehs@n ....
جریانی را فرض کنید که خود را در سنجش میزان تقوای درونی افراد محق و توانمند می داند اما سابقه اجرایی و کارنامه را عنصر نه چندان مهمی قلمداد کند! از قضا و در همه انتخابات ها نیز بنا بر گردش روزگار، افراد جناحی نزدیک به ایشان با فاصله بیشترین امتیازات شاخص ها را کسب می نمایند!! اینها بماند، انتخابات مجلس که می شود ناگهان شاخص همه چیز می شود ضدیت با قالیباف! مهم نیست لیست بندی رائفی پور نه شاخصی دارد، نه شفافیتی دارد، نه گفتمانی دارد، نه سابقه ای دارد، رای آوردن مهم است. می روند و عکس می اندازند و تعهد می دهند که رای بیاورند! سوال هم که میپرسی می گویند رائفی پور از بین لیستهای شاخص گرا انتخاب کرده! کاش شوخی بود ولی جدی است گویا... جدی جدی اینکه معلوم نیست رائفی پور با چه شاخصی از بین لیستها انتخاب کرده و چطور شاخصها را ارزیابی کرده دیگر مهم نیست. جل الخالق
🔹گفتمان بازی؛
گفتمان، روح دهنده و معنابخش هم به رفتار هم به نتیجه است. یعنی فرایند و نتیجه مطلوب، هر دو می بایست در هم تنیده با گفتمان باشد. پس چه فرایند چه نتیجه، هرکدام عاری از گفتمان باشد نشان از غلط بودن نگاه است. درباره اینکه فرایند سیاست ورزی این آقایان چه بوده در بخش های دیگر نکاتی عرض کرده ام، اما حال ببینیم این آقایان مدعی گفتمان، چه نتیجه ای در انتخابات ها رقم زدهاند؟ تحویل دو دستی ریاست جمهوری به جریان اصلاحات در سالهای ۹۲ و 1۴۰۳! یعنی دهه سوخته ۹۰ و آنچه از این به بعد در برابر ماست.
🖊مسعود ولیزاده
💢گلوگاه اصلی کمی عقبتر است! :
قبل از اینکه بگوییم با مردم ایران باید چگونه حرف بزنیم، باید مشخص کنیم که به مردم ایران چه میخواهیم بگوییم؟💢
1 از 2
🔹ایران بی تردید پاسخ خواهد داد.
➖فهم این مطلب خیلی ساده است و نیازی به کدبازی و اطلاع داشتن از محتوای جلسات سری شورای عالی امنیت ملی هم ندارد .
➖هرکس الفبای غیرت دینی و یا حتی اندک فهمی از الفبای قدرت بینالملل داشته باشد، میداند که نه فقط سر، بلکه نرخ جمهوری اسلامی در منطقه شکسته شده است و از هر منظری که با آن نگاه کنیم، این چیزی نیست که بتوان از کنار آن بی تفاوت گذشت...
🔹برخی از دوستان در این چند روزه بر نکته درستی دست گذاشتهاند و آن اینکه امروز ما بیش از هر زمانی دیگری نیاز به تبیین وضعیت مرگ و زندگی اسرائیل و جریان مقاومت داریم و باید با مردم به گفتگو بپردازیم و با بیان واقعیتهای هزینه و فایده جنگیدن و نجنگیدن، آنها را آماده #وضعیت_جنگی کنیم.
🔹این حرف، بسیار حرف درستی است، ولی به نظرم گلوگاه و ابهام اصلی ما، در رتبهای قبل از این است و آن ابهام این است که ما اساساً باید مردم را برای #چه_وضعیتی از لحاظ ذهنی و روانی آماده کنیم؟
🔹همانطور که عرض کردم ایران حتما در این چند روز واکنش تندی نشان خواهد داد، ولی این به هیچوجه به معنای نزدیک بودن ما به «وضعیت جنگی» نیست.
➖ ما هنوز تا رسیدن به جنگ رو در رو با آمریکا و اسرائیل فاصلهی زیادی داریم...
➖اگر صحبتهای شهید والا مقام سیدحسن نصرالله رحمت الله علیه را پیگیری کرده باشید، ایشان معتقد بود حتی زمان درگیری همه جانبه حزب الله لبنان و اسرائیل هم فرا نرسیده است؛ چه رسد به اینکه لازم باشد ایران و یا حتی سوریه وارد درگیری مستقیم شوند و این به معنای تحفظ شهید سیدحسن نصرالله رضوان الله علیه، بر راهبرد عمیق و مؤثر جبهه مقاومت یعنی فشار فزاینده تدریجی و تنگتر و تنگتر کردن محاصره اسرائیل به نحو فرسایشی توسط همه گروه های مقاومت به پشتوانه ایران عزیز مقتدر بود.
حتی ایشان در همین آخرین سخنرانیهایش هم تأکید میکرد که هدف کنونی حزب الله، تشکیل جبهه پشتیبانی برای حماس در شمال سرزمین های اشغالی، برای فشار به اسرائیل برای قطع حملات به مردم غزه و پذیرش آتش بس با حماس است.
🔹این بدان معناست که وضعیت کنونی ایران به هیج وجه، تقابل نهایی و مستقیم با اسرائیل نیست. (ان شاء الله این تقابل بماند برای وقتش ...)
🔹ناگفته نماید که بعد از دفاع مقدس و تثبیت اقتدار و امنیت جمهوری اسلامی، جبهه استکباری آمریکا، غرب و اسرائیل هم با در پیش گرفتن سیاست محاصره سیاسی و اقتصادی، در کنار تهاجم فرهنگی و نفوذ در لایه های مدیریتی، همواره از رویارویی مستقیم احتراز کردهاند و در مقابل، تلاش کردهاند هزینه دفاع از جمهوری اسلامی را چنان برای مردم ایران زیاد کنند که دست از حمایت آن بردارند و از آن رویگردان شوند. در بُعد منطقهای هم تلاش کردهاند که چه با ایجاد پایگاه های نظامی در کشورهای منطقه و چه با همپیمان کردن آنها علیه جمهوری اسلامی حلقه محاصر سیاسی، اقتصادی را تنگ و تنگتر کنند و جمهوری اسلامی را در منطقه و جهان منزوی نمایند.
➖در این خصوص حرف بسیار است و مجالش اکنون نیست. ولی نا امیدی جمهوری اسلامی از دولتهای اسلامی و سیاستمداران منطقه و روی آوردن آن به تشکیل جببه مقاومت از گروههای مقاومت مردمی و جهادی، فصل مهمی در توصیف نحوه تعین و عملیاتی شدن این تقابل راهبردی است.
https://eitaa.com/alimohammadi1389/1788
ادامه دارد:👇
https://eitaa.com/alimohammadi1389/1789
💢گلوگاه اصلی کمی عقبتر است! :
قبل از اینکه بگوییم با مردم ایران باید چگونه حرف بزنیم، باید مشخص کنیم که به مردم ایران چه میخواهیم بگوییم؟💢
2 از 2
🔹ولی آنچه که باید به آن تأکید کرد این است که در حال حاضر، هیچ تغییری در این راهبرد به وجود نیامده و جمهوری اسلامی کماکان قرار است بر طبق همان راهبرد گذشته خود حرکت کند، اما پیگیری این راهبرد، اکنون و به خصوص بعد از زده شدن سفارت ایران و همچنین ترور شهید اسماعیل هنیه و سپس ترورهای فرماندهان حزب الله لبنان و به خصوص ترور شهید سیدحسن نصرالله دچار یک اختلال جدی شده است و آن اختلال این است که اسرائیل به علت نزدیک دیدن خود به شکستی که از ناحیه جبهه مقاومت به او تحمیل شده است، در حال به هم زدن قواعد بازی و ضربه زدنهای مستقیم به اهداف، نزدیکان و منسوبین به جمهوری اسلامی است؛ اقداماتی که تا چند ماه پیش به علت ترس از واکنش ایران به آنها نزدیک هم نشده بود.
🔹بر این اساس باید صحنه را درست دید. بنا نیست ایران در حال حاضر با یک حمله حیدری شر اسرائیل را از سر مسلمانان کم کند و یا برای ریشه کن کردن آن وارد یک جنگ تمام عیار و فراگیر شود؛ چنین امری در حال حاضر ممکن نیست و در دستور کار جمهوری اسلامی نیز نیست، بلکه مسئله این است که ایران نیازمند انجام اقداماتی است که بتواند دوباره قواعد بازی راهبردی خود را بازسازی کند و درگیری خود با اسرائیل را به ریل اصلی خود برگرداند. اگر اسرائیل در این برهه از زمان ضربه شدید و کوبنده نخورد و دوباره موازنه برقرار نشود، به قاعدهشکنی خود ادامه خواهد داد و در فاصله کوتاهی باید شاهد ترور بشار اسد و سیدعبدالملک بدرالدین و حمله به تأسیسات ستاره خلیج فارس و خدای ناکرده، تعرض به بیت رهبری باشیم....
🔹سه نکته در این اقدامات کوبنده و تنبیه کننده قابل توجه است:
1️⃣ این اقدام باید بهواقع موازنهساز و چارچوبساز باشد. تجربه واکنش به شهادت حاج قاسم در قالب حمله به عین الاسد و همچنین قالب وعده صادق در پاسخ به تعرض اسرائیل به سفارت ایران در سوریه نشان داده است که چنین اقداماتی چنین اثر استراتژیکی ندارند و ناتوان از بازسازی موازنه راهبردی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است...
2️⃣ باید توجه کرد که شکلدهی چارچوب این موازنه، به صورت بزن در رو نخواهد بود و بی تردید اسرائیل برای بازنگشتن به چارچوب مهلک قبلی که هیچ آیندهای برای او ندارد، به راحتی تسلیم نخواهد شد و حتما تقلای زیادی خواهد کرد. ممکن است این رفت و برگشتها، دو تا شش ماه و شاید هم بیشتر به طول بینجامد و این اساساً اجتنابناپذیر است.
3️⃣ مردم ایران را باید آماده کرد. باید با مردم ایران گفتگو کرد. حتما هم باید به نحوهای دیگر با مردم ایران گفتگو کرد، ولی باید قبل از آن بدانیم که قرار است چه چیزی به مردم بگوییم؟ و مطلبی که عرض شد، به زعم حقیر، خلاصهای بود از آنچه که باید با مردم شریف ایران در میان گذاشته شود....
https://eitaa.com/alimohammadi1389/1789
قسمت اول: 👇
https://eitaa.com/alimohammadi1389/1788
هدایت شده از مسیب شفیعی
فرهاد قنبری
ملاهای تواب
◀️ هیچ جریانی به مانند این «ملاها و ملازادهها و جبهه رفتههای» تواب برای جامعه خطرناک نیستند.
این جماعت که دهه شصت و هفتاد عموما از تندروترین جریانات سیاسی و اجتماعی کشور بودند، حالا به مخالف سرسخت نظام تبدیل شدهاند و برای نشان دادن اینکه شبیه آخوندها و آدمهای حکومت نیستند، حاضر به هر کاری ولو تلاش برای ضربه زدن به منافع ملی و تاریخی و حیاتی ایرانیان هستند.
◀️ این جریان به مانند سلبریتی ها به علت فقر تئوریک، عدم آشنایی صحیح با مفاهیم و فلسفه سیاسی (چه کلاسیک و چه جدید) و نگاه محفلی و مرامی به نظام سیاسی، هیچگاه توان فهم و شناخت درست مسائل ایران را نداشتند و به این دلیل عموما در سمت غلط تاریخ ایستاده و از موانع اصلی توسعه ایران معاصر شدهاند.
این جریان به مانند سلبریتیها به علت فقر تئوریک و بیگانگی با مفاهیم فلسفی و سیاسی از همان ابتدای انقلاب نگاهشان به مقوله سیاست نگاهی غیرعقلایی و مبتنی بر دوگانه «عشق و نفرت» و «مرید و مرادی» است و هیچگاه توان فهم و شناخت درست مسائل ایران را نداشتند و به این دلیل عموما در سمت غلط تاریخ ایستاده و از موانع اصلی توسعه ایران معاصر شدهاند. این نگاه که بیش از آنکه بر بنیان فکری-فلسفی استوار باشد بر پایه احساسات و عواطف شکل میگیرد و کارکرد یک نظام سیاسی و دولت را نه با در نظر گرفتن مصالح ملی و واقعیتهای حاکم بر عرصه کشور و جامعه بینالمل و..، بلکه با توجه به احساسات فردی نسبت به شخص حاکم و حکومت ساخته و در این راه یا در نظام سیاسی ذوب میشوند و یا از بغض نظام سیاسی حاکم با دشمنان سرزمین همصدا میگردند.
⏪ در این شیوه نگاه شخص حاکم و نظام سیاسی یا فرشتهای منزه و بری از هرگونه اشتباه و خطاست که کسی حق کوچکترین نقدی را ندارد و یا نماینده تمام زشتیها و سیاهیها و پلیدیهاست که به هر قیمتی (ولو همکاری با بیگانه و تروریستها) باید نیست و نابود گردد.
⏪ این طیف به علت روحیه تک بعدی و شبهچریکی، عادت دارند تا همه چیز و همه جا را صحنه نبرد حق و باطل بدانند و استفاده از هر سلاحی را در این زمین مباح بشمارند. اما بزرگترین ایراد این نگاه آن است که آنها همیشه "خویشتن" در جایگاه معیار کامل حقیقت قرار میدهند و یک لحظه تصور نمیکنند که شاید همیشه در جایگاه غلط تاریخ ایستادهاند. این نگاه صفر و صدی عموما فهمی از منافع ملی ندارد و با روحیه سانتیمانتال بزرگترین آسیب برای کلیت جامعه است.
هدایت شده از بیداری مدیا
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جناب رئیس جمهور محترم حالا ما کدومشو باور کنیم؟!
این حجم از تناقضات؟!
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها
@Bidari_Media
هدایت شده از دکتر محمد سجاد شیرودی🚩
📌 جریان شناسی سیاسی بهائیت
✍بررسیهای تاریخی نشان میدهد از ۲۰۰ سال گذشته تا بهحال فرقه بهائیت در تمام فتنه یا آشوبهای کشور نقش داشته است و فعالیت گسترده ای دارند.
✔️لذا بر آن شدم تا این جریان ضاله را بصورت جدی مورد واکاوی قرار دهم...
💥از فردا منتظر شگفتانه ها باشید...
©دکتر محمد سجاد شیرودی ..👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
هدایت شده از محمد جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ محدودیتهای ذهنی و خیالی چگونه میتوانند موجب محدودیتهای عملی و تغییر سرنوشت بشوند!
📌 پارادایم: «قالبهای غالب ذهنی»
✍امروزه رسانهها و بخصوص شبکههای اجتماعی مهمترین ابزار تغییر و تنظیم پارادایمها هستند؛ که از طریق نمایش مداوم محتواهای کانالیزه شده میتوانند چارچوبهای فکری شما را بنغع اهداف خود جهتدهی کرده و از طریق تزریق دادهها، تمام اراده شما را به قبضه خود درآورند!
وقتی در #جنگ_شناختی پیچ تنظیم ورودی مغز شما بدست #هوش_مصنوعی آنها بیفتد، مدیریت عواطف و احساسات شما در اختیار آنها خواهد بود؛ تا جایی که حتی میتوانند کاری کنند حالتان از قیافه خودتان هم بهم بخورد و شما روانه میدان جنگ با بدن خود شوید!
🖋 #محمد_جوانی
🔴 @CWarfare
هدایت شده از عبدالحق براری
‼️ترامپ نقاب از چهره برداشت همه نوکران و عاشقانش را افشا و رسوا کرد ‼️*
🌐 دونالد ترامپ سخن میگوید: با صراحتی که شاید بسیاری جرأت بیان آن را ندارند، با اینکه گفتارش آمیخته به وقاحت، رذالت و خصومت است، اما به دلیل شفافیتش قابل توجه است. باید اذعان کرد که در این صحبتها حقیقتی تلخ نهفته است.
🚨 🎤خلاصه صحبتهای ترامپ در یک گفتگوی مستقیم :
آقایان، امروز تصمیم گرفتهام که هر آنچه در جریان است را به شما بگویم و اینکه جهان به کدام سمت حرکت میکند. از تغییراتی که طی ۴۰۰ سال گذشته رخ داده است، صحبت کنیم. به یاد دارید سال ۱۷۱۷ که جهان جدید متولد شد؟ به یاد دارید اولین دلار در سال ۱۷۷۸ چاپ شد؟ و برای اینکه این دلار بتواند حکومت کند، دنیا نیاز به یک انقلاب داشت، که همان انقلاب فرانسه در سال ۱۷۸۹ بود. این انقلاب همه چیز را تغییر داد و جهانی که ۵۰۰۰ سال تحت تسلط ادیان و اساطیر بود، جای خود را به یک نظام جهانی جدید داد که در آن پول و رسانه حکمرانی میکنند. جهانی که در آن جایی برای خدا و ارزشهای انسانی نیست.
👤تعجب نکنید که ما نمونهای از این نظام جهانی جدید هستیم. سیستمی که ماهیت شغلی مانند من، بدون ارزشهای انسانی و اخلاقی را ممکن میکند.
برای من مهم نیست که یک کشتیگیر بمیرد، آنچه مهم است این است که کشتیگیری که روی آن شرط بستهام، برنده شود. با این حال، این سیستم جهانی مرا به ریاستجمهوری رسانده است، من که ادارهکننده مؤسساتی برای قمار هستم! اگر اخلاق دیگر معیار نیست، پس آنچه امروز جهان را اداره میکند، منافع است.
💥سیستم ما با صبر و بدون خستگی عمل کرده است، تا جایی که قدرت کلیسا از بین رفته است، دین از سیاست جدا شده و سکولاریسم برای مقابله با مسیحیت پدید آمد. همچنین، زمانی که چیزی به نام خلافت عثمانی سقوط کرد و حتی یهودیت نیز قربانی این سیستم شد، چون ما آن را در سیستم جهانی درگیر کردیم. امروز اکثریت جهان از یهودیان متنفر است، به همین دلیل ما قانونی برای محافظت از یهودیت وضع کردیم. بدون این قانون، یهودیان در همه جای جهان کشته میشدند. این نشان میدهد که در این نظام جهانی جدید جایی برای ادیان وجود ندارد.
🌪️شما امروز هرج و مرج گستردهای را در سراسر جهان میبینید. این یک تولد جدید است، تولدی که هزینه آن خونهای بسیاری است. ما، به عنوان بخشی از این سیستم جهانی، از این وضعیت ناراحت نیستیم، چون دیگر احساسات و عواطفی نداریم.
⚡کار ما شبیه یک ماشین شده است. به عنوان مثال، ما تعداد زیادی از عربها و مسلمانان را میکشیم، پولشان را میگیریم، زمینهایشان را اشغال میکنیم و ثروتهایشان را مصادره میکنیم. شاید کسی بگوید این خلاف قوانین است، اما پاسخ ما ساده است: آنچه ما با عربها و مسلمانان میکنیم، بسیار کمتر از کاری است که خودشان با یکدیگر میکنند. آنها خائن و احمق هستند…
▪️شایعهای در جهان عرب وجود دارد که آمریکا میلیاردها دلار به اسرائیل میدهد، اما این یک دروغ است. این عربها هستند که میلیاردها دلار به آمریکا میدهند و آمریکا نیز این پول را به اسرائیل میدهد. عربها احمق هستند، چون به دلایل طایفهای با یکدیگر میجنگند، در حالی که زبانشان یکی است و اکثراً از یک دین پیروی میکنند. بنابراین، منطقی است که این جوامع نباید بقا داشته باشند.
🚨 در مورد ایران، ما با این کشور نمیجنگیم چون به ما حمله کرده است، بلکه ما هستیم که تلاش میکنیم آن را نابود کنیم و نظامش را تغییر دهیم. ما این کار را با بسیاری از کشورها انجام دادهایم. اگر بخواهید قویترین کشور جهان باقی بمانید، باید دیگران را ضعیف کنید.
🗺️ ما دیگر پشت بهانههایی مانند «دموکراسی» پنهان نمیشویم. امروز آمریکا دیگر پلیس جهان نیست، بلکه یک شرکت است. شرکتها میفروشند و میخرند و با کسی هستند که بیشتر پرداخت کند. و برای ساختن، باید تخریب کرد، و هیچ جایی برای تخریب بهتر از جهان عرب وجود ندارد....
📌 پ ن 👇
✍ چهل و شش سال است انقلاب اسلامی ماهیت کثیف آمریکا را فریاد می زند اما احمق های خائن در داخل کشور آمریکا و غرب را معبد و قبله و خدای خود قرار داده و ذات پلید غرب را سفید شویی و تبرئه کرده و حتی شکست و پاره شدن خفت بار برجام را تقصیر ایران جا می زنند .
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا سروش