زمینلرزه ۳.۳ ریشتری دماوند را لرزاند
🔹دقایقی پیش زمینلرزهای به بزرگی ۳.۳ ریشتر در عمق ۹ کیلومتری زمین، دماوند در استان تهران را لرزاند.
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: به ضعفها با نگاه انقلابی نگریسته شود و نه با نگاه ارتجاعی
@TasnimNews
رئیسی: ایران دارای ظرفیتهای اقتصادی عظیمی است
رئیسجمهور در دیدار با اندیشمندان و فرهیختگان چین:
🔹ایران دارای ظرفیتهای اقتصادی فرهنگی و جغرافیایی عظیمی است که بالفعل شدن این ظرفیتها میتواند در رشد و ارتقا کشورهای منطقه و حتی قاره آسیا بسیار موثر باشد و آینده را به نام آسیا رقم بزند.
🔹آنچه دو کشور ایران و چین را در کنار هم قرار داده سابقه تمدنی، مواضع مشترک در مخالفت با یکجانبهگرایی، استقلالطلبی و نفی سلطهگری و سلطهپذیری است.
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: مشکلات علاج پذیرند
🔹امام خامنهای: مسئولان، مشکلات اقتصادی و تورم را علاج کنند؛ مشکلات علاج پذیرند.
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: اتحاد ملی کشور را قوی میکند
امام خامنهای:
🔹یکی از چیزهایی که در ایجاد قوت در کشور مؤثر است و کشور را قوی میکند اتحاد ملی است، اتحاد ملی. سر چیزهایی جزئی تنازع نباید انجام بگیرد، البته اختلاف نظر هست، در این اختلاف نظرها مباحثه خوب است، مناظره خوب است، اما منازعه خوب نیست.
🔹مناظره کنند، حرف بزنند، بحث کنند، در دانشگاه، در حوزه، در رسانههای عمومی، استدلال کنند با ادب، با حفظ حرمت دیگران این خوب است، اما منازعه کردن خوب نیست، دشمنی کردن خوب نیست، دهان را به حرف ناشایست آلودن خوب نیست، اینها خوب نیست. اتحاد است که کمک میکند.
@TasnimNews
پای لبنیات و سیب ایران به بازار چین باز شد
🔹در سفر رئیسجمهور و وزرای کابینه دولت سیزدهم به پکن توافقهایی در بخش کشاورزی میان ایران و چین صورت گرفت که از مهمترین آنها میتوان به صادرات محصولات لبنی و سیب به چین اشاره کرد.
@TasnimNews
دشمن ادعا دارد جمهوری اسلامی به بنبست رسیده است
▪️پس چرا میلیاردها دلار خرج براندازی میکنید؟
امام خامنهای:
🔹 بعضی گفتند که جمهوری اسلامی به بنبست رسیده، خب اگر به بنبست رسیدیم، دشمن چرا اینقدر خرج میکند که ما را به زمین بزند؟ خب حکومتی که به بنبست رسیده دیگر زمین زدنش خرج نمیخواهد که، خودش زمین میخورد!
🔹میلیاردها دلار دارند خرج میکنند در دنیا، بسیاری، از کشورهایی که پولی دارند، ثروتی دارند و برخلاف جهت ملت ایران حرکت میکنند دارند خرج میکنند جمهوری اسلامی را منحرف کنند. به زبان هم میآورند، تصریح هم میکنند. چرا میکنند؟ اگر ما به بنبست رسیده بودیم، اگر ما داشتیم از پا میافتادیم ــ همانطور که بعضیها میخواهند وانمود کنند ــ احتیاج نبود این همه پول خرج کنند آنها.
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی: ایران و چین آماده مشارکت راهبردی هستند
رئیسجمهور در دیدار با استادان و دانشجویان دانشگاه پکن:
🔹جمهوریاسلامی ایران از ابتکارات طرف چینی با موضوع کمربند-راه، امنیت جهانی و توسعه جهانی استقبال میکند. ایران آمادگی دارد با تکیه بر موقعیت منحصر به فرد خود به نقش آفرینی فعال در گسترش صلح، ثبات و توسعه بپردازد
🔹ایران بر سیاست همسایگی و چندجانبهگرایی تاکید دارد. همچنین سیاست خود را بصورت خاص بر همگرایی آسیایی متمرکز کردهایم.
@TasnimNews
دشمن پیشرفتهای دفاعی ما مثل پهپاد را تبلیغ میکند اما پیشرفتهای دیگر ما را کتمان میکند
▪️همینها دشمن را عصبانی کرده است
رهبر انقلاب:
🔹گاهی اوقات در مقام خدشهی در پیشرفتها میگویند، چرا همهی تلاش خودتان را گذاشتید روی تسلیحات؛ پهباد، موشک و... خب، جوابش این است که اولاً لازم است، کشوری که دشمن دارد باید به فکر خودش باشد دیگر.
🔹ما دشمن داریم باید جهت دفاعیمان را تقویت کنیم عقل حکم میکند، شرع هم میگوید: «وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَ مِنْ رِباطِ الْخَيْلِ».
🔹ثانیاً در بخشهای دیگر مگر کمتر از بخش دفاعی کار شده؟ چندین برابر بخش دفاعی در بخش صنعت کار شده، در بخشهای زیربنایی کار شده، در جاده و سدّ و امثال اینها کار شده، این همه کار.
🔹حالا مسائل دفاعی طبعاً جوری است که دشمنها هم میخواهند به دلایل خاص خودشان مدام تبلیغ کنند که بله؛ ایران پهپاد داشت به فلان جا فروخت، به فلان جا داد، چه کرد چه کرد. اما پیشرفتهای صنعتی را داعی ندارند بلکه داعی دارند که کتمان کنند و کتمان میکنند، ما در قسمتهای دیگر هم پیشرفت زیاد داشتیم.
🔹البته ملت به این وسوسههایی که میکنند اعتنایی نکرد. همینهاست که دشمن ما را عصبی میکند، همین پیشرفتهاست که دشمن را عصبانی میکند.
@TasnimNews
37.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رویکردهای ارتجاعی و محافظهکار و رادیکال جواب نمیدهد
🔹پرویز امینی، جامعهشناس سیاسی و عضو هیأت علمی دانشگاه در مصاحبهای با عنوان «حکمرانی در دوران پسااعتراض» معتقد است که ۵ رویکرد کلان در مواجهه با این نارضایتی و تغییرطلبیهای اجتماعی وجود دارد.
🔹او در توضیح این دیدگاه، به تبیین رویکردهای ارتجاعی، ۲ نوع محافظهکاری، رادیکالیسم و رویکردهای رفورمیستی میپردازد و میگوید که رویکردهای رفورمیستی هم مطلوب و هم ممکن هستند اما رویکردهای دیگر یا نه مطلوب و نه ممکناند و یا مواجهه صحیحی با وضعیت ندارند.
🎥 این بخش از گفتگوی تفصیلی تسنیم با پرویز امینی را ببینید.
tn.ai/2840379
@TasnimNews
28.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درک واقعیت «تکثر اجتماعی» و «مسئله نابرابری»؛ ۲ نقطه عزیمت ایدههای اصلاحات در ایران باید باشند
▪️حکمرانی پسا اعتراض در گفتوگو با «پرویز امینی»
🔹پرویز امینی پس از طرح ۵ رویکرد مواجهه با اعتراض و اغتشاش در ایران و اشاره به اینکه رویکرد و دیدگاه رفورمیستی و اصلاحی هم از نظر مطلوبیت و هم از نظر ممکن بودن ترجیح دارد، به مسئله جزییات اصلاحاتی که میتواند صورت بگیرد میپردازد.
🔹امینی در گفتگوی خود ۱۰ حوزهای که میتواند محلی برای شروع اصلاح باشد را مطرح میکند امّا پرسش این است که نقطه عزیمت او برای طرح این ۱۰ عنوان چیست؟
🔹او دو کلان مسئله و چند ملاحظه را مبنای انتخاب آن ۱۰ موضوع عنوان میکند؛ آن دو کلان مسئله عبارتند از اوّل: واقعیت تکثر اجتماعی در ایران و دوّم: مسئلهی نابرابری در کشور.
🔸امینی در این بخش از گفتگوی ۲ ساعته با تسنیم راجع به این دو مسئله توضیح میدهد.
📝 متن و فیلم کامل این گفتگو را اینجا ببینید
@TasnimNews