🌦در برخی مناطق مازندران، ارتفاعات و شمال استانهای تهران، البرز، سمنان، گلستان و خوزستان و بخشهایی از استانهای کرمانشاه، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، ایلام و چهارمحال و بختیاری رشد ابر، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و بارش پراکنده خواهیم داشت.
🌦در بخشهایی از استان هرمزگان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و کرمان در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیشبینی می شود.
⛅
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى
الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ
وَحُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
وَمَنْ تَحْتَ الثَّرى
الصِّدّیقِ الشَّهیدِ
صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً
مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَد مِنْ اَوْلِیائِکَ
#وقت_سلام
@Tasnimnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نمايش قدرت يمن
@Tasnimnews
🚩 ادعای الجبیر درباره پیام سعودی به ایران
🔹عادل الجبیر مدعی شد: «ما (در این پیامها به ایرانیان) اطلاع دادیم که موضع عربستان سعودی همواره تلاش برای حصول امنیت و ثبات بوده است. ما همچنین به آنها اطلاع دادیم صلح باید از جانب طرفی حاصل شود که با اقدامات خصمانه خود در حال دامن زدن به تنشها و گسترش هرج و مرج است.»
🔹این وزیر سعودی در توییتی دیگر نوشت: «ما موضع خودمان درباره ایران را که همواره در تمامی مجامع اعلام میداریم و آخرین مورد آن در مجمع عمومی سازمان ملل متحد بود به آنها هم انتقال دادیم.»
🔹وی طی اظهاراتی بیاساس، ایران را به حمایت از تروریسم متهم کرد و مدعی شد: «موضع عربستان سعودی را در اینجا تکرار میکنم تا بشنوند: حمایت از تروریسم، سیاست تخریب و هرج و مرج، دخالت در امور داخلی کشورهای عربی، توسعه سلاحهای کشتار جمعی و برنامه موشکهای بالستیک را متوقف کنید.»
🔹وی درخصوص اظهارات سخنگوی دولت ایران در ارتباط با آتشبس در یمن، اظهار داشت: «درباره آنچه سخنگوی دولت ایران درباره صلح در یمن گفت، پادشاهی سعودی درباره یمن با رژیم ایران صحبت نکرده است و نخواهد کرد. مساله یمن، کاملا به یمنیها مربوط است و ریشه بحران یمن، نقش بیثباتکننده ایران و مانعتراشیهای آن در روند حل و فصل سیاسی بحران است.»
https://tn.ai/2109460
@TasnimNews
🚩 انصارالله خطاب به سعودی: اگر به ندای صلح گوش ندهید «حملات راهبردی» مشابه آرامکو خواهیم داشت
رئیس شورای عالی سیاسی یمن در دیدار با فرستاده ویژه سازمان ملل متحد :
🔹تاکنون گامهای عملی زیادی را برای دستیابی به راهحلهای سیاسی برداشتهایم
🔹طرف مقابل، از برداشتن هرگونه اقدام عملی، که تمایل آن برای صلح را مورد تأکید قرار دهد، دریغ کرده است
🔹زمانیکه این طرح را مطرح کردیم هدف ما صلح و دستیابی به آن بوده است و برای رسیدن به آن ناگزیر شدیم شماری از حملات راهبردی و برنامهریزی شده خود را به تعویق بیندازیم، حملاتی که به لحاظ حجم و تاثیرگذاری از حمله به تاسیسات نفتی آرامکو کمتر نبوده است. خواستیم تا صدایمان را بلند کنیم (و به آنها بگوییم) اگر گوش فرا نمیدهید؛ ما ضربههایی دردناک داریم که مجبورتان میکنند به این درخواستها گوش دهید و صدای عقل و منطق را بشنوید
https://tn.ai/2109470
@TasnimNews
🚩 شورای نگهبان امروز وارداتچی ها را ناکام می گذارد؟
طرح تشکیل وزارت بازرگانی که مغایر با ماده ۲۸ قانون برنامه ششم و برخی سیاست های کلی و قوانین دیگر است، امروز در دستور کار شورای نگهبان قرار دارد که پیش بینی می شود، با توجه به مسجل بودن تشکیل غیرقانونی این وزارتخانه، با رای مخالف شورا مواجه شود.
در تسنیم بخوانید: https://tn.ai/2109318
🚩 نیروی دریایی پاکستان جان ۹ ماهیگیر ایرانی را نجات داد
🔹گزارشها حاکی است این کشتی حامل 9 ماهیگیر بود که از 12 روز پیش در آبهای آزاد دچار مشکل شده بودند و بهدلیل کمبود آب و آذوقه وضعیتی وخیم داشتند.
🔹طبق اعلام ارتش پاکستان این کشتی ایرانی 240 مایل دریایی دورتر از بندر گوادر پاکستان دچار حادثه شده بود و نظامیان پاکستانی با عملیاتی تمام سرنشینان را به محلی امن منتقل و ضروریات آنها را تأمین کردند.
https://tn.ai/2109473
@TasnimNews