✅ با روحانی تا 1400!
◀ به عنوان کسی که در انتخابات 92 و 96 به روحانی رای ندادم اما برخلاف فضایی که این روزها درباره لزوم استعفا یا استیضاح روحانی ایجاد شده، معتقدم دولت روحانی باید تا 1400 به کار خود ادامه دهد زیرا ناتمام ماندن این دولت ضررهای بیشتری از ادامه کارش دارد.
◀️از همان ابتدا در سال 92 هم مشخص بود که روحانی کشور را در چه چاهی فرو خواهد برد. پیش بینی این روزها نه تنها سخت نبود بلکه ندیدن چنین روزهایی دشوار بود! وقتی کسی در همان ابتدای دولتش تمام تخم مرغ هایش را در سبد دشمن 30 ساله یک ملت می گذارد و به جای دراز کردن دست خود به سمت مردم کشورش، دست گدایی به سمت امریکا و اروپا دراز می کند، بعد 5 سال اگر چنین بلایی سر کشور نمی آمد باید تعجب می کردیم اما با همه این اوصاف، دولت روحانی باید تا 1400 ادامه پیدا کند حتی اگر وضع از آنچه امروز هست بدتر شود.
◀️علت این سخن روشن است؛ روحانی نه از کره ی ماه و مریخ آمده و نه از کشورهای همسایه. او یکبار با پشتوانه 18 میلیونی و بار دیگر با پشتوانه 23 میلیونی همین مردم سرکار آمده است. بخصوص که بار دوم مردم عملکرد او را دیدند و بازهم به او اعتماد کردند، پس چاره ای نیست جز اینکه نتیجه عملکرد او برای تک تک رای دهندگانش روشن شود.
◀️فرض کنید فردا روحانی استعفا دهد یا استیضاح شود، فکر می کنید بخش اعظم آن 23 میلیون می گویند چقدر خوب شد که این اتفاق افتاد؟ کاملا برعکس، می گویند نگذاشتند کار کند! چنان شخصیتی مظلومی از همین جناب روحانی درست می کنند که انگار نه انگار همین روحانی بود که بعد 5 سال کشور را در چنین چاهی فرو برد که برای اولین بار قیمت دلار به 9000 تومان و سکه به 3 میلیون رسید.
◀️در حالی که ادامه عملکرد روحانی هرچقدر هم عرصه را بر مردم سخت تر کند، اما اعتبار گفتمان لیبرال و سازشکار با امریکا در بین مردم را به حداقل می رساند. اساسا علت پذیرش برجام توسط رهبر انقلاب نیز جز همین منطق نبود؛ 12 آبان 92 ایشان صراحتا گفتند من به این مذاکرات خوشبین نیستم اما امیدوارم این روند به کسب یک تجربه و افزایش سطح فکری مردم منجر شود: «من اعتماد ندارم، خوشبین نیستم به مذاکره، لکن میخواهند مذاکره کنند، بکنند؛این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد»
◀خلاصه کلام همین است؛ بزرگترین دستاورد دولت روحانی در این دو دوره باید افزایش فهم مردم و رسیدن به این نقطه باشد که این جماعت از طریق مذاکره با امریکا و اروپا و ... نه تنها نمی توانند مشکلی را حل کنند که هزاران مشکل نیز بر کشور اضافه خواهند کرد، پس باید در انتخاب های خود دقت کنیم. لذا اگر می بینید اخیرا حسین موسویان از نزدیکان روحانی در گفتگویی اعلام می کند روحانی باید فداکاری کند و استعفا دهد تا کشور از بحران فعلی خارج شود و بعد از آن هم اخباری منتشر میشود که اصلاح طلبان مجلس به دنبال استیضاح روحانی هستند، همه اینها یک پروژه برای مظلوم جلوه دادن روحانی و مقصر تراشی برای تبرئه اوست.
◀️استعفا یا استیضاح روحانی بعد از مدتی به مظلومیت او منجر خواهد شد در حالی که اگر او تا 1400 به کارش ادامه دهد بعد از آن نه بهانه ای از او پذیرفته است که چرا بعد 8 سال کشور را به چنین روزی انداخته و هم عیار مدیریت و کفایت او و گفتمانی که آن را نمایندگی می کرد به اندازه کافی برای مردم روشن خواهد شد. اتفاقی که باعث می شود کشور از بدل های او (جهانگیری، نوبخت، ظریف، عارف و...) نیز تا سالها در امان بماند چون آن وقت دیگر نه فقط روحانی بلکه کل این گفتمان عیارش برای مردم مشخص شده است.
◀️استیضاح واقعی روحانی باید پای صندوق های رای در خرداد 1400 توسط خود مردمی که به او رای داده اند اتفاق بیفتد، والسلام!
امیرحسین ثابتے
@tasvirr
الزامات جنگ تمام عیار اقتصادی
حسین شریعتمداری
جنگ تمام عیار است باید اتاق جنگ داشته باشیم. فرض کنید که در جنگ تحمیلی، فرزندان و یا خانوادههای فرماندهان سپاه و ارتش در عراق ساکن و یا مشغول تحصیل بودند! خب طبیعی است که در این حالت روند جنگ با اخلال و آسیب روبهرو می شد. طرف مقابل ما در جنگ اقتصادی، آمریکا و انگلیس هستند و نباید فرزندان و خانواده مسئولان اقتصادی و یا سایر دست اندرکاران نظام در این کشورها ساکن باشند.
پ.ن: لازم به ذکر است که هم اکنون فرزندان تعداد زیادی از مسئولین رده بالا در کشورهای آمریکا و انگلیس ساکن هستند.
@tasvirr
🌷پاداش #گمنامی
📝 روزی که برای پذیرش خادمی اومده بود، ما شرایطی رو برای خادمی بیان کردیم. محسن همه اونها رو دارا بود.
در اونجا محسن دو درخواست داشت. اول گفت: «منو پشت هیئت بذارید که توی دید نباشم!» مورد دوم این بود: هرچی کارسخته ، بدید به من. ✌️
محسن نمیخواست بین ۸۰۰ نفردر هیئت دیده بشه، خداهم گفت حالا که نمیخوای دیده بشی، من به کل عالم نشونت میدم. 😊👌
راوی:حجتالاسلام لقمانی
@tasvirr
تصویر
امام خمینی(ره): "معنی #منافق این است که شما را دعوت به #اتحاد می کند، اما خودش به دنبال ایجاد اتحاد نیست."
خطّ فکری و جریان این افراد(منافقین قدیم و جدید) کاملا واضحه... قبل از #انقلاب علیه #محمدرضاپهلوی بودن، بعدازانقلاب علیه مردم، آخرای جنگ علیه نظام مقدس #جمهوری_اسلامی تا برسیم به انتخاباتهای هشتادوهشت و نود و دو که از طیفی خاص حمایت کردن بر علیه نظام! میگن به طرف گفتن قبل از انقلاب مبارز سیاسی بودی بعداز انقلاب هم مبارز! فازت چی بود؟!
عرضه داشت که خریت! گفتن یه کم توضیح بده... گفت ما الاغی بودیم که کتابها پشتمون بود، فقط دنبال غذا و قضای حاجت بودیم و فکر میکردیم قدرتمندیم!!!
#مریم_رجوی #مسعودرجوی #منافقین #خر
🌷 @tasvirr 🌷
اصلی ترین عامل برتری آمریکا بر جهان کدام است!؟
فرید زکریا، تحلیلگر معروف آمریکایی در کتاب "جهان پسا آمریکایی" که در سال 2008 در آمریکا منتشر کرد نظام آموزش عالی آمریکا را اصلی ترین عامل برتری آمریکا در جهان میداند و مینویسد:
🌅"آموزش عالی ، بهترین صنعت آمریکا در جهان است. آمریکا با پنج درصد جمعیت دنیا، در صحنه آموزش عالی برتری مطلق دارد و 68 درصد از پنجاه دانشگاه برتر جهان متعلق به این کشور است مزیت آمریکا در هیچ حوزه دیگری تا این حد قاطع نیست. آمریکا 2/6 درصد از تولید ناخالص خود را صرف سرمایه گذاری بر روی آموزش عالی میکند ، این در حالی است که اروپا 1/2 درصد و ژاپن 1/1 درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف آموزش عالی میکنند .
🌅از سوی دیگر ، آمریکا جذاب ترین مقصد برای دانشجویان خارجی است تا جایی که 30 درصد کل دانشجویان خارجی در جهان در آمریکا تحصیل میکنند . اما سیستم آموزشی امریکا چه تفاوتی با دیگر سیستم های آموزشی در دنیا دارد !!؟
🌅نظام آموزشی آمریکا سخت گیری چندانی در مورد حفظ کردن دروس ندارد بلکه در پرورش قابلیت های نقادی ذهن ، که لازمه موفقیت در زندگی است ، عملکرد برجسته ای دارد . سایر نظامهای آموزشی امتحان پس دادن یاد میدهند !!، در حالی که سیستم آموزشی آمریکا ، تفکر کردن را می آموزد .!!
🌅چنین کیفیتی روشن میکند که چرا آمریکا در این حد ، مخترع و ماجراجو و خطر پذیر تربیت میکند !!
🌅در آمریکا، مردم این امکان را می یابند که جسارت بورزند!! ، چالشگر قدرت باشند !!، زمین بخورند و دوباره به پا خیزند!! . این آمریکاست ونه ژاپن که دهها برنده جایزه نوبل پرورش داده است !!.
🌅وزیر آموزش عالی سنگاپور در تشریح تفاوت بین نظام آموزشی کشورش با آمریکا چنین می گوید :
👈"ما هر دو به شایسته سالاری پای بندیم . در امریکا به شایسته سالاری استعدادها بها میدهند و در سنگاپور به شایسته سالاری در آزمونها!! .
👈در آمریکا راه حداکثر بهره برداری از استعدادهای انسانها را میدانند!!.خلاقیت ، کنجکاوی ماجراجویی و بلند نظری ، همه از شاخصه های سیستم آموزشی آمریکاست!! ...
🌅" ژاپن اخیرا کوشیده است تا با حذف کلاسهای اجباری روز شنبه و افزودن بر ساعات مطالعات عمومی که شاگردان و آموزگاران میتوانند در آن علایق خاص خود را دنبال کنند انعطاف پذیری نظام آموزشی خود را ارتقا بخشد .
🌅فرهنگ آمریکا ، مشکل گشایی ، پرسش گرایی در برابر قدرت و نو اندیشی را ارج می نهد و به آن بال و پر میدهد . انسانها را برای شکست خوردن آزاد میگذارد!! و سپس فرصتهای دوباره و سه باره در اختیار آنها قرار میدهد این فرهنگ ، مشوق انسانهای خود جوش و استثنایی است !!.
🌅اینها همه عوامل پایین به بالا هستند و امریه های دولتی از خلق آن عاجزند!!."
📡تصویر
@tasvirr
ابرهای ایران را میدزدند
جلالی،رئیس سازمان پدافند غیرعامل:
🔺تغییرات اقلیمی در ایران مشکوک به دخالت خارجیهاست؛ مراکز علمی که در کشور وجود دارد مطالعهای در این خصوص انجام دادهاند که نتیجه مطالعات این موضوع را تأیید میکند.
🔺تیمهای مشترکی از اسرائیل و یکی از کشورهای همسایه، ابرهای در حال ورود به ایران را غیربارور میکنند؛ علاوه بر این ما با بحث ابردزدی و برف دزدی نیز مواجه هستیم.
🔺در این مطالعه طی چهارسال گذشته ارتفاعات افغانستان تا مدیترانه مورد بررسی قرار گرفته است؛ نتیجه اینکه همه ارتفاعات بالای دو هزار و 200 متر در این محدوده پر از برف ولی ارتفاعات ما خشک بوده است.
صرفا جهت اطلاع 👇👇👇
@news100
📡تصویر
@tasvirr
🔴 جنگ نفتی یا قمار پیش باخته؟!
#تحلیل_سیاسی
در چند روز اخیر در خبرها آمده بود که ترامپ از ملک سلمان درخواست کرده است که باتوجه تحریم های جدید ایران به میزان دو میلیون بشکه صادارت نفت خود را افزایش دهد. در مورد این خبر چند مورد حائز اهمیت است:
1⃣ بالاترین رقمی که عربستان توانسته به میزان تولید خود اضافه کند در جنگ آمریکا با صدام بود که 1.5 میلیون بشکه اضافه کرد ولی به دلیل بروز مشکلات فنی، تا یک سال نتوانست بیشتر از 8.5 میلیون بشکه نفت تولید کند. در علم مهندسی مخزن و نفت، به این تولید می گویند تولید غیرصیانتی که به معنای آن است که کشور تولید کننده، برخلاف سناریوی بهینه تولید - برداشت حداکثری در حداکثر زمان - به تولید نفت پرداخته است.
2⃣ عربستان تا یک ماه پیش 10.2 میلیون بشکه تولید کرده است که با توجه به افزایش مصرف نفت به میزان 500 هزار بشکه در فصل تابستان، اگر این کشور بتواند 10.7 میلیون بشکه هم تولید کند نیازهای خودش را باید تامین کند. ضمن اینکه بر اساس گزارش بروکینگز، مصرف انرژی در عربستان سالانه 7.5 درصد رشد داشته است و این روند ادامه دارد.
از سوی دیگر عربستان روی صنعت پالایش خود سرمایه گذاری کرده و از خام فروشی فاصله گرفته است و لذا نمی تواند به طور پایدار بیشتر از ظرفیت خود نفت تولید کند زیرا منافع بلند مدتش از نظر اقتصادی شدیدا به خطر می افتد. این کشور در حال اجرای برنامه پایین دستی است که بتواند میزان پالایش نفت خود را از 5 م.ب به 8 م.ب و بعد به 10 م.ب برساند.
همچنین عربستان در خوش بینانه ترین حالت می تواند با هزار اما واگر یازده میلیون بشکه نفت تولید کند. در نتیجه باید گفت عربستان در افزایش تولید حتی به میزان یک میلیون بشکه برای افزایش صادرات نفت ناتوان است و با توجه به کاهش تولید ونزئولا، لیبی و کانادا و ... نمی توان به عربستان امیدوار بود. تنها کشوری که می تواند به طور واقعی افزایش تولید آن هم به میزان 400 هزار بشکه بدهد روسیه است.
یک نکته دیگر هم افزایش تقاصا در سال جاری است که باعث می شود تقاضا بر عرضه پیشی بگیرد. در مجموع باید گفت قمار ترامپ روی عربستان فاقد هرگونه جنبه فنی است و اگر بخواهد افزایش 2 میلیون بشکه ای بدهد تا سال دیگر بخش مهمی از ظرفیت تولید عادی خود را از دست می دهد.
به زبان ساده بگویم، مخزن نفت یک موجود زنده است و اگر بیشتر از توانش به آن فشار وارد شود، در کوتاه مدت از خود واکنش نشان می دهد که این واکنش، کاهش فشار چاه ها و کاهش شدید تولید است.
✍ #محمد_جلالی_فرد
http://eitaa.com/tasvirr
🌴🌹🌴🌻🌴🌹🌴
🌻🌴🌹🌴
🌹🌴🌻
🌴
🌻
💠بِسـم ِ ربـــــِّـ الشــُّـهـداءِ والصِّـدیقیــن💠
#خاطرات_شهید_مهدی_زین_الدین
راوے: همسر شهید
#نیمه_پنهان
قسمت :9⃣
گمنام گمنام
🍃 هر دو سرمان را از زير انداخته بوديم . بعد از سلام و عليك اول همان حرفی را گفت كه خانواده اش قبلاً گفته بودند . گفت " برنامه اين نيست كه از جبهه برگردم . حتی ممكن است بعد از اين جنگ بروم فلسطين . يا هرجای ديگر كه جنگ حق عليه باطل باشد .
🍃" بعد از هر دری حرفی زد . گفت " به نظر شما اصلاً لازم است خانم ها خياطی بلد باشند ؟ " حتی حرف به اين جا كشيد كه بچه و خانواده برای زن مهم تر است ، يا بهتر است برود بيرون سر كار . اين را هم گفت كه " من به دليل
مجروحيت يكی از پاهايم مشكل دارد و اگر كسی دقت كند معلوم است كه روی زمين كشيده ميشود . لازم بود كه اين نكته را حتماً بگويم .
🍃كم كم ترسم ريخت . بعد از اين كه حرف های او تمام شد ، برای اين كه حرفی زده باشم گفتم " شما ميدانيد كه من فقط دو سال از شما كوچكترم ؟ مشكلی با اين قضيه نداريد ؟ " گفت " من همه چيز شما را از پسر عمه هايتان پرسيدم و ميدانم .
🍃نيازی نيست شما راجع به اين ها بگوييد . مشكلی هم با سن شما ندارم . حتی قيافه هم آن قدر مهم نيست كه بتواند سرنوشتمان را رقم بزند . " حرف هايمان در يك جلسه تمام نشد . قرار شد يك بار ديگر هم بيايد .
🍃 از همان زمان كلاس های حزب ، پاسدارها برای ما موجوداتی از دنيايی ديگر بودند . سرمان را كه در خيابان پايين انداخته بوديم فقط پوتين های گتركرده شان را ميديديم . برايمان حكم قهرمان داشتند ، مجسمه ی تقوا و ايثار ، آدم هايی كه همه چيز در وجودشان جمع است . حالا يكی از همان ها به خواستگاريم آمده بود .
🌴🌹🌴🌻🌴🌹🌴🌻🌴🌹🌴🌻🌴🌹🌴
ادامه دارد...✒️
🍃جهت تعجیل در فرج و سلامتی آقا و شادی روح امام و ارواح طیبه شهدا صلوات🍃
به کانال هیات رزمندگان اسلام بپیوندید👇
🌴@razmandganeslam🌴